POSTED IN Helse, Korrupsjon

I 2009 var det en skandale:

I 2020 er det mange ganger verre.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det som kalles en pandemi i dag har vi sett før, men i mindre omfang. Den gang ble den utstyrt med et ekkelt navn, «svineinfluensa», og så skremte de vannet av befolkningen ved å hevde at mange ville bli syke og dø. ( I Norge døde 32 personer) 

Det var altså en rein bløff. I Norge skulle befolkningen vaksineres to ganger, men andre omgang ble ikke av. Da var skandalen et faktum og vaksiner for mange hundre millioner kroner måtte destrueres.

Det manglet ikke på livlige illustrasjoner som ga frykten næring.

Professor Chossudovsky gir  i den første artikkelen litt av bakgrunnen for skandalen og litt om de interessene som driver frem hysteriet og fryktkampanjen. Den siste delen er utdrag fra en artikkel i Britisk Medical Journal hvor sammenblandingen av faktisk kunnskap, WHOs medvirkning og legmiddelindustriens behov for salg av vaksiner blir problematisert.

Hemmelighold, smøring, bestikkelser og skremming er en giftig men lønnsom miks for noen.

Knut Lindtner

Déja Vu: WHOs håndtering av H1N1-pandemien i 2009: «De er dypt skjemmet av hemmelighold og konflikt-interesser»

Av professor Michel Chossudovsky.

De samme store farmasiselskapene ( Big Pharma)— Gates Foundation, Anthony Fauci – og de andre sto alle bak svindelen bak H1N1-svineinfluensaen.

Medlemmer av ekspert-komiteen i WHO (inkludert generaldirektør Margaret Chan) ble bestukket i 2009.

Den samme komiteen ble bestukket i januar 2020. Og en hel del mennesker har blitt bestukket i forhold til Covid-19. Det er en underdrivelse.

Data om såkalte bekreftede tilfeller og dødelighet ble manipulert i 2009, og nå blir de manipulert i forhold til Covid-19.

I 2009 var vestlige regjeringer og WHO sammensverget i et multimilliard-dollar bedrageri.

Ikke la det skje igjen!

«På grunnlag av….ekspert-evaluering av bevis, så har man nå nådd kriteriene for en influensa-pandemi.

Margaret Chan Fung Fu-chun er en kinesisk lege fra Hongkong. Den 8. november 2006 ble hun valgt til ny generaldirektør for Verdens helseorganisasjon etter Lee Jong-wook… Utdrag fra  Wikipedia

Jeg har derfor bestemt meg for å heve varsel-nivået for en influensa-pandemi fra fase 5 til fase 6. Verden står nå i 2009 foran en influensa-pandemi…..»(Margaret Chan, generaldirektør i WHO på en pressekonferanse 11. juni 2009)

«Så mange som 2 milliarder mennesker kan bli smittet i de neste 2 årene – nesten en tredel av verdens befolkning» (Rapport fra Verdens Helseorganisasjon til vestlige medier i juli 2009).

«Svineinfluensaen kan slå ut opp til 40 prosent av amerikanerne i løpet av de neste to årene, og så mange som flere hundre tusen kan dø dersom en vaksine-kampanje og andre tiltak ikke lykkes» (Offisiell uttalelse fra USAs administrasjon, Associated Press 23. juli 2009)

«USA er ventet å ha 160 millioner doser med vaksine mot svineinfluensa tilgjengelig rundt oktober». (Associated Press 23. juli 2009).

«Vaksine-selskapene kan produsere 4,9 miiliarder influensa-skudd mot pandemien pr. år – om alt går bra» (Margaret Chan, generaldirektør for WHO, sitert av Reuters 21. juli 2009)

«Rike land, som USA og Storbritannia vil måtte betale like under 10 dollar pr. dose (av H1N1 influensavaksine).

Utviklingsland vil få det billigere».[cirka 400 milliarder til Big Pharma] (Business Week juli 2009

WHO måtte etter hver innrømme at de hadde tatt feil.

Det var ingen pandemi som ville berøre 2 milliarder mennesker.

her holder legemiddelgiganten GlaxoSmithKline til (Bildet fra Wikipedia)

Millioner av doser med svineinfluensa-vaksine hadde blitt bestilt av nasjonale regjeringer fra Big Pharma. Mesteparten ble ødelagt, en bonanza for Big Pharma.

Det ble aldri undersøkt hvem som sto bak dette multimilliard-dollar bedrageriet.

