POSTED IN Endring av politikken, Helse

I Australia går de langt:

Å protestere mot Lockdown fører til arrestasjon.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

I Tyskland vokser protestene mot nedstengningene. Demonstrasjonene i Berlin hadde stor oppslutning, men som vanlig skrues tallet på deltagere ned av myndigheter og de store mediene som støtter tiltakene (lockdown).

Sansynligvis var det minst 100000 som deltok i Berlin. Da er det snakk om en kommende massebevegelse som kan bli svært farlig for ansvarlige myndigheter. For her det potensiale til stor oppslutning når det går opp for stadig flere som er rammet av tiltakene at de har vært unødvendige.

I Australia har det gått et langt skritt lenger med portforbud, store bøter og nå arrestasjoner av folk som protesterer mot det som skjer (f.eks. på facebook). I videoen under arresteres en ung kvinne fordi hun har gjort nettopp det.

Da fører tiltakene i sin praktiske konsekvens til angrep på ytringsfriheten. En kan ikke fortsette svært lenge på denne veien før en kommer til en grense. Jeg vet ikke hva jeg skal kalle den, men politisk farlig er det hvis den overskrides slik vi nå ser tilløp til i Australia.

Knut Lindtner

Covid-kulten arresterer gravid mor foran barna sine etter et facebook-innlegg.

I en grotesk handling av autoritærisme har det australske politiet arrestert en gravid kvinne i hennes hjem etter at hun postet et antilockdown-innlegg på facebook.

I videoen som viser arrestasjonen, settes en tydelig nedtrykt Zoe Buhler (28) i håndjern foran partner og barna. Hun ble fortalt at hennes bærbare PC og andre hjelpemidler ville bli konfiskert. Hun er nå anklaget for hets.

Buhler er nå den fjerde personen som arresteres og anklages for hets i staten Victoria (Australia) de siste dagene. Det er politiet som prøver å slå ned anti-lockdown-protestene på denne måten.

Frihet og demokrati forsvinner i Victoria. I Hovedstaden, Melbourne er det innført portforbud etter kl. 2000. Innbyggere som bryter det kan ilegges en bot på $ 5000. Delstats-parlamentet er også helt stengt.

Og det er ikke bare i Victoria at grunnleggende rettigheter er suspendert i Australia. Faktisk kan ikke australiere i dag forlate landet uten tillatelse.

Sivile rettigheter er skrinlagt i et tidligere fritt land. Denne farlig veien som følge av lockdown (nedstengning) fører bare mot stupet.

Oversatt av Knut Lindtner

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • «Faktisk kan ikke australiere i dag forlate landet uten tillatelse.»

    Og i Norge ble altså hytteiere, innen eget land, truet med 15000,- i bot og heimhvernet, om de brukte fornuft og reise fra tett-befolkede byer.
    Om de bestilte mat på trappa av den lokale kjøpmannen ( som så kunne overlevd), og hadde mulighet til å kjøre tilbake til eget sykehus selv, spilte ingen rolle.
    Det viktigste her var at vi skulle innbilles en pandemi der vi kunne falle om på timen. ( Eller etter 2-3 år, – i frykt, når den første løgnen ble for dum/avslørende . )

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA

Presidentvalgets forspill

Forrige innlegg

Facebook

De demoraliserte slår tilbake

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.