POSTED IN Russland, Ukraina

Antatte eksperter bedriver tilsløring, ikke opplysning

Kan vi stole på det vi hører i nyhetene?

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Tor  Bugge

Dagsrevyen har gitt FHS (Forsvarets Høgskole) fri i dag (for noen få dager siden, red. merknad) . I stedet er det sjef for Forsvarets Etterretningstjeneste, Nils-Andreas Stensønes, som skal vise sin inkompetanse på TV.

Det har ennå ikke gått opp for det norske forsvaret at Putin ikke angriper Ukraina slik Vesten angriper f.eks. Irak, Libya og Jemen. Putin har spesifikke mål;

 1. Hente dokumentasjon i Ukraina for å bevise folkerettslige overgrep mot menneskeheten, der USA har bygget biovåpen laboratorier (masseødeleggelsesvåpen) på grensen til Russland.
 2. Hente dokumentasjon for at Hillary Clinton, Hunter og Joe Biden, og Obama, har forrådt USA, og kjøpt og/eller truet politikere i Ukraina.
 3. Demilitarisere Ukraina, så de ikke kan fortsette bombingen de har holdt på gjennom siste 8 årene, mot utbryter-områdene i Donbass.
 4. Fjerne nazistene og deres militære enheter. Nazistene skjuler seg blant sivilbefolkningen.
 5. Sikre seg verdier der Vestens politikere har brukt Ukraina som hvitvaskings bank.

Med slike mål må Putin trå varsomt. Putin må stoppe forsyningene fra Vesten til Ukraina på grensen. Sulte ut befolkningen, slik at de trekker seg ut av de beleirede områdene, og lar de militære være igjen. Derfor må russerne ha full kontroll med korridorene, slik at ikke nazistene kler seg ut som sivile og flykter med dem. Norske myndigheter er også klar over at ikke alle flyktninger er sivile flyktninger, og driver derfor sin egen siling av flyktningene. Mange av bildene som vises på nyhets-skjermene er scener fra tidligere kriger, for å påvirke verden til å demonisere Russland.

Det er åpenbart at Nils-Andreas Stensønes kun bygger sin analyse fra opplysninger han får fra sin herre, CIA i USA. Han er på lik linje som Jens Stoltenberg CIAs puddel, som adlyder den minste ordre. Han projiserer Norges (sin egen) manglende militærpolitiske evne og mot til å kritisere sine herrer (CIA) og overfører dette til Putin. Til og med min store helt, generalløytnant Robert Mood er blitt hjernevasket av CIA og MSM.

SANNHETEN ER AT PUTIN OG RUSSLAND NOK EN GANG I VERDENSHISTORIEN GIR SINE LIV FOR VERDENSFREDEN, TROSS MASSIV MOTSTAND. Dersom Putin i Ukraina og Xi i Taiwan ikke klarer å utrydde USAs folkerettsstridige masseødeleggelsesvåpen (biovåpen laboratoriene), kommer verden til å stå over for en virkelig katastrofe, noe Bill Gates, patenteier av virusene, allerede for to måneder siden advarte verden om. Da nytter det ikke for verden å si: «Vi visste ikke!»

Legg også merke til Joe Biden i sin siste tale der han forsøker off-script å fortelle Demokratene i USA, at også han er bundet på armer og ben for overgrep han tidligere har utført mot barn, og derfor ikke kan angripe Russland militært.

FORTID:

 1. Sovjet ønsket ikke USAs masseødeleggelsesvåpen på sin dørstokk da USA satte sine atomvåpen raketter på grensen til Sovjet i Tyrkia. I gjengjeldelse ville Sovjet sette opp sine atomvåpen raketter på USAs dørterskel på den suverene staten Cuba sitt landområde.
 2. Da gikk president John F. Kennedy amok, og truet med verdenskrig dersom Sovjet satte opp sine atomvåpen raketter. Sovjet forstod tegninga, og trakk sine raketter tilbake fra Cuba, dersom USA fjernet sine raketter fra Tyrkia.
 3. Begge land forstod at motstanderen ikke vil ha atomvåpen raketter på sin egen dørterskel.

