POSTED IN Ideologi, Israel, Norge

Israel- og jøde-hatet er stort blant muslimer.

Vil den tredje intifadaen bli religiøs?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den tredje intifadaens karakter

Jan Hårstad   

Jeg må starte med å si at nå er klokka 17 den 17. mai 2021. Det er fordi situasjonen endrer seg fort og Israel har ennå ikke sendt inn bakkestyrker på Gaza. Men av israelsk presse framgår det at dette vil komme.

Absolutt alle sentrale stater i verden jobber nå med å få istand en våpenhvile og årsaken er ikke bare bekymring for døde sivile på begge sider, men at den aktuelle krigen kan få hele Midtøsten og verden ut av kontroll.

Etter en uke med krigingen har også ledelsen for Abbas Al-Fatah funnet ut at de skal delta i krigen og i morgen 18. mai har de tillyst generalstreik på Vestbredden og truer med en Tredje Intifada.

Vi her på derimot har skrevet om den Tredje Intifada lenge, men den vil overhode ikke ligne på den Andre Intifada eller regionalkrig i det hele tatt. Hamas-leder Haniyeh sier nå: «Kampen om Jerusalem er kampen og saken for alle Muslimer.» Dette har vi også poengtert.

Hvis vi nå går gjennom demonstrasjoner for palestinerne i alle sentrale byer, så ser vi faktisk en militant islamisme i uttrykket. Det er Allah Akhbar og Khaybar, khaybar, Muhammeds hær er underveis. Det er islamistisk jødehat overalt, det trengs ikke dokumenteres engang. Også i Oslo.

Ahmed Yassin - Wikipedia
Sheikh Ahmed Ismail Yassin var leder og grunnlegger av Hamas inntil han ble drept under et israelsk helikopterangrep. En av Hamas syv grunnlegere i 1986. Wikipedia

22. mars 2004 ble Sheik Ahmed Yassin drept, og 17. april 2004 ble en annen Hamas-leder drept: al-Rantisi.

Forut for disse lederlikvideringene hadde Mossad i flere år fart rundt i verden og drept ledende Hamas-personer.

Da oppsto det en intern debatt inni Hamas om også de skulle starte dreping av prominente zionister rundt om i verden. De fant ut at de ikke skulle gjøre det for da ville folk sammenblande dem med Al-Qaida som hele tida har sagt at Israelere og Amerikanere bør drepes. Det ville ikke Hamas være med på.

Vi kan også legge til at Hizballah flyttet sin krig med Israel til argentinske Buenos Aires to ganger.

Hvis nå de israelske generalene lykkes med å legge Hamas og Islamic Jihads militære styrke i grus. Som de åpenbart ønsker. Det gjenstår naturligvis å se, men la oss anta at det går den veien. De lykkes.

Da vil vi etter mitt skjønn få en global palestinsk Intifada som Hamas ikke har den minste styring på. Militsene i Irak er klare til å skyte raketter mot Israel. Hizballah har ikke avfyrt et skudd. I Paris var 4200 politifolk utkalt for å holde orden på en demonstrasjon ,likeledes i Chicago så vel som London, Malmø, Stockholm og Gøteborg. Og som du kan se i timesvis av videor: en fryktelig hat med morderiske Jihadparoler.

La oss ikke bedra oss selv. Det er en Qaida-isering på gang. Israelske interesser, ambassader, foretninger, synagoger,gravlunder og flyselskap vil bli angrepet. Den Tredje Intifada vil bli global.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Dette har da ikke med religion å gjøre, men med regime. Akkurat nå er Israel mester i å gi seg selv dårlig PR. USA støtter dem fortsatt, men halvhjertet.

  Svar
  • Om det er religion eller man gjemmer seg bak religion…., Dettte ørkenområdet er vel ikke så fantastisk å bo i at man ikke kan flytte? Mange har jo flyttet/flyktet allerede; og da til områder med en helt annen geografi, klima og kultur, som ikke kan være enkelt.
   Det må da være bedre å komme unna disse galningene som ser på seg sjøl som guds utvalgte, og kjøpe et område i f.eks. Syria. Så ville Syria også få beskyttelse /hjelp hvis/når sionistene vil utvide sitt Stor-Israel.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ikke lenger på defensiven slik Sovjetunionen var.

Alliansen Russland-Kina er fryktelig sterk.

Forrige innlegg

USA stiller krav til Ukraina:

Åpne opp for våre verdier, men bomb gjerne i øst!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.