POSTED IN Endring av politikken

Israel trenger politisk hjelp.

Tidligere statminister Tony Blair skal på banen.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Drittsekkene finner hverandre

Av Jan Hårstad

Dagens mediabombe er at britiske Tony Blair har vært i Israel for samtaler med Benny Gantz og Netanyahu. Han har fått oppdraget i å realisere Israels urgamle plan om å likvidere den palestinske saken ved å finne mottagerland for de 2 millioner Gazabeboerne som nå er syke, sultne og utmattede.

     Den nye Nakba-prosessen skal da ikles humanitære kostymer: ymse vestlige land skal være så snille – i regi av Tony Blair – at de REDDER palestinske flyktninger fra det fæle Hamas. Sånn er scenariet.

Tony Blair, tidligere britisk statsminister og ustraffet krigsforbryter

Men USA-loyale Egypt begynner å vise muskler. Vi skal ikke ha noen palestinsk teltleir i Sinai. Gaza tilhører Hamas, Rafah Crossing er Egypts likeså Philadelphia korridoren.

Og som et tegn i tiden: Tyrkia og Egypt haster med å utvikle en forsvarsallianse.

Som vi har vært inne på tidligere: de urgamle fredsavtalene som Israel har inngått med Jordan og Egypt henger i den tynneste tråd. Gaza krigen er iferd med å endevende Midtøsten, men leser du israelsk presse er det forbausende hvor mye ønsketenkning som også finnes der.

Ønsketenkning er godt for den psykiske helsen men dårlig for rasjonelle valg.

Enkelte ser for seg en langvarig militær okkupasjon av Gaza som impliserer en «avradikalisering» av palestinerne etter modell av Tyskland 1945. Det er ingen som berører hva tenåringene på Gaza tenker om noen år- i tyveårsalderen.

Det er som sjokket over shia-militsene i Irak. Disse består jo ikke av annet enn sønner av utbombede og terroriserte familier fra Irakkrigen mars 2003. De er innstilt på en hevn som kan vare i årevis. Skulle det være annerledes med de palestinske tenåringene?

Så merker vi oss at en kjemper for palestinerne, journalist John Pilger, døde 84 år gammel 30 desember. En modig kar.

Men drittsekker finner alltid hverandre.

Forsidebilde: Keith Johnston

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Det pussige her er at ikke guden Allah kommer araberne til unnsetning. Så de slipper all lidelsen hver eneste gang. Hvorfor skulle jeg bøye meg i støvet og tjene en allmektig leder som blåser folket sitt en lang marsj hele tiden? Litt av poenget med å underordne seg en leder må jo være at man i det minste får en viss beskyttelse. Selv i dyreriket forstår man kost/nytte. Til en slik entitet ville jeg snarere har sagt når innbydelsen kom: Thank You, but no trhank You!

  Svar
  • Aida Harieth Badiane
   2 januar 2024 21:25

   Guden Allah finnes jo bare i Koranen mellom skrevne linjer – kanskje derfor.

   Svar
  • Johannes Åtta Førtifira
   2 januar 2024 22:23

   Vil du anbefale dem heller å ta Satan som sin gud. Vox, i likhet med zionist-jødene.

   Svar
   • Samtlige av disse krigerske gudene har i såfall alle Satan Djevelens kjennetegn. Onde, svikefulle, løgnaktige, bedragerske, ufølsomme for sine tjeneres lidelser og alltid tapende. Hvor er Allah når granatene splintrer sine etterfølgeres barn? På ferie? Eller blåser den såkalte allmektige i deres liv? Våkn opp til virkelighetens verden!

   • Selvmotsigelsene står i kø også i islam. I følge deres eventyrfortelling heter det at «jøden Jesus var en stor profet». Kilden til beretningen om Jesus er å finne i Bibelens såkalte «nye testamente». Rundt 600 år før koranen var påtenkt.

    Men Jesus sa i den eneste kilden at han var «guds sønn». Men det er han ikke i følge muhammedanerne. Okidoki, så da juger han vel da..? Konklusjon: Kan det kanskje være at en annen profet juger også da..?

 • Terror organisasjonen Israel’s «Canary Mission» var nytt for meg, men ikke overraskende. Hvordan en skokk av folk sitter og overvåker alle som uttaler seg positivt om Palestinerne havner på en svarteliste. Er du på den listen kan du «glemme» å få ansettelse som professor på et universitet! Her er linken:
  https://t.me/davidavocadowolfe/116381

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når sannheten om vaksineringen går opp for folk.

Folkehelsesjefen i Florida: Pfizer vil falle.

Forrige innlegg

Intervju:

Vitenskap dreier seg om usikkerhet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.