NÅTID:

 1. Russland krever i dag samme avtale. Ikke atomvåpen raketter på den russiske dørterskelen. USA derimot ønsker sine atomvåpen raketter på dørterskelen til Russland. RESULTAT: Krig i Ukraina.
 2. Russland benytter anledningen til å fjerne USAs Folkerettsstridige masseødeleggelsesvåpen plassert i Ukraina, dvs biovåpen laboratorier, langs den russiske grensen, som USA planla ved hjelp av Bill Gates å forgifte hele det europeiske luftrommet.
 3. Russland har gått varsomt frem, der de kun har samlet dokumentasjon på brudd på Folkeretten der det er USA som har bygget de Folkerettsstridige masseødeleggelsesvåpnene (biovåpen) for å skade og drepe menneskeheten. Russland har ikke villet skade infrastruktur eller sivile. Russland har også samlet bevis for Obamas, Hillary Clintons, Hunter og Joe Bidens forræderi mot verdenssamfunnet og USA.
 4. Trespannet MSM, NRK og FHS (Forsvarets Høgskole), har vært samkjørte med kontinuerlig desinformasjon etter ordre fra DEEP STATE i USA. Regjeringens spesialister (FHS) er så til de grader hjernevaskede at de ikke evner å tenke egne tanker. Alt dreier seg om å demonisere Putin, i stedet for å tenke militærstrategisk.
 5. Nå ligger FREDSPLANEN snart klar mellom Russland og Ukraina. Krigen er slutt innen 20. mars 2022.

FREMTIDEN:

 1. Kina ønsker ikke USAs masseødeleggelsesvåpen (biovåpen) på sin grense på Taiwan. Etter mønster fra Putin, angriper Kina Taiwan, samler dokumentasjon, og raserer de USA finansierte Folkerettsstridige biovåpen laboratoriene på grensen til Kina, uken etter 20. mars 2022. Se figur fra Q!
 2. Verdenssamfunnet våkner opp og spør seg selv om hvor opphavet til covid-19 EGENTLIG var. Er det ondskapens akse, dvs USAs folkerettsstridige biovåpen laboratorier rundt om i hele verden, med lagringsplass i 20 kuldegrader året rundt på Sydpolen, der eierne Bill Gates (kronprins Haakons gode venn), dr. Fauci, dr. Klaus Schwab, osv med god hjelp av dr. Bjørn Guldvog og Erna Solberg, som står bak denne verdensomspennende pandemien, der man ved hjelp av en falsk PCR-test og vaksiner som fungerer som dødssprøyter, tar livet av milliarder mennesker?
 3. Samtlige stater i USA innrømmer valgjuks ved presidentvalget i USA 2020, Joe Biden blir stilt for Riksrett og dømt for forræderi. Trump blir den rettmessige presidenten.
 4. President Trump, president Putin og president Xi, tar over verden og rydder opp i forræderiet!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Har Biden plumpet ut med å være under utpresning for pedofili? Det fikk jeg ikke med meg. Interessant.
  wochenblick.au har artikler om menneskehandel og organhandel i Ukraina, hvor hvem som helst har kunnet kjøpe en baby. Nå under omstendighetene ligger mange bestilte nurk og venter på avhenting. Mødrene tjener til livets opphold som fødemaskiner. At de perverse Bidens har sine ekle fingre med i noe sånt spill skulle ikke forundre oss veldig. Hvor mange barn som legges ut for salg av de som kommer over Mexico-grensa? Mange. Menneskehandel overgår alt annet i lønnsomhet.
  Trump, Putin og Xi kan en mene mye om, men jeg tror ingen av de har varig svekkede sjelsevner, og jeg tror ingen av de tre ønsker krig, langt mindre atom- eller bio-krig. Ergerlig med sånne festbremser for globalistene i den psykopatiske verdensmafiaen som klør i fingrene etter å ødelegge alt for å bygge opp igjen slik de vil ha det, eller la slavene gjøre det, rettere sagt.

