POSTED IN Iran, Israel

Israel:

Truer Iran med atom-utslettelse.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hadde Russland gjort noe slik overfor Norge, altså truet med utslettelse ville politikere, medier og hele befolkningen reagert på samme måte, alle som en. Det er ikke bare uhørt med en slik type retorikk, det er umoralsk og forteller om en holdning som må beskrives som psykopatisk.

Men USA har drevet med en tilsvarende retorikk, f.eks. overfor Nord-Korea. Når norske ledere ikke reagerer på dette må det skyldes at de enten ikke tror det er alvorlig ment, eller så tør de ikke av en eller annen grunn.

Selvpålagt taushet av karrere-hensyn er ikke noe nytt i verden.

Jeg tror det siste er tilfellet. Det sier alt om hvilke folk vi har som leder landet vårt i dag. Enhver kan tenke hvilke karakteristikker som passer på denne type underdanighet. Men jeg tror noe skyldes at de tenker på karriere og ikke på moral. Slike holdninger har en tendens til å prege personligheten.

Knut Lindtner

Israel truer Iran med atom-utslettelse.

Fra Voltaire Network 15. oktober 2020.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu har offentlig skrytt av Israels terrorist-operasjoner i Iran. I tillegg truer han med å sabotere salg av iransk olje. Og han truet det iranske folket med atom-utslettelse.

Terrorist-operasjoner, økonomisk sabotasje og atomtrusler er alle brudd på FNs charter. Men Israel er det eneste medlemslandet i FN som ikke adlyder reglene. Og det har de latt være å gjøre det siste kvarte århundret.

 • Onsdag 29. august 2018 holdt Netanyahu i en tale fra Israels undergrunns atomforskersenter i Dimona. Der pekte han spesielt på Iran. Han understreket at «Israel vil bruke all sin militære styrke mot Iran». Spesielt truet han dem med atom-aggresjon og «utslettelse».
 • Den 18. desember 2018 innrømmet han at Israel har agenter i Iran. agenter som er involvert i terrorisme og spionvirksomhet. Det kan antyde at de besøker Iran regelmessig.
 • Den 6. mars 2019 sa Netanyahu i en tale på Haifa Naval Base at marinen vil spille en større rolle i å blokkere transporten av iransk olje til sjøs. Og han oppmuntrer til at en slik stans bør settes i verk på en eller annen måte.
 • Den 25. juni 2019 erklærte han at Israel vil gå til «alle nødvendige tiltak» mot Irans atom-fasiliteter. 

Her bør det vel huskes at FNs sikkerhetsråd fjernet alle sanksjoner mot Iran, og at the International Atomic Energy Agency, etter tallrike inspeksjoner, godkjente Irans atom-program som rent sivilt. 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article211216.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Er dette en sketsj i en Monty Python-film?
  Eller fra et galehus?

  Først er ( USA/)Israel redd for at Iran skal utvikle atomvåpen og går til økonomiske sanksjoner mot Iran hvis de ikke slipper inn observatører i deres atom-KRAFT program.
  Så truer Israel ( som ikke vil slippe inn observatører i Israel sitt atom-VÅPEN program) med å angripe Iran med atomvåpen. ;-)

  ( At Israel nekter Iran å selge sin egen olje, blir jo bare en pynt på denne galskapen.)
  Finnes det galere gnagere i verden, med eller uten rabies?

  Svar
 • Det ser ut til at ISISRAEL nå endelig har forstått at de kan vinke farvel til sitt NWO, verden har (delvis) våknet opp og begynner å sette skapet på plass. Dette var vel faktisk siste sjangse for denne «klanen» til å overta totalt verdensherredømme, og plassere oss andre som deres (lydige) slaver. Dermed bryter galskapen ut i full blomst slik som man ser her. De har vel tross alt holdt på med disse planene siden deres forgjengere ble kastet ut av tempelet av Jesus, da pengevekslere ikke hadde noe der å gjøre. Vi går farlige tider i møte, disse «menneskene» er så ravende gale at de kan ta hele planeten med seg i fallet sitt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Australsk forskningsmedium:

Vi har sannheten om klimaet. De som betviler den utestenges.

Forrige innlegg

Klimarealistene til Høyesterett:

Påstanden om menneskeskapt global oppvarming er omstridt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.