POSTED IN Norge

Israel: Vaksinen beskytter ikke. De fleste innlagte med Covid er fullvaksinerte.

Israel forbereder en 4. vaksinering.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Om å se det åpenbare. Harde data fra Israel avslører vaksinesvikt.

Av Vasko Kohlmayer

Hele dette året har Israel blitt hyllet og beundret for effektiviteten i vaksinasjonsarbeidet. I dag er det et av de mest vaksinerte landene i verden med over 80 prosent av den voksne befolkningen som har blitt dobbeltvaksinert.

Med en så høy vaksinasjonsrate ville man forvente at Covid ville blitt temmet i det landet. Tross alt ble vi fortalt at vaksiner var måten å avslutte pandemien på, og med de første rapportene om at Pfizer var opp til 98 prosent effektive, burde Israel ha vært i en utmerket posisjon i dag.

Virkeligheten på bakken er imidlertid i fullstendig motsetning til hva man kan forvente.

medical professionals working
78% av israelere er fullvaksinerte, men 85-90 av innleggelsene er av fullvaksinerte.

Israel, en av verdens mest vaksinerte nasjoner, har sitt verste tall siden begynnelsen av pandemien.

Her er et sitat fra en fersk rapport fra CNBC News med tittelen

«Israel dobler booster-vaksiner (vaksine nr. 3, red.) når daglige Covid -tilfeller setter ny rekord.»

“Covid-19 tilfeller i Israel har økt kraftig siden juli til tross for den høye vaksinasjonsraten. Nye daglige tilfeller i landet nådde et høydepunkt noensinne på 12,113 24. august, og overgikk januartoppen på 11,934.»

Denne situasjonen bekreftes av et stykke om NPR:

“Israel var det første landet på jorden som fullstendig vaksinerte et flertall av sine innbyggere mot COVID-19. Nå har landet en av verdens høyeste daglige smittetall – i gjennomsnitt nesten 7.500 bekreftede tilfeller om dagen, det dobbelte av det var for to uker siden. Nesten én av hver 150 mennesker i Israel i dag har viruset. ”

Og her er en beretning fra et israelsk nyhetsmedie:

“Landet har et av verdens høyeste vaksinasjonsnivåer mot COVID-19, med om lag 78 prosent av de 12 år og eldre som er fullstendig vaksinert, for det meste med Pfizer-vaksinen. Samtidig har Israel nå en av de høyeste smittefrekvensene i verden … ”

La oss beskrive det som skjer i Israel i disse dager: Fullvaksinerte mennesker blir smittet med Covid-19 og smitter igjen andre fullt vaksinerte mennesker med denne sykdommen.

person in blue denim jeans and brown boots standing on beach shore during daytime
Du fullvaksinerte smitter andre og blir sjøl smittet av andre.

Israel har nå flere COVID -infeksjoner per innbygger enn alle land i verden, selv om «boosterskudd» blir administrert mye der

Tenk nøye over dette, og still deg selv dette spørsmålet: hva kan vi konkludere med når et av verdens mest vaksinerte land har en av verdens høyeste Covid -smittefrekvenser?

Her er den uunngåelige konklusjonen: vaksinene som er injisert i Israels befolkning har ikke klart å beskytte dem mot Covid-19.

For å si det på en annen måte. Pfizer -vaksinen som har blitt mye brukt i det landet vist seg å være ineffektiv.

Israels regjering aksepterte dette da den begynte å administrere boostere 30. juli.  (Den tredje vaksinen, red.) Boosterne er i praksis de israelske helsemyndighetenes innrømmelse om at de opprinnelige vaksinene ikke fyller sin beskyttende funksjon.

De har faktisk innrømmet like mye når de konfronteres med virkelige data:

«Da vi kunngjorde beslutningen på søndag, sa de øverste israelske helsemyndighetene at effektiviteten av den andre dosen av Pfizer-BioNTech-vaksinen avtok seks måneder etter administrering, noe som gjorde en boosting nødvendig.»

I følge Dr. Kobi Haviv, direktør for Herzog sykehus i Jerusalem, består 85–90 prosent av sykehusinnleggelsene ved institusjonen av fullt vaksinerte mennesker. I og med at en lavere prosentandel av den israelske befolkningen er fullvaksinert, ser det ut til at vaksinasjon faktisk kan øke sjansene dine for å bli et alvorlig Covid -tilfelle.

