POSTED IN Diverse

J.K Rowlings meldt til politiet:

Kalte en biologisk mann for mann.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi tar frem denne historien for å understreke at folk med uklar kjønnsidentitet nå brukes til å svekke den fundamentale samfunnskampen: Klassekampen, altså kampen mellom de rike og de fattige. I en periode hvor de rike tilraner seg en stadig større del at de verdiene som skapes i et samfunn blir motstanden mot en slik politikk fundamental.

Dette gjelder i alle samfunn. I vår del av verden kamufleres nå denne fundamentale kampen ved å konstruere en ny konflikt som ikke er fundamental fordi den bare berører et lite mindretal. Dette forsterkes nå av lovverket ved at en lar folk kunne velge selv hvilket kjønn de har til tross for at kjønn bestemmes av kromosomene i kroppen til den enkelte.

Jeg oppfatter kampen for selvvalgt kjønn, ikke minst fordi den hylles av alle de store løgnmediene, som en avledningsmanøver, som avledning for ikke å kjempe mot den plyndringen som pågår av av samfunnets verdier til fordel for de rike. Her blander en bevisst begreper som kjønn (biologi) og kjønnsroller (sosial kategori).

At noen mennesker med uklar kjønnsidentitet har det vanskelig er jeg ikke i tvil om, men det er ikke dem dette fundamentalt dreier seg om. Det dreier seg om det gigantiske tyveriet av felleskapets ressurser som skjer hver dag rett foran øynene våre. En avleder ved å få folk til å vende oppmerksomheten mot et samfunnsmessig marginalt problem.

Knut Lindtner
Redaktør

Transkjønnet radiostasjon melder J.K.Rowlings til politiet. 

Harry Potter-forfatteren har truet med å komme med påstand om trakassering som svar midt i en pågående feide.

Joanne Rowling, bedre kjent under pseudonymet J.K. Rowling, også under pseudonymet Robert Galbraith, er en britisk forfatter og skaperen av fantasyserien Harry Potter, som hun fikk ideen til under en togreise fra Manchester til London i 1990. Wikipedia

Det britiske politiet bekrefter at de har mottatt en klage. Det skjedde etter at en transkjønnet radiostasjon har rapporter at Harry Potter-forfatteren J.K. Rowlings har kommet med «misvisende kommentarer om kjønn» på sosiale medier.

I et intervju på onsdag påsto India Willoughby, en britisk transkjønnet journalist og TV-personlighet, at  Rowlings har begått en hat-forbrytelse ved å komme med misvisende opplysninger om henne. Hun sa at hun har kontaktet politiet om Rowlings kommentar på X (twitter).

Willoughby, som ble den første transkjønnede verten på et populært talkshow, Loose Women, henviser til en kommentar som Rowlings kom med tidligere denne uken. Det var som et svar til en annen X-bruker.

«India har ikke blitt kvinne. India har en fordreid kvinnefiendtlig mannlig fantasi om hva en kvinne er», skrev Rowlings.

Willoughby svarer:

«Å kalle en transperson for en mann når  vedkommende åpenbart er en kvinne – og jeg er en kvinne uansett hva Rowlings sier. Min fødselsattest sier kvinne, mitt pass og alle mine dokumenter. Jeg er helt lovlig godkjent som kvinne. Også for J.K.Rowlings bevissthet. Og det er nøkkelordet – mis-kjønnet. Jeg vet hvem jeg er – så dette er svært støtende».

Willoughby, er også en tidligere i «Celebrity Big Bother-deltaker», dette kommer som uavhengig nyhet fra Byline TV.

Rowlings har avvist påstandene. Hun sier det ikke er noe forbrytelse å ha kjønns-kritiske synspunkter.  Den anklagede forfatteren har på X anklaget Willoughby for «å ha målrettede tvangstanker» som «kan grense til  trakassering etter lovens bestemmelser».Hun henviser også til en nylig rettssak som slo fast at kjønnskritiske synspunkter må betraktes som beskyttet filosofisk tro,  slått fast i British Equality Act.

Rowling gikk så langt som å beskrive Willoughby som «et klassisk eksempel på en mannlig narsissist som lever i en tilstand av evig raseri».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: iStock

https://www.rt.com/news/593969-transgender-broadcaster-reports-jk-rowling-police/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «India Willoughbys anklage om at forfatteren JK Rowling MISKJØNNET henne på nettet «oppfylte ikke den kriminelle terskelen», har Northumbria Police sagt», så den gikk ikke. msn.com
  Et pr-kåt fåtall trans lager mest mulig oppstyr om seg selv.
  Ny-ordet «å miskjønne» er nå tydeligvis et offentlig godkjent verb og en kriminell handling i UK.
  Og India Willoughby er en offentlig godkjent kvinne. Dermed basta.
  Stadig flere unge menn som ikke har barn, overveiende hvite, lar seg sterilisere.
  Planned Parenthood, et annet ord for befolkningsreduksjon.
  armstrongeconomics.com

  Svar
 • Ulf Ayirtahsk Berg
  11 mars 2024 21:01

  Ja, psykopat-satanist-globalistene hater (!) at man agerer fritt og uavhengig av papir-kulten. Litt som Lucifer i Bibelen, vil de at deres private kult-ordbok skal stå høyere enn virkeligheten. Det vi opplever her i levende live, er jo eventyret om keiserens nye klær, ‘di luks’!

  Svar
 • Idrettsmenn som er blitt idrettskvinner og derfor mener de selvfølgelig skal konkurrere mot kvinner, det er virkelig altfor pinlig og dårlig gjort, det bør de forstå, men nei, helst fremstå i media som offer, nå som sporten begynner å kun godta biologiske kvinner i kvinneklassen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Victoria Nuland:

Tapte krigen i Ukraina uten en plan B.

Forrige innlegg

Energiprisene i Norge:

Et ran på høylys dag

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.