POSTED IN Krig-fred

Ansamling av militærmakt:

Kina utplasserer seks krigsskip i Midtøsten midt i Israel-Palestina konflikten.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Infowars

Kina utplasserer seks krigsskip i Midtøsten midt i Israel-Palestina konflikten. USA utplasserte to hangarskipgrupper til regionen. Deretter kom Kina med seks krigsskip til Midtøsten midt i Israel-Palestina konflikten. Dette vekker frykt for at de to supermaktene kan bli involvert i en større konflikt, som kan brygge opp.

Kina har sendt seks krigsskip til Midtøsten ettersom spenningen eskalerer i regionen over Israels konflikt med Hamas.

Kina sendte sin 44. marine-eskorte-innsatsstyrke – fra Folkets Frigjøringshær (PLA) – til Shuwaikh-havnen i Kuwait 18 oktober.

Konvoien inkluderer Zibo og Urumqi, begge Type 052D destroyere bestykket med guidede missiler, fregatten Jingzhou, med forsyningsskipet Qiandaohu, fregatten Linyi og et forsyningsskip Dongpinghu.

Den kinesiske innsatsstyrkesjefen sa: «I år markerer det 5-årsjubileet for etableringen av det strategiske partnerskapet mellom Kina og Kuwait, og også 10-årsjubileet for Belt and Road Initiative. Det er håp om at dette besøket vil bidra til å lette gjensidig forståelse og tillit og fremme utveksling og samarbeid mellom de to landene og landenes militære styrker».

Konvoien hadde vært i Adenbukta og utført regelmessige operasjoner og øvelser i regionen siden mai, og har nettopp avsluttet en marineøvelse med Oman-flåten.

Men konvoiens tilstedeværelse i Midtøsten blir sett på som stadig viktigere, ettersom det amerikanske forsvarsdepartementet seilte to hangarskipgrupper til regionen i forrige uke.

I tillegg har USA satt tropper på «forberedt-til å bli stasjonert»-status, i tillegg til å sende forsvarssystemer mot missiler til flere militære baser i Midtøsten i kjølvannet av eskaleringer fra Iran og deres alliansepartnere.

I følge kinesisk stats-TV sa styreleder Xi Jinping om Israels konflikt med Hamas, «Topp-prioriteten nå er en våpenhvile så snart som mulig, for å unngå at konflikten utvider seg eller til og med kommer ut av kontroll og forårsaker en alvorlig humanitær krise».

Kommentar fra oversetteren:

Stormaktene sender store styrker og krigsskip til Midt-Østen, og det når Iran har advart Israel mot at de vil intervenere hvis Israel starter en bakkekrig i Gaza. Da vil høyst sannsynlig USA angripe Iran, og Iran har militært samarbeid og allianser med Russland.

Hvis Russland trekkes inn for å støtte Iran, kan det eskalere til trefninger mellom USA og Russland, som har en militær forsvarspakt med Kina. Nærmere en militær konfrontasjon mellom alle stormaktene har verden aldri vært, som vil bety verdenskrig.

Fra InforWars, publisert 22 oktober 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker, video og X-melding med video i originalartikkelen.
Originalartikkel: WWIII Alert: China Deploys Six Warships to Middle East Amid Israel Conflict.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Merkelig at de ikke stiller dommedagsklokken igjen, noen «vitenskapsfolk» gjør ikke jobben sin.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Chris Hedges:

Israels kultur med å bedra verdenssamfunnet.

Forrige innlegg

Hva er fordelen med influensa og covid-vaksinering?

Der er ingen fordeler, viser ny studie.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.