POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Ytringsfrihet

Ikke se bort fra det.

Går det mot unntakstilstand i Nato-zonen?

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kan vi løse gåten?

Av Jan Hårstad

Under Biden-administrasjonen har mange millioner immigranter tatt seg inn i USA og skaper naturligvis kaos i en rekke regioner og byer. Også i flaggskip som New York og Washington. Selv de såkalt «progressive» syns at dette går over stag.

 Siden dette startet har jeg deltatt i debatter om hva som er den underliggende meningen med denne immigrasjons-tsunami som overgår også det vi har sett i Europa.

Min tradisjonelle oppfatning har vært at dette masseinnvandringsprosjektets målsetting har vært å skape North American Union,en sammenslåing av Mexico, Canada og USA. 

Jeg har ikke helt oppgitt tesen, men det kan også være dette: masseinnvandringen drar også med seg et mer voldelig USA og antall drap i de amerikanske storbyene går ikke ned. Det er så mye at vår presse har sluttet å skrive om massakrene som finner sted jevnlig. Og så eksploderer volden mot Jøder. Det er ikke nødvendig å anføre mer enn å påminne om nasjonalgjelda er på 30 000 milliarder dollar. Sjefen for den Frie verden!

Det store prosjektet for USA-Nato er nedkjempelsen av Kina og Russland. Men hvordan skal man få til noe sånt når USAs skoler er fulle av anti-krig ungdom som nylig forsøkte å storme Det Hvite Hus? For Palestinsk fred.

Altfor mange amerikanske ungdommer er for tykke og dårlig trent og kan ikke brukes som kommandosoldater. Men det man sier til de illegale immigrantene er dette: dere skal få amerikansk pass såfremt dere tar militærtjeneste.

Det var da Rahm Emanuel -en av Obamas sjefer – som sa de berømte ordene:

«never let a good crisis go to Waste».

Nå har USA en god krise, men hva skal man bruke den til? Skal USA/Nato ha noen som helst janse til å vinne krigen mot Kina-Russland trenger de å bygge om det liberale demokratiet til Militærstater. Det gjelder alle stater i Natozonen, også Norge. Med krigsøkonomi.

Den viktigste meldingen som utgikk fra siste World Economic Forum i Davos nylig, var at nå må det bli slutt på frimodige ytringer, men krig mot desinformasjon og feilinformasjon. Årsaken til at globalistkrigerne har det så innmari travelt med Kunstig intelligens er at denne skal overvåke alle mobiltelefoner og PCer. Orwell-stater.

Krigermakten ønsker seg fordypete kriser og det kan hende det starter i USA. Når krisen har blitt så akutt kommer det opp ideer som disse: kanskje vi må innføre Unntakstilstand (Martial Law) for å redde Demokratiet? Jeg vil spå at ideer som disse vokser fram til sommeren.

AfD ønsker Dexit (ut av EU) og en slutt på penger og våpen til Ukraina. Er det høyreorientert?

Og du vil også se at tankegangen propper opp i Europa. AFD som har 22% oppslutning i Tyskland vil man forby for å beskytte demokratiet. Så sies det.

Vi har naturligvis en forsvarssjef, Eirik Kristoffersen, som jeg vil karakterisere som en hjernevasket Nato-molbo. Jeg rødmet på hans vegne når han på Forsvarets Forum banket i bordet med Natos kamp for «frihet og demokrati.» Men går du inn på kommentarfeltene så oppdager en at det norske folk i stort er slike molboer.

I sin artikkel skrøt han av at hele 40 stater var representert på siste krigskonferanse i Nato, deriblant Japan, Sørkorea og New Zealand. Meningen  er selvsagt at den nye krigen, operasjon Barbarossa Nr 2, skal strekke seg fra Japan til Finnmark. En global tredje verdenskrig. 68 milliarder dollar vil Japan bruke på denne krigen fram til 2027.

