POSTED IN Covid-19, Helse

Israel:

Dere må forberede dere på Covid-vaksiner i all evighet!

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I Norge og i andre vestlige land ble vi fortalt at bare vi fikk vaksinen ville vi være ferdige med «pandemien». Noen hevdet at dette ikke dreide seg om pandemi, men om kontroll og vaksiner. 

For legemiddelselskapene handler det om vaksiner i all evighet – det er der de store gevinstene ligger. Men dette er vaksiner som ikke virker, som er farlige for mange og som vi betaler for sjøl. Legemiddelselskapene har fraskrevet seg alt ansvar for skader og dødsfall og regjeringene har godkjent dette i hemmeligholdte kontrakter. Vi må altså betale sjøl for de skadene deres medisiner påfører oss.

Kundene betaler dermed for dårlige og skadelige varer.

Det finnes effektive medisiner mot Covid, medisiner som virker. Disse er enten forbudt eller de omtales ikke.

Skreller en bort all villedende informasjon er dette realiteten. Nå skal ungene også vaksineres med den vaksinen som ikke virker. Dette er en gruppe av befolkningen som ikke er truet i det hele tatt. De som skal utvikle naturlig immunitet – som virker.

children peeking through railing
Hva skal disse med vaksine mot et ufarlig virus?

Det er de store mediene som er de virkelige fiendene – og ikke minst de som står bak disse og styrer informasjons-strømmen.

Korreksjon: Manipulasjons-strømmen!

Vi er utsatt for massiv informasjons-manipulering. Det er ingen annen måte å si dette tydelig på. Den fjerde statsmakt (de store mediene) er fienden, den nest største fienden. Den største fiende står bak dette. Den trer aldri fram. Den ser vi ikke. Det er de nettverkene som eier de manipulative mediene.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

«Dette er livet fra nå av»: Israels koronavirus-tsar advarer befolkningen om at de må forberede seg på «en fjerde dose» med Covid-vaksine.

2,5 millioner israelere er allerede vaksinert med tre doser av Covid-19-vaksinen.  Men den nasjonale koronavirus-tsaren Salman Zarka har  sagt at de nå har begynt å forberede seg på en eventuell fjerde dose på grunn av at det stadig kommer nye varianter av viruset.

Nok en runde med vaksiner vil behøves for å følge med på de forskjellige variantene av viruset, sier Zarka. Han er sjef for den spesielle styrken som er satt inn i Israels kamp mot Covid 19. Dette sa han i et intervju med Kan Public Radio på lørdag.

Salman Zarka

Til tross for at to tredeler av Israels befolkning allerede er vaksinert med to doser, venter helsemyndighetene at den mer smittsomme Delta-varianten vil føre til fortsatt økning av smitte-tilfellene og sykehusinnleggelser i høstmånedene.

«Vi må regne med at viruset er her for å bli, så vi må gjøre oss klar til en fjerde vaksine-dose».

«Dette er livet fra nå av», legger Zarka til.

Han tror av vaksiner som vil være mer effektive  mot de nye variantene av viruset kan være klare sent i 2021 eller tidlig i 2022.

Helsemyndighetene har tidligere slått fast at det kan bli nødvendig å ta en vaksine «én gang i året, eller hver femte eller sjette måned».

Israel var blant de første landene som tilbød en tredje vaksinedose, noe 2,5 milioner personer allerede har fått.

Et «Grønt pass» er gitt til vaksinerte borgere – noe som gir dem adgang til restauranter og barer. Dette vil gå ut seks måneder etter at personen har fått sin andre eller tredje dose. Det fører til spekulasjoner om at framtidige doser kan være på vei.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Ben Rosett

https://www.rt.com/news/533981-israel-covid19-vaccine-fourth-dose/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Og dermed vil de tviholde på makta, for om ikke deres advokater er ved makten risikerer dem å bli dømt.

  Svar
 • Neida, ingenting er ulovlig. Det er bare tøys.

  Norsk lov: Alt som er gjort er vedtatt i Stortinget av et flertall. Så våre folkevalgte har utøvd sin plikt og vedtatt lover. Med 66 % flertall kan man vedta lover som går på tvers av Grunnloven også. Det kalles parlamentarisme og demokrati.
  Internasjonal lov: Ingen internasjonale lover er brutt. Man har VURDERT om noen av Norges (og andres) krav om f.eks karantenehotell er ulovlig, men ingen konklusjon er kommet ennå. Vi får se når og hvis.
  Nurnberg kodeks: Dere snakker masse om denne. Det er et sett med regler for medisinske forsøk. IKKE for klinisk bruk av f.eks. vaksiner. Vaksinen er hastegodkjent, og dermed ute av forsøksfasen (nå er den forresten godkjent).

  Ikke bland sammen NürnbergPROSESSEN som dømte nazister til døden og fengsel for krigsforbrytelser og NürnbergKODEKS som er noe helt annet. Ingen kan dømmes for brudd på Nürnbergkodeks fordi dette ikke er et lovverk.

  Og hvem skal overta makten da? Dere snakker om at de må kastes. Og erstattes av hvem da? Det finnes noen land hvor det er noen krefter som ikke tror på dette, (USA, Brasil), men i Europa – hvem hadde dere i tankene? Det er lett å skrike ut når man ikke kan komme med et alternativ. Jeg utfordrer dere – hvis dere tør: Hvem skal styre Norge slik at det blir som dere ønsker – ingen vaksiner, åpne grenser, alt som før Covid? Gi meg et parti og en statsministerkandidat. Hvis ikke – slutt med dette tullpratet.

  Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  23 september 2021 2:53

  «Det er de store mediene som er de virkelige fiendene»

  Hva med konspirasjonsnettstedene? Hvilken rolle har disse i det store bildet? At vaksinene ikke beskytter 100 prosent har jo aldri vært en hemmelighet – spesielt i lys av mutasjoner – noe som stadig blir fremhevet av fagfolk og i mediene. Også i denne saken med Israel. Det er altså ikke snakk om noe spesielt rart

  Imens kommer det stadig vekk tragiske historier med mennesker og familier som dør av Covid fordi de ikke har tatt vaksinen, og på sitt dødsleie trygler andre om å komme til fornuft. Det er jo bare toppen av et isfjell etter som de fleste i fattige land ikke har noen mulighet til å fortelle sin historie. Er det regelrett oppspinn? Og i så fall, hva er bevisene for det?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kommer et sosialt opprør nå?

I USA kastes nå millioner ut i fattigdom.

Forrige innlegg

Israel: Vaksinen beskytter ikke. De fleste innlagte med Covid er fullvaksinerte.

Israel forbereder en 4. vaksinering.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.