POSTED IN Norge

I en rekke stater i USA sparkes nå uvaksinerte politifolk.

I Florida får de en bonus på $5000,- for å ta jobb der.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er en konflikt som bidrar til å bryte opp USA. Etter de store demonstrasjonene i USA i en rekke byer mot politiet i fjor sommer, har naturligvis mange sluttet som politifolk. Dette bidrar til at gjenger, vold og kriminalitet øker over hele landet. Det gjør det ikke bedre at levestandarden synker for flertallet som følge av økende inflasjon mens lønnen står stille.

I denne situasjonen velger altså en rekke delstater å sparke offentlig ansatte som ikke vil vaksinere seg. Særlig kritisk blir det når fundamentale funksjoner som politi, brannvesen, helsetjenester rammes. Når guvernøren vil belønne sparkete politifolk i andre stater hvis de tar jobb i Florida, da er det en brannfakkel mot hele vaksinepolitikken.

Fra før av har Florida i liten grad valgt å følge det strenge korona-regimet som andre stater i USA har etablert uten at det har ført til nevneverdig forskjeller i antallet syke eller døde sml. med strenge nedstengnings-stater, f.eks. California eller New York.

Det er klart at dette er en torpedo mot strenge vaksine-tiltak i USA og i resten av verden. Hvis ikke dødstallene går til himmels i Florida forteller det alt om en meningsløs politikk i andre deler av USA og i mange andre land.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Guvernøren i Florida De Santis tilbyr nå 5000 dollar i bonus til politimenn som har mistet jobben i andre stater fordi de ikke er vaksinerte.

Republikansk-kontrollerte stater prøver i økende grad å rekruttere politioffiserer som mister jobben på grunn av de obligatoriske Covid-19-vaksinene. 

Papers sue DeSantis for failing to release virus reports

I Florida tilbyr man nå avskjedigete politifolk fra andre stater 5000 dollar om de tar jobb hos dem.

Floridas guvernør Ron DeSantis fortalte Fox News på søndag at han håper å kunne undertegne et lovforslag  som gir han lov til å utlove en slik bonus i et forsøk på å bekjempe «grunnlovs-stridige» vaksinetiltak i andre stater, og på en slik måte fylle opp mangel på politimenn i hans egen stat.

Denne republikanske guvernøren leverte på fredag inn et spesielt lovforslag som skal beskytte innbyggere i hans stat mot å miste jobben på grunn av vaksinepåbud.

«I Florida vil vi ikke bare beskytte politimyndighetene og alle slags jobber. Vi skal aktivt arbeide for å rekruttere politimenn fra andre stater fordi vi trenger flere politifolk og flere sheriff-kontorer», sa DeSantis i et intervju med Fox News, der han henviste til obligatoriske vaksiner i stater som Washington og New York.


_____________________________________________________________________________

«Så politifolk i Minneapolis eller Seattle – om dere ikke blir skikkelig behandlet, skal vi behandle dere bedre, og dere kan fylle opp ledige stillinger hos oss. Og vi skal betale dere for det!».
________________________________________________________
______________________

DeSantis som nå har gått til krig mot obligatorisk vaksine i sin stat, sier at han hører fra andre steder og fra helsepersonell som ble hyllet som helter under pandemiens første dager nå blir behandlet som utstøtte fordi de nekter å ta Covid-19 vaksinen.

«De får ikke lov til å jobbe av den grunn», fortalte han til tv-vertinnen Maria Bartiromo. «De sto på, og gjorde det med både ære og integritet. Men nå er det folk som vi sparke dem fra jobben på grunn av denne vaksinen. Og er ikke det i bunn og grunn en personlig beslutning?»

DeSantis argumenterte med at politimenn som hadde blitt friske av Covid-19 skulle unntas fra denne obligatoriske vaksinen, fordi de hadde utviklet «naturlig immunitet» mot viruset. «De gjør ingen unntak for dette. De later som om noe slikt ikke eksisterer».

Slike stater er Indiana, Arizona og Alaska. De har allerede åpent tvunget politimenn ut av jobben fordi de ikke vil la seg vaksinere, eller de har talt mot innføring av obligatorisk vaksine.

Chicago-politiet regner med at mer enn 3000 politimenn i byen muligens blir fjernet fra jobbene fordi de nekter å la seg vaksinere.

