POSTED IN Migrasjon og flyktninger

Ikke alle innvandrere forblir utilpassete.

Hvem står for vold og kriminalitet?

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Problemene skyldes hovedsaklig innvandrere fra MENA-land

Av Northern Light

Det er masseinnvandringen fra MENA-land (Middle East/North Africa) som er årsaken til de meste av kriminaliteten i vestlige land. Det er ikke innvandring fra Nord-Amerika, Russland, Øst-Europa og Øst-Asia, de aller fleste av dem går ofte direkte inn i den produktive delen av økonomien.

Propagandamaskinen vestlig hovedstrømpresse og medias reportasjer om volden og kriminaliteten, unngår omhyggelig å si hvem som utfører den. Selv om mange forstår og vet at det er innvandrere fra MENA-land, har den daglige indoktrineringen sin virkning; vertbefolkningene gjør ikke opprør mot innvandringspolitikken, ikke ved stemmeurnene heller. Ordensmakten i de fleste vestlige land er i knestående av kriminaliteten fra innvandrere fra MENA-land, som i Sverige, men er pålagt å tie om det.

MSM gjengir det synet den globale storkapitalen som eier den vil at de vestlige befolkningene skal ha på saken. Det er vertslandene selv som har skylden, de har ikke gjort nok for å integrere migrantene. Det er visst vertslandene sin skyld at for mange fra MENA-land går ut fra grunnskolen uten å kunne å lese og skrive godt nok, selv ikke morsmålet, og derfor ikke kan kvalifiseres til et vestlig arbeidsmarked.

Det er visst vertslandene sin skyld at de tar med seg kulturen sin fra hjemlandene, og samler seg i parallell-samfunn i vertslandene. Det vil si at for mange innvandrere fra MENA-land går rett inn i parallell-samfunn og den passive delen av økonomien, og blir der. Enda de får akkurat de samme rettighetene som den etnisk opprinnelige befolkningen, og endatil gratis bolig og ytelser til alt de trenger til livets opphold.

Som takk går de med jevne mellomrom amok i store opptøyer som i Frankrike, og ramponerer og ødelegger den franske arbeiderklassens biler. Arbeiderklassen som ikke har råd til å flytte fra byområdene migrantene bor. Arbeiderklassen som betaler det meste av skatter og avgifter, som finansierer migrantenes opphold. De rike i Frankrike betaler nesten ikke skatt, og hadde det vært opp til den tidligere Rothschild bankieren Macron, ville de rike ikke ha betalt skatt i det hele tatt.

Det er den globale storkapitalen som står bak, de driver en økonomisk utmattelseskrig mot vestlige land, blant annet med for det meste ikke-integrerbar masseinnvandring fra MENA-land som våpen. Det er globalisme, landenes identitet skal utviskes som landgrensene, økonomiene utmattes, og statgjelden skal bli ubetalbar så kreditor kan ta over landenes ressurser og aktiva som betaling. Landene erobres med gjeld som våpen, ikke sverd. Slik som de har gjort i landene migrantene kommer fra, de har gjort dem ulevelige og lette å emigrere fra.

«Kreditorene avskaffer demokratiet og erstatter det med et aristokrati. Under et demokrati begynner kreditorer å gi lån og skyldnere kan ikke betale og kreditorene får mer og mer penger, og de ender opp med å gjøre et demokrati til et oligarki, og så gjør oligarkiet seg selv arvelig, og du har et aristokrati». Aristoteles.

Under et foredrag i Davos hos World Economic Forum for et par år tilbake, ivret Soros for at europeiske land tok opp flere tusen milliarder Euro i lån for å finansiere en innvandring fra MENA-land som bare gir vestlige land mer utgifter i den passive økonomien. En innvandring Soros selv finansierer og organiserer, med fergetrafikk over middelhavet, flyktning-ruter, NGOer og gratis advokathjelp med historier som gir oppholdstillatelse. For noen år siden kostet det vertlandene 700 000 kroner å sende en migrant som ikke fikk oppholdstillatelse tilbake til hjemlandet.

Masseinnvandring fra MENA-land er bare et av flere løp som den globale storkapitalen kjører for å tømme statskassene i vestlige land og forgjelde dem. Andre er covid, grønn energi, klima og Ukraina. Storkapitalens folk på innsiden, deres politikere, øser ut mange hundre milliarder fra statskassene til finansfolkets prosjekter på utsiden. Snart vil ikke storkapitalen være på utsiden lenger, etter mellomløsningen «privat-offentlig samarbeid», vil landenes kreditor den globale storkapitalen bli staten. Det er deres nye verdensordning etter Agenda 2030.

Forsidebilde: ev1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 916 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Nettopp. Thanx, Northern Light. «Landene erobres med gjeld» og nåde den som setter navn på hvem som bruker den strategien igjen og igjen. Og skryter av det. En gruppe som eier det meste og hyler den samme gamle offervisa hvis de kritiseres.

  Svar
 • At importbefolkning fra land Norge har deltatt i å bombe sønder og sammen føler et visst raseri er for øvrig ikke helt uforståelig, men det ville være mer rimelig hvis de dro hjem til Stoltenberg for å holde helvete, det ville vært fortjent, han som «ville ha gjort det samme igjen» i Libya, eksempelvis. Hvor mange land har Norge deltatt i å ødelegge? Fredsnasjonen Norge, hipp hipp hurra.

