POSTED IN Coronavaksiner, Covid-19

Kan covid-vaksinen være kreftfremkallende?

Sveitsiske helseforsikringsselskapers tall viser 73 % økning av kreftbehandlinger siden 2020

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Økningen kom etter covid-massevaksineringen startet i Sveits i desember 2020.

Av Olivia Cook.
Tall fra det store sveitsiske helseforsikringsselskapet Helsana for 2021, viste en dramatisk økning på 73 prosent i antall pasienter som fikk kreftbehandling sammenlignet med 2020. Denne trenden vedvarte i 2022. Ikke overraskende falt det sammen med covid-massevaksineringen, som begynte i desember 2020. «Vi har en dobling av krefttilfeller», konkluderte helseøkonom Konstantin Beck, ved Lucerne Universitet, etter å ha analysert data fra det føderale instituttet for statiskikk (BfS), og Helsanas legemiddelrapport fra 2022.

Professor Konstantin Beck, Luzern Universitet

Hvor sunne var sveitserne i 2020?
Beck tok opp spørsmålet «Hvor sunt var Sveits i 2020?», med bakgrunn for analysen hans fra Helsana-rapporten for 2022, og tallene fra den «offisielle» helseundersøkelsen BfS publiserte 3 november. BfS gjennomfører sin helseundersøkelse hvert femte år. Helseøkonomen kommenterte: «Det som er overraskende, er at BfS publiserte statistikken med detaljert informasjon om helseundersøkelsen til sveitsiske borgere, og slettet den noen dager etter».

Før dataene ble slettet, ga BfS følgende uttalelse angående sin helseundersøkelse fra 2022: «I 2022 følte 85 prosent av den sveitsiske befolkningen over 15 år seg friske, og 83 prosent følte seg lykkelige. Samtidig lever mer enn en tredjedel med et permanent helseproblem. Psykisk stress har økt sammenlignet med 2017. Det er særlig aldersgruppen 15 til 24 år som er rammet, spesielt unge kvinner». Denne vurderingen fra BfS stemte imidlertid ikke med tallene de publiserte. (Relatert: Tall fra forsikringsselskap viser en kraftig økning i «plutselige dødsfall» etter covid-vaksinering).

De slettede resultatene fra helseundersøkelsen var svar på spørsmålet «Har du noen gang hatt en av følgende sykdommer eller helseproblemer?» med hjerteinfarkt, hjerneslag og kreft inkludert av sykdommer på listen. En oversikt over svarene viste at: 170 000 mennesker sa at de har hatt et hjerteinfarkt – fra 33 339 i 2017 (en økning på mer enn 19 prosent), 124 515 personer sa at de har hatt hjerneslag – fra 27 584 i 2017 (en økning på mer enn 22 prosent), 344 166 personer sa at de hadde kreft – fra 116 603 i 2017 (en økning på nesten 34 prosent). Beck beregnet at basert på den slettede BfS-statistikken, ville tilfellene i 2022 ha «økt med en faktor på fire til fem», selv om aldring og immigrasjon ble tatt i betraktning og trukket i fra.

BfS gjorde også en endring av spørsmål i sin helseundersøkelse, noe som vekker enda mer mistanke. I 2017 ble deltakerne spurt om de hadde hatt hjerteinfarkt, hjerneslag eller kreft året før, men undersøkelsen fra 2022 spurte deltakerne om de hadde hatt noen av sykdommene i løpet av livet.

Gitt spørsmålet bemerket Beck at tallene fra 2022 forståelig nok ville være høyere. Men han stilte spørsmål ved hvorfor BfS så det hensiktsmessig å sammenligne nyere data med data fra fem år tidligere, bare for å slette den feilaktige sammenligningen etter å ha gitt ut en motstridende uttalelse.

Forsikringsselskapet Helsana sitt hovedkontor i Dübendorf

For å komme til bunns i saken brukte Beck Helsanas legemiddelrapport for å gjøre en sammenligning. Helsanas legemiddelrapport publiseres årlig, «analyserer det sveitsiske farmasøytiske markedet og gir innsikt i kostnadene og forbruket av legemidler». Ved å bruke Helsanas tall kom Beck med en oversikt, som viste at i 2020 var antallet kreftpasienter som fikk behandling, ni prosent høyere enn trenden fra 2013 til 2019. Men denne forskjellen skjøt i været til 95 prosent i 2021 og til 106 prosent i 2022, som fikk Beck til å lure på om covid-vaksinasjoner hadde noe med det å gjøre.

