POSTED IN Norge

Island:

8 av 10 smitta er fullvaksinert. Nå stenges landet ned.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det gies så mye motstridende informasjon om Covid og de ulike variantene, om vaksinene, deres hensikt og funksjon at svært mange blir forvirret. Jeg regner med at det er hensikten. Poenget er å fortsette med restriksjonene og da må ikke folk reagere med motstand. Nedstengingenes hensikt, slik jeg langsomt begynner å forstå, er økonomisk nedsmelting og en omfordeling av verdiene til fordel for de aller rikeste.

For hvis folk forstår at vaksinene ikke hindrer dem i å bli smittet eller å smitte andre, da vil de begynne å stille spørsmål. Og naturligvis er det ikke lenger antallet døde det snakkes om, for det tallet er lavt. Det er antallet smittete det skremmes med, som om det er noe problem hvis det ikke er noen helsefarlig sykdom. Det har aldri tidligere vært noe problem.

Kan du huske at mediene fortalt med fete overskrifter: Nå er 53 smittet med influensa i Oslo, men i Bergen er hele 30 personer influensasmittet?

Men det er slik de driver nå med Korona.

Meldingen under sier også sitt om hvor meningsløst det er blitt:

Bildet er henter fra danmarks Radio (DR)


Nøyaktig en måned etter at Island fjernet koronarestriksjonene har covid-smitten plutselig gått i taket. 80% av de smitta på Island er fullvaksinert.


85% av alle islendinger over 16 år er vaksinert uten at det ser ut til å ha hjulpet det minste mot verken sykdom, smitte eller koronarestriksjoner, melder Danmarks Radio tekst-TV.


Islendingene er gjennomvaksinert langt forbi det som skulle gi solid flokkimmunitet, men har aldri vært et sykere folkeferd.

For de som kan islandsk kan opplysningene sjekkes her: https://www.covid.is/tolulegar-upplysingar

Forsidebilde: Andrés Dallimonti

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Det som er sykt med dette er jo at vaksinen vistnok IKKE skal hindre smitte, den opprinnelige påstanden om produktet fra produsentene selv var vel at det skulle forhindre alvorlige forløp av COVID19 og gjøre sykdomsforløpet mildere. Mange politikere osv. har påstått at den skal hindre smitte, men det stemmer ikke. Dette er som artikkelen nevner, ett av mange paradokser rundt denne såkalte «vaksinen» – en «lekk vaksine» som bare forhindrer alvorlige utfall burde jo bare gis til de som er i risikosonen og har ingenting å gjøre i kroppen til de som er under 60 år…. Men ingenting av dette narrativet henger på greip uansett.

  Svar
  • » har påstått at den (vaksinen) skal hindre smitte, men det stemmer ikke.»

   Så går man løs på de som ser galskapen i denne vaksinen som skulle hindre smitte,, og demoniserer disse tenkende.
   – Og vil at alle skal ta en vaksine som «hindrer smitte», – men som ikke gjør det. – Og som kanskje tar livet av like mange som selve viruset.

   I en en «pandemi » som tallene ( ikke politikken) viser er mildere enn vanlige års influensavirus.

   Folk reagerer ikke, fordi tall er vanskelig og media desinformerer.

   Så kan galskapen fortsette.
   Ulvene hyler og sauene breker.

   Svar
 • Kristoffer
  29 juli 2021 8:23

  Her er fakta (hentet fra samme side som du har hentet informasjon fra)

  Det er 253 666 vaksinerte personer på Island. Og av dem er 89 personer smittet. Det betyr at det er 0,035 % av de som er vaksinerte som er smittet.
  Og når 80% av Islendingene er vaksinert (her bruker jeg dine tall) så er det også god grunn til at de hjelper de 20% som ikke er vaksinerte til å unngå å bli smittet.

  Nå har du fakta, så håper du sletter denne posten din, da den er kun med på å spre missinformasjon om at vaksinene ikke er effektive selv om de samme tallene viser at over 99,9% av de vaksinerte ikke har blitt smittet.

  Og hvis noen vil sjekke tallene, så kan dere gå inn på siden som forfatteren linker til å velge engelsk – trykke på hamburger menyen – statistical information for COVID-19

  Svar
  • Det var nesten ingen som ble innlagt eller døde før injeksjons eksperimentet. I forhold til innbyggertall var prosenten syke og døde svært liten og 99,98% av de syke overlevde covid.

   Så å gi injeksjonene kreditt for at kun 89 av 253 666 injiserte ble syke blir et tynt argument

   Svar
 • Du blander kortene godt her. Her er to poenger i denne artikkelen: 1. Island stenger ned landet etter noen få (som du helt korrekt påpeker) har fått en ufarlig sommersnue. 2. Av de 89 som er smittet er over 80% vaksinert. Det betyr at vaksinen ikke virker i og med at over 80% er vaksinert.

  Begge tiltakene blir da meningløse. Både nedstngninger og vaksinering.

  Svar
  • Kristoffer
   29 juli 2021 9:31

   Enig med deg at det er få smittede når man ser på innbyggertallet.
   Men det at det er 89 smittede blant 253 666 vaksinerte viser ikke at vaksinen ikke virker. Vil heller si at det viser det motsatte.
   Det er ingen som har sagt at vaksinen er 100% effektiv.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ingen norsk erkjennelse.

Krigen i Afghanistan har vært mislykket, en katastrofe, en gigantisk dumhet.

Forrige innlegg

Protestene mot vaksinetvang øker i Frankrike.

Streik ved et sykehus mot tvangsvaksinering.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.