POSTED IN Korrupsjon

Kan korrupsjonsskandale ødelegge valget for Joe Biden?

Hunter Bidens korrupte affærer i Ukraina.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hunter Bidens korrupte affærer i Ukraina

Joe Bidens sønn Hunter Biden er fortsatt i søkelyset for sine korrupte forbindelser i Ukraina. I USA har Senatets Homeland Security and Governmental Affairs Committee gjennomført en undersøkelse av Hunter Bidens forhold til det ukrainske gasselskapet Burisma der den unge Biden ble utnevnt til styremedlem.

Deres rapport avdekker en rekke svært kritikkverdige forhold der Hunter Biden skal ha fått millioner av dollar fra oligarker og andre «utenlandske borgere med tvilsom bakgrunn», som det heter i rapporten.


___________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
___________________________________________________________

Sammendraget av rapporten ligger her Johnson, Grassley Release Report on Conflicts-of-Interest Investigation, og rapporten i fulltekst finnes her.

Vi har omtalt Hunter Bidens korrupte forbindelser i Ukraina flere ganger, blant annet her: Ukrainske kilder: – Joe Biden fikk 900.000 dollar for å drive lobby.

Robert Hunter Biden er en amerikansk advokat og lobbyist, og den andre sønnen til tidligere visepresident Joe Biden. Han var med å grunnlegge Rosemont Seneca Partners, et internasjonalt konsulentfirma. Biden satt i styret av Burisma Holdings, en stor ukrainsk naturgassprodusent, fra 2014 til 2019. Wikipedia

Biden-familiens forbindelser i Ukraina er direkte knyttet til USAs rolle i statskuppet i landet 22. februar 2014 og etterspillet til kuppet. Joe Biden var da visepresident, men han sørget også for sin sønns forretningsforbindelser. Rapporten sier at visepresident Biden hadde et møte i Det hvite hus med sin sønns forretningspartner Devon Archer 16. april 2014. Fem dager seinere dro han til Kiev for å lede «Obama-administrasjonens arbeid i landet». Dagen etter ble Archer oppnevnt til styret i gasselskapet Burisma. Den 28. april beslagla britiske myndigheter 23 millioner dollar fra bankkontoen til Burismas eier, oligarken Mykola Zlochevsky. 12. mai 2014 ble Hunter Biden også oppnevnt til Burismas styre og i årene som kom fikk han og Archer millioner av dollar fra Burisma og selskapets korrupte eier.

De to fikk 4 millioner dollar for styrevervet i Burisma, men de skal også ha «fått millioner av dollar fra andre tvilsomme personer». Hunter Biden skal også ha mottatt 3,5 millioner dollar fra Elena Baturina, kona til den tidligere borgermesteren i Moskva.

Men komiteen sier også at forut for dette fra 2009 til 2014 var Hunter Biden en protesjé for US Secret Service og hadde deres beskyttelse på sine mange reiser rundt i verden. Komiteen hender at tidligere visepresident John Kerry hadde løyet da han sa at ikke visste noen ting om disse lyssky forbindelsene.

Andriy Derkach 

Det ukrainske parlamentsmedlemmet Andriy Derkach offentliggjorde 19. mai 2020 et lydopptak der det gikk fram at den tidligere visepresidenten Joe Biden og den tidligere utenriksministeren John Kerry presset daværende president i Ukraina Petro Porosjenko til å si opp den ukrainske riksadvokaten. Dette gjorde de opplagt fordi denne riksadvokaten drev undersøkelser av korrupsjon og andre økonomiske forbrytelser i Burisma der Hunter Biden hadde sitt svært lukrative styreverv. I lydopptaket hører man Joe Biden love å signere låneavtalen på en milliard dollar hvis riksadvokaten blir skiftet ut.

I enhver annen situasjon ville disse avsløringene eksplodert på avisforsider og i TV-reportasjer. Men det skjer ikke nå, og grunnen er åpenbart at USA nå er så polarisert at medier som holder med demokratene ikke vil ta i saker som kan undergrave posisjonen til deres presidentkandidat.

Forsidebilde: Markus Spiske

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Kan korrupsjonsskandale ødelegge valget for Joe Biden?»
  Nei. USA er gjennomkorrupt og litt fra eller til spiller ingen rolle.

  Svar
  • USA er sikkert gjennomkorrupt, og har vel alltid vært det, det pengestyrte samfunnet.
   – Som «norske politikere» og norsk media har stått på USA ( og presidentenes ) side i mange år. På tross av ( eller nettopp derfor?) imperialistiske masse-drapskriger i Syria, Afghanisthan og Libya ( – for å nevne noe, – og Bush, Obama og Clintons for å nevne noen. )
   Det forunderlige er at nå har har de samme «norske» vendt USA ryggen, når Trump mot alle medias odds allikevel ble president. Og spaltene ble daglig fulle av tåplige mobbinger og demoniseringer av USA sin president.
   På tross av færre drapskriger fra USA sin side!
   DET er det forunderlige. Er det fordi de tilhører samme sumpen?

   Svar
 • Og viktig nok, var/er en norske «frie» pressen opptatt av Bidens & sønn sin kokkelimonke i Ukraina?
  Nei, de demoniserte Trump fordi han ville avsløre kokkeliminken.
  Så kan man spørre hvorfor; er det fordi Trump ikke har startet flere kriger?
  Hvem/hva styrer norsk presse, eller er det kun idioti ?

  Som man nå kun snakker negativt om Trumps manglende tro på ( potensielt manipulerbar) stemmegiving gjennom posten , – som politikere IKKE hadde godtatt i Norge.
  Og nå, om Trump vil gå av ved et ( manipulert ?) valg- tap. 😉
  https://www.nrk.no/urix/kan-donald-trump-bare-bli-sittende_-1.15176115

  Slik går no dagan i frie Norge.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dag 16 i rettssaken mot Julian Assange.

Er det et burleskteater vi er vitne til?

Forrige innlegg

Dag 15 i rettssaken mot Julian Assange.

Kan en bli psykisk syk av store påkjenninger?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.