Den åndelige tilstand i det norske folk er alt annet enn bra. Hvis man ønsker å bli skikkelig deprimert skal man bare gå inn på kommentarfeltene. Men selv dette er en historisk reprise: bare et lite politisk miljø i Norge skjønte hvem som truet landet på siste halvdel av 1930.

Martial Law vil bli forutsetningen for tredje verdenskrig. Kommer i Nato-zonen.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Folk flest er dessverre hjernevaskede molboer. Jeg ble nylig kontaktet av en venn, for å gi råd til ei dame som hevdet at hun hadde vunnet 200.000 dollar fra Keanu Reeves’ fanklubb. Hun måtte bare betale 20.000 kr. først, for å «løse ut» denne gevinsten.

  Jeg måtte bare si at dette garantert er en stor bløff, og at hun ikke kommer til å motta et rødt øre. Jeg forsøkte å argumentere med at dersom man har vunnet penger, så skal man ikke behøve å betale penger for å motta pengene. Men det var som å snakke til veggen. Etter hvert innrømte hun at hun allerede hadde betalt inn 8.000 kr. Det hjelper ikke hva man sier, for folk vil absolutt tro på eventyr. De ønsker å tro på det, og det er som regel ikke noen ting i verden som kan stoppe dem. De er forelsket i sine egne fantastiske fantasier, og må gå skikkelig på snørra før de – kanskje – innser realitetene. For det er slett ikke sikkert at det engang da går opp for dem at de har blitt rundlurt.

  Denne bunnløse naiviteten utnyttes naturligvis av diverse syke djevler, som vi har stort overskudd av her i verden. Alt som behøves, er at «tilbudet» tilsynelatende kommer fra en eller annen «autoritet» eller «kjendis». Stakkars naive fjols, som ikke klarer å legge sammen 2 og 2, for å få 4. Selv de enkleste ting blir for vanskelig, som det å innse at man overhodet ikke kan spå utfallet av eksperimentelle injeksjoner. Det er et mirakel at hele verden ikke har gått fullstendig ad undas for lenge siden.

  Verden går nå tydeligvis inn i en ekstremt farlig tidsperiode, der vi må forvente et nærmest totalt kaos med ufattelige lidelser og utbredt forvirring på alle mulige områder. Deja vu de luxe, bare på steroider. Stakkars folk, dette blir ikke lett å leve med, spesielt for de som trodde at verden i hovedsak var et godt sted og at eventuell ondskap var et tilbakelagt kapittel. Eksistensielle spørsmål vil komme fremst på dagsordenen, da stadig flere vil spørre seg hva som egentlig skjer og hva som er årsaken til all denne galskapen.

  Svar
 • «volden mot jøder» kan kanskje muligens ha med dem å gjøre.

  Svar
 • wasan Totland
  27 januar 2024 10:29

  Det er mye større massennnvandring til Norge men det får ikke fokus.

  Svar
 • Her tenker jeg at Jan Håstad endelig har knekket koden. For å dekke over den pågående økonomiens faktiske falitt og samtidig beholde maktens sirkeltenking så vil man med Hegeliansk tese-antitese-syntese metodikk skape situasjoner som gir anledning til å innføre unntakstilstand som i overskuelig tid vil bli permanent og er diktatur i det de vestlige nasjonenes økonomi overgår til krigsøkonomi. Krigsøkonomien vil ødelegge så store verdier at sentralbankene kan avskrive tap på ellers uinndrivbare fordringer; en konsekvens av det vestlig baserte fiat pengesystemet (se: The Money Masters på YouTube). Lovgivningen for å få til dette er for Norges del forberedt og så å si på plass. Se den nye pandemilovgivningen og høringsnotatet om befolkningens arbeidsplikt i nasjonal sikkerhetsinteresse. Slike er det samme som plikten til å adlyde alle regjeringens påbud i nasjonal krisetid. Man prøver nesten ikke lenger å skjule diktaturstaten, så presserende synes behovet nå å være.

