POSTED IN Globalisering

Midler for å svekke offentlig økonomi:

Ikke-integrerbar masseinnvandring, plandemi og «klimakrise»

5 kommentarer

Av Northern Light

Multikulturismen, forskjønnet av storkapitalens media, er en krig som den globale storkapitalen driver mot vestlige land, med ikke-integrerbar masse-innvandring fra MENA-land (Midt-Østen og Nord-Afrika) som våpen. Målene er blant annet å få gjeldsberget så stort som mulig, ved belaste den passive delen av økonomien så mye at økonomiene bryter sammen, og Verdensbanken og IMF, styrt fra Wall Street, kan ta all statlig eiendom de vil ha, og «restrukturere» økonomien.

Dette betyr full privatisering av økonomiene i landene, også skoler, helsevesen og sosialt sikkerhetsnett, – med andre ord innføring av nyliberal markedsøkonomi i alle land, det endelige målet med den superstaten EU vil bli. Masseinnvandringen er bare ett av løpene for å nå målet, andre er plandemien og den konstruerte «klimakrisen», som også skal tømme statskassene, med vanvittige investeringer i upålitelig og utilstrekkelig fornybar energi.

Det er en grunn til at masseinnvandring fra MENA-land foretrekkes av globalistene, fordi de belaster den passive delen av økonomien mest, også tredje generasjon integreres ikke. De kan ikke settes inn i den produktive delen av økonomien, for de fleste kan ikke kvalifiseres til det europeiske arbeidslivet, de erstatter ikke europeere som går av for aldersgrensen, bare unntaksvis. Og det er bare de positive unntakene som blir vist frem i vestlig hovedstrømspresse, et propaganda trekk, og en NRK-spesialitet. Innvandrere fra Nord-Amerika og Øst-Asia vil de ikke ha, for de går rett inn i den produktive delen av økonomien, de integreres, og går ikke inn i ødeleggende parallell-samfunn.

En NRK-spesialitet er også å underkommunisere den enorme kriminaliteten som begås av innvandrere fra MENA-land. For å konstatere det, er det bare å se til Sverige. Bare for noen tiår siden var Sverige en idyll; folkhemmet, falukorv, mellanøl, Volvo for alle, og Tjorven og Båtsmann på sommarstugan. I dag; det landet i Europa med flest dødsskytinger, knivstikkinger, voldtekter, bomber, bilbranner og gjengkriger, også i gode gamla stan. Sveriges ordensmakt er i knestående, over 90% av kriminaliteten er fra innvandrere fra MENA-land. En krig mot den svenske vertsbefolkningen, og hvis de protesterer, kalles de rasister av storkapitalens politikere og media.

Nei, dette er ikke fra Ukraina, dette er hvordan det ser ut når 100 biler brenner i Västra Frölunda i 2018.

Får migrantene problemer med asylsøknaden, har finansfolket sørget for gratis advokathjelp og har plassert sine folk i utenriksdepartementene i landene her i vesten. Finansfolket har organisert masseinnvandringen, med et utbredt nettverk av sine folk blant politikere, embetsmannsverk, presse og media.

Da er det ikke merkelig at de som protesterer samler seg i organisasjoner og motstandsbevegelser, de forstår at det er en krig mot Vesten av globalister som vil ha en verden uten nasjonale identiteter og landegrenser, fri flyt av uregulert kapital, arbeidskraft, varer og tjenester, ødeleggende for nasjoner som vil være uavhengige. NRK og hovedstrømsmedia har kalt det et det som skjedde i Tyskland for et kuppforsøk. Skulle 25 aldrende personer klare å kuppe Tyskland, et land med over 80 millioner innbyggere, med tilsvarende politi og militærmakt, og som er nærmest okkupert av USA som har flere militærbaser over hele Tyskland?

Det er en avledningsmanøver å kalle det for kuppforsøk, for å slå ned på en helt sunn reaksjon på at landet ødelegges, og for at de lavere samfunnsklassene blir utsatt for omvendt rasisme og diskriminering fra egne myndigheter, for det er dem og deres eiendom som blir angrepet; Det er for eksempel arbeider-klassens biler som ramponeres. Og for å få befolkningen til å gå med på kriminalisering av all kritikk av den ikke-integrerbare masseinnvandringen fra MENA-land, og for å stoppe et voksende opprør i befolkningen som viser seg med at partier som protesterer får flere velgere her i Europa de senere årene.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 776 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Neue Zürcher Zeitung og Bild og en politiker fra Linke later også til å synes dette virker iscenesatt, så de ber om bevis og bruker ord som show og PR-øvelse, men politiet, 3000 stk. var det visst, oppgir ikke detaljer om de angivelige våpnene de fant ved razzia hjemme hos gamlingene og om de var ulovlige.
  Media vil gjerne hause opp nazi-skrekk og minner flittig om Utøya, forferdet over Nordisk Motstandsbevegelse i gatene, hvorav en var norsk.
  Vær mørkhudet, indignert og iført hijab, og si høyt og hissig «fuck norsk folkeskikk» , «fuck Sylvi Listhaug» etc., og du blir årets bodøværing, verna mediamaskot, og ærestitlene hagler på wikipedia, en å frykte i samfunnsdebatten, ytringsfrihetsprisvinneren som vil ta fra meningsmotstandere ytringsfriheten. Vi blir holdt for narr.
  Unge, norske blondiner skriker «ingen rasister i våre gater» mens det er religionen, ideologien, SIAN har innvendinger mot, men hva skal en vente når ikke engang Erna vet forskjell og babler om «religiøs rasisme» , men det er ikke godt å komme til orde under all skrikingen og raslingen med sperringer for å forklare de ignorante at det er to forskjellige ting, rase og religion, og at muslimer finnes i de fleste hudtoner.

