POSTED IN Russland

Intervju med Scott Ritter:

Naturligvis var CIA med på opprørsforsøket i Russland.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Video: Wagner-gruppens opprør rettet mot president Putin. Scott Ritter

Dommer Napolitano intervjuer Scott Ritter om den nylige utviklingen i Russland, etter opprøret fra Wagner Mercenary Group rettet mot president Putin.

Ifølge pressemeldinger har Wagner-leiesoldatsjefen Yevgeny Prigozhin: 

«Beordret troppene sine til å marsjere mot Moskva for å få «hevn» etter å ha anklaget Russlands militære ledelse for å drepe styrkene hans. Lørdag kveld så det ut til at landets første væpnede kupp på flere tiår tok en brå slutt, med Prigozhin som kunngjorde at troppene hans ville returnere til basen for å unngå «russisk blodsutgytelse». 

I følge Scott Ritter:

SR: «Dette er en samordnet innsats mellom Wagner, den ukrainske etterretningstjenesten, og deres vestlige sponsorer … Prigozhin jobber på vegne av utenlandske etterretningstjenester med å utføre sine oppgaver. Den oppgaven er å kollapse regjeringen til Vladimir Putin. Jeg personlig tror at han ikke vil lykkes. Men det er det som skjer akkurat nå.

JN: Er CIA blant de utenlandske etterretningstjenestene?

SR: «Selvfølgelig er CIA der. Men jeg tror det ledende byrået her er den britiske etterretningen .Joe Biden er ikke helt der.»

«Vi har en informasjonskrig.» 

I en TV-tale beskriver president Putin dette som et: 

«Væpnet opprør, et stikk i ryggen av vårt land og vårt folk».

Russland er for tiden engasjert i en hard kamp for sin fremtid, og avviser aggresjonen  til nynazistene og deres herrer.

Nesten hele vestens militære, økonomiske og informasjonsmaskineri er rettet mot oss.

Se dette viktige intervjuet. Dommer Napolitano og Scott Ritter

Innlegget er hentet herfra: https://www.globalresearch.ca/video-the-wagner-group-insurgency-directed-against-president-putin-scott-ritter/5823510

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

  • To godt betalte løgnarar som har lurt meg i lange tider. Go to hell

    Svar
  • Ser ut som villedning fra dypstaten. Mye mer sannsynlig at oligarkene i Russland slåss seg imellom med Putin som en hjelpeløs skikkelse på sidelinjen. Det er oligarkene som styrer og nå er det den ny oligarken Prigozhin som prøver å beholde sin posisjon, men som blir knust av den korrupte tungvekteren Shogu som ikke ønsker å dele og tvinger Prigozhin til å legge styrken sin under hans ledelse. Teorien til Ritter gir ingen mening. Hvis Wagner ønsket å skade Moskva, så hadde han jo ikke stoppet, snudd og levert inn alt sitt tunge militære utstyr. I min verden må man være ekstremt tilbakestående for å tro på den historien. Eller være følelsesmessig involvert og sluke propagandaen til det laget man heier på – noe som jeg tror er realiteten. Folk heier på enten Vesten eller Putin og da sluker man den propagandaen som passer best følelsesmessig.For alle sannhetssøkende folk, så bør det ha vært åpenbart i mange tiår at de fleste X-Sovjet-statetene er gjennomkorrupte og at det derfor er store muligheter for interne kamper. Eller er det noen som tror Boris Jeltsin tjente CIA da han gikk til angrep på Moskva med tanks for noen tiår siden i et 5D sjakkspill?

    Svar
  • Rart han kommer med dette etter kuppforsøket og ikke før.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

X-CIA Larry Johnson:

Var hele kuppforsøket et iscenesatt teater for at Russland ubemerket kunne flytte tropper?

Forrige innlegg

Nato tror ikke en gang sjøl på den.

«Trusselen fra Russland.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.