POSTED IN Endring av politikken

Justin Trudeau er i trøbbel.

Er Claus Schwab sin gullgutt på vei ut av manesjen?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Det har virket som om det har vært relativt stille om situasjonen i Canada etter at alt styret rundt Freedom Convoy i vinter stilnet av. Men slike dramatiske begivenheter får alltid politiske konsekvenser, alt etter som hvordan de håndteres.

Redaksjonen.

Justin Trudeau-merket er i trøbbel.

Den ferske prinsen av politikk i 2015 med kjendishåret og rockestjerneauraen er på vei inn i en 2022-sommer med inflasjonsdrevet kanadisk misnøye som en falmet personlighet som trenger en exit-strategi.

Du vet at det skjer et hardt slag mot omdømmet hans når Trudeau blir den navnløse stjernen i en barnebok «How the Prime Minister Stole Freedom», en satire om hans håndtering av Freedom Convoy og vaksinasjonsmandater, som nå ligger på toppen av Amazonas Canadas bestselgerliste.

Video: «Dette er massive forbrytelser». Medfødte misdannelser, virkninger av covid-vaksine på gravide kvinner. Naomi Wolf

Klikk her for å se videoen .

Mer alvorlig er det at et varsel som rammer lederstilen hans frembringes når den tidligere toppbyråkraten Paul Tellier slipper løs i magasinet Policy Options og advarer om Trudeaus kontrollfreakdom av et kontor er «i ferd med å ødelegge den offentlige tjenesten … og ordet «ødelegge» er ikke for sterk.»

Les hele artikkelen her .

https://www.globalresearch.ca/don-martin-fall-justin-trudeau-has-begun/5783766

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Inspirerende! «Hvordan statsministeren stjal friheten» selger som varmt hvetebrød. Sånne barnebøker kunne barna godt få flere steder. Australia for eksempel, New Zealand; alle NWO-lojale statsledere fortjener egentlig en illustrert barnebok. Og en dom for landsforræderi.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Global matsikkerhet er truet

Mengden av giftstoffer i våres samfunn kan være et angrep på menneskeheten

Forrige innlegg

Årets fastlege.

Bommer på medisinsk allmennkunnskap om immunforsvaret.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.