POSTED IN Helse, Virkelighetsforståelse

Innesperring av sivile:

Hvor kommer ideen fra?

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Covid-19 og The Red Dawn-epostene.

Av Thierry Meyssan

Covuid-19 utbruddet har så langt tatt livet av mer enn 200 000 mennesker, og skremt milliarder i tillegg til panikk. En panikk som har fratatt dem enhver kritisk sans, og fått dem til å godkjenne idiotiske politiske avgjørelser.
En gruppe personer, Red Dawn, hvis korrespondanse ble avslørt av Kaiser Health News og nettsidene til New York Times har greidd å komme med en apokalyptisk ideologi: Kina ville ha erklært krig mot oss, og vi kunne bare beskytte oss ved å stenge inne alle sivile.
Dr. Richard Hatchett. Han var en rådgiver for president George W. Bush hvor han fikk ideen om obligatorisk innesperring av den sivile befolkningen. Han leder nå CEPI, den globale koordineringsgruppen for vaksineinvesteringer, som er skapt av Davos Forumet og Gates-fondet. Han var den første som likestilte Covid-19 epidemien med en «krig» (sic).

I en tidligere artikkel viste jeg hvordan skremmende statistiske forutsigelser om antallet Covid-19 kan bli skapt av en sjarlatan, professor Neil Ferguson ved Imperial College i London. Men han har gjentatte ganger blitt motsagt av fakta i  de siste to tiår.

Jeg har også vist, i en annen artikkel, at tiltakene om innestengning i Kina, ikke var medisinsk motivert, men politisk motiverte (teorien om «Mandatet fra Himmelen).

Det gjenstår å forklare hvor påbudet om innestengning av alle i Vesten kommer fra. 

Jeg har brukt utallige uker på å lese litteratur om epidemier. Men ingen steder har jeg funnet noen bevis der om slike tiltak. Aldri i historien har epidemier blitt bekjempet på den måten. 

Men så har sløret blitt lettet på i korrespondansen avslørt av Kaiser Health News. Dette tiltaket ble planlagt av Bush-administrasjonen i 2005 – 2007.

Oppdraget rundt militære og sivile.

I 2005 studerte USAs forsvarsdepartement hvordan man skulle forberede seg mot bioterrorist-angrep mot USA-tropper som var stasjonerte i utlandet. 

Det var basert på neo-konservative prinsipper om at terrorister er utlendinger, og at de ikke vil være i stand til å bryte seg inn på militære fasiliteter til USA-tropper. 

Departementet var bekymret om hvordan man skulle hindre angrep som soldatene kunne stå overfor under deres raids.

Å isolere syke  soldater på sykehus og plassere friske soldater i brakker var ganske logisk. 

Videre er militære baser for USA som små byer, designet til å motstå beleiringer. Man kan bo der i månedsvis uten problemer.

Men forsvarsminister Donald Rumsfeld ville forandre samfunnet slik at forskjellen mellom sivile og militære ville forsvinne. Alle kunne da bli kommandert til en total krig mot terror. 

Det er slik han forklarte det i en kronikk publisert i Washington Post.

Dr. Carter Mecher fra departementet for veteransaker og dr. Richard Hatchett fra National Security Council har blitt bedt om å utvide denne militære regelen til også å gjelde sivile. Men de greidde bare å utvide det til å gjelde for Center for Disease Control and Prevention i 2006, like før Rumsfeld gikk av.

Dette utløste øyeblikkelig en proteststorm i De Forente Stater ledet av professor Donald Henderson, som hadde ledet både John Hopkins University School of Public Health og USAs systemsvar rundt epidemier. 

Han – og alle legene som snakket ut på den tiden – trodde at å plassere hele befolkningen i husarrest ikke hadde noen medisinsk hensikt, og at det brøt mot fundamental frihet.

Det er verken mer eller mindre et totalitært tiltak som administrasjonen hadde vedtatt i USA Patriot Act på grunn av angrepene den 11. september.

Det var ikke før 2017 at alle offisielle dokumenter som nevnte dette tiltaket ble ødelagt av Trump-administrasjonen.

Richard Htchett ble direktør for Coalition for Epidemic Preparedness Innovation (CEPI), som også samarbeider med globale vaksine-investeringer.


En av Red Dawn sine e-poster. Dr. Lawler refererer direkte til planen som ble utarbeidet for president Bush av doktorene Mecher og Hatchett for å plassere den sivile befolkningen i husarrest.     

«Red Dawn».

Alle har fulgt med på motsetningene i pressebriefingene i Det Hvite Hus om reaksjonene på Covid-19.

Dr. Anthony Fauci, Det Hvite Hus sin midlertidige vitenskapelige talsmann, gikk inn for autoritære tiltak mot epidemien, mens den tilsynelatende bevisstløse  presidenten Donald Trump gikk mot alle begrensende tiltak i frihetens navn for alle.

For å bevise presidentens inkompetanse lekket noen av dr. Faicis venner litt av korrespondansen sin. Det viser seg at de har dannet en diskusjons- og aksjonsgruppe, Red Dawn.

Dette navnet referer til en lite kjent operasjon ledet av forsvarsminister Caspar Weinberger. I 1984 sendte han en delegasjon gjennom Europa og Latin-Amerika for å søke hjelp hos sine allierte i tilfelle en nært forestående invasjon av De Forente Stater.

