POSTED IN Virkelighetsforståelse

Kina trenger bare å vente.

I vesten ødelegger vi nå oss selv.

0
Print Friendly, PDF & Email

Hver trenger fiender med slike ledere?

Av Christopher Lien

Situasjonen eskalerer dag for dag – måned for måned – år for år. Dette kjenner vi jo fra historien – opptakten til Napoleonskrigene – 1. verdenskrig og 2. verdenskrig. Midlene i denne krigen er annerledes da atombombene over Japan august 1945 endret «Gamlemåten» å regulere pengemakt og annen makt på – det vil si konvensjonell storskala krig ble ikke lenger mulig da elitene også ville bli rammet, ikke bare arbeiderklassen og borgerskapets sønner som stupte i milliontall på slagmarkene. 

En periode inntil nylig var de fristet til et såkalt førsteslagsangrep (first strike attack) ved hjelp og beskyttelse av atom/rakett skjoldet og tanken om at Russlands atomraketter var teknisk foreldet og kinesernes enda ikke tilstrekkelig utviklet. 

Glem ikke at amerikanerne planla rett etter krigen å slippe flere hundre atombomber over aller de større byene i Sovjetunionen – og i samme slengen atombombe Kina. Russlands hurtigutviklede atombomber i 1947 og for lav amerikansk produksjonskapasitet av atomvåpen i 1946 – 47 og 48 forpurret disse helt perverse planene. Sovjetinionen og Kina skulle forsvinne og fordampe på en natt! 

Russia Intentionally Leaked Info on Advanced Sarmat ICBM for US in 2007 -  Source - Sputnik International
Sarmat, den russiske interkontinentale atomraketten med kolossal sprengkraft. I USA kalt «Den store satan».

På lignende måte håpet – neocons og den snevre makteliten- at en kunne utslette Russland og Kina med et førsteslagsangrep. Den gang ei! 1. mars 2018 holdt Putin sin berømmelige tale i Dumaen og presenterte hele arsenalet av nye atomvåpen blant annet Sarmat store Satan, Posseidon, Circon etc. Rakettsystemer med grotesk ødeleggelsekraft og en hurtighet som ville penetrere alle kjente amerikanske forsvarssystemer. 

Derfor har vi i stedet nå Covid-19 en hemmelig virulogisk krig som har gått av hengslene og hvor planene til den tradisjonelle lille eliten har kjørt helt av veien. Alle «svartingene» og «bruningene» i Afrika og India tar ikke vaksinene sine. Nigeria med 90 millioner mennesker tar ikke vestens vaksiner – de har gjennomskuet kapitalmaktens og nyimperialismens bløffing. Meningen var at afrikanere, indere og asiater skulle ta dem for så å sikre videre vestlig dominans i nye 450 år – da hadde det jo blitt et 1000 års rike. 

Først 450 år med kolonialvelde – deretter flere hundreår med et svekket Afrika, Asia og Latinamerika med alle råvarer tilgjengelige. Planen er i ferd med å kantre – da blir det ekstra farlig. Det kommende året vil vise hva som kommer. Jeg er overbevist om at vår vestlige dominans nå er over og at både kinesere og russere kalkulert og rolig sitter i båten å ser vår vestlige dekadente (u)kultur drukner i sitt eget gørr. 

Xi trenger ikke å vente på at Kinas fiender knuser skallene sine i den kinesiske stålveggen. Her i vest knuser vi hverandres skaller ved å stenge folk inne i egne hjem, holde barn borte fra skole, stoppe trenings- og fritidsaktiviteter, skremme vannet av hverandre og ikke minst vaksinere helt friske folk. 

Hvem trenger vel fiender når vi selv og vår neste er våre egne verste fiender?!

Forsidebilde: Addy Badal

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Temperaturen stiger såvidt.

Observert temperaturstigning fra 1991 til 2015: 0,002 grader C i året.

Forrige innlegg

Dette minner om Hitler-Tyskland:

Når alle de store mediene går i takt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.