POSTED IN Israel

Israel blir mer og med dominert av jødiske fundamentalister.

Blir det storkrig i Midt-Østen?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Peder Martin Lysestøl har i Norge vært en sentral mann for palestinsk rettferdighet. Utallige bøker og artikler gjennom årene. Og i de siste har han også levert artikler til Klassekampen hvor han gjør oppmerksom på at de norske lever under kapitalismen. Veldig modige synspunkter det nå.

Når alt dette hyggelige er sagt om P, så ser jeg på hans artikkel om  Avraham Burg i Klassekampen 5 feb 2021 som komplett ønsketenkning. P. har fått det for seg at Burgs ide om en felles israelsk-palestinsk stat står på den historiske dagsorden. «Situasjonen i Midtøsten er overmoden for et slikt politisk initiativ».

Hvor mange divisjoner har Burg? Han ble i januar 2015 medlem av et bittelite israelsk-arabisk parti som heter Hadash Party. Teller partiet i israelsk politikk i det hele tatt? Høyst tvilsomt om det er kjent i det hele tatt.

Efraim Halevy

La oss gå noen år tilbake. Da ble tidligere Mossad-sjef Efraim Halevy intervjuet av en israelsk avis: der sa han følgende: Glem det der med islamsk terrorisme. Det er ikke det som er Israels problem. Nei, det er at de jødiske fundamentalistene overtar Israel.

Og det er situasjonen nå. Demografisk vokser jødisk fundamentalisme med sine store barnekull. Og så skal disse barna inn på religiøse skoler og studere Talmud på 63 bind. Det er Talmud som er alfa og omega.

I de siste årene er det mange som har hatt det travelt med å fortelle hvor mye Jihad-krigserklæringer som står i Koranen. Men de samme miljøet har aldri lest-studert Talmud og det er om mulig enda verre. Den totale galskap av hat mot Goyim (ikkejøder) og særlig kristne. Det er disse Talmud-inspirerte haterne som nå erobrer posisjoner innen militæret og politikken i Israel. Mossad-sjefens melding.

Derfor er det da ikke det minste rart at Israel blir galere og galere for hvert år som går. Denne Burg var jo en helt vanlig elitezionist inntil han for noen år tilbake skjønte at Israel var på selvmordskurs. Allerede i 2017 skjønte han det og oppfordret sine israelske landsmenn til å skaffe seg utenlandske pass – redde seg. Det går an å liste opp noen tusen tenkende israelere som skjønner det samme som Burg, men de har minimal politisk makt. En forandrer ikke mye ved å skrive kronikker i Haaretz mens bombene hagler over Syria. Over hundre angrep i 2020.

Irans atomanlegg i Natanz

Det makten i Israel er opptatt av nå er krigen mot atomanleggene i iranske Natanz. 910 millioner dollar er allerede øremerket for ødeleggelsen av atomfasiliteter i Iran og skal vi tro israelske Debka vil angrepet finne sted før den 23 mars.

Dette er sannsynlig det viktigste krigsprosjektet denne våren 2021 men ingen i Norge ser ut til å ha oppdaget det. De iranske generalene sier: Hvis Israel tar ut Natanz så sender vi raketter mot det israelske atomanlegget DIMONA.

Så er det få som har oppdaget at Iran har oppnådd strategiske allianser med Russland og Kina og holder seg med venner i Afghanistan, Syria, Jemen, Libanon og Gaza.

Israel befinner seg i en allianse med USA og SaudiArabia.

Den nye krigen blir ingen regional småoperasjon. En melding om hva som forestår fikk vi ved at den israelske ambassaden i New Delhi ble forsøkt sprengt i lufta 29 januar. Det vil bli en krig med internasjonale ringvirkninger for det globale Jihad er i dag en verdensomfattende bevegelse. De vil ikke bli stående å måpe til denne krigen.

Så kan vi også med stor grad av sikkerhet si at palestinske PA ledet av Abbas vil forsvinne fra historien. Det er så ufattelige korrupt og dugløyst at det vil forsvinne. Det er nærmest en modell på gjennområtten korrupsjon.

En storkrig står på dagsorden. Det er utfallet av denne som bestemmer Israels framtidige politikk. Skulle Israel vinne får vi en jødisk religiøs stat som er galere enn hva Burg i sin villeste fantasi har kunnet forestille seg.

Jan Hårstad

Forsidebilde: Blake Campbell

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • » Grenser er bare streker i sand » ifølge Talmud. Israel har også fått en militær flyplass til disposisjon i Aserbasjahn nær grensen til Iran etter at Israel leverte våpen til å knuse armenerne så et angrep på Iran kan være teknisk mulig. To ting til spiller også inn her og det er globalistenes balkanisering av nasjonalstatene og USA imperialismen som er ute etter olje. USA bruker nå ExxonMobile til å bore fra
    Guyana etter olje inn i omstridte grenseområder mot Venezuela. Grenseområder som har vært omstridt siden 1835. Det er samme taktikken USA brukte på 1990 tallet til å bore etter Irak sin olje fra Kuwait. Om det er oljeselskapene eller USA som starter det aggressive tyveriet vet jeg ikke. Men USA støtter bestandig sin oljeindustri militært.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ny britisk studie:

Tiltakene mot Covid 19 dreper flere enn sykdommen.

Forrige innlegg

Her skal det renses:

Vil forsterke motsetningene i USA.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.