POSTED IN USA

Joe Biden:

En notorisk løgner?

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den videoen jeg viser under forteller egentlig alt om Joe Biden. Han anser ikke løgn som et problem hvis han ikke blir avslørt. I denne videoen fremgår det at han tidligere har løyet om egen utdannelse. Når han blir konfrontert om dette skylder han på hukommelsen – han husker ikke.

Hvem husker ikke sin egen utdannelse?

Det fremgår også at flere av talene han tidligere har holdt har han hentet fra andre – ord for ord (etter ca. 2 min og 45 sek). Han har ikke suget det av eget bryst. Kommentatoren karakteriserer dette som uttrykk for intellektuell dovenskap. Jeg tror nok det er mer hensiktsmessig å føye til at han også må ha vært styrt av en grunnleggende løgnaktighet.

Hvorfor trekker jeg frem denne personen og ikke president Trump som naturligvis også har sine egne svin på skogen noe vi til fulle er gjort oppmerksom på i de 4 årene han har vært president.

Joseph Robinette «Joe» Biden jr. er en amerikansk politiker. Han var USAs 47. visepresident, fra 2009 til 2017. Han er utdannet jurist og var tidligere senior-senator for delstaten Delaware for Det demokratiske parti. Wikipedia

Det er fordi at mediene og mange av oss luller oss inn i en forestilling om at bare Trump taper valget vil alt ordne seg. Biden representerer ikke noen fornyelse i det hele tatt og denne formen for selvbedrag forblinder oss. I virkeligheten er begge representanter for et system som er i ferd med å gå i oppløsning. Den ene vil fortsette som før med mindre justeringer. Den andre vil ha større endringer, men ikke gi noen politiske konsesjoner til de mange millionene som er fratatt all fremtid i USA. Han er helt i lommen på Israel og den jødiske lobbyen i USA.

Problemet er ikke Trump eller Biden, men USAs skjulte politiske krefter – dvs. de som forvalter USA som de ultrarike sin stat – som vil vinne uansett hvem av disse kandidatene som blir valgt som president.

Motsetningen i disse gruppene, som følge av de voksende motsetningene i samfunnet, har nå ført til at det blant Demokratenes ledere, men også i militære kretser snakkes om statskupp om Trump skulle vinne valget.

Slik jeg fortår dette må det være stadiet før en større samfunnsmessig oppløsning, anarki og i verste fall borgerkrig.

Det er etter min mening ganske naivt å forestille seg at en Biden-seier vil kunne gjøre noe fra eller til. Problemene stikker langt dypere. Det er ikke avgjørende hvilken gallionsfigur som sitter i Det Hvite Huset.

Knut Lindtner

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

En røverhistorie:

Navalnyjs vannflaske forgiftet.

Forrige innlegg

Dag 12 i rettssaken mot Assange:

USAs advokater insisterer på retten til å tiltale journalister overalt i verden.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.