POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Kan dette stemme?

Jo mer du vaksinerer, desto svakere blir immunsystemet ditt!

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email


Det blir ikke mer sinnsykt enn dette: jo mer du vaksinerer, jo større er sjansen for å få COVID. Vaksiner 3 ganger og risikoen for å få COVID er 3 ganger større enn hos en uvaksinert person.

Offentlige data fra Australia, New Zealand, Storbritannia viser at jo mer du vaksinerer, desto større er sannsynligheten for at du blir smittet:

 1. Covid-19-svindel og vaksiner (se avsnittet «Fullvaksinert infisert med dobbelt så høy hastighet som uvaksinerte» for data fra Storbritannia)
 2. Data fra helsedepartementet i NZ viser at trippelvaksinerte nå er mer sårbare for covid-infeksjon og sykehusinnleggelse enn uvaksinerte
 3. Rekordslående bølge av Covid-19 over Australia ser dødsfall 1700% høyere enn begynnelsen av pandemien; & De fullt vaksinerte står for 4 av hver 5. av dem
 4. Overvåkingsrapporter for covid-19-vaksine i Storbritannia: Se etter tabell 13 eller 14 med tittelen: «Ujusterte forekomster av covid-19-infeksjon, sykehusinnleggelse og død i vaksinerte og uvaksinerte populasjoner.» For uke 4 og utover, se på de to første kolonnene. Du vil se at tallene blir verre og verre og verre over tid. Det er ingen måte å forklare denne effekten på annet enn at vaksinen gjør folk mer og mer utsatt for infeksjon over tid, sannsynligvis ved å ødelegge vår naturlige immunitet. Her er den siste tabellen (fra uke 13):

Covid-19-vaksinen: Hvordan kan de forklare noen av disse dataene?

Så vaksinen fungerer akkurat det motsatt av hva den skal gjøre. Det hjelper deg å få viruset!!!

I enhver rasjonell verden ville vi stoppet vaksinene umiddelbart.

Men hei, dette er ikke en rasjonell verden.

I stedet for å stoppe vaksinene stoppet den britiske regjeringen data.

Dette er ikke tull, ikke noe en finner på. Se på dette:

Sammendrag:

Når tallene viser at vaksinen ikke virker, men skader mennesker, fikser de det ved å stoppe innsamlingen og utgivelsen av dataene.

Slik fungerer vitenskapen nå. Det handler om tro på autoritet, ikke datatransparens og bevis. Det siste er gammeldags.

Regjeringen din vil at du skal vite at de alltid kan stole på å gjøre det som er bra for folk, og du bør ikke stille spørsmål, men bare blindt følge det du blir bedt om å gjøre.

https://www.globalresearch.ca/more-you-vax-weaker-your-immune-system-becomes/5777508?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

Forsidebilde: CDC

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Sannheten er at det aldri har eksistert en trygg vaksine og vil ikke kunne være mulig med nåværende teknologi!

  Grunnen til dette er at disse trosser hvordan vårt naturlige immunforsvar fungerer, dessuten binger disse vaksinene med seg unormale substanser som vår kropp aldri bør injiseres med og som disse farmasøytiske selskapene faktisk ikke har en anelse om hvordan enkeltmennesket vil reagere på !

  En annen grunn til at vaksiner vanligvis fungerer heller dårlig er at selv om de skal «memorere» en faktisk virusinfeksjon er at disse vaksine substansene injiseres i slike store mengder at kroppen vår ikke er forberedt på dette og dette vil ofte skape et større problem enn selve sykdommen !

  Vaksinerer forbedrer ikke helsa di ! – Det er det store problemet både etisk og biologisk!

  Kroppen din er et mirakel men den fungerer så absolutt ikke uten essensielle viktige mineraler, hormoner og vitaminer – Mangel på dette vil gjøre deg syk og kan heller ikke få vaksiner til å fungere dersom disse i det hele tatt skulle ha noen funksjon !