  Det synes mest logisk at en ytre begivenhet som ny «plandemi» eller krigsutbrudd mellom Russland (BRICS) og NATO (USA) i praksis vil bli brukt for å innføre krisetiltakene. Forvent falsk flagg operasjon! Den store mengden krigs- og økonomiske flyktninger i Europa og USA vil bli brukt til å innføre strengere statlige tiltak mot rådende kaos. Etnisk splittede befolkninger vil etter sovjetisk mønster være mindre i stand til å yte motstand. Allerede har Israel benyttet anledningen til å la det store innslaget av muslimer i Europa splitte Europeisk motstand mot den pågående etniske rensingen i Gaza og på Vestbredden. Verden har bare i forbigående korte perioder vært et godt sted for noen og en mer enn bare aner at Hårstad vil vise seg å få stadig mer rett i løpet av inneværende år.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  27 januar 2024 11:49

  Steigan.no har mange nyttige artiklar om WEF. Ein nyttig test på norske media og politikarar er kva tilhøve dei har til WEF.

  Det beste argumentet eg kjenner for å avskaffa monarkiet, er at kongehuset ikkje har greidd å halda WEF på armlengds avstand.

  Gjekk du glipp av WEF 2024? Steigan.no hadde nyleg denne lenkja:

  https://reinettesenumsfoghornexpress.substack.com/p/2024-davos-summit-the-essential-recap

  64 minutt skrekk og gru, med nokre lysande unntak frå bønder og andre vituge personar.

  Svar
 • Militæret kjemper ikke for noens frihet, militæret tjener organisert kriminalitet, militæret er en del av politikerne og makt mafian sin beskyttelse og håndhevelse og er maktas lojale leiemordere. «Takk for tjenesten» er beviset på at personen som avla troskaps ed til konge og fedreland fortsatt er uvitende og hjernevasket. Slutt å takke militæret, militæret kjemper ikke for frihet, de er ikke helter.

  Svar
  • Det samme gjelder politiet, som i stort sett alle sammenhenger opptrer som myndighetenes bøller mot befolkningen. Man blir nemlig ikke yrkesmilitær eller politi uten at man er flink til å følge ordre, myndighetene vil ikke ha selvstendig tenkende kritiske individer, de vil ha lydige soldater. Prøv å begynne å stille kritiske spørsmål på politihøgskolen for eks, skal vedde på at du da ganske fort blir kastet ut.

   Svar
 • Torfinn Slettebø
  27 januar 2024 18:14

  Takk, Hårstad!

  I dag kjem det meldingar om at USA «godkjenner» sal av militærhelikopter til Kroatia, F-16 til Tyrkia og F-35 til Hellas.

  Gløym velferdsstaten. Velkomen til unntakstilstand og krigsstat. Norske NATO-offiserar stiller norsk territorium til rådvelde for åtaket på Russland. Me hadde vore mykje tryggare utan den typen «forsvar».

  Garanti: Her er 2’45 minutt frå ein amerikanar du aldri vil få sjå på NRK:

  https://sputnikglobe.com/20240126/scott-ritter-people-of-new-regions-are-russians-in-their-hearts-and-souls-1116408692.html

  Svar
 • Den andre siden av USA. De som ikke sverger loyalitet til USA Inc. Biden’s skrekkregime. Med fullstendig åpne grenser og millioner av betalte «innvandrere». Som er demokraisk. Men de som sverger troskap til Republikken. Det amerikanske folk er det eneste folket som ikke er avvæpnet. (Obama forsøkte med alle sine konstruerte skolskytinger og mer). Grunnen til at retten til å bære våpen ble innført var at folket skulle kunne forsvare seg mot en tyrannisk regjering. Dette er en melding fra The White Hats(google oversatt):
  Hmmm
  «Hvorfor er USA så viktig for verdens frihet?
  Hvorfor er USAs første endring viktig?
  ___

