POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Ikke si hva du mener i Canada:

Da mister du lønnen og jobben.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kanadisk mRNA-ekspert suspendert for å ha kritisert Covid-vaksine til barn


En kanadisk ekspert på mRNA ble supendert i to måneder uten lønn for å ha kritisert Wuhan-coronavirus(Covid-19)-vaksine til barn. 

Membres chercheurs : Institut EDS


Dr. Patrick Provost, professor i mikrobiologi og immunologi ved Universite Laval (ULaval) i provinsen Quebec ble straffet for uttalelsen han hadde kommet med framfor et panel av leger og vitenskapsfolk i desember 2021. Han sa at risikoene ved å injisere barn med en eksperimentell gene-forandrende mRNA -covid-sprøyte veier tyngre enn de potensielle fordelene.


Bemerkningene hans var ikke grunnløse ettersom han studerer mRNA i sitt eget laboratorium som en del av stillingen sin ved universitetet.


«Å bli sensurert for å gjøre det jeg er opplært til- og ansatt for å gjøre- vel, det er vanskelig å tro», sa Provost. «Jeg hadde noen bekymringer angående noe, så søkte jeg i litteraturen, jeg forberedte en tale og holdt den for publikum.»


Professoren fikk først vite den 14.juni at ULaval hadde suspendert ham i åtte uker uten lønn.


» Vi må få lov til å stille spørsmål igjen», sa Provost. «Vi bør kunne diskutere alle ideeer og alle meninger. Fordi jeg uttrykker meninger som strider mot regjeringens fortelling ble jeg suspendert».


Provost var ikke den eneste akademikeren som ble straffet for å stå opp mot Covid-19 vaksiner til barn. ULaval suspenderte også biologiprofessor Nicolas Derome for å ha luftet sine bekymringer angående vaksinene i november 2021.

Simon Viviers - Accueil - FSÉ - ULaval
Simon Viviers


Simon Viviers, visepresident i ULavals fakultetsforbund, sa at det var sendt inn en klagesak mot  «angrepet på akademisk frihet». Han sa at bestrafningene mot Provost og Derome vil få andre professorer til å tenke seg om to ganger før de kommer med offentlige kommentarer angående visse spørsmål.»Å tillate et universitet å bedømme gyldigheten av kommentarer gitt av en universitetsprofessor i offentlighet og å sanksjonere ham på denne måten er ekstremt problematisk,» kommenterte han.  «Det kan virkelig ha en avskrekkende effekt og til og med føre til selvsensur.»


MSM(mainstream-media) tar ned Provosts artikkel kort tid etter å ha publisert den

Bortsett fra at han ble suspendert fra ULaval, ble Provosts artikkel med tittelen «Det sanne portrettet av Covid-19 i Quebec» fjernet av mainstream-mediet som først publiserte den. Stykket som ble publisert  den 22.juni i Le Journal de Quebec , avkreftet mainstream-fortellingen om Covid-19. Provost skrev at dødsraten for Covid-19 er «sterkt overdrevet» på grunn av en rekke faktorer, inkludert at infeksjonsraten er «flere ganger høyere enn rapportert» og at «dødsfall med og ikke på grunn av Covid» regnes med i tallene.

Han fortsatte med å si at en høyere rate av dødsfall av alle årsaker blant eldre bare fant sted under den første bølgen fra april til juni 2020, så vel som kort tid etter innføringen av feriesperre eller portforbud og utrulling av tredje vaksinedose januar 2022. Selv om han ikke assossierte vaksinene med høyere dødsrater, presenterte han data fra hele verden samlet av forsikringsselskaper, som viser en nesten 40 prosents økning  av krav etter dødsfall i befolkninger som i hovedsak er vaksinerte og har fått booster-doser.

Provost spurte: «Har pandemien rettferdiggjort å pålegge  så alvorlige og omfattende helsetiltak, heller enn målrettede tiltak for å avgrense en trusel mot en velkjent kategori mennesker?»

Quebecor, moderselskapet til Le Journal de Quebec, tok ned artikkelen- men uavhengige medier som Libre Media har publisert den på nytt.


«Du blir fordømt av media, av regjeringen ,og  du blir jaget og  undertrykt», klaget Provost.

Besøk Medical Censorship.com for flere beretninger om nedtystning av leger som er kritiske til Covid-19 vaksiner.
Se videoen  med en britisk TV-sjef som avlører MSMs sjokkerende sensur i programmet «The HighWire».

Oversatt av Jeanne d’Arc

https://www.globalresearch.ca/canadian-mrna-expert-suspended-criticizing-covid-vaccine-children/5786255

Forsidebilde: Kenny Eliason

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Hele den vestlige verden er nå diktatorisk og ikke demokratisk, med yrkesforbud for de som sier sannheten og rå vold mot sivilister med køller, bitt av «leiesoldatenes» hunder, trampet ned av deres hester, vannkanoner, og ikke bare gummikuler, men skarpt skyts mot en 16 år gammel bondegutt i traktor. Politiet har skyld i avskaffelsen av friheten. En skammelig sort. De hat voldsmonopolet, og se hvordan de bruker det. Mot folket som de skal tjene. Ikke absolutt alle, nei da, vi må for all del ikke skjære alle over en kam, men skremmende mange.
  policeforfreedom.org finnes. Så det er da enda noe.

  Svar
 • «.. men uavhengige medier …. har publisert den på nytt.»

  Den dagen vi ikke lengre kan være uenige, i dialog, blir det farlig i et samfunn.
  Farligere enn noe virus.

  Svar
 • Er er myndighetene/Høie dømt ?
  – For å true /skremme innbyggerne med heimhvernet og 15000,- i bot for dra på egen hytte? Og for å, grovt med hele maktapparatet og media på geledd, true med utestengelse av sosial aktivitet?
  Når man blir maktesløs overfor makta; hva skal man gjøre da?

  ‘ E»n av truslene kan også tolkes som kritikk av den tidligere helseministeren og håndtering av pandemien. ‘
  https://www.nrk.no/rogaland/tiltalt-for-grove-trusler-mot-bent-hoie-1.16041411

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er slett ikke slik de påstod.

Nå må den ene covid-påstanden etter den andre forandres og omskrives.

Forrige innlegg

Etter presidentvalget på Filippinene:

Er landet blitt USAs store oppmarsj-område for en kommende krig mot Kina?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.