POSTED IN Demokrati, Norsk politikk

Karriereplanlegging i dagens Norge:

Karrieren styrkes med globalistisk tomprat.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vrøvlets Himalaya 

Jan Hårstad

Det var Helge Krog (1892-1962) som i sin tid skrev at det offisielle Norge var et «vrøvlets Himalaya». 1. mai 1954 holdt han et foredrag om AP i Oslo Studentersamfund hvor han radbrekket Aps daværende politikk og sa: «Det har skjedd en tiltagende byråkratisering av partiapparatet som er blitt en plattform for borgerlig karriere.»

Helge Krog – Wikipedia
Helge Krogh har skrevet en av det viktigste bøkene om krigen i Norge: 6.Kolonne. Her avslører han samarbeidet mellom krigsprofitørene i norsk næringsliv og den passive motstanden linje som den oppskrytte norske Hjemmefronten stod for.

Hadde det bare vært så vel bestandig. Lederskapet av de tyske SPD hatet Rosa Luxemburg og Karl Liebknecht så intenst at de medvirket til å få dem likvidert i 1919.

I kveld dukket det opp en talsmann for Nato-øvelsen Cold Response på tv. Høytstående offiser. Han sa at Norge og Nato er godt forberedt når Russland angriper oss. Det er jo millioner av norske som mener det samme og heller ikke har vi noen «venstreside» som studerer internasjonal geopolitikk.

Etter at papa Bush begynte å snakke om One World Order i 1991, har også aktuelle Biden begynt med dette nå nylig. Helt åpenbart for enhver: den nye verdensorden skal styres og domineres av USA. Hovedtemaet på alle militære og strategiske tenketanker i USA fra 2019 av, handler stort sett om hvordan knuse rivaler som Russland og Kina. Ukrainas styrker ble jo bygget ut nettopp for å provosere fram den krigen som pågår nå. Det var i sannhet en BJØRNEFELLE.

Det er ikke mulig å finne mange folk i Norge som har studert hva som er Russlands geopolitiske tenkning. Sjøl om en Alexander Dugin og kollegaer skriver forståelig og snakker engelsk på kateheon.com.

Det gjør også Lavrov i en rekke intervjuer,men dette gjelds ikke i Nato-Norge. Forbudte saker. Den allmene «imperialistiske» tanken blant strateger i Russland er forsvaret mot Nato og dette skal gjøres på det vis at de østslaviske folkene og den ortodokse russiske kirken samler seg for støtte til Moskva. Det står ingenting om  å angripe Norge eller Norden og det offisielle Norge har da heller aldri klart å framlegge et russisk militærdokument som sier dette.

På den annen side lages det bøker i fleng på engelsk om krigen for The New World. Det er så mye at det er ikke gitt en enkelt person å følge med i alt dette. Det er overhodet ingen hemmelighet at både Russland og Kina skal «tas ut.» Faktisk med taktiske atomvåpen om nødvendig.

Naturligvis dukker da en skikkelig borgerlig AP-karrierist, Raymond Johansen, i Aftenposten 27. mars hvor han ivrer for at Norge må inn i EU. Etter lesning tenker jeg som så: har ikke AP noen bedre hjerner enn dette for å reklamere for EU, for artikkelen er som skrevet av et barn.

Helt åpenbart har herr Raymond ikke satt sine føtter i EU-land i det hele tatt,men dikter et EU som et slags eventyrland. Et politisk nirvana. Helt åpenbart styrker han sin posisjon i Støre-Eide gjengen ved dette. det som er mest åpenbart med EU-utviklingen er den gradvise nedtrappingen av det «liberale demokratiet»

Som også Bernt Hagtvet fantaserer om. Især har Tyskland gått i bresjen for utallige overvåkningsorgan som skal kontrollere «hatespeach» og kritikk av politikere. Forleden ble 100 personer tatt i husrazzia for feilaktig kritikk og det er ikke tomsingene de er ute etter.

Er dette Tysklands eneste faktisk opposisjonsparti i dag?

Alternative für Deutschland er det eneste parti i Tyskland som nekter å sende tyske våpen til Ukraina og ledelse og aktivister er overvåket av BundesKriminalamt. Har vært det i mange år. Penger bevilget til kontroll av meninger og tanker i både Tyskland og Frankrike er ekstreme.

I Frankrike ble dissentere som Alain Soral og Henri Ryssen satt i høyrisikofengsel for ukorrekte meninger. Kanskje det viktigste å forstå under The New World order, the Great Reset, Coronapasset og microchipping, er at det gamle «liberale demokratiet» skal avskaffes. Globalistene sender det på dynga.

Og det komiske aspektet ved dette er at miljøet rundt World Economic Forum, Klaus Schwab, sier det helt åpent. Men dette går ikke inn i Vrøvlets Himalya. Dess mer vrøvl, dess feitere karriere.

Forsidebilde: Clark Tibbs

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 633 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • THE GREAT RESET !!!!
  30 mars 2022 11:28

  WEF, Klaus Schwab og resten av de maktsyke psykopatene i «eliten» som jobber for «the great reset» build back better, «You will own nothing and be happy» , Agenda 2030, New World Order og mange andre navn på samme agendaen er den største trusselen for vanlige menneskers frihet i hele menneskets historie…

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  30 mars 2022 11:42

  Dersom Tyskland har eitt opposisjonsparti, er landet betre stillt enn Noreg. Me har for tida 0. «Alle» er med på sanksjonar, hets og tyning av alt russisk. Det kan ikkje koma noko godt ut av slikt. Det må gå an å vera mot russisk åtak på Ukraina utan å godta alt av tiltak som skal reinska ut all handel, kultur og hopehav med Russland. Me har aldri sett liknande sanksjonar og tiltak når Vesten krigar.

  Norske offiserar tek no opp att feilen frå 1940, ser berre austover og er blinde for at okkupanten kjem snikande frå vest.

  Svar
 • «…har ikke AP noen bedre hjerner enn dette for å reklamere for EU, for artikkelen er som skrevet av et barn.»

  Nei, det er nok profesjonelle som har skrevet dette oppkoket. – Som vil benytte anledningen til å befeste egen makt, – og å skremme folk inn i EU og til å godta høyere forsvarsbudsjett.

  Men det er skrevet TIL barn.
  Det virker som, tydliggjort gjennom Covid-hysteriet, at de politiske myndighetene og et unisont media behandler innbyggerne som barn.
  Og flere og flere innbyggere, dessverre, ser ut til å tro/godta at de politiske myndighetene er ( har rett til å opptre som) deres foreldre.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Tyskland fortsetter mot stupet.

Grønn politikk vil forårsake økonomisk og politisk havari.

Previous Post

Ukrainakrigen sett fra øst.

Opprørerne i øst sin versjon av krigen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.