Og i dag er det de samme organisasjonene, og de samme menneskene, som er «på han igjen».

Vestlige medier som daglig dekket H1N1-pandemien i 2009, forble tause om eventuelle bedragerier og desinformasjon.

Det var leksene de burde lært av H1N1-epidemien i 2009.

DÉJÀ VU. Ikke la det skje igjen!

WHO: «Dypt skamfulle av hemmeligholdet og interessekonfliktene» ifølge British Medical Journal.

Utvalgte utdrag fra en AFP-rapport.

Verden Helsorganisasjon behandling av svineinfluensa-pandemien har fått dem til å bli dypt skamfulle  av hemmeligholdet og interessekonfliktene til vaksine-selskapene. Det sier et medisinsk tidsskift på fredag.

British Medical Journal, eller BMJ, har funnet at WHOs retningslinjer for bruk av anti-virus-medisiner var tilrettelagt av eksperter som hadde mottatt konsultasjons-betaling fra de to største produsentene av disse medisinene, nemlig Roche og GlaxoSmithKline, eller GSK.

Ansiktsmasker skaper også inntrykk av alvor. Fungerer i noen sammenhenger som skremming.

Dette var et klart brudd på deres egne regler. Men WHO publiserte ikke disse konfliktene da retningelinjene ble skrevet i 2004, ifølge rapporten. Disse retningslinjene ble forfattet i fellesskap med det London-baserte non-profit Bureau of Investigative Journalism. 

WHOs råd fikk regjeringer i hele verden til å bygge opp beredskapslagre i store antall. Og beslutningen om å erklære en pandemi i juni 2009 fikk dem til å handle for milliarder av dollar disse vaksinene som var produsert i full fart.

Mange av disse lagrene ligger der ubrukte fordi pandemien viste seg å være langt mindre dødelig enn noen eksperter hadde fryktet. Og det fyrte opp under mistanken om at Big Pharma hadde kommet med utilbørlig innflytelse rundt WHOs beslutning.

Rapporten avslører også at minst én ekspert i den hemmelige 16-manns «krisekomiteen» som ble dannet i fjor for å gi råd til WHO om og når man skal erklære en pandemi skal ha fått betaling i 2009 fra GSK.

Å annonsere at svineinfluensaen hadde blitt en global pandemi trigget WHO automatisk til å inngå kontrakter for å produsere vaksiner med et halvt dusin farmasøyt-selskaper, inkludert GSK.

WHO har nektet å fortelle hvem som er medlemmer i komiteen. De argumenterer med at de må være skjermet for press fra industrien.

«WHOs troverdighet har blitt svært skadet», sier BMJs redaktør Fiona Godlee i en leder.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «Mange av disse lagrene ligger der ubrukte fordi pandemien viste seg å være langt mindre dødelig enn noen eksperter hadde fryktet.»

  Og mange vaksiner viste seg å være langt mere dødlig eller livsødeleggende enn ekspertene fortalte.
  Trenger vi WHO? Trenger vi politikere som går i takt ( eventuelt med legemiddelindustrien) av redsel for å miste stemmer? Trenger vi et media, i takt, som ødelegger folkehelsa med frykt, framfor å informere?
  Trenger vi globalismen? Trenger vi en fordyrende administrasjon som tror, selv, at den gud har gitt et embete også har gitt forstand?
  Bør vi kanskje heller protestere mot å bli behandlet som sauer, eller et fat med risgrøt ?

  Og/eller er det bedre at vi får etterrettelig informasjon og tall ( sammenliknet med foregående års tall), som gjør at vi kan søke frihet og egen evne til å tenke og handle. ( Og dette gjelder både helse-«krise» og klima-«krise» )

  Svar
  • Well put Frikar-så lenge drivfjæren er grådighet og makt går det som vi ser nå nok en gang. Bjarne Håkon Hansen fikk gjort jobben. Aksjene og fortjenesten til pharmafirmaet som var på konkursens rand før « epedimien» satt igjen med millionfortjeneste og skyhøy aksjekurs. (ryktet gikk at Th. Stoltenberg hadde aksjer i samme firma) «vi klarte det da-hvorfor ikke en gang til?» Bill G. har jo skapt datavirus -så han har jo erfaring.(sic)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Organisert skremming:

Her er et eksempel

Forrige innlegg

De kjemper for demokrati og frihet:

Palestinske fanger i Israels fengsler.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.