POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Hvorfor må derimot.no gjøre FHI sin jobb?

Her er en kort artikkel om immunforsvaret.

31 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hvordan virker immunforsvaret?

John Enebak

Ekspertene påstår at vi blir mindre immune når nivået med antistoff i blodet reduseres etter en vaksinasjon. Derfor må vi ha påfyll av nytt antistoff mot koronaviruset.

Hva om dette er tull og tøys?

Ifølge vitenskapelig litteratur, går B-cellene i immunforsvaret i gang med å konstruere et nytt antistoff når vi blir invadert av et nytt og ukjent. Tiden det tar å ruge ut det nye antistoffet kalles inkubasjonstid. I løpet av denne tiden holder viruset party, helt uhindra av immunforsvaret. Immunforsvaret er i tenkeboksen og kan ikke gjøre noe med viruset før antistoffet er klart. Når inkubasjonstiden er over og det nye antistoffet blir rulla ut blir vi syke fordi viruset har greid å infisere cellene våre.

woman holding green and white labeled bottle

Neste gang samme virus kommer på besøk, har immunforsvaret oppskrifta på antistoff klart og starter antistoffproduksjon ASAP. Da blir viruset møtt med en tsunami med antistoff og blir utrydda før det rekker å infisere cellene våre. Da er vi immune.

Prinsippet med primær og sekundær immunrespons (med og uten inkubasjonstid) får du forklart i detalj i det interne leksikonet til Universitetet i Oslo.

Sett sammen linken:
https ://www.mn.uio.no/ibv/tjenester/kunnskap/plantefys/leksikon/i/immunsystemet-beskytter-mot-sykdom.html

Og da åpner det seg spørsmål:
– Hvorfor trenger vi stadig påfyll av antistoff når immunforsvaret normalt greier å lage det i enorme mengder når vi blir invadert av et virus som blir gjenkjent?


– Er ikke poenget med vaksine lenger å lære immunforsvaret å produsere antistoff uten at vi trenger å bli syke av det?


– Hvor kommer historien om at vaksinen “fyller på” antistoff i blodet fra? Vil de ha oss til å tro at det injiseres antistoff?


– Hva er det som gjør at immunforsvaret ikke lenger er i stand til å produsere sitt eget antistoff, sånn at vi stadig må ha nye vaksiner mot samme virus?


– Hvordan kan en boosterdose med en mRNA-vaksine basert på arvestoff fra et to år gammelt koronavirus (som har mutert til det ugjenkjennelige) få immunforsvaret til å danne antistoff omikron-varianten?


– Kommer hver vaksinedose med et nytt arvestoff?

Artikkelen er hentet fra derimot.no sitt kommentarfelt

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

31 kommentarer. Leave new

 • Dr. Peter McCullough: Offisiell COVID-fortelling faller sammen.

  – Vaksinene bør fjernes fra markedet, de løser tydeligvis ikke problemet.

  McCullogh trekker fram følgende fakta:

  mRNA-vaksiner har i mange tilfeller vist seg å være dødelige

  Pandemien er blitt verre i land med høyt vaksineinntak

  Vaksinene forhindrer ikke at man blir smittet

  Vaksinene forhindrer ikke at man smitter videre

  Vaksinenes gir et mildere sykdomsforløp, men virkningen er begrenset til to eller høyst tre måneder

  Lockdown fungerer ikke

  Munnbind fungerer ikke

  Effektiv behandling av covid-19 med ivermectin eller klorokinin blir undertrykket av myndighetene

  Myndighetene spres falske uttalelser om asymptomatisk smittespredning av covid-19

  «Og nå er vi her, nesten i fullstendig fritt fall,» Sa McCullough, og refererte til rekordmange COVID – 19-tilfeller da tjenestemenn anerkjenner at vaksinene ikke forhindrer infeksjon eller overføring.

  «Med det tror jeg det er det. Jeg tror det er slutten. Fortellingen har smuldret opp. Folk vil ikke ha disse vaksinene, » Sa McCullough.

  «Vaksinene bør trekkes av markedet. De løser tydeligvis ikke problemet.»

  McCullough siterte en studie fra Danmark og data fra Storbritannias helsebyrå som viser at vaksinene har null effektivitet mot omicron.

  McCullough diskuterte også hvordan leger som går mot den offisielle COVID-fortellingen bliver straffet. Han forteller om en kollega i Maine som ble beordret til å gjennomgå en psykologisk undersøkelse etter at hennes lisens ble suspendert.

  McCullough har også løsningen til å få slutt på pandemien. «Ingen kan bli tvunget til vaksinering,» sa han. «Og vaksinene har vist seg ikke å være trygge eller effektive. Så, hvis alle bare står fast og avslår vaksinene, tror jeg det vil være den raskeste måten for oss å komme ut av dette.»

  https://www.wnd.com/2022/01/dr-peter-mccullough-official-covid-narrative-crumbled/

  Svar
 • Vaksinasjonskampanjen til myndighetene og FHI er totalt meningsløs, og dødeligheten av Cov-19 er lavere enn influensa for de under 60 . – Vi vet også at dersom du er under 40 er risikoen for å dø kun 0,01 %, altså 99,99% – Dersom du nå styrker immunforsvaret ditt med D3 og andre viktige mineraler og vitaminer .. 99,999 % !
  Uttalelsen om at vi må ha nytt påfyll av antistoffer er faktisk så vanvittig dumt at det fortjener ikke å bli kommentert !

