POSTED IN Norge

I Washington endres nå stemningen:

Krigen er en tapt sak. VI vil tape.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Oberst MacGregor: Vi er bedratt i månedsvis. Ukraina kan ikke vinne denne krigen.

I dette intervjuet med nettstedet Judge Napolitano berøres en rekke spørsmål. Det starter med diskusjon om politiske drap i Ukraina, særlig om en i forhandlingsdelegasjonen til Ukraina i fjor vår som ble drept da han kom hjem til Kiev. MacGregor sier at han åpenbar ikke hadde forstått mandatet som var å forhandle for å gi Ukraina tid til krigføring, ikke for en fredsavtale.

Dette er i tråd med tidligere uttalelser fra x-kansler Merkel og x-presidentene i Frankrike og Ukraina som underskrev Minsk-avtalene for fred. De ble i sin tid signert for å kjøpe tid til opprustning og ble faktisk aldri fulgt opp av de tre fra vest som undertegnet dem.

Spørsmålet om panzervåpen til Ukraina er først og fremst et politisk spørsmål. Det vil ikke føre til en endring av styrkeforholdet i krigen, til det er det alt for lite og alt for seint, men det vil bringe Tyskland inn som direkte deltakende i krigføringen. USAs tanks er ubrukelige og det har vært klart siden produksjonen av dem startet for 40 år siden.

En må forstå av hverken missiler eller tanks vil kunne leveres før om svært lang tid. Produksjonskapasiteten i vest er for dårlig sammenlignet med den russiske, noe som også er avgjørende for krigens utfall. Kort fortalt har ikke vesten produksjonskapasitet til å drive en slik krig, men det har russerne.

La USA ved president Roosevelt opp til det japanske angrepet på Pearl Harbour gjennom provokasjoner for å få USA inn i krigen?

Vi har lagt opp til dette i lang tid på samme måte som president Roosevelt i sin tid helt bevisst la opp til en direkte konfrontasjon med Japan under 2. verdenskrig. Gjennom provokasjoner overfor Russland har vi fremprovosert denne krigen.

Når Lavrov, den russiske utenriksministeren, sier at det som skjer er en dirkete krig mot oss fra vestens side, da er dette en helt rimelig antagelse. De er vi som driver propagandaen mot Russland, som krever at de må bli som oss, altså en stat som nå oversvømmes av ulovlig innvandring, stoffmisbruk osv. Slik oppfatter de at dette er en krig mot deres nasjonale identitet.

Russland oppfatter altså dette som en fundamental trussel og er villig til å kjempe mot det med alle midler. Det er ikke vi.

Vi har flere problemer. For det første vil ingen ledere i Washington foreslå forhandlinger med Russland. Det er å innrømme nederlag, slik de ser det. For det andre er det ikke lenger noe ledere i Washington som forstår hva krig faktisk betyr, selv ikke kjernefysisk krig. De er oppblåste og selvhenførte og mangler helt personlig krigserfaring. Det er skrivebordskrigere. De forstår ikke hvor farlig atomkrig er.

Tapene på slagmarken er hemmeligholdt. Vi vet helt sikkert at Ukraina nå har mistet minst 122 000 på slagmarken. Dessuten innrømmer de nå minst 35 000 savnete som antagelig er døde. Dette er en artilleri -og missilkrig. Det er disse våpnene som dreper. Russerne disponerer grovt sett ti ganger flere granater og missiler enn Ukraina gjør. Pålitelige kilder fra Russland anslår deres tap til fra 16 000 til 25 000 døde.

Meningsmåling fra ulike europeiske land viser overveldende støtte til å fremforhandle fredsløsninger på denne krigen. Det er ingen støtte for at europeiske land skal bidra med egne tropper. I land som Polen er det stadig flere som forstår at dette kan føre landet ut i en avgrunn.

Tidligere stolte den russiske ledelsen på europeiske ledere, ikke minst de tyske. Nå stoler de ikke på noen lenger. Dette er et stort politisk problem også for oss.

Tekst ved redaksjonen.

Forsidebilde: Khashayar Kouchpeydeh

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • At Russland bryr seg om sitt folk og dets identitet? Fint! Det er bra noen ledere har forstått oppgaven. Stikk i strid med globalistiske prinsipper. Har Putin meldt seg helt ut av WEF og NWO, eller hva? Jeg lurer på hvor han egentlig står. Kun antiglobalistiske krigere er verdige til å styre i fremtiden. Ikke en flekk jord på kloden skal være trygg for overgriperne. De skal være livredde inntil de blir tatt og drept.
  En tysk meningsmåling viser at kun 13% tror mer krig vil gi raskere fred; tre fjerdedeler er motstandere av å sende tanks, og 80% frykter krig på tysk jord.
  De fjollete potteplantene Annalena Baerbock og Justin Trudeau er ganske representative for den dustete tiden vi lever i, sammen med den forræderske dritten som representer Norge;
  Børge Brende som WEF-sjef ville jo tatt seg ut, hæ?

  Svar
 • Vi har etablert et fellesskap som utgir seg for å være demokratisk,

  ET eUROPA hvor innavl i muhammedanske kretser passerer og det produseres imbesile som ikke vurde bli født, som det overbelastede helsevesenet må drasse på ,
  klaner fra tilbakestående regjerer i Sverige,

  forfall

  Svar
 • Statsminister Binyamin Netanyahu sa tirsdag 31. januar i et intervju med CNN, som svar på spørsmålet om Israel ville sende Iron Dome missilavskjæringssystemet til Ukraina, at «Vel, jeg ser absolutt på en slik mulighet ‘, Vel, jeg ser absolutt på det. Dette er første gang en statsminister i Israel har antydet at Israel er i ferd med å endre sin politikk og at de undersøker muligheten for å sende israelske våpensystemer til Ukraina. Det kan og bør antas at under de nylige besøkene til Israel av den amerikanske utenriksminister Anthony Blinken, sjefen for Central Intelligence Agency i USA, William Burns, og den amerikanske nasjonale sikkerhetsrådgiveren Jack Sullivan, spørsmålet om å sende israelske våpen kom opP.

  Svar
 • trondottolie
  3 februar 2023 2:35

  Alt handler om makt. Ikke fornuft.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sammenblanding av mutasjoner og vaksiner.

Muterte Pfizer virus før de laget vaksinene som skulle beskytte?

Forrige innlegg

Covid-«vaksiner» har trolig skadet hjerter

Hvorfor er EKG-kravene forandret i det stille for piloter?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.