POSTED IN Venstresiden, Virkelighetsforståelse

Hvorfor tør ikke venstreiden å si dette:

USA og oljediktaturene trener og betaler for jihadistene som er deres fotsoldater i Midt-Østen.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Venstresida og Hamas

Jan Hårstad

Nå er da Norge militært okkupert av USA og deres baser i Nord-Norge vil bli russiske bombemål i den tredje verdenskrig som allerede utfolder seg i Midtøsten på flere arenaer der.

Hva var det Moxnes, Rødt-formannen, var opptatt av? Jo at de norske Nato-politikerne på Tinget skulle fratas sine frynsegoder. Vi er tilbake til våren 1940 hvor man på samme Ting diskuterte hvor mye smør det skulle være i margarinen.

Peter M. Johansen skrev i fjor to lange artikler hvor han dro USA ut av Syriakrigen. Etter dette mistet jeg all respekt for mannen da det da forelå frigjorte dokumenter om at USA jobbet med knusingen av Syria fra 1980-tallet av. Og Obamas krigsparole var: Leading from behind. Det vil si som vanlig: i Nato-regi å hyre inn 30-40000 Jihadister eller mer. Og få SaudiArabia og Qatar til å betale gildet.

On Jihadism - Parti Communiste Maoïste
Detter er USA og oljediktaturene i Midt-Østen sine fotsoldater

Det finnes ikke noe rart eller merkelig med krigen mot Syria. Den er en blåkopi av Afghanistankrigen 1979-89, to Tsjetsjeniakriger, Balkankrigen og Libyakrigen. Jihadister er Natos bakkestyrker og hadde det ikke vært for Russland og Hizballah hadde vi hatt et Natostyrt islamistiske regime nå i Damaskus. Venstresida har nektet å forstå dette.

Det de liker er at Kurderne og USA/Nato okkuperer det nordøstlige Syria og plyndrer det for olje og hvete.

Det er DEMOKRATI det, skriver Erling Folkvord.

Det aller siste de har funnet på er at «Hamas  er ikke ute etter å utslette Israel, slik Listhaug påstår med henvisning til et utdatert partiprogram.» Peter M i KK 26 mai 2021. Selvfølgelig er Hamas ute etter å utslette Israel, det er jo en religiøs basert plikt og lov når okkupanter tar islamsk land. WAQF.

Peter M. henter sine forsikringer fra Hamas parlamentarikere. Mange snakker der engelsk og henvender seg til en vestlig person: Vi er fredelige, vi bygger på FN og forhandlinger.

Hassan al-Banna – Wikipedia
Hassan al-Banna var en sunnimuslimsk imam, lærer og en egyptisk sosial og islamistisk politisk reformator. Al-Banna var leder for den islamistiske organisasjonen Det muslimske brorskapet på 1930-tallet og 1940-tallet. Brorskapet hadde hovedkvarteret sitt i Kairo i Egypt. Wikipedia

Sånn snakket også Arafat på sitt engelsk, men kun JIHAD på arabisk. Som også Hizballah og Iran bedriver: ett ansikt mot Vesten og ett mot den Islamske verden. Sånn har det vært i uminnelig tid helt siden Hassan Al-Banna stiftet Muslim Brotherhood i 1928.

Tenkemåten til alle islamistiske bevegelser er nøyaktig og best beskrevet av Sayyid Qutb i boka Milepæler fra 1964. Den første sida i boka beskriver Vesten som en barbarisk og døende sivilisasjon som må erstattes av Islam under Shariaen og Kalifatet. Det finnes ingen dissens innen Islamismen om denne strategiske tankegangen som også inkluderer fordrivelse av Jøder fra islamsk land.

