POSTED IN Krig-fred, Virkelighetsforståelse

Ikke et ord om Israel.

Midt under Gaza krigen med over 10 000 drepte barn fordømmer G7 Iran.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Iran i trådkorset: G7 har fordømt Irans angrep mot Israel

Av Manlio Dinucci

Italias statsminister Giorgia Meloni innkalte gruppen på syv (USA, Canada, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Italia og Japan), som for tiden er under det italienske presidentskapet. G7 har «utvetydig og på det sterkeste fordømt det direkte og enestående angrepet fra Iran mot Israel».

De uttrykte deretter «full solidaritet og støtte til Israel» og bekreftet «vår forpliktelse til dets sikkerhet». G7 er taus om det faktum at oppskytingen av droner og missiler skjedde som svar på det israelske angrepet på det iranske konsulatet i Damaskus (Syria), der over ti diplomater og tjenestemenn ble drept. De ignorerer at den iranske regjeringen hadde advart Det hvite hus mye tidligere om den demonstrative handlingen de ville gjennomføre. På denne måten kunne USA og Storbritannia – hvis luft-, marine- og landstyrker i Midtøsten lenge var utplassert – enkelt skyte ned mange av de iranske dronene og missilene. Samtidig brukte Israel missilsystemene levert av USA for å skyte dem ned.

USA og Tyskland leverer 99 % av Israels importerte våpen: 69 % av Israels våpenimport kommer fra amerikanske produsenter, mens tyske produsenter leverer 30 %. Denne enorme krigsforsyningen gjør at Israel kan føre en høyintensitetskrig i Gaza og samtidig gjennomføre økende angrep i Libanon og Syria. Til tross for at alt dette er innenfor rammen av planen USA og dets allierte har for å opprettholde herredømmet over denne regionen gjennom krig, så taper de. Iran er i trådkorset fremfor alt fordi det har blitt et BRICS-medlem med Russland og Kina og spiller en nøkkelrolle som Russlands nord-sør-korridor og Kinas nye silkevei-knutepunkt.

Tyskland har lang erfaring med ubåter og ubåtkrig. (Foto: Wikimedia Commons)

Tyskland har forsynt Israel med fem Dolphin-klasse ubåter og er i ferd med å levere en sjette. Ytterligere tre ubåter i Dakar-klassen, bestemt til Israel, vil også bli bygget av tyske ThyssenKrupp under en kontrakt på 3 milliarder euro. Alle Dolphin-ubåter har blitt modifisert av ThyssenKrupp for å skyte opp atomraketter som den amerikanske Popeye Turbo. De nye Dakar-ubåtene, som Tyskland skal levere til Israel, vil ha en større atomangrepsevne. Dette gjør at Israel permanent kan holde atomangrepsubåter langs Irans kyster, mens andre atomraketter er klare for oppskyting fra luft- og landplattformer, rettet mot Iran og andre land i regionen.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  23 april 2024 7:49

  Dette står jo i stil med vestlig aksept av folkemordet. Minner om at samme G7 den 17. februar hadde ett minutts stillhet for Navalnys død, igjen uten å minnes de døde palestinerne. G7 er utvilsomt et verktøy for USA og dets djevelske plan for verden.

  Navalny var jo sentral i USAs plan for regimeskifte i Russland, nå er det hans kone som har tatt roret, sikkert godt betalt i dollar. Med god bruk av media kan de klare å få det til å se ut som hun har en posisjon, men realiteten er at støtten i prosent er minimal.

  Selv den norske regjering har ikke ønsket å innføre diplomatiske reaksjoner mot Israel etter at de startet folkemordet, og er slik delaktig i å føre det videre. Mens da russerne ble anklaget for drapsforsøk på Sergej Skripal, tok det bare tre (3) uker før vesten hadde utvist 153 diplomater.

  Svar
 • Nå er satans yngel, G7, sionistene, evangelisk kristne, frimurere, tollere/bankvesenet, WHO, WEF, hele verdensmafiaen så selvsikre at de tør å komme med sin «fulle solidaritet og støtte til Israel». De sier: «Israel er offeret.» WOW!
  UN har PRATET mye, i månedsvis; ingenting av betydning skjer.
  30 % av våpenleveransene fra Tyskland! Ja vel, Deutschland, folkemordere IGJEN altså. USAs blod på hendene får ikke tid til å tørke før neste bytte står for tur. Og Norway er USAs beste venn i NATO, jødiske Blinken Barth-Eide er perlevenner. Og du skal se våpen kommer fra NAMMO avd. USA, for alt vi vet.

  Svar
 • ..»G7 har «utvetydig og på det sterkeste fordømt det direkte og enestående angrepet fra Iran mot Israel».
  ..G7 er taus om det faktum at oppskytingen av droner og missiler skjedde som svar på det israelske angrepet på det iranske konsulatet i Damaskus (Syria), der over ti diplomater og tjenestemenn ble drept.»

  Dette er jo så sprøtt/tullete at man ikke lengre kan ta G7-lobbyen alvorlig.
  Bortsett fra at det er en bekreftelse på den vestlige storpolitikkens løgner i vår tid.
  Norske politikere er i dette selskapet! Et kastrert media like så.
  Norske innbyggere er med på å finansiere galskapen, – uten å protestere.

  Men dette er ikke noe overraskende nytt.
  Hele vår krigshistorie, og 1 og 2 .verdenskrig, er basert på liknende løgner.

  Sann historie , og et oppgjør, vil komme en dag.
  Stakkars etterkommeres ettermæle.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA trapper opp sitt militære nærvær i Ukraina.

Er Norge klar for en direkte krig med Russland?

Forrige innlegg

USA åpner for å stjele russiske midler i USA.

Problemet deres er dette: Hvem vil plassere pengene sine i tyvers varetekt?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.