  For å frigjøre verden fra DARPA/CIA (Rockefellers/Rothchilds) DAVOS+-operasjoner. Kabalens fall må starte fra USA og eksponering av det korrupte systemet
  USA er Europas barn, Elitenes korrupsjonssystem av KAZARISKE penger gjennom falsk stjålet jødisk identitet (kazarer som ble inn i jødedommen gjennom politiske bevegelser) som hjelper til med å skape de amerikanske finansinstitusjonene. Både Rockefellers og Rothchildss fra Sør-Tyskland hjelper til med å skape det amerikanske finanskorrupte systemet med JP Morgan og deres mektige kontroll over det militære industrielle komplekse systemet, DARPA CIA og korrupte militære etterretningsnettverk kontrollerte store deler av verdens bankinstitusjoner og dypstatlige kabalnettverk.

  Fra USA styrtet CIA over 70 land og installerte sentralbanksystemer og demokratiske regjeringer lojale mot det kabale globalistiske regimet.

  Det europeiske folket kan ikke styrte dypstaten og kabalen i sine egne land ettersom alle operasjoner kommer fra USA og eliter gjennom militære dypstatsoperasjoner som ratifiserer alle revolutter, i fengsel, drap, torturerer ut infiltrasjonsbevegelser som er mot CABALs dypstatsregime. og agendaoperasjoner.

  Land gjennom Europa og det meste av verden har ikke våpnene til å kjempe mot det dype statlige militæret i øyeblikk av totalitarisme/militært tvang kontrollert av verdens ELITES syndikatregime.

  Den siste endelige holdning og hold ut i den vestlige verden som kan over gjennom CABAL, dype stat CIA DARPA/ [ DS] MIL. regime er innbyggerne i USA som er det eneste landet i væpnet med over 120% av våpen per 100 personer i verden.

  Dette er grunnen til at den første endringen er avgjørende for amerikansk statsborger, og friheten USA vedtar verden er viktig, ettersom over hundre millioner væpnede frie amerikanere kan trosse de absolutte totalitære agendaene fra FNs +CIA+DAVOS+verdens globalistiske planer om å slavebinde menneskeheten inn i en én-nasjons verden med uendelige kriger, avfolkningsagendaer og uendelige virus- og tankekontrolloperasjoner gjennom kontinuerlige KAOS-EVENTES, hvor globalisten med dypt statlig militært nettverk kontrollerer Ordenen ut av kaos mørk ond kontroll over verdenssamfunnet.

  Det er viktig at EKSPONERINGEN av korrupsjonen av CABAL dype dype regime i USA avsløres på amerikansk jord og ødelegge husene til CABAL-fraksjonen som startet i USA. Fallet til cabal og [ ds] U S. Institusjoner og korrupte banker VIL DEN FULLSTANDIGE DYPE STATSINFRASTRUKTUREN TIL DEN EUROPEISKE UNION. FN. NATO OG FLERE STORE LAND OVER HELE VERDEN.

  Mens USA står opp for frihet bevæpnet til å forsvare deres familie, liv og land.. Vibrasjonene merkes over verdenshavene når det europeiske folket også står sterkt mot deres korrupte kabale dypstatssystemer.

  Vi er alle forent over hele verden for å ødelegge de skjulte og kjente globalistiske operasjonene som undertrykker våre samfunn over hele verden.

  Det er på tide nå i året 2024, verdens forente åpne revolusjon begynner mot den dype statlige infrastrukturen og bak kulissene leder skaperverkets lyshjerte Militærallianseoperasjoner for å aktivere samfunnet til å kjempe for der Gud gitt frihet.
  ___
  Det må se ut som at verdens borgere kjempet for sin frihet og militæret grep først inn på slutten på oppdrag fra de undertrykte nasjonene under totalitær regjerings korrupte kontroll og agendaer.
  ___
  Den virkelige SANNHETEN.. BAK SCENE>];
  Alliansens militære operasjoner har allerede tatt ned globalisten… Du ser og opplever bare sluttSCENENE av de militære operasjonene som utspiller seg i åpenlyse operasjoner og kontinuitet i regjeringskontroll og DEVOLUTION OPERASJONER

  STOL PLANEN.

