POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Ikke alle russere støtter krigen i Ukraina.

Spontanprotest under rockekonsert.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Russisk rockekonsert mot krigen i Ukraina

Flere rockekonserter i Russland, inkludert gruppen Kiss Kiss i St. Petersburg, ga opphav til spontane protester mot krigen i Ukraina.

Forsidebilde: Sam Manns

https://www.voltairenet.org/article217018.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Det triste, og avslørende, er at vi ikke så noe liknende i Norge da norske politikere angrep Libya.

  Svar
 • Terje Aune
  26 mai 2022 13:09

  Hvem sponser disse rockegruppene og hvem står bak. Jeg er ikke i tvil.

  Svar
 • I det diktatoriske Russland,der er det lov å protestere,i det demokratiske vest er det ikke lov å protestere,for Russland altså.

  Svar
 • Det kan jo tenkes at det internt i Russland finnes uenighet om hvilke andre alternativer Russland hadde enn å invadere Ukraina. At Russland invaderte Ukraina var trolig det USA håpet på skulle skje (for å skape en ny Afghanistan-situasjon for Russland). Og invasjonen har ført til store tap av menneskeliv på begge sider og det har oppstått veldig mye hat og store materielle ødeleggelser og kanskje blir det nå også hungersnød andre steder i verden. Dette er ganske forferdelig og grusomt.

  Russland kunne ha valgt en helt annen løsning ved feks bare å innføre full stopp i eksport av all gass og olje til noen av de store og mektige EU-landene slik som feks Tyskland, Frankrike, Polen, Italia og Spania og også til USA som er vel det landet som har størst makt i Europa (men Russland kunne opprettholdt sin leveranse av olje og gass til sitt broderfolket i Ukraina og til sine gode naboer i Ungarn og til andre mindre EU-land). Motytelsen for å oppheve denne eksport-blokade av olje og gass kunne da ha vært slikt som at Minsk2-avtalen skal iverksettes, Budapest-avtalen skal overholdes, innføring av nøytralitet for Ukraina (både mht NATO og USA) og inngåelse av ny INF-avtale med NATO og USA om forbud mot utplassering av landbaserte mellomdistanse raketter i Europa.

  Tror noen at Russland vil klare å erobre hele Ukraina militært og beholde makten i Ukraina på ubestemt tid fremover? Dette er vel helt urealistisk. Det eneste alternativet Russland nå har igjen er å bombe Ukraina med taktiske atomvåpen for å skape nøytralitet og av-militarisering av Ukraina for de neste tusen år eller mer. Og dette selv om Russland skulle være istand til å erobre hele Donbas militæert.

  Det kan være vanskelig å presse USA til innrømmelser når USA ikke ligger i Europa og når USA kan skaffe seg olje og gass fra andre steder enn Russland. Men EU-landene kan kanskje klare å presse USA eller rett og slett kaste USA ut av Europa og Nato hvis EU-landene blir desperate nok.

  Svar
  • SHOhei hvor det går unna med å beskrive töys og tull.Skulle tro det var den elendige Elensky som har fört pennen din SHO.
   For det förste,Putins Russland har og vil ikke bryte inngåtte avtaler om leveranser av gass og olje,det er EU og det flotte vest som har sanksjonert og blokkert.
   3 hundre billioner dollar ble konfiskert fra Russlands konti i utlandet,dettre var penger avsatt til å betale Russlands forpliktelser.Full stopp av leveranser ville fört til at Russland da hadde brutt sine inngåtte avtaler,isteden ble det tvert om.
   Neste,tror noen at ……..Eneste alternativ er å atombombe blbla bla.
   Om du hadde fulgt med i timen SHO og det tror jeg du har,men jeg tror også at du er her for å vrenge og vri på så mye som mulig,men med mulighet for å gjöre deg blåöyd og dum og si du tok feil når det brenner i rumpa på deg.
   Det er vel snart bare du og Frikar som driver frem lögner nå.
   Russerne er nå öyeblikkelig ferdig med sin operasjon nå,men om EU og Polen vil ta neste skritt i å senke seg selv,da kan det jo hende det smeller litt,det er det det dreier seg om nå,men EU sprekker nå,les deg opp nå Shohei eller ta halen mellom bena og gå hjem til mamma.

   Svar
   • Ja, SHO og Z. Gode synspunkter til diskusjon fra begge, synes jeg.
    Men så kan man også filosofere litt over hvorfor det liksom er blitt fare for verdenskrig/atomkrig nå;
    – men ikke når USA/Nato-Norge bombet Libya eller Irak, og invaderte midtøsten.

    Hadde Russland/Putin brukt samme grusomme bombestrategi i Ukraina som ‘ de/vi gode’ brukte i sine angrep, og bombet i stykker det som kunne ødelegges uten å ta hensyn til infrastuktur og mennesker, så… ?

   • SHOhei og flere med burde få med seg The Dreizin Report og Bad volf på youtube.Noe rart hendte igår,midt i siste bad volf program ble alt brutt.Han lovte å avslöre noe viktig om labratoriene i Ukraina.
    Den som ikke vil vite,den vil måtte stå i skammekroken,den som hevder lögn,den forlenger krig.

 • «Spontant» kan en vel kalle dette hvis det kom fra publikum og ikke ble oppfordret av bandet selv, så hvis «spontant» er korrekt er det gledelig når sivile vil ha slutt på blodbadet. «drittkrig! drittkrig» roper konserdeltagerne, og uttrykket er i prinsippet like kritisk til begge sider.
  Uansett slår det nok tilbake på musikerne. «Make love, not war»-stemmene knebles.
  rnd.de
  mener at fredsbudskapet fra Kiss Kiss vil gi konsekvenser og det samme gjelder også bandet DDT.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Fornebubanen

T-bane til 30 jålete milliarder er meningsløst. Knytt Fornebubanen til Kolsåsbanen!

Forrige innlegg

Realitetene trumfer propaganda.

Nå må den vestlige virkeligheten omskrives radikalt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.