POSTED IN Norge

I Algerie er pensjonister nesten udødelige:

Miraklenes tid er ikke forbi.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Nyttåsrforsett

Av George Chabert, Trondheim.

– «Vi må snakke mer om det som er bra med innvandring», sier dronning Sonja til NRK.no. Dette burde absolutt bli alles nyttårsforsett. Det er moralsk høyverdig, og samtidig lett å gjennomføre, dag for dag.  For mye kan sies om innvandringens bidrag til våre gamle og slitne vestlige samfunn. La oss ta Frankrike som eksempel. Landet har lang erfaring med en mangfoldig innvandring på flere hundre tusen årlig.

En kunne eksempelvis nevne brenning av biler. Med over 40 000 brente biler hvert år, det meste i forstedene, er innvandrernes innsats for renovering av bilparken ubestridelig. Men enda mer bemerkelsesverdig er innvandringens bidragtil økt forventet levealder.

____________________________________________________________________________

Innlegget er hentet fra Steigan.no

____________________________________________________________________________

I Algerie er pensjonister, betalt av den franske staten, nærmest udødelige. Rolande Ruellan, tidligere leder for 6. avdeling av revisjonsretten, var den første som i 2010 oppdaget at det fantes flere hundreåringer som mottok fransk pensjon enn det var hundreåringer registrerte i landets folkeregistre. For to år siden avslørte nye undersøkelser et beundringsverdig antall pensjonister eldre enn 115 år som mottar fransk pensjon i hele Nord-Afrika.

Alt i alt lever nå 1,6 millioner hundreårige tidligere innvandrere i Nord-Afrika ifølge franske registre; utbetalingene av franske sosiale ytelser er på 65 milliarder kroner årlig. Summen forklares delvis av det faktum at Frankrike har signert konvensjoner med visse stater for å anerkjenne polygami i velferdsytelser.

I et anfall av uforklarlig mistenksomhet begikk franske myndigheter en feil som raskt viste seg å få dødelige følger. De prøvde å finne ut hvordan disse utallige hundreåringene hadde det. Undersøkelsene ser ut til å ha forårsaket store mengder av plutselige dødsfall. Noen kynikere påpeker at livsattester – som dødsattester – er lett tilgjengelige: «Noen ganger er det ikke en gang nødvendig å gå til et offentlig kontor; alt kan ordnes på bistroen», sier en algerisk statsansatt. Men heldigvis – og nå fullt lovlig – kan de utrøstelige etterlatte fortsatt motta pensjonen, om enn noe redusert.

NAV må lære av dette, og når den tid kommer, må man ikke finne på å undersøke noe som helst. Vi kan se for oss overskriftene i norske aviser, skulle det skje: «Ny NAV-skandale: feiltolkning av EU/EØS regelverk fører til talløse hundreåringers plutselige død i Somalia og Pakistan!» «Jonas Gahr Støre vil ha full gransking.» «Kjell Ingolf Ropstad fordømmer NAVs undersøkelser og foreslår kontantstøtte for å pleie de døde.» «Bjørnar Moxnes krever arbeidsministerens umiddelbare avgang.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Jeg mener å huske at HRS bestilte en statistikk fra SSB som viste at det var flere norsk-pakistanere som bodde i Pakistan og som fikk trygd fra Norge, og som ble mer enn 130 år gamle. HRS tok opp dette med SSB, men fikk til svar at det ikke var SSBs jobb å sjekke om disse levde eller ikke.

    Svar
  • Takk derimot.no!
    Av og til gir dere meg en god latter, og det skal jo forlenge livet!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hellas:

Billigsalet av militærbasar til USA.

Forrige innlegg

Landet er ikke stort, men dette har vi:

Norske eliter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.