  Har du et godt fungerende immunforsvar vil du kunne bekjempe de fleste infeksjoner også disse falske Corona -Virusene ! Men Big Pharma vil ikke at disse skal forsvinne – Det har du vel forstått nå ? eller? , – Det er derfor det er viktig for dem å svekke immunforsvaret ditt med «nye varianter» 😉 og mer vaksiner !

  God Helg 🙂

  Svar
  • Ja. Dessuten kan det synes som det finnes velorganiserte satanister som ønsker å redusere planetens folketall. Kanskje er det slik at alle ‘vaksinerte’ vil dø av injeksjonen, før eller siden?

   Svar
 • Jo mer du vaksinerer, desto svakere blir immunsystemet ditt ! Kan dette stemme ?

  Kjære vene – Det er jo det som er hensikten !

  Svar
 • Om folk har tillärt seg en usvikelig tillit til stat og derigjenom helsemyndigheter og legemiddelindustri,enda varselflaggene har blitt heist siden lenge för svineinfluenasvindelen,da må de läre at fullstendig tillit er noe de ikke bör underkaste seg.
  Denne vaksinen eller si vaksinene har folk tatt,selv om produsentene ikke vil si hva de inneholder,de har fraskrevet seg ansvar for bivirkninger og söksmål.Likevel har folk i blind tillit eller frykt,tatt disse snakeoilproduktene.
  Det kommer til å bli en dyr lärdom.

  Svar
  • Mange angrer nok. En dyr lærdom som burde begynne å synke inn nå. Mistllit er det eneste fronuftige, og rettsoppgjør må til, alle ansvarlige må tas. Helsevesenet bryter sammen uansett, så et nytt system må komme, etter at mange leger har blitt fratatt lisensen. Politikere, leger, underholdningsbransjen og mediastjernene som aktivt har deltatt i å gjøre skeptikere til en pariakaste må angre høylydt eller gå i skammekroken. Hvis de overlever injeksjonene; eller kanskje de ender opp som Justin Bieber, stakkars.

   Svar
 • «Faktisk så vet vi nå at folk som har flere boostere har høyere risiko for å få viruset og å spre viruset enn uvaksinerte folk….Dødeligheten er nå nesten utelukkende blant fullvaksinerte.»— Dr. Harvey Risch, Professor of Epidemiology, Yale University

  https://patriotpost.us/articles/89787-the-left-keeps-denying-the-covid-science-2022-07-13

  Svar
 • « Så vaksinen fungerer akkurat det motsatt av hva den skal gjøre. Det hjelper deg å få viruset!!!» Så er spørsmålet bare: var det virussykdom den vaksinerte fikk, eller var det en bivirkning av sprøyta? For i begge tilfeller er piggproteinet en del av skademekanismen, som gjør det komplisert å skille mellom smitten og bivirkningen. Og hvis myndighetene i tillegg støtter påstander om smitte med en positiv pcr-test som stort sett gir falske positive resultater, har de klart å gjøre forvirringen komplett. Og det er vel det som er meningen?

  Svar
  • Ja, de snakker mye om longcovid nå, men dette kan være like mye bivirkninger av vaksinen, som ettervirkninger av naturlig infeksjon.
   Ellers interessant å høre dr r cole fortelle om at vaksinerte ikke har samme virusmotstand i slimhinner, i nese og svelg, som uvaksinerte. Vaksinerte kan dermed være bærere av langt større mengder virus i slimhinnene, og dermed spre mer smitte, enn uvaksinerte.

   Svar
   • Har du noen gang lurt på hva Pfizer-vaksinen faktisk gjør med deg ?
    Mye kan nevnes, men hvis vi tar utgangspunkt i «langvarig COVID problematikken» vet man at kjennetegnet er den langsiktige tilstedeværelsen av piggproteinet og derfor erfarer man dette problemet også hos de vaksinerte ! Forestill deg resten !

    God Helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Helikopterstyrten i Ukraina.

Kannibalisme i den ukrainske ledelsen?

Forrige innlegg

Med navnet «Verden» i tittelen lurer de deg til å tro de er til for å hjelpe oss.

Hvem? Verdens Økonomiske Forum og Verdens helseorganisasjon.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.