POSTED IN Coronavaksiner, Helse

I all stillhet endrer USAs helsemyndigheter nettsiden sin.

mRNA (vaksinen) var ikke så trygg som de hevdet.

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er en medisinsk-teknisk kort artikkel. Det viktigste her er imidlertid ikke de kompliserte organiske prosessene som artikkelen omhandler, men det forhold at USAs helsemyndigheter nå trekker tilbake noe av det de har hevdet var sant og sikkert, altså forutsetninger for å kunne godkjenne mRNA-vaksinene. At dette skjer i stillhet og uten at de store mediene i det hele tatt finner det nødvendig å omtale det forteller naturligvis sitt.

For de er like medskyldige i det som har skjedd som helsemyndighetene. Og disse nye dataene er like avslørende for medienes troverdighet som for myndighetenes. Ingenting av dette forbauser i det hele tatt. Vi har hele tiden hevdet at hele Covid-hysteriet, med nedstengninger, maskepåbud, vaksinepress, vaksinepass osv. har vært en svindel fra a til å.

At det nå kommer data som bekrefter dette er derfor ikke bare gledelig men helt nødvendig. Problemet er hvem som skal ta tak i det å ansvarliggjøre de som står bak dette. For store deler av den politiske eliten, medier, helsemyndigheter, samfunnstopper osv. stilte seg bak det vi var utsatt for i 2 år uten å protestere.

Knut Lindtner
Redaktør.

CDC endrer i stillhet nettsiden sin. Innrømmer nå at mRNA vedvarer i kroppen i lengre tid enn det de tidligere hevdet.

Av Lance Johnson

Innlegget er opprinnelig publisert på Natural News

Siden begynnelsen av covid-vaksinen har Centers for Disease Control (CDC) (USA, red.) kommet med falske og ubegrunnede påstander som har villedet og skadet mange mennesker . I over et år hevdet CDC at mRNA raskt brytes ned i kroppen etter at det ble injisert. De hevdet også at de oversatte piggproteinene forblir i deltamuskelen, hvor de raskt nøytraliseres av immunresponsive celler. Disse vaksinekodede piggproteinene ble varslet som en «sikker og effektiv» immunisering, som forbereder kroppen til å bekjempe SARS-CoV-2. Hele prosessen har imidlertid gjort vaksinerte individer mer mottakelige for fremtidige stammer av viruset. Enda verre er det at vedvarenheten av piggproteiner i blodet forårsaker blodpropp og betennelse i andre organer, spesielt hjertet.

Anti-Intellectualism in American Political Culture - MJPS
Noen ganger ønsker myndigheter å «fjerne» uønsket informasjon. Andre ganger må egen feilaktig informasjon fjernes, men i stillhet.

CDC trekker i all stillhet tilbake «etablert vitenskap» etter å ha villedet millioner av mennesker

Leger og forskere som stilte spørsmål ved eller utfordret CDCs påstander, ble blokkert over sosiale medier og anklaget for å spre «feilinformasjon». Mange har mistet jobben eller fått lisensen truet. Nå trekker CDC stille tilbake «sikker vitenskap» de en gang krevde at offentligheten skulle godta. CDC endret i det stille nettsiden sin, og innrømmet at mRNA og piggproteinene vedvarer i kroppen over lengre tid. CDC innrømmet også til slutt at det ikke er noen logisk grunn til å behandle vaksinerte mennesker annerledes enn uvaksinerte mennesker, fordi begge kan overføre koronavirusvarianter. Enda verre, vaksinen undergraver de første overvåkingsimmuncellene, noe som fører til dårligere intracellulær T-cellerespons.

Forskning «Game-changer»: Spike Protein øker hjerteinfarkt og ødelegger immunsystemet

CDC hevdet en gang at «cellene våre bryter ned mRNA fra disse vaksinene og blir kvitt det innen få dager etter vaksinasjon.» Nå sier CDC: «Forskere anslår at piggproteinet, som andre proteiner kroppen vår lager, kan forbli i kroppen i opptil noen uker.» I tillegg fjernet CDC nylig denne uttalelsen fra nettstedet deres: «mRNA og piggproteinet varer ikke lenge i kroppen.» Vaksineprodusentene undervurderte drastisk replikasjonskraften (evnen til å fornye seg, red.) til mRNA. Reguleringsorganene forsto aldri helt hvordan de immunresponsive cellene ville reagere på disse fremmede proteinene.