La oss gå til Palestina i 1980-81. Her oppsto det en ideologisk krig mellom Hamas som var den palestinske grenen av Muslim Brotherhood med Banna og Qutb som veiledere. De var sett på pro-saudiske av en voksende Khomeini-trend ledet av Fathi Shikaki som stiftet Islamic Jihad. (Shikaki drept av Mossad på Malta i oktober 1995)

MB-folket i både Egypt og Hamas mente at for å knuse Israel måtte man først skaffe en ny islamsk stat som forente hærene til et samlet slag mot Israel. Islamic Jihad-folket mente at hvis palestinerne gikk i avantgarden for Jihad mot Israel og særlig Jerusalem, ville dette føre til at Palestinakrigen dannet organisk den nye globale islamske staten. Hamas ventelinje var feil, mente de og det offisielle PLO en katastrofe.

Nå kan vi faktisk i dag si at det virker som om Fathi Shikakis tenkning får rett. Etter den siste krigen henger Israels normaliseringsprosess med fire islamske stater i en tynn tråd. Palestina har igjen trådt fram som selv mobiliseringssaken for verdens muslimer – Jihad for et sterkt atomutrustet Kalifat. Som knuser Israel.

De som ønsker å bli kjent med Hamas på arabisk kan se hundrevis av videoer på MEMRI og PALWATCH og YOU TUBE. Det er ingen grunn til å la seg veilede av Klassekampen i noe spørsmål.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Tor Larsen
  27 mai 2021 21:18

  I bunn og grunn eksisterer ingen venstreside lenger, hvis man da ikke skal si som Bernie Sanders at «vi er alle sosialister nå» og med det mene at av alle politiske retninger så gjenstår bare markedsliberal Thatcherisme. Det er en underlig form for sosialisme når den er til for kapitalen. De største konsernene er så bærende at staten for enhver pris må redde dem, om så fra seg selv. Konsernene behøver staten som hver gang det kniper redder seg selv, dekker tap, gir konsesjoner og driver kriger. Konsern er stat og omvendt.

  «Sosialistene» vet at egentlig er de fascister, medavhengige av stat og konserns sammensmelting og kolonialisme under falske påskudd, så gjennomsiktige at alle egentlig vet… Folket ignorerer, overser og lyver for seg selv, for «there is no other option» -som Sanders sier, selv om det er nedverdigende. Mengden konsumerte rusmidler og lykkepiller tatt i betraktning kan man lure på om befolkningen hadde klart å leve med kjennskapen til seg selv uten.

  Svar
 • «Vi er tilbake til våren 1940 hvor man på samme Ting diskuterte hvor mye smør det skulle være i margarinen.

  Ja, det kan virke som en tullete ting.
  Realiteten var at politikere, spesielt industri-sosialistene i Ap, solgte ut det gode Omega3/D-vitaminholdige/helsebringende smøret fra gressspsende kuer som ble dyrket fram i Norge, og byttet det mot penger/tall. Og samme industri-politikere bygge opp en industri i Norge som gav sin egen befolkning herdet fett i stedet for helsebringende smør. Og samtidig lurte oss til å tro på at denne hjertekar-ødeleggende kosten var det beste. Dette gav seg utslag i hjerte/kar-sykdommer på 1950-tallet. Penger/politikk mot befolkningens helse.

  Men ellers: Ja, la politikere ødelegge seg sjøl. Ja, de religiøse ødelegge seg sjøl.
  La de drepe hverandre, mens de fantaserer om sin egen udødelighet.
  Men vi, befolkningen, det levende samfunnet, bør vite at politikk er politikk, og religion er religion.
  Vi skal leve. De skal dø.

  Svar
  • Steng ute de religiøse fra vårt samfunn; enten de er muslimer , jøder, eller kristne fundamentalister.
   Steng ute de politiske trojanske hestene som bryter norsk Grunnlov fra vårt samfunn.
   Steng ute de penge-økonomer som forveksler døde penger/tall og nasjonens levende arbeidskrefter.
   Vi skal bygge landet og velstanden til nasjonens befolkning, i stolthet og med egne arbeidskrefter.
   Død over de som stopper oss, enten det er gjennom religion, politikk eller en globaliststyrt penge/rente- økonomi.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Korona:

Hotellfengselet — uten begrunnelse

Forrige innlegg

Israel-konflikten får en ny form:

Går det mot borgerkrig i Israel?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.