POSTED IN Politikk, Pride

Juni måned – nå skal det «feires»:

Nå er det Pride-dager – «perverst»?

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Linstad

Det er en utfordrende tanke – men verd å tenke? Om dette er innholdet i Pride? Når det kommer til stykke. Ord er kraftfulle; dekker realiteter. Må ikke nødvendigvis bli visket ut.

Vi kan begynne med dette: Det er forskjell mellom norm og unntak. Greit å holde fast ved det. Og igjen være presis med ord. Pride snakker om «mangfold». Men det er et begrenset «mangfold», knyttet til seksualitet og kjønn.

Seksuelt mangfold

Det er om hetero, homo, bi, pan, trans med mere i forskjellige varianter. Om mono-, polygami, kjønnsskifte og annet. Alt betraktet som like bra. Normen er borte; unntak gjelder som like verdifullt.

Det er det generelle i Pride. Handling, praksis og relasjoner er i «flyt», normer borte for barn, for voksne og for samfunnet. Noe går utvilsomt tapt.

Hvem eier medier?

Aviser og andre medier fremmer ukritisk slike syn; er talerør for Pride-budskapet. Et naturlig spørsmål blir: Hvem eier disse medier? Lokalt sitter det en redaksjon – formelt styrt av en redaktør. Som tar innspill fra mediets eier – om han/hun innrømmer det eller ikke. Det er det faktiske forhold.

Tør vi ta et skritt videre? Samtlige større medier eies når det kommer til stykke, av en håndfull personer. De hører gjerne til i tre velkjente grupper; de tre største pengeforvaltere i verden: BlackRock, Vanguard og State Street. De styrer – det er sant å si – den globale propagandaen; legger opp til tanker og holdninger som store deler av folk skal ha.

Det er påfallende at Pride-ideologien mer eller mindre var ukjent for bare få år siden – for så å blomstre opp og dominere i opinionen på kort tid. Hjulpet og styrt av pressen. Med mektige eiere bak: BlackRock, Vanguard og State Street. Er det et sentralt innspill? Andre pengesterke milliardgrupper er med: «Word Economic Forum» og Bill Gates med flere.

Bred Pride-påvirkning

Pride-ideologien bidrar aktivt til å presse voksnes utfordringer om kjønn, seksualitet og samliv ned i barnehager og skole. (Stiftelsen MorFarBarn.) Barn skal påvirkes og formes av flytende seksuelle oppfatninger og normer.

Individuelt og samfunnsmessig forfall

Barn og samfunn blir usikre på regler og normer; ting svinger. Relativisme gjelder. Individets selvoppfatning og iboende forståelse blir rokket ved. Det sprer seg til samfunnet; normer og handlinger endres. Er vi i en prosess der det kollektive samfunnet lider; fellesskapet svekkes? Aktuelt spørsmål: Er det dette de styrtrike, milliardærene ønsker? Bryte ned, for å bygge opp noe nytt i deres egne interesser? Tilbake blir de som vil styre verden, hvem?

Verdier i samfunnet

Pride-tenkningen kolliderer med mange folks overbevisning om kjønn og seksualitet, samliv og ekteskap, foreldreskap og barns rettigheter. Pride bryter verdier ned.

«Perverst»?

Et spørsmål til er dette: Faller enkelte gjøremål og handlinger – fristilt i Pride-tenkningen – innenfor et begrep som iblant blir brukt: «perverst»? Folk flest har en fornemmelse av hva som er «normalt» og godt. Greit å ha jeg’et sitt knyttet til det.

«Perverst» kan være et ord å opprettholde. Ordet brukes om en ‘abnorm drift’, ‘i strid med naturen’. (Norsk ordbok. Bokmål. Cappelen.) ‘Pervers’ via fransk pervers, fra latin perversus; ‘ fordreid’. (NOAB, Det norske akademis ordbok.) Ord er for veiledning i livet.(Herland Report.)

Nye former i begrep og praksis

Det introduseres nye seksuelle former i begrep og praksis: «Perversitet normaliseres.» (Hanne Herland) Problemet med å normalisere homoseksualitet og legitimere samme kjønn-ekteskap er at normaliseringen ikke stanser der. Når døra er åpen, strømmer nye former på for normalisering av avvik. Det gjelder både for begrep og praksis.

Begrep

Homoseksuelle blir «gay»: glade, lystige. Et nytt begrep introduseres for pedofile; «tiltrukket av yngre personer». Pedofili er blitt en «seksuell orientering». Normalitet blir tonet ned.

Praksis

Voksne må beskytte barna mot skadelige påvirkninger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Freeeeoom
  3 juni 2024 7:35

  Pride er en dekadent og vi må tørre å si det…. en PERVERS styggdom… som ikke har noe med homofile sine rettigheter å gjøre. Det er få plasser i verden det er så trygt og akspetert å være homofil på som i Norge.

