POSTED IN Libya

Ikke alle får delta i presidentvalget i Libya.

Gaddaffis sønn avvist som kandidat.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Sønnen til Mouamar Gadaffi ønsket å stille til valg i Libya. Han ble avvist av den libyske valgkommisjonen fordi han ville kunne trekke alt for mange stemmer vekk fra de sittende makthaverne. Mange husker fortsatt den velferdstaten de hadde under hans fars styre.

Den staten knuste Nato m/norsk hjelp og nå ødelegges restene av den staten av rivalisering og borgerkrig. Det er mange «utenlandske gribber» som ønsker å forsyne seg av de rikdommene som befinner seg under sanden i Libya og under havbunnen i territorial-farvannet.

Som vanlig dreier slike kriger seg om plyndring og i den sammenhengen passer ikke sønnen til han som brukte landets ressurser til løfte levestandarden til befolkningen som presidentkandidat. Han kunne finne på å gjøre det samme om faren.

Knut Lindtner
Redaktør

Saif el-Islam Gaddafi’s kandidatur avvist.

Den libyske valgkommisjonen har avvist kandidaturet til Saif el-Islam Gaddafi.

Da han var sammen med sin far, lederen for revolusjonen, Mouamar Gaddafi, fikk han et rykte for å være en moderat, men som hadde en avtale med de libyske jihadistene som var tilknyttet Al Qaeda. De hadde lovet ikke å ta til våpen igjen for å få sin frihet.

Men da de ble etterforsket av NATO, forlot de sin lojalitet til den Libyske staten og sluttet seg til Den Atlantiske Alliansen for å styrte Den Libyske Arabiske Jamahiriya, det som førte til det grusomme mordet på hans far.

I kunngjøringen om at han ville stille som kandidat som president møtte han stor entusiasme i befolkningen som fortsatt lider under konsekvensene av landets «frigjøring» av de vestlige maktene. 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article214852.html

Forsidebilde: Alessandro De Bellis

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Tilbrakte 6 måneder i Libya mens Ghadaffi var president. Det var desidert det beste arabiske land som eksisterte i N-Afrika/MØ. Utdanning (også for piker/kvinner) var gratis, likeledes helsevesenet. Folket hadde arbeid og tak over hodet, samt mat på bordet. Alle var fornøyde.
    «Problemene» begynte da Ghadaffi ville bruke sine enorme gullforekomster til å starte med å ta i bruk gull-dinarer som betaling for olje/gass, og forlate US$.
    Hvis petro-dollar ble forlatt ville verdens «reserve-valuta» falle som en stein, og dette kunne ikke «pengevekslerne» tillate, derfor ble Libya bombet sønder og sammen.
    Et pluss for satanistene var det at Libya dermed også ble et «utskipningsland» for «immigranter» til Europa. En vinn/vinn situasjon for dem. Og selvfølgelig ville jøden Stoltenberg og jesuitten Støre være med på dette, det sier seg selv i forhold til «hva de er».

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tyskland:

Skal en se på sykehusinnleggelser har det aldri vært koronakrise i landet.

Forrige innlegg

Folk er ikke lenger redde nok.

Her må det hardere lut til: Omikron.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.