POSTED IN Krig-fred, Media, Ukraina

Inngå en fredsavtale.

Krigen blir en katastrofe for Ukraina.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dr. Bjørn D. Nistad og Hendrik Weber diskuterer i denne videoen hvordan mediene har fullstendig feilinformert hele befolkningen om Ukraina-krigen. Det er også et interessant spørsmål hva de gjør nå Ukraina har tapt. Det er realiteten allerede nå for de som vil åpne øynene og se virkeligheten slik den faktisk er.

Siden de ikke finnes noen korrektiver av betydning vil de bare fortsette å male videre, gjerne på en ny historie, f.eks. fra Gaza, og de fleste vi glemme den massive løgnen de har vært utsatt for i flere år. Det er noe av det samme som skjedde med Korona-saken. Den er plutselig ikke viktig lenger og da glemmer de fleste den og lever videre som om ingenting har skjedd. Eller, kanskje det sitter en uro og tvil tilbake hos noen som har slukt propagandaen…

Knut Lindtner
Redaktør

Ukraina taper, hva gjør media?

Selv amerikanske og britiske massemedier innrømmer at Kiev-regimet – som har mistet over 500 000 soldater – er i ferd med å tape krigen. Norske massemedier, derimot, som inntil nylig snakket om ukrainsk seier, har vanskelig for å komme med denne innrømmelsen.
Dermed får vi ikke noen debatt om ytterligere penge- og våpenstøtte til Kiev-regimet, slik at en allerede tapt krig kan fortsette.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Guri Melby mener Støre må være klarere, tåkefyrsten, mer lik Kristersson som har klokskap å dele angående «folkets tjener» Zelensky:
  «Det er vår sikkerhet han beskytter.» Og:
  «…. regjeringens retning er at Sverige skal delta med en redusert bataljon til de kanadisk-ledede styrkene i Latvia.» Sier Kristoffersson.
  regjeringen.se
  Samtidig i Tusks Polen:
  «Polen utsteder militær ordre. Du har 6 timer på deg til å melde deg for tjeneste.» «Dersom du ikke møter opp og unngår militærtjeneste, blir du fengslet i fem år.» Inntil videre drepes ikke desertører, de bare fengsles.
  armstrongeconomics.com
  Tusk-regimet vil ofre polakker i kjøttkverna, Kristoffersson hakk i hæl, vil «bidra med bakkestridsenheter» til Baltikum, og Guri Melby mener Støre bør være like «god».
  Tusk, Kristersson, Støre, «Forsvars»-departementet, Stoltenberg, Melby, etc. Gi dem en ukrainsk uniform, et skytevåpen de aldri har betjent og en flybillett til Kiev, så kanskje vi slipper å høre fra dem igjen noensinne. Borte i en navnløs massegrav.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  15 januar 2024 10:43

  Våpenhandel og våpengåver er noko Vesten har einerett til, seier vestleg presse. Kiev-styret, som har handla og fått åpen frå 40 land, lagar no oppstyr av at Russland kan ha kjøpt rakettar frå eitt land, Nord-Korea.

  Ei kommentator i Kyiv Independent er i stand til å gjennomskoda humbugen:

  «John Smith
  3 days ago
  I can translate this propaganda message: «Using the name of a state that has a bad rep in Western MSM helps to create an image of evil machinations in the minds of the credulous who will be reading this. N. Korea = BAD!, Russia = BAD!»

  In fact of course it’s perfectly fine to get your weapons from whomever has them to sell (or in the case of Ukraine, when begged for). And any logical geopolitical strategist would encourage N. Korea to provide weapons to Russia, because N. Korea could use a bulwark via friendship with a great power against the insane Neocons in DC who are constantly threatening them. Of course Russia & N. Korea are reasonable allies as they peacefully share a border. Finally what do you think Ukraine would do if N. Korea offered them weapons? Oh wait these have to be paid for, never mind.»

  Vesten er ei sann plage for Nord-Korea. Det er ikkje Russland. Kvifor skulle ikkje Nord-Korea og Russland samarbeida? Kanskje greier dei å samarbeida om nyttigare ting enn våpen òg? Mat til dømes?

  Svar
 • Når disse NeoCons endelig «får til» sin ww3 (planlagt av sørstats-general og «frimurer» A. Pike), håper jeg at missilene hagler over det nord-østre USA, hvor faenskapet oppholder seg, siden UK-Khazarene kom over dit med «Mayflower» i 1620. På tide å ta «alle krigers» krig direkte til dem, la deres barn og familier bli delt opp og brent, slik de selv sørger for at verdens befolkninger blir stykket opp og brent «på andre siden» av jorden, langt vekk fra dem selv. Men vi skal ikke glemme City of London som er av samme ulla, og trekker i trådene som blir utført av USA. Rundt omkring i Europa sitter det også folk av «samme ulla» eller «klan», disse skal også fjernes permanent, det kommer en dom.

  Off topic; Er det på tide å ta tilbake navnet på vår hovedstad? O-Sol (Oslo) har ingen sammenheng med virkelighet eller historie, hvor kom dette navnet fra i 1925? Ser ut til at det var demonisk innvirkning igang da navnet ble endret, fra Kristiania som egentlig skal skrives Christiania – etter Christian 4. De som holder på med demoner, satanisme og slikt påstår at 99 år er tiden som kan låse en by eller sted osv. til demoner, så derved skal da O-Sol ha blitt «frigitt» den 01.01.2024, og hvorfor ikke ta den «fullt ut» og endre navnet til Christiania ved en folkeavstemming?

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  15 januar 2024 20:56

  Arne Mæland og Lars Elling stiller ut kunst i Kina og vert tekne imot med opne armar. Mæland fortel om 1 milliard gjestfrie kinesarar.

  Slikt gjev håp.

  Stortingsløna til Guri Melby og andre krigshissarar hadde gjort meir nytte som kunstnar-stipend.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi kan ikke ha det slik.

Strømprisene er en skandale.

Forrige innlegg

Dette er det viktigste.

Alt underordnes nå våpenindustriens behov.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.