Den franske utenriksminister for ytre relasjoner, Jean-Michel Baylet, fortalte meg om dette groteske manipulasjons-forsøket. Noen USA-generaler hadde kommet til Paris for å avdekke, helt alvorlig, en mulighet for at verdens ledende supermakt var truet av to små, fattige stater, Cuba og Nicaragua.

De franske diplomatene kunne ikke tro sine egne øyne, at de skulle bli narret på denne måten. De knep sammen munnen for ikke å bryte ut i latter.

Til støtte for denne kampanjen hadde Pentagon fått laget en propagandafilm i Hollywood med Patrick Swayze og Charlie Sheen.

Senere brukte de navnet «Red Dawn» for å referere til operasjonen for å fange Iraks president Saddam Hussein i 2003.

Ved å velge å bli kalt «Red Dawn» så viste de 37 personlighetene involvert klart deres klare anti-kommunisme.

Nå finnes det jo ikke lenger noe Sovjet-Union, men kommunistpartiet styrer fortsatt i Kina, og det var jo derfra epidemien kom. De påstår at det er opp til dem å ta tilbake makten og erklære krig.

Blant medlemmene i denne gruppen finner vi den uunngåelige dr. Anthony Fauci (direktør for National Institute of Allergy and Infectous Diseases) og Robert Redfield (direktør for Centers for Disease Control and Prevention), og også dr. Carter Mecher (rådgiver for veteransaker) og Ruchard Hatchett (direktør for CEPI), han som innførte militære regler for sivil innelukking under Bush-adminiastrasjonen.

Dr. Richard Hatchetts ideer ble tatt opp til fulle av den franske president Emmanuel Macron, Vi er i krig, og vi må stenge alle sivile inne i deres hjem for å beskytte oss selv.

Det har også blitt tatt opp av noen guvernører i USA, men ikke av president Donald Trump.

Resten kjenner vi jo til. Panikken har grepet folkeopinionen. Politiske ledere som frykter at de vil bli beskyldt for ikke å gjøre noe hermer etter de som handler.

Den militære USA-regelen som Frankrike har adoptert har spredt seg akkurat som viruset det er meningen de skal bekjempe, helt til verdensøkonomien blir blandet inn.

Matproblemer dukker opp overalt. Og om ingenting blir gjort, så vil det dukke opp hungersnød, til og med i områder i rike land.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Charles Deluvio@charlesdeluvio

https://www.voltairenet.org/article209776.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Pandemier bør man ta alvorlig.
  Folks frihet og valg likeså.
  Vil man dø/smittes så bør man får lov til det. Hvis friheten oppleves viktigere.
  Så kunne de som ville holde seg adskilt få brakt mat hjem, og holde seg hjemme.
  Selvfølgelig ved å beholde mesteparten av egen lønn/oppsparte penger, dvs. at myndighetene i perioden ikke forlangte skatter og avgifter av de som ville trekke seg tilbake, for fellesskapet eller egne helsegrunner-grunner.
  MEN: For å vite om det var en pandemi, burde alle oppgitt døde/syke sammenliknes med døde syke i foregående (2-3 ?) år . ( Og helst hele sykdomsbilde/medisinbruk på de døde.)
  Dette for å sikre at det hele ikke var fake eller ren hysteri/idioti.

  Svar
 • Tor Larsen
  2 mai 2020 23:13

  Red Dawn.. husker den filmen om kommuniststatenes invasjon og okkupasjon av USA. Der ligger en ikke liten ironi i tiltakene mot Covid-19, den at de leder rett til et kommunistisk diktatur, eller kanskje riktigere uttrykt George Orwells oligarkiske kollektivisme. Fienden er ikke viruset der utenfra. Der finnes ikke ett vitenskapelig argument for smitteverntiltakene -eller i hvert fall har jeg ikke sett dem. Fienden er innenfor sperringene våre og er de politiske maktmeglerne som helt har overtatt virologenes roller og bestemmer vikarierende tiltak på politisk grunnlag og ingenting annet mens de sensurerer vekk fagfolk som tør å protestere.

  Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  4 mai 2020 22:11

  Under Spanskesyken i 1918 ble det praktisert både karantentiltak og sosial avstand i stort monn. St. Louis i USA innførte noen av de strengeste tiltakene, som ga resultater sammenlignet med andre byer:

  https://www.stlmag.com/history/history-of-the-1918-spanish-flu-pandemic-in-st-louis/

  A different story played out in St. Louis, just 900 miles away. Within two days of detecting its first cases among civilians, the city closed schools, playgrounds, libraries, courtrooms, and even churches. Work shifts were staggered and streetcar ridership was strictly limited. Public gatherings of more than 20 people were banned.

  «The extreme measures—now known as social distancing, which is being called for by global health agencies to mitigate the spread of the novel coronavirus—kept per capita flu-related deaths in St. Louis to less than half of those in Philadelphia, according to a 2007 paper in the Proceedings of the National Academy of Sciences.»

  Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  4 mai 2020 22:16

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1997248/

  «In St. Paul, all influenza cases were supposed to be reported to a physician, who in turn was required to isolate the case in his or her own home and notify the health department. «

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Over Middelhavet:

Den moderne deportasjonen av afrikanske slaver. (del 2)

Forrige innlegg

Går jordens temperatur til himmels?

Nei, det er ikke noe dramatikk i dagens situasjon.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.