  Nei, Pride det handler om å splitte folk og angripe tradisjonelle verdier.

  Det er en form for kontroll. Noam Chomsky sier i sin artikkel «ti strategier for mediekontroll» følgende:

  «8. Å gjøre offentligheten selvtilfreds
  De fleste trender og moter kommer ikke bare ut av ingensteds. Det er nesten alltid noen som setter dem i bevegelse og fremmer dem. De gjør det for å skape homogeniserte smaker, interesser og meninger.

  Mediene fremmer konstant visse moter og trender. De fleste av disse trendene har å gjøre med en lettsindig, unødvendig, til og med latterlig livsstil. De overbeviser folk om at det å oppføre seg på denne måten, bare er det som er i stil.»

  Si nei til denne galskapen, til og med mange homofile selv er i mot Pride… de ser at denne bevegelsen kun skader deres sak.

  Svar
 • Det er som å høre Netanyahu snakke om palestinerne eller Victoria Nuland snakke om russerne, her kommer jammen alle fordommene på en gang.

  Svar
  • Det er ikke fordomsfullt å påpeke det åpenbart perverterte ved at menn roter rundt i kloakken og forlanger å bli likt for det.

   Svar
   • Akkurat. Og det er slik Netanyahu og Victoria Nuland snakker også. Vrir litt her og der, henter ut det mest groteske og ikke nødvendigvis det sanne, og spyr ut alle fordommene uten motforestillinger. Jeg tror ikke Netanyahu er mentalt i stand til å se på palestinere som noe annet enn skadedyr som han godt kan utrydde, jeg tror ikke Nuland er i stand til å se at Putin er reflektert og talefør og noe helt annet enn det hun forsøker å forestille oss.

    Fordomsfullt? Det du sier renner over av fordommer. Men kanskje du er så skinnhellig at bare du har rett, i så fall er du i godt selskap.

 • Johannes E. Åtta Førtifira
  3 juni 2024 19:49

  Du kortslutter på kryss og tvers i tankegangen din, Pervers, så naturlig nok blir resulatet bare tøv og tøys.

  Hilser deg med Johannes evangelium kap. 8, fra vers 44. Se om du tør lese det som står der.

  Svar
  • Akkurat som han sa, Netanyahu: «det står skrevet, Gud er med oss, det er riktig det vi sier og gjør. Ingen skal komme her og si noe annet.»

   Svar
 • Snakket med en mann for noen dager siden – deltaker i et lokalt mannskor – hadde vært med på åpningen av pride dagene … Åfyttihelvet sa jeg. Gi meg et prideflagg og jeg skal sette fyr på det i all offentlighet, hvorpå jeg forklarte ham hva PRIDE egentlig står for … Åååå … du er av den sorten du svarte kroppen. Han syntes dette var noe til stas å få være med på ditta. (mannen er over 80 år) Så man ser, til og med i den eldre garde har uvesenet pervertert gamle sunne holdninger. Hvor i Helvete ska dette ande ?

  Svar
  • Johannes E. Åtta Førtifira
   4 juni 2024 18:51

   Kanskje traff du der på en av de (ganske få) som i gamle dager ble kalt rompus, eller soper?

   Svar
 • En god artikkel.
  Et samfunn går i oppløsning når normer og grunnpilarene i samfunnet raser sammen. Ta vekk religionen , deretter familien bygget på ekteskap mellom mann og kvinne hvor barn er et naturlig og ønsket utfall. Dekadanse er et annet ord for det.
  Pride er en seksualisert bevegelse som ikke tilfører samfunnet noe godt, kamuflert som kjærlighet og mangfold.Det har tatt seg tilrette i samfunnet og de som vil være «populære» heier i vei.
  Hva voksne mennesker gjør på soverommet er jeg ikke interessert i ,men hold dere borte fra barna og ungdommen.
  Som helseutdannet burde det være en plikt å advare unge mennesker mot analsex, ja det er sant ,du roter i kloakken og det er sykdomsfremmende.
  Vil du unngå sykdom så hold deg unna slik aktivitet.
  Seksualundervisningen i dag går mer ut på hvordan du trer på en kondom en kanskje lære ikke å hive seg i en seksualakt så fort du kan, har jeg inntrykk av.
  Men går det gærnt er det jo bare å bestemme over din egen kropp.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dommen mot Trump.

Maktkampen føres nå gjennom rettssystemet.

Forrige innlegg

Biden eskalerer Ukrainakrigen:

Vi legger nå til rette for at vi kan angripe dypt inne i Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.