  Svar
 • Den gjeldende taktikken i innvandringspolitikk er rett og slett liberale kreftenes politikk rettet mot arbeiderbevegelse. Politikken fremføres etter en listig strategi- å skape uroen i samfunnet og erstatte klassekampen med etniske konflikter. Samtidig vil nasjonalister som for det meste representerer liberalistiske tendenser, dvs privatisering og bekjempelse av fagbevegelsen kommer til makta. Arbeidernes klassebevissthet blir dempet og deres oppmerksomhet blir rettet mot andre samfunnsproblemer og farer knyttet til den etniske uenigheten i europeiske land. tradisjonelle sosialistiske verdier ble visket ut av slike ideologiske avvik som LHGBT+ og «woke». Planen er i stor grad fullført. Rosa Luxemburg hadde rett da hun sa, at «…det bli enten sosialisme eller barbari…». I likheten med USA er den europeiske klassekampen gått fortapt dessverre.

  Svar
 • Veldig godt oppsummert, Northern Light!
  Sverige er vel det landet som den globale makteliten virkelig ville teste ut dette med en enormt stor innvandring fra nettopp disse MENA-landene og se hvordan dette ville gå i praksis. Det ser vel ikke akkurat bra ut etter nyhetene om daglig skyting og bomber som går av, bortsett fra for makteliten som ønsker å destabilisere dette landet (Sverige). Jeg tror likevel ikke makteliten kommer til å få igjennom eller fullført sin Agenda 2030, heldigvis for oss og dessverre for dem.

  Svar
 • NL takk, blink. e ,Dariusz og Kåre Magne for utfyllende. Jeg opplever på kroppen (i byggebransjen) det dere beskriver så presist.

  Svar
 • Northern Light.
  13 oktober 2023 18:09

  Kissinger på tysk fjernsyn: Masseinnvandringen til Europa er «en alvorlig feil».

  Av Swebbtv.
  Den fremste blant amerikanske diplomater, tysk-amerikansk-jødiske Henry Kissinger, sier nå på tysk fjernsyn at det var «en alvorlig feil» av Europa, å slippe inn så mange innvandrere fra forskjellige kulturer som de gjorde, melder Politico.

  Det er feiringen av Hamas sitt angrep på Israel i Berlins gater, som nå har fått USAs tidligere utenriksminister og toppdiplomat Henry Kissinger til å rase mot immigrasjonen til Europa.

  Europeiske land burde ikke ha gjort det, mener han.

  – Det var en alvorlig feil å slippe inn så mange mennesker med helt andre kulturer og religioner og begreper, fordi det oppretter pressgrupper i alle land som gjør det, sier Kissinger i et intervju med Axel Springer-sjef Mathias Döpfner for Welt-Tv.

  «En alvorlig feil å slippe inn så mange mennesker fra helt andre kulturer», heter det i Welts overskrift. Kissinger etterlyser også Tysklands «ubegrensede støtte til Israel», skriver mediekanalen, «i ekstreme tilfeller også militært». Å se feiringen av Hamas-angrepet var «smertefullt» for ham.

  Og det samme kan skje med Europa, sier Henry Kissinger.

  – Jeg vil si at enhver europeisk nasjon har samme interesser, fordi den samme holdningen kan bryte ut i retning Europa, sier han videre.

  Henry Kissinger er hundre år gammel. Han flyktet fra Hitler-Tyskland i 1938 til New York.

  Fra Swebbtv, publisert 12 oktober 2023.
  Oversatt fra svensk. Linker og videointervju med Kissinger i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Kissinger: Massinvandringen till Europa ”ett allvarligt misstag”.

  Kommentar:
  Og det sier han nå, nå som det er for sent å gjøre noe med det. Det vil koste Europeiske land så mye å sende de fra MENA-land som ikke kan integreres tilbake til hjemlandene, at statskassene går tomme. Statskassene går tomme også hvis de får bli. Det er for få, til og med av tredje og fjerdegenerasjon, som kan integreres. De kan ikke kvalifiseres til et europeisk arbeidsmarked, og forblir i den passive økonomien og parallell-samfunnene, som bare blir større.

  Samtidig går de etnisk opprinnelige befolkningene som står for skattegrunnlaget i de europeiske landene sterkt tilbake, det blir flere gamle og færre unge, mens de ikke-integrerbare fra MENA-land i parallell-samfunnene blir flere. Det kan bare ende med landenes snarlige konkurs, som har vært den globale storkapitalens plan hele tiden med masseinnvandringen fra MENA-land til Vesten. Landene tvinges til enorme lån fra finanskapitalen for å finansiere innvandringen, som Soros ivret for i et foredrag i Davos hos World Economic Forum for noen år tilbake.

  Finansfolket liker å advare om virkningene av hva de gjør, når det er for sent. Selv om ikke skadefryd kan leses i Kissingers pokerfjes, er det opplagt at han visste at dette ville bli resultatet. Andre av finansfolket, fremstående innen finans, advarer i intervjuer på nyhetskanaler mot en nedsmelting av verdens-økonomien, som de selv har forårsaket. Verdensbanken og det Internasjonale Pengefondet sender ut «bekymringsmeldinger» om økende fattigdom og arbeidsløshet, enda WB og IMF er finansfolkets fremste instrumenter for å forgjelde u-land og nasjoner, som forårsaker nettopp det.

  Vanlig folk som ikke er interessert i internasjonal politikk og økonomi, holdes uvitende av finanskapitalens hovedstrømpresse og media. Finansfolket vil at alle skal ta opp så mye lån som mulig til siste slutt før de annonserer et børskrakk, for gjeld innbetalt fra folk i realøkonomien til finanskapitalen, er de virkelige pengene i deres økonomiske system hvor gjeld er penger.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Blir det slutten på den globale klimasatsingen?

Årets klimatoppmøte COP28 med uoverstigelige motsetninger.

Previous Post

Lekket Rand Corporation dokument røper:

Hvordan USA planla krigen og energikrisen i Europa.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.