POSTED IN Virkelighetsforståelse

Joe Biden gråter krokodilletårer over Navalny.

I USA forfølges tusenvis for sin politiske overbevisning.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

En oppdatering: Vestlig hykleri og regler basert på internasjonale ordre når det gjelder politiske fanger.

Av Larry Johnson.

X-CIA analytiker

Vladimir Putin og Russland står nå overfor vestlig  kritikk og vestlige trusler etter at den russiske politiske dissidenten Aleksej Navalny døde. Det gjelder også arrestasjonen av den russisk/armenske borgeren Ksenia Karelin, en ballerina. Dumme Putin. Han har tydeligvis ikke greid å oppfatte at alt han trenger å gjøre er å kalle disse personene MAGA-tilhengere. (MAGA: Make America Great Again, altså Trump-tilhengere. red.) Da kan han gjøre hva han vil mot dem. Og Vesten vil heie på han. OK. Nok av sarkasme. La oss de på realitetene. 

Aleksej Navalny ble oppfattet som en ledende russisk politisk dissident av vestlige forståsegpåere og politikere. Men hjemme (i Russland) var han ingenting. Helvete heller, Marianne Williamson har mer støtte i USA enn Navalny hadde i Russland. Navalnys eneste « politiske»  budskap var å kaste ut beskyldninger om Putin som en korrupt aktivistisk oligark. Han hadde ingen politisk visjon. Hans sosiale medier inneholdt ingen politisk filosofi. Heller ikke hadde han noen visjon rundt ideen Make Russia Great again.

Navalny brukte tiden til å komme med sine politiske synspunkter via en video-plattform. Hans budskap var sjokkerende og urovekkende. Han beskriver muslimer – alle, ikke bare noen – som kakerlakker som må utryddes.  Tenk litt på det, og spør deg selv: «Hvem i helvete er de vestlige politikerne som i haugevis lovpriser Navalnys tanker?» Alle disse woke-fyrene skal liksom være anti-rasister. Nå sørger de over en ultra-nasjonalistisk russer, som med entusiasme omfavnet de grusomste rasist-overbevisninger. Det er forresten ikke første gang Joe Biden sørger over en avdød rasist. Husk bare hans bemerkninger om tidligere senator Robert Byrd, den tidligere lederen for Ku Klux Klan I Vest-Virginia.

Ta deg tid til å lese Scott Ritters utmerkede stykke som beskriver den virkelige Aleksej Navalny. Du finner den her. Kort sagt, Navalny var et redskap for vestlig etterretning. Jeg vet ikke om han var vitende eller uvitende om det. Men han tjente vestlige interesser, og var ivrig etter å se Russland demontert og at Putin ble ødelagt.

Når det gjelder  danserinnen Ksenia Karelina, så er hun også en lovbryter. Hun har nylig gitt 50 dollar til den ukrainske hæren. Og så? Hvordan kan det være en forbrytelse? La oss se på det fra et vestlig synspunkt. Er det helt i orden for kongresskvinne Ilhan Omar å skaffe penger til IS? Vil det være ok for en person med dobbelt statsborgerskap fra Israel og Jordan å gi dollar til Hamas? Naturligvis ikke. Å finansiere grupper som dreper dine egne innbyggere er moralsk forkastelig. Men det er en stor forskjell – Russland har vedtatt lover om er underskrevet av Vladimir Putin, lover  som forbyr å støtte Ukrainas militære  finansielt.

Det ser ut som om Russlands rettssystem faktisk tror på prinsippet om å håndheve lovene. USA har ikke lenger noen moralsk autoritet til å lekse opp for fremmede land om det å forfølge politiske opposisjonelle. Vi vet at CIA og FBI, sammen med justisdepartementet, er blitt utstyrt til å angripe og ødelegge Donald Trump. Han kan fortsatt bli satt i fengsel for å ha nektet å godkjenne et falskneri av et valg. Et valg som var ut uten tvil var uredelig. Men det skjedde jo ikke i Russland eller Kina – det fant sted hos etterretningen til «The Deep State» og som følge av den byråkratiske håndheving av lovene i De Forente Stater.

Så langt er mer enn 1200 amerikanske borgere blitt arrestert og anklaget for forbrytelser, kun for å ha gått in i USAs Capitol den 6. januar 2021. Myndighetene i Washington fortsetter å lyve om at disse personene angrep og tråkket på politifolkene på Capitol. Det er bare tull. Den eneste som drepte noen den dagen var personell som var der  for å håndheve loven.

Før De Forente Stater uttrykker et eneste ord til om fordømmelse av politisk undertrykkelse i Russland, bør de få orden på sitt eget hus, og slutte med den nådeløse forfølgelsen av Donalds Trump og hans støttespillere. Gjør de ikke det bør onkel Sam holde kjeft.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Ballerinaen hadde bare råd til å donere 50 dollar? Da kunne hun spart seg bryet. Håper hun blir mildt straffet siden beløpet var så ubetydelig.

    Svar
  • Navalny døde av blodpropp melder Ukrainske etterretningskilder. De slår fast at selv om sannheten mottas med ergelse i vest, så er sannheten den russerne har hevdet. I kveldens NRK nyheter finnes ikke et ord om dette. Gro Holm i Moskva sa ikke noe. Rart når men ellers vet hvordan NRK og annen MSM ukritisk er mikrofonstativ for regimet i Ukraina.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kampen i dag ikke mot EU-medlemskap:

Det er mot EØS-avtalen som loser oss inn i EU bakveien.

Forrige innlegg

Konferansen i Munchen:

Nato og Ukraina vil ikke forhandle før Russland har tapt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.