POSTED IN Gaza, Israel

«Israels 9/11»:

Hvem er det som finansierer krigen i Gaza?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

«Terrorangrepet 7. oktober var påskuddet for det israelske angrepet på Gaza. Hamas er unnskyldningen, ikke årsaken. Som den israelske ambassadøren til USA uttalte: «Dette er vårt 9/11»».

Mange som har analysert 9/11, også fysikere, bygningsingeniører og arkitekter, er sikre på at amerikanske myndigheters offisielle forklaring er feil, mildt sagt. Det er umulig at bygningene falt som resultat av treff av fly. De ble revet, noe som blant annet nesten 2000 modige bygningsingeniører og arkitekter har skrevet under på i en analyse overlevert myndighetene.

9/11 var et angrep på USA av Mossad, CIA og spesialenheter fra den amerikanske hæren, for at Wall Street bankkartellet skulle få en unnskyldning til å militært erobre Iraks olje og gassforekomster, og opprette en langvarig militær tilstedeværelse i midt-Østen, for en enorm profitt for eierne og de finansielle eierne av det militær-industrielle komplekset. Når den israelske ambassadøren til USA uttalte: «Dette er vårt 9/11»», så er det deres andre 9/11, ikke det første.

Arbeidere som jobber i ruinene etter 9/11. 2977 mennesker døde i angrepene.

«Dette er gjort på mest mulig brutale måte, bl.a. ved en rekke massakrer på sivile palestinere helt fra opprettelsen av staten Israel, massakrer som har vært skjult og dysset ned».

Dysset ned av vestlig hovedstrømpresse og media (MSM), som er over 90 prosent eiet av de enormt mektige kapitalforvaltningsselskapene Statestreet, Vanguard og BlackRock, som også er finansielle eiere av den privateide amerikanske krigs-våpenindustrien. Hvem er eierne og grunnleggerne av kapitalforvaltningsselskapene, som er finansielle eiere av avisene og tv og radio-kanalene, som ansetter redaktørene som i sin tur ansetter de ledende journalistene?

Riktig. De er en «tribal hive», av ca 16 millioner i følge internasjonale folketellings-institutter, bor 6,3 millioner i USA. En stor andel av disse er i Wall Street, Washington DC, departementer, og i amerikansk hovedstrømpresse og media, som omfatter forlag og Hollywood som produserer mest tv, dernest film. De dikterer stort sett nyhetsdekningen, og serverer USAnnhetene til verden som de vil. Europeisk MSM – statseide tvkanaler inklusive – er bare et underbruk av det amerikanske.

De er overrepresentert i kongressen, senat og i amerikanske regjeringer, og presidentens indre og ytre krets og ministerier, spesielt forsvars (angreps) ministeriet. «Hvert år mottar Israel 3,3 milliarder dollar i utenlandsk militærfinansiering fra USA. I tillegg til å få flere amerikanske skattebetalerfinansierte våpen enn alle andre land til sammen, blir Israel også utpekt for spesialbehandling som gjør denne bevilgningen enda mer verdifull – den mottar ikke bare bevilgningen, de får den». Kilde: American Friends Service Committee.

Bygning i Gaza by etter et Israelsk bombeangrep, 9. Oktober 2023

Det vil si at deres eget folk i USA selv tar penger fra den amerikanske statskassen og gir dem til seg selv, (som også i Norge). Israel behøver ikke å betale for bombene de teppebomber Gaza-stripen med, i motsetning til Kiev-regimet. «Våpenhjelpen» de får for å artilleri-beskyte Donbass-regionens sivilbefolkning, må de betale for med den ubetalbare statsgjelden, nå administrert av BlackRock.

Dette folket, som nå viser sitt sanne ansikt i sitt forsøk på å ikke bare fordrive, men utrydde det palestinske folk, kan ikke vurderes som individer, men kun etter hva de gjør kollektivt. Uansett hvor de er i verden, virker de for sine egeninteresser. De søker makt hvor de nå befinner seg, den monetære makten, politiske makten, presse og media makten, rettmakten og militær makten nasjonalt og internasjonalt, og dominerer dette nå etter flere hundre år.

Det er forklaringen på at Vesten og FN ikke resolutt har intervenert mot massemordet Israel gjennomfører, noe de raskt gjør hvis det er andre land. Når dette selvutvalgte folket styrer regjeringer, internasjonale organer og mye av opinionen i vestlige land spesielt, er de i posisjon til å stoppe opposisjon mot sin egen ondsinnede agenda, ihvertfall mye av den.

