POSTED IN Endring av politikken, Helse

Jukset med virkeligheten fortsetter.

Nå brukes friske til internering og økonomisk nedstengning.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Koronavirus-narrespelet

av Gunnar Sortland

Koronavirus-narrespelet held fram. Og det vil det gjere lenge, for WEF (Verdsøkonomisk forum) har laga planar for å gjennomføre «The Great Reset». For å få dette til, må dei syte for at alle statar går til særs strenge tiltak som nærast stenger ned samfunna. Dei set og grenser for kor mange som kan vere i lag og kor mange gjestar ein kan ha heime.

Til no har styresmaktene i dei fleste land oppfordra folk til å bruke nase- og munnbind (ansiktsmaske), og i det siste har mange land innført påbod om maskebruk. Dette blir gjennomført sjøl om myndigheitene veit at maskene slett ikkje hjelper mot viruset.

Mange i Noreg latterleggjer maskemotstandarane. Haha, legane bruker masker når dei opererer, så då må det jo hjelpe. Eg synst det er svært beklageleg at ikkje legar står fram og opplyser om at maskene ikkje vernar mot virus, men vernar mot bakteriar som er 100 gonger større enn virus. Så legar med luftvegsplager opererer aldri pasientar.

Virus går gjennom disse maskene. Hjemmelagete tøymasker er en vits.

Ei nyleg undersøking i Danmark plukka tilfeldig ut ca 6000 personar som blei delt i to grupper, ei gruppe som skulle nytte maske når dei var saman med folk og den andre gruppa skulle ikkje bruke masker. Etter nokre veker blei begge gruppene testa for viruset. Forskarane fann ingen signifikant forskjell mellom gruppene.

Så kvifor blir fleire og fleire pålagt å gå med maske? Jo, dette er symbolet på underkasting og er med på å halde oppe frykten for viruset. Når små barn i skulen må bruke masker, set det spor i sjela.

Eg meiner det er kriminelt det styresmaktene held på med. Dei hjelper dei sterkaste kapitalkreftene i verda med deira «Great Reset», som går ut på å ved hjelp av skremselsmetodar gjere multimilliardærar som Bill Gates og Jeff Bezos og andre mykje rikare. Vi ser at fleire titals milliardar dollar allereie har hamna i lommene deira. Og meir skal det bli når dei får gjennomført den storstilte privatiseringa av mest heile den offentlige sektoren.

No ser eg at ein advokat vil gå til rettssak og få dømd den norske staten og regjeringa for deira kriminelle handlingar.

Dette narrespelet er eg redd kjem til å halde fram lenge enno. Kor tid vil portforbod og bruk av militærmakt verte ein realitet? Det er faktisk fascismen vi ser kome no. Viss ikkje folket gjer opprør mot dette, går folk flest dårlegare tider i møte.

Forsidebilde: Jessica Lewis

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Problemet er at dette har folkets støtte. Flertallet. Vil anta at en del folk er skeptiske, men velger å holde kjeft pga frykt for latterliggjøring, konflikter eller enda verre (miste jobben). Det skulle vært interessant å vite hvor mange som faktisk støtter tiltakene.
  For min del var det en grense som ble trådd over med munnbindene, bruker dem minimalt. Men ser ut til at de er kommet for å bli og bare vil gjøre livet vanskeligere. Hvorfor var de ikke påkrevd i mars? Husker folk det engang?
  Så lenge media kjører på og folk har blind tillit til dem, så kan de nesten innføre hva de vil av påbud.
  Jeg kjenner folk som har mistet jobben, men likevel ikke er skeptisk til tiltakene. De ønsker bare mer støtte fra myndighetene. For tiltakene er jo bare midlertidige, vet vi.
  Når det gjelder the great reset så er det mange spørsmål, men får ta dem en annen gsng.

  Svar
 • Mange er veldig naive og ser ikke helheten i alt dette. Dette dreier seg selvfølgelig om at makteliten på denne kloden ønsker seg enda mer makt og kontroll,også over befolkningen og da spiller de alt de kan på frykten for dette viruset. Myndighetene i mange land er maktmenneskenes håndlangere og gjør som de får beskjed om. Når over 1 million demonstrerte i gatene i Berlin 1.august betyr det iallefall at det er mye motstand i deler av verdens befolkning.
  En av grunnene til at makteliten har satt i gang alt dette er at de begynner å bli ganske desperate,også fordi de vet at de positive kreftene snart vil ta over styringen av planeten. Grunnen til at de positive ikke har klart dette enda er bl.a at det fortsatt er farlige våpen og mye negativ teknologi ,på og rundt jorden,i spill og som må uskadeliggjøres.Menneskene på denne planeten er på sett og vis gisler i et stort spill uten å vite det. Heldigvis går det sakte,men sikkert fremover og når tiden er inne så vil sannheten om mangt og mye også komme ut på riksdekkende kanaler.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kina månelander og bringer hjem en romsonde:

Den hadde med seg materiale fra baksiden av månen.

Forrige innlegg

Ny forskning:

Det har vært langt varmere på Island enn i dag.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.