POSTED IN Helse

Ikke bare AstraZenica og Johnson & Johnson har uønskete bivirkninger.

En canadisk lege klager over Modernas bivirkninger.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Åpent brev til Dr. Bonnie Henry fra BC Physician, re: Reaksjoner på Moderna vaksinen

12. april, 2021, fra VACCINE CHOICE CANADA

5. april, 2021

ÅPENT BREV

Dr. Bonnie Henry,
British Columbia Provincial Health Officer
Ministry of Health
1515 Blanchard Street
Victoria, BC, V8W 3C9

Kjære Dr. Henry,

Noen av mine pasienter i kommunen Lytton, British Colombia (Canada), har nå fått sin første dose med Moderna vaksinen. Vi startet i midten av januar med å vaksinere dem som tilhører de såkalte «urbefolkning». Hittil har det blitt gitt 900 doser.

Den høye andelen av alvorlige bivirkninger fra denne nye behandlingen skremmer meg ganske mye. I den forholdsvis lille gruppen av vaksinerte personer har vi hittil hatt:

 1. Mange allergiske reaksjoner, hvorav to tilfeller av anafylaktisk sjokk.
 2. En (antatt) plutselig død av vaksinen (en 72 år gammel pasient med KOLS. Etter vaksineringen klaget denne pasienten kontinuerlig over å føle seg andpusten og døde veldig brått og uventet 24 dager etter vaksinen. Han hadde ingen dokumentert underliggende hjerte-kar-sykdom).
 3. Tre personer med kontinuerlige og hemmende nevrologiske deficiter med tilhørende kronisk smerte, som over to uker etter den første dosen med vaksinen fortsatt vedvarer. Disse nevrologiske deficitene inkluderer: kontinuerlig og svært hemmende svimmelhet, generell eller lokal nevromuskulær svakhet, med eller uten sensorisk tap. De kroniske smertene pasientene opplever, er enten begrenset til visse området eller sitter i hele kroppen, med og uten hodepine.
Britisk Columbia er en kanadisk provins som grenser mot Stillehavet. Viktige byer er blant annet hovedstaden Victoria som ligger på Vancouver Island, og Vancouver. (Fra Wikipedia) Provinsen har ca. 5 millioner innbyggere.

Kort oppsummert har vi i vår lille kommune Lytton, British Colombia, en død person og tre personer som etter sin første dose med Moderna vaksinen virker å være permanent ufør. Disse personene er mellom 38 og 82 år gamle.

Jeg har noen spørsmål og kommentarer:

 1. Anses disse bivirkningene som normale og akseptable innenfor genterapi? Etter medisinske rapporter fra andre steder i verden, er det vi opplever i Lytton ikke uvanlig.
 2. Har du noen som helst idé hvilken sykdomsprosess kan ha blitt igangsatt som forårsaker disse vedvarende nevrologiske symptomene?
 3. Har du noen som helst forslag hvordan jeg skal behandle den nevrologiske svakheten, svimmelheten, sansetapet og de kroniske smertene som har blitt forårsaket av vaksinen hos disse personene? Eller skal jeg bare henvise dem til en nevrolog? Jeg regner med at det kommer til å oppstå flere tilfeller etter hvert som vaksineprogrammet rulles ut. Dette var bare fase en, den første dosen.
 4. Som en sterk kontrast til de skadelige bivirkningene av vaksinen som vi har sett i vår kommune, har vi enda ikke måttet behandle noen for Covid-19 på noen som helst måte. Slik vi opplever det, er vaksinen helt klart farligere enn Covid-19.
 5. Jeg er klar over at det er et kost-nytte forhold for alle medisinske behandlinger og at en alvorlig sykdom krever alvorlig medisin. Men vi vet nå at rekonvalesensraten for Covid-19 er lik den for sesonginfluensa, i alle aldersgrupper. Dessuten er det velkjent at bivirkningen er betydelig verre etter den andre dosen enn etter den første. Så det verste ligger fremdeles foran oss.
 6. Det er viktig å påpeke at disse personene ikke var syke personer som måtte behandles for en forferdelig sykdom. Disse personene var helt friske og fikk tilbud om en eksperimentell behandling med ukjente langtidsbivirkninger, for å beskytte dem mot en sykdom med den samme dødeligheten som influensa. Livene deres er dessverre ødelagt nå.
 7. Vanligvis anses det som et fundamentalt prinsipp i medisinsk etikk å stoppe et klinisk forsøk når man oppdager betydelig skade fra behandlingen mens den er under utprøving.
 8. Mitt siste spørsmål er dette: Er det medisinsk og etisk forsvarlig å fortsette å rulle ut vaksineringen med tanke på alvorlighetsgraden av de livsendrende bivirkningene etter bare det første stikket? I Lytton, British Colombia, har vi en insidens av 1 i 225 når det gjelder alvorlige bivirkninger fra denne eksperimentelle genmodifiserende behandlingen. 

Jeg har også lagt merke til at disse vaksine-induserte bivirkningene nesten ikke blir rapportert av de som er ansvarlige for utrullingen av vaksineringen. Jeg er klar over at det ofte er et problem med vaksiner generelt og at forsinkede bivirkninger etter vaksinering noen ganger blir kalt for «tilfeldigheter» siden en sammenheng ofte er vanskelig å bevise. Allikevel, tatt i betraktning at det er en eksperimentell behandling som mangler data rundt langtidssikkerhet, tenker jeg at dette temaet også burde blitt adressert.

National Vaccine Injury Attorneys - With Offices in Minnesota and Wisconsin
Alle vaksiner kan forårsake skader. Hvis de gir flere og større skader enn de forhindrer kan de ikke brukes.

I tillegg har jeg lagt merke til at det mangler muligheten på rapporteringsskjemaet for vaksineskader, som provinsene har fått og som helt klart er laget for konvensjonelle vaksiner, for å rapportere vaksineskader av de alvorlighetsgraden som vi nå opplever fra denne nye mRNA behandlingen.

Det er nå tydelig, med medisinsk bevis fra hele verden, at bivirkningene av de ulike genmodifiserende behandlinger mot Covid-19 har blitt kraftig undervurdert av produsentene, som har vært så ivrige for å bevise at de var trygge.

Takk for oppmerksomheten i denne kritiske akutte folkehelsesaken.

Med vennlig hilsen,

Dr. Charles Hoffe

Oversatt av Maria Neumann

Forsidebilde: Bibake Uppal

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Det viser seg vel at alle disse «gen-terapiene» er like farlige. Spørsmålet er vel når «verden» skal ta til fornuften og stoppe injiseringen og skrote disse såkalte «vaksinene»? Vil «eliten» ta til fornuft eller må de tvinges til fornuft av hele verdens befolkning?

  Svar
  • Eliten må nok tvinges, for de har nok knapt noe som heter fornuft. Galskapen vil stoppes før eller siden, men spørsmålet er vel hvor langt dette får fortsette før det blir stoppet. Ikke bare det ang.»vaksinene»,men også disse såkalte coronapassene («frivillig tvang-passene») som skal tres ned over befolkningen.«Oppvasken« etter alt dette kommer iallefall til å bli svært omfattende og stor og her skal diverse topp-politikere og helsebyråkrater virkelig få kjørt seg.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Mange tror det:

Er WHO en nøytral internasjonal organisasjon?

Forrige innlegg

Sverige:

I praksis et Natomedlem?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.