Runaway spike proteinsyntese har alvorlige implikasjoner for menneskers helse. Hvis mRNA ikke brytes ned raskt, kan det tvinge menneskelige celler til å replikere inflammatoriske piggproteiner (fornye betennelsesfremmende piggproteiner, red.) over lengre tid, noe som forårsaker kardiovaskulær skade og organskade. Dette vil uunngåelig blokkere produksjonen av naturlige proteiner som kroppen trenger for å fungere ordentlig. Hvis piggproteinene ikke blir ordentlig nøytralisert av immunsystemet, kan de kolonisere i fjerne organer, og forårsake betennelse på uforutsigbare steder i hele kroppen.

En annen CDC-løgn avkreftet: COVID-vaksiner påvirker menneskets DNA negativt

Under en fane med tittelen «Fakta om mRNA COVID-19-vaksiner, hevder CDC også at injeksjonene «ikke påvirker eller samhandler med DNAet vårt.» «mRNA fra disse vaksinene kommer ikke inn i cellekjernen der DNAet vårt (genetisk materiale) er lokalisert, så det kan ikke endre eller påvirke genene våre,» hevder CDC. En studie fra Sverige finner imidlertid bevis på at SARS-CoV-2-piggen går inn i cellekjernene og svekker reparasjonsprosessen for DNA-skader. Studien, SARS–CoV–2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro , bekrefter at COVID-vaksinene forstyrrer menneskelig DNA bare timer etter vaksinasjon . Piggproteinene som oversettes av mRNA-vaksinene ble funnet å gå inn i cellekjernene, og blokkerer cellens evne til å reparere skadet DNA.

Forskerne fant at mRNA-vaksinene hindrer viktige DNA-reparasjonsproteiner (BRCA1 og 53BP1). I hovedsak endrer COVID-vaksinene DNA gjennom en molekylær mekanisme som skader adaptiv immunitet. Brudd cellekjerner kan også forårsake ytterligere skader på lang sikt. «Vår studie viser at [Pfizers mRNA-injeksjon] … kan reverstranskriberes til DNA … og dette kan gi opphav til bekymring hvis BNT162b2-avledet DNA kan integreres i vertsgenomet og påvirke integriteten til genomisk DNA, som potensielt kan mediere genotoksiske bivirkninger», skrev forskerne.

CDC kollapser , og hver løgn som kommer fra vaksineindustrien vil bli avslørt.

Oversatt og bearbeidet av Redaksjonen

Forsidebilde fra Æsops fabler: Astrologen som snublet i en brønn

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • «Leger og forskere som stilte spørsmål ved eller utfordret CDCs påstander, ble blokkert over sosiale medier og anklaget for å spre «feilinformasjon». Mange har mistet jobben eller fått lisensen truet. »

  Og i Norge ble jo alle som satte spørsmål om løgner og trusler var en riktig måte å ‘informere’ en befolkning på i et demokrati, – demonisert og latterliggjort. Av et unisont media og politikere/FHI.
  En slik politikk i en ‘demokratisk nasjon’ er selvfølgelig farligere enn et influensavirus.

  Nå virker det heldigvis som om overgriperne ser at de må forsvare seg. Første steg på vei mot selvransakelse?
  Eller er det fordi de de ser at det brenner rundt bena?

  ‘ Villedende vaksineinformasjon kan påvirke folks tillit til vaksiner og kan forårsake skepsis til vaksiner generelt.’
  forskning.no/hogskolen-i-ostfold-media-medieteknologi/feilinformasjon-i-sosiale-medier-bidrar-til-vaksineskepsis/2063873

  ‘ Hun understreker at dette må balanseres med å ikke ta vekk folks rett til å si sin mening. Dette er derfor ingen enkel sak.’

  ‘ Balanseres’ ;-)

  Det har ikke vært noen enkel sak å komme med motspill under dette farlige, unisone, hysteriet, nei. Og f.eks. Solberg, Høie og Nakstad, kunne si hva de ville, – uten kritiske spørsmål.
  Og tall ble manipulert i trygg forvisning om at tall og statistikk var det letteste å lyve overfor befolkningen om.

  Det skal bli spennende å se om det er kun er maktas frykt for å bli avslørt som nå åpner for (?) dialog.
  Det er langt fram, som kjerringa sa, hu så seg tilbake.