Siden økningen i krefttilfeller i 2020 var veldig liten, mener Beck at pandemien ikke kunne ha forårsaket den store økningen i de påfølgende årene. Det var bare covid-massevaksineringen som var sammenfallende med den plutselige økningen i krefttilfeller.

Prøvde BfS å dekke over helseskader fra covid-vaksinene?
BfS rettferdiggjorde slettingen av 2022 helsestatistikken, ved ganske enkelt å si at «undersøkelsene fra 2017 og 2022 er ikke sammenlignbare». I følge Beck hjelper det ikke å innrømme dette uten en ytterligere forklaring. «Det styrker ikke tilliten til BfS», fordi tallene «viser de negative effektene av covid-vaksinasjoner. Og det gir ikke et godt inntrykk at BfS først publiserer slike data, og deretter sletter dem».

Fra Natural News, publisert 27 desember 2023.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet av Northern Light. Linker og video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Vaccine side effect? Swiss health insurer’s data shows 73% increase in people receiving cancer treatment since 2020.

Vaccine side effect? Swiss health insurer’s data shows 73% increase in people receiving cancer treatment since 2020 (newstarget.com)

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «Velkommen inn i stuen, sa edderkoppen til fluen». Plakat observert utenfor det lokale legesenteret.

  Svar
 • Må igjen minne om NATO’s egen «tenketank» Deagal som ga ut en oversikt over hvor mange prosent av befolkningen i de vestlige «siviliserte» land (Nato-sfæren) som de beregnet ville være borte innen 2025. I Norge var det ca. 25%, i England ca. 64%, og i USA ca. 73% (tatt ut av hukommelsen). Denne oversikten forsvant ganske raskt fra deres hjemmesider da dette ble påket for resten av verden på nettet. Så det ligger nok flere «godsaker» i denne kvaksinen som vi muligens ikke har sett virkningene av enda.

  Svar
  • Så kan da ihvertfall argumentet ‘ overbefolkningen i verden er den største trusselen’ legges død en gang for alle.

   Svar
  • Northern Light.
   1 januar 2024 14:51

   Det skremmende med Deagels prediksjoner, er at hendelsene som skal føre til befolkningsreduksjonene i landene, kan starte allerede i år. For tallene for hvert land er for hendelser innen 2025. Er det mRNA-injeksjonene kalt vaksiner for å få folk til å ta dem, med stoffer i dem som aktiveres med 5G, som mange forskere har sagt er en mulighet? Da kan desimeringen starte i år, nå som 5G-nettet er utbygd i 2000 byer i USA og i USAs vasall-land.

   Da vil økonomiene i de vestlige landene kollapse, og mange av innvandrerne fra MENA-land reiser tilbake til hjemlandene, som også bdrar til befolkningsreduksjonene i vestlige land. Deagels tall viser faktisk en oppgang i innbyggertall for mange land i Afrika i 2025, som kan tyde på dette.

   Deagel tallene viser at Russlands og Kinas befolkninger blir nesten uberørt, fikk de egne varianter av vaksinene, som ikke er giftige som «vaksinene» som Vestens befolkninger fikk? De fleste land i Afrika, Sør-Amerika og Asia får heller ikke store endringer i befolkningene. Er grunnen at befolkningene i mange av disse landene ikke har fått Pfizers og Modernas injeksjoner, fordi de ikke kjøpte dem inn eller hadde råd til å kjøpe dem, og dermed unngikk biovåpenet kalt covid-vaksiner?

   Samsvarer Deagles tall med utfallet av en atomkrig? I så fall må USAs atomarsenal ha blitt satt ut av spill, for ellers ville befolkningsreduksjonen vært tilsvarende i Russland og Kina. For Norges del sier Deagels tall en befolknings reduksjon på 1,8 millioner. Hvis USA bringer atomvåpen til sine autonome militærbaser her, vil de bli mål for taktiske atomraketter fra Russland, og med militærbasene sine i øst og sørøst-landet som et tettest befolket, er det en mulighet hvis Russland velger et stategisk atomvåpen som ødelegger store områder, i gjengjeldelses -motangrepet.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Russlands FN-utsending til Vesten:

Dere har tapt krigen og må begynne å forholde dere til det!

Forrige innlegg

Fattigdomsbeskjempelse:

Shambala Foundation, matsentraler og selvberging.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.