  Svar
  • Fakta er at disse såkalte – injeksjonen gjør faktisk det stikk motsatte av hva en vaksine skal gjøre! – I stedet for å styrke immuniteten din mot infeksjonen vil denne Corona – «vaksinen» forsterke virusets evne til å komme inn og infisere cellene dine og resultere i mer alvorlig sykdom enn om du ikke hadde blitt vaksinert ! Det FHI og våre «helsemyndigheter» bedriver er FAKTISK helt ubegripelig !

   Svar
  • «…så vanvittig dumt at det fortjener ikke å bli kommentert !»

   Jo, det er så dumt at det FORTJENER å bli kommentert/diskutert. I beste sendetid, f.eks. av Fredrik Solvang – hvis han får lov lengre?

   Hvem styrer egentllig dette landet, politisk? Både når det gjelder helse, virus OG antall helsearbeidere, – og energi-politikk. – Og bruk av vårt kostbare forsvar (?) til angrep på andre land som ikke har angrepet oss eller andre.
   Enda viktigere; har den norske befolkningen råd til dette vanstyret lengre?
   Nok burde være nok.
   Vi burde feie hele Løvebakken ren, fysisk. La de forsørge seg sjøl.
   Så får vi håpe at den dag kommer der folket slår menneskelig ring rundt hele vår politiske administrasjon og hindrer de å utøve sitt destruktive ‘ arbeide’.
   Og så forby de partiene, trojanske hestene, som ødelegger landet vårt.

   Svar
 • Her er et kart som visee overdødeligheten i Europa i 2021. Legg merke til hvordan overdødeligheten øker mot slutten av året.

  https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/ddn-20220114-2

  Svar
 • Alex Berenson siterer en UK studie som viser at hver Pfizer dose dobler risikoen for myocarditis hos menn under 40 (og Moderna er enda verre):

  https://alexberenson.substack.com/p/more-bad-news-on-covid-vaccines-and/comments

  Svar
 • Det at Staten, Fylkene og Kommunene nå «selger» oss alle denne falske vaksinen «Gratis» er faktisk meget deprimerende og har ingen ting med folkehelsa å gjøre … Derimot med det å innføre et nytt sosialt og økonomisk system ! – Vi erfarer nå at det er i ferd med å bli skapt en totalitær, teknokrati-ledet kontroll ikke bare i Norge men verden forøvrig. – Hvem er egentlig disse menneskene bak denne agendaen ? Alt er jo faktisk FEIL med disse «vaksinene» ! ~Synn~ U-vaxa og U-maska !

  Svar
 • Dr. Harvey bigelsen startet opp som rik øyespesialist men fant ingen glede av å se pasienter han ikke kunne hjelpe, bli friske etter behandling hos alternative medisinere. Dette ble starten på hans videreutvikling som lege.
  https://youtu.be/Tw_FrTN7-mg

  Svar
 • I denne tweeten forteller riksimmunolog Anne Spurkland om antistoff som muterer og blir bedre til å bekjempe omicron-varianten.
  https://twitter.com/anspurk/status/1478835720366264325?t=C2_WBIY1YG9hr6Iu-nYsMA&s=19

  Spørsmålet er: Hvordan kan antistoff mutere uten DNA?

  Antistoff er bygget sammen av proteiner og proteiner har ikke DNA. Det er nok å slå opp i et leksikon for å få det bekreftet. Dette er ikke rakettforskning.

  Er det ingen grenser for hva disse allmektige ekspertene kan bryte ut av seg av svada og desinformasjon? Hva kan vi gjøre for å stanse uvesenet?

  Svar
  • Dette er ikke den første løgnen .. og ikke den siste.
   Når det kommer fra noen med en tittel som riksimmunolog, er det ikke så mange som utfordrer utsagnet. Og de få som prøver, blir ikke sluppet frem der hvor en stor majoritet henter sine sanninger.
   Kampen er vanskelig, meget vanskelig. Og farlig.
   Min vurdering:
   De som styrer kabalen virker å være skjelvne (taktisk har de også gjort mange feil) og spiller nå ut det klassiske kortet, å avlede oppmerksomheten (fra virus). Fokus blir snudd mot Russland-Ukraina. Men det er en ytterst farlig balansegang. Men kanskje de til og med ønsker en storkrig? Ur vrakrestene skal så den nye verden vokse frem, det teknokratiske og totalitære verdenssamfunnet.
   Alt dette er i stor detalj gjort rede for på websiden til Rockefeller Foundation. Søk på Rockefeller Foundation plan, så finner du det i all sin uhygge.