  Q FORTALTE DEG.
  …..

  Men fortsatt må du reise deg og være en del av revolusjonen i dere land og gå gjennom den mørke delen av øyeblikk av verdens kollaps
  , kommende Marshal-lover. Og nær borgerkrigshendelser»

  Svar
 • WIRES>]:DET HAR BEGYNNTINNENLANDS INNRE FORSVAR
  >Military Green Baret gir militær COMMS; «Calls to dispatch» på massiv riksdekkende sending. «Vi trosser tyranni» og gir også viktig melding om at militære operasjoner skjer over hele verden.
  >]; BAK SCENEN
  ; Fremveksten av People And World Patriots mot det korrupte systemet, fra Tyskland, Frankrike, Nederland, New Zealand til Irland
  Inn i USA blir de i det stille ledet av militære COVERT-operasjoner med INTEL
  _
  ___
  JFK opprettet Army Special Forces Green Berets, de ble opprettet delvis for å kjempe etter et innenlandsk totalitært system og hadde spesielle privilegerte militærkoder for å forsvare USAs borgere mot tyrannisk kontroll og undertrykkelse av amerikanske myndigheter. (Husk at dette er grunnen til at JFK ønsket å demontere CIA)

  _NÅ Green Berets i Texas med National Guard Army, politi sheriffer, tidligere militære og over 34 000 militære edsvoktere lojale mot grunnloven og over 700 000 amerikanske borgere er på vei til Texas for å forsvare landet.
  Green Beret «Doc» Pete Chambers leder Texas-divisjonen og hjelper til med å lauge Virginia over den amerikanske konvoien.
  Samtidig i California og Arizona startet operasjoner for amerikanske statsborgere for å forsvare grensene og forsvare seg mot ELITE DAVOS CIA OBAMA+++++ ROCKEFELLERS+++++> agenda [ds] operasjoner.
  _Doc Chambers i sin landsdekkende sending navngir intenst «DAVOS GROUP» «ELITES» som kontrollerer operasjonene med Biden-administrasjonen. Han nevner også militærstyrte operasjoner som skjer i Europa.

  _Det er viktig å forstå at tiden nå er inne for amerikanske borgere til å stå opp mot WEF/DAVOS/CIA+++ operasjoner i alle land og slutte seg til din lokale bevegelse og fredelige protest.
  __’__
  Det er veldig viktig så mye som Deep State CABAL prøver å med vilje forårsake krig og rasekriger gjennom verden, vi som fredspatrioter og frihetskjempere må holde oss så fredelige som vi kan.
  _ MSM presser CIVIL WAR nyhetssykluser i USA. Og vil presse dette EU i de kommende månedene.
  Så vær så snill å vær så fredelig som du kan når du går for å støtte landet ditt mot det globalistiske tyranni som skjer over hele verden.

  Svar
  • wasan Totland
   19 juni 2024 17:40

   Green Beret «Doc» Pete Chambers leder Texas-divisjonen og hjelper til med å lauge Virginia over den amerikanske konvoien.
   Skal de bades over?

   Svar
 • Norvald Aasen
  4 februar 2024 16:03

  «Den åndelige tilstanden i det norske folk er alt annet enn bra.» Så sant, men dette takket være stresslessen fremfor TV-en med NRK og TV2 pluss alle andre media som radio og statslojale media. Med denne «underholdningen» blir tilstanden helt annet enn bra i folket!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvem drepte flest med flyangrep under 2. verdenskrig?

De historisk største terroristene er USA og UK.

Forrige innlegg

Erkjennelsen kommer seint fra den israelske etterretningen:

Vi vil ikke klare å ødelegge tunnel-nettverket til Hamas.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.