POSTED IN Covid-19, Helse

I stedet for forsøksgrupper:

Israels befolkning er prøvekaniner for den nye vaksinene.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vaksineeffektiviteten overdrives. Pfizer innrømmer at de har brukt Israel som laboratorium.

Av red. PSt -25. september 2021

Tidlig under vaksinekampanjen skrøt Pfizer og Moderna av at deres vaksiner angivelig var «94–95% effektive», men det er et tvilsomt utsagn av mange grunner.

I en artikkel i det medisinske tidsskriftet The Lancet viser forskere til at her bruker produsentene begrepet «Relative Risisko Reduksjon» RRR som mål, men forfatterne skriver:

RRR bør imidlertid ses mot bakgrunnsrisikoen for å bli smittet og bli sjuk med COVID-19, som varierer mellom befolkninger og over tid. Sjøl om RRR bare anser deltakere som kan ha nytte av vaksinen, vurderer den absolutte risikoreduksjonen (ARR), forskjellen mellom angrepshastigheter med og uten vaksine, i hele befolkninga. ARR blir vanligvis ignorert fordi de gir en mye mindre imponerende effektstørrelse enn RRR: 1, 3% for AstraZeneca – Oxford, 1,2% for Moderna – NIH, 1 2% for J&J, 0, 93% for Gamaleya, og 0,84% for Pfizer – BioNTech -vaksinene.

person holding orange and white toothbrush

Pfizer innrømmer at de brukte Israel som laboratorium

Pfizer avslørte at det bruker Israel som et spesielt «laboratorium» for evaluering av virkningene av COVID-vaksinen. Dr. Philip Dormitzer, Pfizers visepresident og hovedforsker, sa i en innspilling vist på Israels kanal 12 10. september: «Tidlig i pandemien etablerte vi et forhold til det israelske helsedepartementet, der de utelukkende bruker Pfizer -vaksinen, og deretter overvåker veldig nøye … Et laboratorium, hvor vi kan se effekten.» Arad Nir fra Al-monitor, som sørget for innspillingen, forklarer at den ble tatt opp på en online akademisk økt for inviterte forskere gjennom Zoom.

Og hvor etisk er det å droppe forskning på laboratorierotter og bruke befolkninga i et helt land som menneskelige laboratorierotter?

I en analyse av Dr. Joseph Mercola publisert på NOQ Report, slo han at fast Pfizer-vaksinen forårsaker økt risiko for hjerteinflammasjon blant unge mennesker sammenlignet med noen av de andre COVID-vaksinene. Men i Israel har unge menn ikke annet valg enn å ta den mest usikre dosen på grunn av den påståtte avtalen. Da Delta-stammen ble utbredt i Israel i slutten av juli, falt Pfizers effekt fra 95% til 39%. Til tross for tilsynelatende vaksinesvikt begynte Israel å tilby tredje boostere i slutten av juli 2021.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Cole Keister

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Vaksinen fortsetter å ta liv. Det amerikanske VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System, som er den amerikanske regjeringens OFFISIELLE system for rapportering av vaksineskader) viser nå dobbelt så mange dødsfall følgende COVID-19 vaksine i løpet av de siste 9 månedene som alle dødsfall etter ALLE vaksiner for de siste 30 årene!

  Disse tallene fra regjeringens egen database blir IKKE rapportert i de pharma-finansierte mainstream media, og i tillegg rapporterer sykepleiere og andre frontline arbeidere at svært få dødsfall og skader fra COVID-19 vaksiner faktisk blir rapportert til VAERS på grunn av enormt press av pro-vaksine lobbyen om IKKE å rapportere dem.

  Her er en videorapport av en sykepleier som forklarer hvor vanskelig det er for noen å faktisk sende inn en rapport for COVID-19 vaksine skader og dødsfall til VAERS.

  https://www.bitchute.com/video/96LDDXseK3Vj/

  Dr. Jessica Rose gjorde nylig en ekspert analyse på VAERS data og problemet med underrapportering. Det hun fant var at anafylaksi ble underrapportert i VAERS 41 ganger. Hvis en tar dette tallet som utgangspunkt, og deretter antar den samme underraporteringen finner sted når det gjelder død, kommer man til 150,000 døde i USA som følge av vaksinen.

  Kilde:

  https://healthimpactnews.com/2021/covid-19-vaccine-injuries-and-deaths-cover-up-nurse-whistleblowers-reveal-how-they-are-pressured-to-not-report-deaths-and-injuries-to-vaers/

  Svar
  • Takk for disse opplysningene. Bekrefter bare mitt standpunkt at jeg ikke skal ta denne injeksjonen. Halvparten av innrapporterte skader er blodpropp. I min familie har alle eldre menn dødd av hjerneslag som resultat av blodpropp. Hvorfor ta en injeksjon av noe som fremmer denne fatale situasjonen? En injeksjon som vi ikke kjenner langtidsvirkninger fra. Myndighetene åpner i dag, men smitte øker alltid på høsten. De vil gi skylden på uvaksinerte med påfølgende konsekvenser for dem.

   Svar
 • Dødeligheten 25% over normalen i Skottland.

  Skottene er som nordmenn – virkelig gode på vaksinering. 91 prosent av befolkningen 16 år og over i Skottland har fått minst én dose. 84 prosent har fått to doser.

  De er også virkelig gode på å telle dødsfall i nær sanntid.

  De har nettopp annonsert dødsfall i Uke 37 (inntil Sept. 19).

  KILDE: https://www.nrscotland.gov.uk/news/2021/deaths-involving-covid-19-week-37-13-to-19-september-2021

  Antall dødsfall av alle årsaker registrert i Skottland i denne uken var 1,257, dvs 249 eller 25% mer enn fem års gjennomsnittet.

  Pete Whitehouse, Direktør i Statistisk Tjenester, sa::

  «Dødsfall av alle årsaker var 25% høyere enn fem års gjennomsnitt. Det har vært en periode med overskudds-dødsfall siden uke 21 (24. til 30. Mai).”

  De 1,257 dødsfall innebefatter 135 dødsfall av (med?) COVID-19 – den høyeste ukentlige totalen siden Mars (med 91% vaksinerte). Men selv om vi utelukker Covid-dødsfall, så er ikke-Covid dødsfall mer enn 10% over normalen – som de var i hele sommer.

  Det er jo rimelig å koble økningen i dødsfall med vaksineringen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

FN: Krisetiltakene mot Korona:

Vil utløse langvarig hungersnød og død.

Forrige innlegg

Midt-Østen omformes:

Hvilken vei går det. Hva skjer med Libanon?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.