  Svar
 • Mange gode argumenter i innlegg og kommentar. Velgerdemografien forandrer seg nå så raskt at velferdssamfunnet slik vi kjenner det forsvinner fordi motsetningene blir større og interessene blir uforenlige. Bondevik var den først statsminister jeg husker som brukte rasisme anklager mot deler av egen befolkning og det har økt siden. Europeerne har kun arbeids disiplin og sivilisert servilitet. Europa mangler masse ressurser for å fortsette med denne masseinnvandringen. Myndighetenes forandring av stemmedemografien og urbefolkningens underdanighet og redsel for rasismebeskyldninger har umuliggjort noe mer nasjonalsosialistisk makt brun eller blå.

  Svar
 • Forsvarets Forsknings-Institutt: Tallene viser at jihadistisk terror er seks ganger mer dødelig enn høyreekstrem terror.» nrk.no
  Fint, da begynner vi å kalle en spade for en spade her.
  Jeg ber en stille bønn for Europas julemarkeder.

  Svar
  • Nå har jo ikke Forsvarets Forsknings-Institutt tatt med hvor dødlige våre ‘forsvars’-våpen
   var i løpet av den norske ( sosialdemokratiske) terroren i Libya.
   Antagelig mange ganger så dødlig ( 30 000 døde pluss de som har dødd i småbåter i havet når Norge ødela slaveporten til Middelhavet.) , som både ‘høyreekstrem’ og jihadistisk terror i Norge.

   Men vi kan jo håpe at libyske jihadister (?) driver samme terror tilbake og fjerner vår regjeringssjef , og hans medsamensvorne Stoltenberg. ( Like for like er et greit muslimsk prinsipp.)
   Så ville det kanskje bli slutt på Ap/Stoltenberg-Nato-terroren i verden.

   Svar
 • Kampen dreier seg nå om presse. De har ikke trengt å ty til direkte sensur, ettersom leserne av Derimot er for få til at det merkes i prosenter. Steigan er litt større og har hatt problemer, uten at det har gjort så mye. Det verste som har skjedd Steigan er vel at han selv la debattsidene bak en login mur. Hvorfor vet jeg ikke, men det kan være at det var for å skjerme seg for kritikk fra msm for hva debattantene måtte si.
  Uansett koblinger mellom presse, debatt og politiske parter er det som er intressant nå. Som vi vet har ikke Frp protestert særs i mot NRK siden Carl I Hagen kalte dem ARK. Og det gjør dem til del av stortingspartiet. Det mest nærliggende parti er Norgesdemokratene, som ikke er særs mye futt i men de har kommet mye lengre enn å bare ha en enkel webside. Lykten dot no er deres avis og den er ikke så ofte oppdatert. Om noen hadde hjulpet dem kunne det ha blitt liv nok der til at noen debatt oppstå.
  Jeg har mine tvil om at Demokratene er ett bra parti, tenker de vil lene seg til sionistene ved første anledning, hadde foretrukket ar Selvstendighetspartiet hadde fortsatt. Men om dem hadde fått oppmerksomhet og flere folk, så vil slike spm bli belyst og veien videre avklart.
  Å bruke sosiale medier til å spre skriv som NL kommer med, er en måte å få kontaktet folket på. Å skrive leserinnlegg for seg selv eller politiske partier til Norske landsdel aviser kan være en måte å bli hørt på. Ikke alle dem er overstyrt og om man får inn en link til en webside kan man få mange nye lesere.
  Å holde seminar og/eller debattkveld er også veldig behjelpelig for politiske partier, pluss at det er morsomt og sosialt.
  Torggata blad (dot no) har noen anti imperialistiske sider og kan være interessant.
  Om andre har ideer eller relevante lenker kunne de komme med dem.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Hvem kontrollerer de som skal kontrollere legemiddelindustrien?

Hvem finansierer helse-forskningen?

Previous Post

Ukraina fører nå krigen inn i kirkelokalene.

Den ortodokse kirken blir troens slagmark.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.