POSTED IN Helse, Virkelighetsforståelse

I Canada:

Interneringsleir på hemmelige sted for de som bryter karantenereglene.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Nå kommer tvangstiltakene for en pandemi som ikke lenger tar noen liv. Vi har tidligere vist til tiltak fra Australia i delstaten Victoria hvor politiet reiser hjem til folk som skriver kritiske innlegg om Korona-tiltakene, legger dem i håndjern og beslaglegger datautstyret deres. 

Historien under er fra Canada hvor folk plasseres i det de kaller «Korona-faciliteter» som i virkeligheten er interneringsleirer for de som ikke vil bøye seg for tvangsinngrepene som iverksettes. Hadde det vært Svartedauen kunne jeg forstått det. Men dette er en sykdom som stort sett drepte gamle mennesker som var alvorlig syke fra før av.

Hvis du er frisk men tester postivt for en sykdom som ingen lenger dør av må du i karantene

Nå er sykdommen utbrent. Det er ikke flere som dør av den slik det er vanlig også under en ordinær influensasesong. Likevel fortsetter de ødeleggende tiltakene med begrunnelse i smittete. Men dette er mennesker som ikke har vært syke og som ikke vil bli det. De oppdages fordi det testes mer og mer.

Det er åpenbart at en ønsker å skremme befolkningen til lydighet for noe som ikke lenger er farlig for noen i det hele tatt. Og da er det smittetallene som blir det viktigste skremselet siden en ikke klarer å komme opp med noen som helst dødelighet.

I Canada går en et skritt lenger og lager snille konsentrasjonsleire (interneringsleire) for de som ikke vil finne seg i tiltakene mot en sykdom som ikke eksiterer. Befolkningen må lære seg lydighet, underkastelse.

Knut Lindtner

Quebec City seier dei vil isolere «ikkje-samarbeidsvillige» medborgarar i ein hemmeleg korona-fasilitet.

Helsearbeidarar kjem også heim til folk for å hente ut dei som bryt karantenen.

av Paul Joseph Watson

Styresmaktene i Quebec City, Canada har kunngjort at dei vil isolere medborgarar som ikkje er samarbeidsvillige i ein korona-fasilitet dei enno ikkje seier kor skal plasserast.

dr. Jacques Girard

Under ein pressekonferanse tok dr. Jacques Girard, som er helsesjef for Quebec City, opp ei sak der nokre stamgjestar på ein bar hadde fått ordre om å vente til resultata frå Covid-19-testane kom, men ignorerte kommandoen og gjekk frå plassen før resultata kom tilbake positive.

Dette førte til at dei vart vurderte som «ikkje-samarbeidsvillige» og med makt internerte i ein karantenefasilitet.

«[Vi] har høve til å isolere folk i 14 dagar,» sa Girard under pressekonferansen. «Og det var det vi gjorde i dag tidleg .. tvang ein person til å samarbeide med etterforskinga … og politiets samarbeidsvilje var eksepsjonell.»

Talsmannen for helsetenestene gjekk deretter inn på korleis delstaten sporar opp folk som bryt heimekarantenen, og med makt tvingar dei ut av heimen og til det hemmelege anlegget.

«For vi har hatt folk isolerte i heimane. Og så såg vi at personen ikkje var heime. Så vi drog heim til dei og fortalde dei at vi isolerer deg der vi vil ha deg,» sa Girard.

Ingen blir lenger syk av viruset men folk isoleres likevel

«Seks andre barar i Quebec City, ‘kjende for å ha blitt besøkte av Kerouac-stamgjestar’, blir no granska av offentlege tenestemenn for helsevesenet,» rapporterer RAIR-stiftinga.

«Ein bør merke seg at det ikkje er kome påstandar om at nokon faktisk har blitt sjuk av koronaviruset. Men delstaten har makta til å tvinge medborgarar i isolasjon likevel.»

Som vi tidlegare har sagt, har regjeringa i New Zealand kunngjort liknande tiltak: dei seier dei vil sette alle nye koronavirus-infiserte og deira nære familiemedlemmar i «karantenefasilitetar».

Omsett av Monica Sortland

Forsidebilde: Carolus abi

https://summit.news/2020/09/09/quebec-city-says-it-will-isolate-uncooperative-citizens-in-secret-corona-facility/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • «I Canada går en et skritt lenger og lager snille konsentrasjonsleire (interneringsleire) for de som ikke vil finne seg i tiltakene mot en sykdom som ikke eksiterer.»

  Dette burde være et greit tiltak, for smittede som ikke vil holde seg i hjemmekarantene. – HVIS altså viruset hadde vært et farlig virus, – og vi snakker om en avtalt kortere periode. som kan redusere smitte.
  Men når tallene viser at viruset ikke er tydelig farligere enn tidligere års virus, og folk godtar slik innskrenkning over eget liv, da er godtagelse av innskrenkningen farlig.
  Det viktigste å lære/analysere av denne hysteri-bølgen, er medias rolle i hysteriet. Vi vet at langvarig frykt/frustrasjon går utover folkehelsa.
  Er det kun inkompetanse og manglende tallforståelse i media, eller er det bevisst
  horeri for å selge aviser/klikk? Det bør få konsekvenser.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dag 9 i rettssaken mot Assange:

Aktoratet opptrer uhøflig og ubehersket.

Forrige innlegg

NRK desinformerer igjen:

Brannene i USA skyldes ikke klima-endringer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.