  Svar
 • Fint at haakon magnus nevnes som verstingenes gode venn og kongelige disippel ved schwabs YGL-kurs for unge, globale ledere, såpass at de som trodde kongehuset stod for»alt for Norge» mister tilliten der også. Trudeau, Zelensky, Jacinta Ardern, Macron, danske Ida-et-eller-annet, statsoverhodetet i Finland, hva hun nå heter, Sebastian Kurz, og mange flere, alle klekket ut til samme formål. De fire førstnevnte snakker folket ned og ikke bare truer med vold, men praktiserer det i full og uttalt forakt for folket, og det med vellyst. Maktsyken demonstreres skamløst.

  Svar
 • Takk for flott artikkel,særlig den delen som tar for seg fremtiden,der tror jeg artikkelforfatter traff på hvert eneste punkt.
  Og det som skal bli ganske så interessant etter hvert,det blir når det nordiske globalist hierarkiet endelig blir avslørt.Jeg tipper Carl Bildt skal få det litt varmt i de kommende ukene.

  Svar
 • «Kan vi stole på det vi hører i nyhetene?»

  NEI.
  Men/og vi får stadige drypp om at ‘ I Russland driver diktatoren Putin kun med propaganda, stakkars russere som ikke får riktig informasjon.’ ;-)

  ‘…der mange tusen uskyldige mennesker – blant dem mange barn – blir drept etter målrettede angrep på sivile. ‘
  https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/russland-ma-forbli-isolert-til-krigsforbryteren-putin-er-avsatt/o/5-95-420222

  Avsatte den norske befolkningen Stoltenberg etter Libya-angrepet, der han slapp 600 bomber fra 10 000 fots høyde over byer?
  Nei, han ble tilsatt som sjef for ( trojansk hest) for vår statskasse og oljeformue!

  Svar
  • Hei Frikar.
   Hva tror du om / Kan realøkonomi klare seg uten aksjemarkedet ?.
   Sverige og Ericsson er havnet i ruskevær,nesten daglig melder tilogmed de store mediene om Ericssons innblanding i bestikkelser av IS og andre tvilsomme saker som korrupsjon mm.Det tvinger seg frem,denne sannheten,selv om det tar tid og jeg kan heller ikke se at norske medier har nevnt denne siste Ericsson skandalen.Noen smarte svenske tåkehoder har foreslått at Nasdaq skal etterforske Ericsson og javel,det kan vel være greit tenker vi,helt til vi får vite at i styret for Nasdaq sitter det en Wallenberg.
   Ellers så er det sånn at i de kommende ukene kommer de nordiske globalistene til å få det varmt men først skal vel kineserne ta en Putin for å få ryddet opp i disse laboratoriene som er plassert rundt omkring på Taiwan.
   Laptopen til Hunter Biden kommer til å lede oss til Norden.

   Svar
 • Torfinn Slettebø
  19 mars 2022 14:58

  Presse-etisk lågmål i Bergens Tidende i dag: Bilete på framsida av Putin med Hitler-bart. Ukritisk hylling på side 2 og 3 av Zelenskyj: «… Europas og det liberale demokratiets fremste forsvarer.»

  Zelenskyj bed om atomvåpen og flyforbodssone som kan utløysa verdskrig. I tale til USA-kongressen vil han ha Biden/USA som eineherskar i verda. I tillegg er han frekk nok til å ta Gandhi-elev og ikkjevaldsmann Martin Luther King som sanningsvitne for saka si.

  Dersom dette er den nye definisjonen av det liberale demokratiet, så neitakk.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  19 mars 2022 20:01

  abc-nyheter i dag: «– Jeg håper at slike kriger som dette også får et rettslig etterspill, sier Støre.»

  Han må kjenna seg trygg på at slike krigar som Libya 2011 ikkje får noko rettsleg etterspel.

  Svar
 • Ja. Ordet er landsvik.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vesten hjelper Russland til vending mot øst:

Skilsmissen har startet.

Forrige innlegg

Vi beveger oss bort fra demokrati.

Bare en versjon av virkeligheten gjelder og ingen diskusjon om den tillates.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.