POSTED IN Israel, Media

Israel taper nå i opinionen.

De under 40 ser brutaliteten direkte.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den omfattende sensuren av de store vestlige mediene fører til at de som bare holder seg med informasjon fra TV-sendinger og de store avisene ikke blir informert om den ufattelige brutaliteten som den israelske staten står bak.

Men på sosiale medier kommer dette tydeligere frem. Video-linkene på lastes inn for å åpne videoene, men hvis en ser på dette vil en forstå hvorfor ungdom som holder seg med informasjon fra slike medier reagerer langt sterkere enn mange eldre gjør.

Knut Lindtner
Redaktør.

HVORFOR ISRAEL TAPER PÅ DEN DIPLOMATISKE FRONTEN

av Larry Johnson

ADVARSEL — Jeg holder på med et videoessay og det er noen veldig tøffe, urovekkende bilder. Fortsett på egen risiko. Følgende utvalg av videoer viser hvorfor det er et generasjonsskille mellom folk 60 og eldre og de under førti år når det kommer til spørsmålet om krigen mellom Israel og palestinerne.

Det store flertallet av oss «erfarne» borgere (Rush Limbaughs betegnelse for pensjonister) ser fortsatt på eldre TV og kabelnyheter eller leser aviser. Publikum under førti er avhengige av sosiale medier, som TikTok, Instagram, Telegram, Facebook, YouTube, Rumble og BitChute. Jeg bruker BitChute til å legge ut følgende videoer på nytt fordi YouTube ikke tillater disse bildene.

Dette er ikke løgn eller desinformasjon. De yngre ser disse og får et sant bilde av brutaliteten til den sionistiske staten. Og jeg vil gjenta at jeg bruker begrepet sionist. Det er ikke rettferdig eller passende å klandre jøder for disse avskyelige handlingene. Modige jøder som professor Jeffrey Sachs, Max Blumenthal, Aaron Mate og Norm Finkelstein står i spissen for fornuftige stemmer som fordømmer de israelske sionistene for å føre en folkemordspolitikk i Gaza og på Vestbredden. Og det er hundrevis av jødiske studenter i Amerika som protesterer mot Israels krig mot palestinerne.

Den første videoen er ganske tam. Det er en liten gruppe sionistiske bosettere som angriper lastebiler som frakter humanitær hjelp til palestinerne. Jeg kan levere et halvt dusin ekstra videoer som viser samme oppførsel på forskjellige steder i Gaza.
https://www.bitchute.com/video/i65CCZ6FuDae

Den neste videoen viser hvorfor så mange palestinere hater det sionistiske politiet og militæret. Sionistene er kjeltringer. Dette minner om bilder fra andre verdenskrig av nazistiske SS som slo hjelpeløse jøder i Polen og Ukraina for den enkle forbrytelsen å være jøde.
https://www.bitchute.com/video/xdHWIGDLBBhH

Nå blir det mørkt. Disse barna overlevde heldigvis en israelsk bombing, men de er synlige arret av opplevelsen.
https://www.bitchute.com/video/GYtf3sWKaX3p

Den neste videoen viser et barn som ikke var like heldig som de to i forrige klipp. Denne lille fikk massive andre og tredje grads brannskader. For hvilket formål?
https://www.bitchute.com/video/TMQ0ujOAxxDM

Sist opp, det dystre bildet av et dødt barn.
https://www.bitchute.com/video/m0lavTc1jNsp

Videoer som disse vekker et hat mot Israel rundt om i verden. Det er viktig å forstå at i hele Israels historie, i hvert fall de siste 70 årene, har det aldri vært et så massivt slakt av palestinske menn, kvinner og barn. Dette er en ubeskrivelig handling, og verden må sette en stopper for det.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Netanyahu har sterk støtte i den israelske befolkningen. Norman Finkelstein sier:

  «Det er ikke bare den israelske staten. Hvis du ser på det israelske samfunnet … støtter de overveldende folkemordskrigen i Gaza. Det er omtrent 95 % av de jødiske israelerne som støtter krigen. … Jeg må innrømme at jeg ble overrasket da jeg leste tallene… Per januar mener bare 3,2 prosent av jødiske israelere at IDF bruker for mye ildkraft i Gaza. Kan du tro på disse tallene? Fra januar, da saken allerede hadde nådd ICJ i spørsmålet om folkemord, mente bare 3,2 prosent av jødiske israelere at IDF brukte for mye ildkraft i Gaza. Så når folk gir Netanyahu skylden for galskapen … er det en feilaktig fremstilling av fakta…. Hele befolkningen er enig i det Netanyahu gjør.» Finkelstein rapporterer også at 60 % av jødiske israelere motsetter seg å gi palestinere humanitær hjelp

  Svar
  • Johannes E. Åtta Førtifira
   10 mai 2024 3:05

   Det stemmer, Det er det viktig å få fram.

   En ny massegrav – den tredje – er oppdaget i ruinene av Gaza’s al-Shifa hospital.
   NRK – den zionist-kuppede statskanalen – har til nå ikke i noen av sine utallige kanalerer, overhodet nevnt en eneste gang zionist-jødenes massegraver med palestinere i Gaza som de jødiske soldatene har myrdet, ofte begravd levende, de fleste av dem pasienter fra sykehuset. Pasienter i alle aldre, de fleste faktisk kvinner og barn….
   De Zionistiske satandyrkerne i NRK mener åpenbart at disse vanvittige forbrytelsene bør dysses ned – siden de er begått av «jøder».
   («Jøder» som «sier de er jøder, men som tilhører Satans synagoge.»)…

   thetruthseeker.co.uk/?p=287178

   Svar
   • Johannes E. Åtta Førtifira
    11 mai 2024 2:14

    Kl. 0200 i natt nevnte zionist-NRK de ovenfornevnte massegravene. De meldte at FN hadde krevd granskning av hva som har skjedd…
    Hvem hadde FN krevd måtte granske? Jo, den jødiske monsterregjeringen som er ansvarlig for de groteske forbrytelsene!…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kampen mot atomvåpen ble ikke vunnet.

Nå får vi atombomber på USA-baser i Norge.

Forrige innlegg

Skepsisen til innvandring øker i Tyskland.

Stadig flere tror at innvandrere vil overta landet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.