  Media har ihvertfall avslørt seg sjøl.
  ( Og politikernes ukyndighet er slått fast, på ny, – nå i en selsom strøm-politikk.)

  Svar
 • Wasan Totland
  21 august 2022 11:45

  Denne Gunhild Alvik Nyborg er vel blitt rik nå som et redskap for myndighetene?

  Svar
  • Godt at noen kunne trekke fram den dama igjen. Det var ho som fikk kjøre full pakke med skremselspropaganda for hele den norske befolkningen i beste sendetid. Var ikke folk satt ut fra før, i mars 2020, så ble vel ingen beroliget av dette heller!

   Dette var bare en liten men viktig del av en stor skremselspakke fra denne tiden som ble rullet ut fortløpende. Og med «liksom journalisten» Fredrik Solvang som programleder. Forvirring og skremselstaktikk hele greia!

   Håper for øvrig ho sover godt om natta og med den beste samvittighet!

   Svar
   • Wasan Totland
    21 august 2022 17:46

    Solvang må være den beste skuespilleren Norge har? Han klarer å få til disse iscenesatte teatrene gang på gang utan at de viktigste brikkene er på plass.

   • Nettopp! Glimrende sagt og observert!

 • Bare ett spørsmål til redaksjonen, dere skriver at BRCA1 gen er ett viktig reparerende protein, men etter kunnskapen jeg har som fagperson er BRCA1 en genfeil som gir brystkreft, eller mener dere noe annet? Enig i at vaksinene er svada og skadelig, men ble litt usikker på hva dere mener at vaksinen hindrer reparasjonsmekanismer hos BRCA 1 genet i seg når det genet i utg punktet gir brystkreft for de som har den genfeilen? Kan hende jeg har misoppfattet setningen der.

  Svar
  • Hege
   NBRCA er en forkortelse for Breast Cancer gen.
   Alle mennesker har både BRCA1- og BRCA2-gener og i motsetning til hva navnet kan antyde forårsaker ikke disse genene brystkreft, men spiller faktisk normalt en stor rolle i å forebygge brystkreft ! Vitenskapen og alle disse uttrykkene kan forvirrende oss alle noen ganger !

   (BRCA-genene er kjent som kreft undertrykkende gener)

   Svar
   • Kan virke forvirrende på oss alle noen ganger var vel den riktige ordlyden ;)

   • Kvinner med visse genetiske mutasjoner i BCRA har en høyere livstidsrisiko for brystkreft.
    Man antar at 55 – 65 % av kvinnene med BRCA1-mutasjon vil utvikle brystkreft før 70 år og ca. 45 % for de med en BRCA2-mutasjon
    Men uansett da, – ved tidlig oppdagelse kan det store flertallet av brystkrefttilfeller behandles med hell, selv for de som har disse mutasjonene !

 • Det brenner under føttene på «eliten» og deres hjelpere, faktisk er hele huset deres i ferd med å brenne ned, og brannvesenet er «desverre» ute på andre oppdrag.
  Nå sier altså CDC: «Forskere anslår at piggproteinet, som andre proteiner kroppen vår lager, kan forbli i kroppen i opptil noen uker.»
  Dette er bare første steg, skal man tro at om en måneds tid kommer følgende «uttalelse»: «Forskere har nå fastslått at piggproteinet vil være en fast del av ditt gen-materiale i resten av din levetid (hvor lenge nå det blir). Videre har forskere funnet ut at mRNA vil endre ditt eget DNA permanent, og man kan ta patent på dette nye DNA materialet utviklet i hver eneste levende (og død?) organisme.»
  Samtidig skal man «unnskylde» seg for «at man tok feil», og ber om «tilgivelse» fra etterlatte etter millioner av mennesker som har og kommer til å dø av «vaksinene».
  Man kjenner lusa på gangen, heter det, og her lukter det ikke ille, det stinker.

  Svar
 • I am truly thankful to the owner of this web site who has shared this fantastic piece of writing at at this place.

  Svar
 • Wasan Totland
  21 februar 2023 20:23

  Vær forsiktige folkens. Vi er nå kommet så langt at depopulasjonsmålet dere kan sansynliggjøres ved andre metoder. Mat, drikkevann og medisiner er noen av dem.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Polens militære styrke er nå større enn Tysklands.

Polen ruster opp.

Forrige innlegg

Er flåteøvelsen forløpet til krigen mot Kina?

Starter krigen i Sørkinahavet nå?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.