Politimesteren i Los Angeles, Alex Villanieva sa tidligere denne måneden at han ikke ville tvinge vaksinen på sine ansatte. Da ville han miste så mye som 10 prosent av arbeidsstyrken, han som allerede strevde med kutt i budsjettene.

Den obligatoriske vaksinen som ble innført av Washingtons guvernør Jay Inslee har vært en av de strengeste i hele landet, og det har kostet 1900 statsansatte jobben. Washington State Patrol sa på tirsdag at 127 av dere ansatte hadde blitt tvunget ut.

En av de som mistet jobben var State Trooper Robert LeMay. Det ble slutten på hans 22 år lange karriere forrige uke. Han sa: «Dette er siste gang dere få høre meg fra en statlig politibil. Jay Inslee kan kysse meg i ræva». Hans siste ord i jobben ble lagt ut på sosiale medier. Den har blitt sett mer enn to millioner ganger.

Mer enn 20 stater har innført en eller annen form for obligatorisk vaksine på sine ansatte. Større byer har sluttet seg til, som New York der borgermester Bill de Blasio på onsdag kunngjorde at alle ansatte i byen som ikke hadde fått minst én Covid.19-dose før 1. november ikke vil få utbetalt lønn.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Wesley Mc Lachlan

https://www.rt.com/usa/538346-florida-police-unvaccinated-bonus/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Grunnen til at politiet blir sparket, er at myndighetene ønsker å erstatte lokalt politi med føderalt politi, og grunnen til dette igjen er at man regner med borgerkrig eller borgerkrigslignende tilstander i USA. Spørsmålet for myndighetene er om politiet vil være lojale mot myndighetene eller lojale mot sine venner og naboer når motsetningene meellom myndigheter og vanlige borgere blir for store. Dette er også hva som ligger bak slike bevegelser som ”Defund the police.” Myndighetene kan ikke stole på at politiet vil skyte på sine venner og naboer, og derfor ønsker man å erstatte lokalt politi med politi fra andre byer eller stater.

    Dette er også sikkert spørsmål som blir drøftet på regjeringshold i Norge. Myndighetene kan ikke stole på at politiet vil skyte på sine venner og naboer når motsetningene mellom myndigheter og vanlige borgere blir for store og man begynner å nærme seg borgerkrigstilstander i landet. .

    Svar
  • Her er du inne på kjernen i «problemet», nemlig at «de» ikke kan tillate at «vaksinerte» ser at det går utmerket med de «uvaksinerte», bedre enn med de som har tatt både 3 og 4 «vaksiner». Dette vil medføre at øynene på de «vaksinerte» vil åpnes, og jeg tror at «de» vet at dette vil føre til mobb-aktige tilstander mot «de» som har påført menneskeheten dette svineriet når mange nok har dødd eller er livsvarig kvestet av injeksjonene. Ingenting er som å se realitetene i «hvit-øyet» når det gjelder å oppdage sannheten. Den genetikk «forskningen» «de» driver med i dag på menneskeheten er nettopp en galskap utført av de galeste, men mektigste reptiler verden noensinne har sett. Bill Gates, Klaus Skabb, Rotschilder, Morganer, Rockefellers (Mark Zuckerberg), Elon Musk, og alle deres papegøyer begynner nå å få panikk, alt for mange er ikke «vaksinert» og underlagt deres kontroll enda. Dette ser man ut fra de drakoniske «tiltak» de forsøker å gjennomføre. Sannheten og lyset seirer, Satan og hans mørke svekkes stadig mer, dag for dag. Det så dårlig ut en stund, men vi vinner stadig mer terreng. Politi og soldater er også bare mennesker, med brødre, søstre og foreldre, og disse vet at deres egen familie vil bli «tatt ut», mens de selv «tar ut» andres familie, så massiv «ordrenekt» vil nok bli det reelle resultat av dette «stuntet» hvis «de» i det hele tatt skulle forsøke på det. NWO er død, nå gjenstår bare jobben med å fjerne reptilene som sto bakom ideen igjen, og denne jobben kan jeg garantere at vil bli gjort, folk står i kø for å avgi vitneprov, og mange vil melde seg som bødler når rettsakene er ferdige og straffen satt.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Modeller til besvær

Jorden er flat i FNs drivhusmodell.

Forrige innlegg

EU og Polen måler krefter

Den polske statsministeren advarer EU. Dere risikerer å bli helt «sentralstyrt» – et farlig fenomen om institusjonelle vedtak, kan true blokkens framtid.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.