Forsidebilde: Wikimedia commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Alt dette som nevnes i artikkelen er sant. Man skal bare se etter flere forhold bak khazarjødenes dominans og renkespill hvorav ett er den massive muslimske innvandringen til Europa etter USAs neocon-innledede kriger i Afghanistan, Irak, Libya og Syria. Som ved likvideringen av John F. Kennedy i 1963 så skal et så viktig attentat på en statsleder eller et land helst medføre flere fordeler enn bare en. Etter flyktningbølgene fikk man en bølge av «muslimske» terrorangrep i Europa hvorav Mossad var innblandet i de mest spektakulære som angrepet på Charlie Hebdo. Skytingen av en «såret» politimann på fortauet i samme gate medførte i hvert fall fem fysiske umuligheter i løpet av mindre enn ti sekunder -og ingen reagerte! Til overmål så ble scenen filmet av en israelsk journalist tilknyttet Times of Israel som tilfeldigvis(!) befant seg på et hustak like over «drapsscenen». De gjør ikke slike saker så veldig troverdige. Det behøves ikke, for vestlige medier kontrolleres av dem, og ved å legge inn logiske feil så utdannes publikum ved massesuggesjon regelrett i å se bort fra sin egen fornuft. Når menneskemasser ikke lenger vil eller kan brukje sin fornuft så dehumaniseres de -til overgriperes store fordel.

  Men nå er muslimene her, europeere flest er bra trøtte av dem og det er bare til fordel for etnisk rensing i Gaza. Man bør også legge merke til at Donald Trump etter Israels framferd i Gaza har sagt at når han blir president så skal han sørge for den største masseutvisningen av illegale migranter i USAs historie. Khazarjødene som nå utgjør vel 60% av Bidens administrasjon kontrollerer både Biden som har latt masseinnvandringen skje og Trump som vil avslutte den! USAs og Europas publikum er ledet akkurat dit det nå er en fordel for sionistene å ha dem og det vil bli vanskelig å mobilisere massiv folkelig motstand mot det som skjer i Gaza. Palestinaproblemet er nærmere enn noensinne sin Endlösung og flere fordeler med det for Israel er å ta beslag i de store gassforekomstene som nå er funnet i havbunnen utenfor Gaza. Israel trenger dessuten større Lebensraum, for siden begynnelsen av 1980 tallet så er befolkningen blitt fordoblet til vel ti millioner. Det rent påfallende er hvordan alt det den khazarjødiske horrormentaliteten beskylder nazistene for, det gjør de selv.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  19 januar 2024 13:17

  Det var underhaldande å sjå NRK-sjefen forklara kvifor Russland kan boikottast, men ikkje Israel.

  Er ho rekruttert frå Underhaldningsavdelinga i NRK?

  Svar
 • Northern Light.
  22 januar 2024 15:54

  Israel godkjenner en plan for at Gazas skattemidler skal holdes av Norge.

  Av Reuters.
  Israels regjering godkjente en plan for at frosne skattemidler øremerket for den Hamas-drevne Gaza-stripen, skal holdes av Norge i stedet for å overføres til de palestinske myndighetene (PA), sa israelske tjenestemenn søndag.

  I henhold til midlertidige fredsavtaler som ble oppnådd på 1990-tallet, innkrever Israels finansdepartement skatt på vegne av palestinerne, og foretar månedlige overføringer til den vestligstøttede PA, som utøver et begrenset selvstyre på den israelsk-okkuperte Vestbredden. Men det har vært konstant krangel om ordningen, inkludert Israels krav om at midlene ikke når Hamas, som Israel og det meste av Vesten anser som en terrorgruppe.

  Hamas tok kontroll over Gaza-stripen fra den vestlig støttede PA i 2007 etter en kort borgerkrig, og to år etter at Israel trakk tilbake bosettere og militære styrker. Til tross for Hamas-overtakelsen beholdt mange ansatte i offentlig sektor i Gaza jobbene sine, og ble fortsatt betalt med overførte skatteinntekter. Israel er nå i krig i Gaza for å utslette Hamas etter et grenseoverskridende motangrep fra militante fra den palestinske islamistbevegelsen 7 oktober.

  Statsminister Benjamin Netanyahu sa at regjeringsvedtaket om skattemidlene ble støttet av Norge og USA, som vil være garantister for at rammeverket holder. Netanyahus kontorer sa at pengene, eller tilsvarende, ikke vil bli overført «under enhver omstendighet, bortsett fra med godkjenning av den israelske finansministeren, og heller ikke gjennom en tredjepart».

  Den palestinske frigjøringsorganisasjonen sa søndag at de ville ha pengene i sin helhet, og at de ikke ville godta noe som hindrer dem i å betale sine ansatte, inkludert i Gaza. «Alle fradrag fra våre økonomiske rettigheter eller vilkår pålagt av Israel, som hindrer PA i å betale folket vårt på Gazastripen avvises av oss», sa Hussein Al-Sheikh, generalsekretær for eksekutivkomiteen til PLO, på sosiale medier og på X.

  En talsmann for den israelske finansministeren Bezalel Smotrich, som leder et høyreekstremt, bosettingsvennlig parti, bekreftet at Norge vil holde skattemidlene under ordningen. «Ikke en shekel vil gå til Gaza», sa Smotrich, som lenge har vært motstander av å overføre midler til PA.

  Fra Reuters, publisert 21 januar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Israel OKs plan for Gaza tax funds to be held by Norway.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Olav Boye:

CIA infiltrerer fagbevegelsen

Forrige innlegg

Det er ikke bare Israel som tiltales.

Det er vesten som sitter på tiltalebenken.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.