POSTED IN Korrupsjon, Ukraina

Joe Biden sønn Hunter i ny skandale.

Har han vært involvert i utviklingen av biovåpen i Ukraina?

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Våre store medier har av en eller annen grunn glemt skandalen rundt Joe Bidens sønn, Hunter Biden. Han rotet vekk datamaskinen sin (i narko-rus?) med svært følsom informasjon i tilknytning til hans medvirkning i et stor Ukrainsk energiselskap.

Som styremedlem i dette ukrainske energiselskapet fikk han enorm godtgjørelse, men for hva? Han har ikke peiling på Ukraina. Men faren hans, Joe, var Obamas visepresident på det tidspunktet, så der ligger svaret på det spørsmålet. (Korrupsjon)

En har prøvet å vri seg unna denne delikate saken ved å påstå at det ikke var Hunters maskin, men det viser seg altså at det var den likevel.

Men nå er faren president og muligheten til å «glemme» og «begrave» saker har vært større.

Men så rykker Russlands militære inn i Ukraina og avslører en rekke hemmelige bio-laboratorier finansiert av USA og med presidentens sønn med fingrene dypt nede i en ny honningkrukke. Og ikke bare Joe sin sønn slikker søtsaker av fingrene sine, men også avkom av andre USA-ledere har fått tak i ukrainske godterier.

Det er nødvendig å minne om at Ukraina i sin tid var Sovjetunionens rikeste delstat. Landet er rikt og kunne vært en kilde til velstand for alle menneskene der. I stedet er det degenerert til en av Europas fattigste og mest korrupte stater etter Sovjetunionens oppløsning. Denne prosessen er forsterket etter statskuppet i 2014 som USA finansierte og organiserte.

Også av den grunn er det grunn til å stusse over de tårene som våre store medier feller over det som nå skjer. Og enda større grunn er det å lure på hvor den kritiske journalistikken er. Hunter Biden-skandalen skulle være en fleskebit for journalister – i megaklasse en av de store sakene som skulle ført til nye leserrekorder.

I stedet begraves denne kjempe-nyheten som om ikke laboratoriene eksisterte. Og dermed bekrefter de store mediene bare seg selv som propaganda-maskiner for bestemte interesser i vest og ikke som virkelige nyhetsformidlere.

Men det har vi visst hele tiden.

Knut Lindtner
Redaktør

Hunter Biden og de ukrainske bio-våpnene.

The National Pulse har avslørt at et datterselskap til en stiftelse grunnlagt av Hunter Biden (sønnen til president Joe Biden) og Christopher Heinz (stesønn til John Kerry) har spilt en nøkkelrolle i Pentagons biologiske forskerprogram i Ukraina.

Russland har avdekket en rekke av disse programmene etter at de har overtatt rundt 15 ukrainske forsker-laboratorier for biovåpen.

Disse er grunnlagt av Pentagon. Dette er brudd på konvensjonen som forbyr biologiske våpen.

I september 2020 avslørte den tabloide dagsavisen New York Post at FBI hadde beslaglagt en laptop som tilhørte Hunter Biden. Den inneholdt beviser på hans innblanding i disse ulovlige forretningene som har funnet sted både i Ukraina og i Kina.

Alle USAs etterretningsbyråer har i kor beskyldte Russland for å spre rykter som har til hensikt å destabilisere Statene (USA).

Men den 16. mars bekreftet til slutt New York Times innholdet i laptopen (1). Mange republikanere har siden bedt om å få vite mer.

Hunter Biden er en narkoman som har tjent som gallionsfigur for Straussianernes «interesser».

Det demokratiske flertallet i Representantenes Hus har lansert i prosedyre for riksrettssak mot president Trump (Ukrainagate) fordi han prøvde å belyse disse Ukraina-»affærene».

Den russiske presidenten Vladimir Putin har pekt på denne «narkomane gjengen» når han refererer til Hunter Biden og hans gjeng.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article216258.html

Hunter Biden Bio Firm Partnered With Ukrainian Researchers ‘Isolating Deadly Pathogens’ Using Funds From Obama’s Defense Department, Natalie Winters & Raheem J. Kassam, The National Pulse, March 24, 2022.

[1«Hunter Biden Paid Tax Bill, but Broad Federal Investigation Continues«, The New York Times, March 16, 2022.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Jo det er faktisk ett bilde av Hunter Biden her i reportasjen. Noen flere like politiske korrekte bilder kan sees her. Hans omgang med damer burde kanskje taes opp til allmenn vurdering.
  https://i.dailymail.co.uk/1s/2022/03/17/19/55488289-0-image-a-65_1647546323897.jpg

  Svar
 • Cherie Solfjeld
  28 mars 2022 11:32

  Det er helt utrolig at norsk media ikke har fått med seg dette.
  Trump var virkelig rusk i maskineriet for den etablerte eliten i WD.Han måtte bort uansett midler.
  For de som virkelig følger med ordentlig og ser korrupsjonen i dagslys er dette innlysende. Dette er ikke en krig mellom Ukraina og Russland. Det er en krig mellom USA og Russland, og alle nato medlemmene logrer med halen ,med vår « kjære» Stoltenberg i spissen.
  Det verste er at de antageligvis tror de er på siden av de « gode» mot de «onde».

  Svar
  • Ja, for et rotte-reir Ukraina er etter statskuppet i 2014 som USA finansierte og organiserte.
   Det skumleste, for oss i Norge, er jo at media er fullstendig tause om dette.
   Det er ikke rart at reportasjer fra Ukraina i norske medier inneholder flere og flere løgner om «forferdeligheter». Noen er på tynn is.

   Svar
  • Torfinn Slettebø
   28 mars 2022 14:52

   Når USA nektar nordmenn tilgjenge til norsk territorium (Gråtådalen), bør det gå opp eit lys for fleire enn lesarane på Derimot.no. På tide å prøva same oppskrift andre vegen: Fortel amerikanarane at dei er nekta tilgjenge til amerikansk territorium. Då tenkjer eg det skal verta livleg.

   Logringa vår går over alle støvleskaft. I Stoltenberg sine fotefar gror det systematisk spetakkel og krig. Han er korkje «kjære» eller «vår». Han er Biden sin mann. Det var Biden som bad Stoltenberg halda fram som generalsekretær i Nato. Og Biden er ute etter ein langvarig krig mot Russland.

   At Noreg deltek i den totale krigen Vesten fører mot alt russisk, er forferdeleg. Det hastar med å frigjera oss frå Nato sitt ureine, globale spel. Vakre ord og forferdelege resultat er Nato sitt fremste kjennemerke. Sjå på Afghanistan.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Verden i forandring.

Den nye frigjøringsbevegelsen heter Nato!

Forrige innlegg

Leiesoldater, med retten til tortur og drap

Privatisering av krig når nye høyder

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.