Israel top health official says 90% of severe covid patients in hospitals  are fully vaccinated and vaccine effectiveness is waning/fading: Video |  Tech News | Startups News
Dr. Kobi Haviv

Tallene fra Israel viser også at vaksinerte mennesker har 27 ganger større sannsynlighet for å få symptomatisk Covid enn de som har fått naturlige antistoffer gjennom infeksjon.

Snarere enn å være en suksess, har den mye berømte israelerens presset på vaksinering vært en avgrunn.

Dette er den uunngåelige konklusjonen av de harde dataene som ligger foran oss.

De fleste klarer imidlertid ikke å se denne åpenbare sannheten, fordi de har blitt hjernevasket til å tro at vaksinene er veien ut av pandemien. Propagandistene med vaksiner har plantet inn kognitiv dissonans hos sine ofre. (En måte å få folk til å godta ulogiske sammenhenger, red.)

Det er trist og urovekkende å se akkurat disse ofrene stille opp som lam for å få sine «boostere» som er produsert av de samme selskapene og de som er ansvarlige for denne desinformasjonen. 

Etter atten måneder med frykt, forvirring og propaganda har deres kognitive evne blitt svekket til det punktet at de ikke klarer å forholde seg til logisk informasjonen  som presenteres  foran dem.

Hva er verre, disse vaksinene er ikke bare ineffektive. Rapporter om alvorlige bivirkninger og skader har strømmet inn fra hele verden. Ifølge en rapport fra Israels folkekomité (IPC), en innbyggerledet gruppe av israelske helseeksperter, har vaksinen Pfizer/BioNTech potensial til å skade praktisk talt alle systemer i menneskekroppen. Basert på data hentet fra Central Bureau of Statistics og det israelske helsedepartementet, anslår gruppen at dødeligheten blant de vaksinerte er omtrent 1: 5000. Dette ville bety at mer enn tusen israelske borgere døde unødvendig på grunn av vaksinene.

La oss komme tilbake til det vi vet uten tvil: et av de mest vaksinerte landene presenterer for tiden et av de høyeste smittetallene i verden.

Hvilken konklusjon kan vi trekke basert på disse to mye rapporterte og ubestridelige faktaene?

Bevisene som kommer fra Israel, avslører følgende faktum: Pfizer -vaksinen virker ikke. Det beskytter ikke mottakerne mot Covid-19.

Vennligst tenk nøye over hele konsekvensene av dette.

Vasko Kohlmayer ble født og vokste opp i tidligere kommunistiske Tsjekkoslovakia. Han er forfatteren av  The West in Crisis: Civilizations and Their Death Drives.

Maskinoversatt, noe forkortet og bearbeidet av Knut Lindtner

Forsidebilde: Steve Halama

https://www.globalresearch.ca/recognizing-obvious-hard-data-israel-reveals-vaccine-failure/5754965

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • De var aldri ment å beskytte. Bare ment å stjele fra deg tid. De mektige trenger ikke alle slavene lenger. Sporing, overvåkning kontroll og merking er hensikten.

    leit. folk glemmer jammen meg fort hva som skjedde i tyskland og hvordan de hjernevasket hele befolkningen. På samme måte nå bare globalt.

    Svar
  • Covidvaksinene vil sterilisere de fleste kvinner og en stor andel menn: https://www.lifesitenews.com/news/pfizer-vp-vaccination-women-is-stupid-infertility/ Vaksinen tilvirker antistoffer mot syncitin 1 proteinen som er nødvendig til morkakedannelse. Siden fake H1N1 svininfluensepandemien i 2009 har kvinnelig fruktbarheten i Europa stupt fra 2,1 til 1.6 barn p.g.a. Pandemrix steriliseringsvaksinen: https://www.ssb.no/befolkning/artikler-og-publikasjoner/fruktbarheten-fortsetter-a-synke Jeg skrev da til alle fylkes»legene» da og varslet dem om at Pandemrix inneholder steriliseringsmidler ( squalene og polysorbate 80) og fikk ingen svar. Grunnen til at tolvåringer skal vaksineres er for å sterilisere dem. Vaksinen vil tilvirke mye annet: den vil merke den vaksinerte magnetisk og koble ham opp til skyen gjennom 5G og en bastant andel av den norske befolkning vil strykke med i løpet av få år fra pathogenic priming (antibody dependent enhancement).

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Israel:

Dere må forberede dere på Covid-vaksiner i all evighet!

Forrige innlegg

Våre store medier fremstiller Russland/Kina som truende og aggressive.

Men fakta forteller den motsatte historien.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.