   Svar
   • Sannheten om dette Covid-viruset er at det blir presset på oss av såkalte «sosiale» ingeniører for å skape en kunstig pandemi ! Og disse nye variantene ? – Man kan da vel for F ¨¨ ikke ha varianter av et virus som ikke eksisterer ? – eller hva ? – Ikke piggproteiner heller ! – Ganske enkelt – Det er faktisk ikke mulig å fremstille en «ekte» vaksine mot et virus som ikke eksisterer !

    (En ekte isolasjon av et virus har faktisk aldri blitt utført) På tide å innse dette nå – Nemlig at Cov -Vaksinen kan umulig virke, fordi den kun er basert på antagelsen av et teoretisk virus ! Det virkelige problemet vi nå står ovenfor er faktisk skadevirkningene av disse falske vaksinene som faktisk kun er en såkalt inokulasjon !

    Dette er et genetisk vågestykke uten sidestykke i menneskehetens historie og konsekvensene vil være fatale for mange mennesker ! – Og våre «helsemyndigheter» – Unnskyld uttrykket – De er Råtne Egg ! – Gjelder også våre såkalte «riksimmunologer» ! 😉

   • Med mine begrensende mattematiske kunnskaper finner jeg ikke variasjoner av 0.
    Kanskje min akilleshæl er at jeg ikke har nok fantasi ?

   • Wasan Totland
    29 juli 2022 9:47

    Spot on. Du har så rett. Jeg har blitt blokkert ut av Cristian Skaug for å hevde det samme.

   • Myron Fagan var Broadway produsent, og senere Hollywood produsent. I denne videoen
    advarer han det amerikanske folk om den kommende faren fra et lite men mektig nettverk av
    onde menn.
    https://www.bitchute.com/video/QbOHC92EvAMS/

   • Det viktigste vi faktisk nå kan gjøre er å hjelpe mennesker som har fått denne falske vaksinen !

    Det nevnes : Svart frøolje ! – Denne binder seg til piggproteinene før de binder seg til kroppens ACE2-reseptorer og vil forhindrer betennelser og cytokinstormer. (Ansvarlig for mange alvorlige bivirkninger av denne falske vaksinen) !

    Det anbefales også C60 (karbon 60)! – Dette for å håndtere oksidativt stress og betennelser !
    (C60 er kjent som den sterkeste antioksidanten i verden) !

    Videre anbefales Glutation fordi denne reagerer lett med andre molekyler og har en viktig rolle i cellenes forsvar mot visse oksidasjonsprosesser ! (glutation nøytraliserer også frie radikaler og peroksider) !

    For øvrig anbefales økt inntak av: Sink, Selen, Magnesium, D3, vitamin C og Quercetin !
    Alt dette kan bestilles eller fås kjøpt på helsekost eller apotek !

    Jeg kan ikke utelukke at effekten av alt dette vil være at du vil føle deg bedre (Faktisk litt yngre 🙂 . – Men det er da vel også hensikten .. ikke sant ? – Husk nå at vi er Biologiske vesener og ingen medisin er bedre enn vårt indre forsvar ! (Ta rådet mitt – «Hevder beskjedent at Jeg faktisk kan dette» ! )

  • Det er et godt spørsmål – men jeg er redd for at munnkurv er det eneste som vil virke 😉
   Lei av dette nå !

   Svar
  • «Naturlig immunitet er den eneste sanne immuniteten. – Alt annet er et kunstig forsøk på å jukse naturen – og naturen tillater aldri å bli jukset.
   Hvis vi tror vi kan lure Moder Natur .. lurer vi bare oss selv.» 😉

   Dr Raymond Obomsawin, PhD

   Svar
  • Anne Spurkland
   23 januar 2022 15:23

   Det er selvsagt helt korrekt at proteiner ikke muterer, det er det gener som gjør. Men antistoffer lages altså på grunnlag av antistoff-gener i hver enkelt B-celle. Og det er faktisk antist-stoffgener i aktiverte B-celler som muterer i en prosess som kalles germinalsenterreaksjonen. Dette skjer i lymfeknyuter forbindelse med immunresponser som settes igang i forbindelse med vaksinasjon eller infeksjon, og prosessen fortsetter så lenge det finnes virusprotein tilstede i germinalsenteret. Man kan høre mer om fenomenet og somatisk hypermutasjon av antistoffgener her: https://www.youtube.com/watch?v=GZv6jpsBO1I

   Svar
 • John Enebak
  24 januar 2022 0:40

  Takk for presiseringen, Spurkland. Og ikke minst YouTube-videoen. Den ga meg ny viten.
  Problemet for meg oppstår hvis vi ser litt videre på vitamin D-reseptorens rolle i centroblaster og folikulære dendritiske celler og ser nærmere på hjelper-t-cellenes rolle i «utdanningen» av B-celler. Der ser det ut til å være vanskelig å komme utenom vitamin D og hormonet kalsitriol.
  Kan germinalsenterreaksjonen gjennomføres uten tilgang til vitamin D?

  Svar
  • Godt med kommunikasjon med makta, Enebak.

   » Kan germinalsenterreaksjonen gjennomføres uten tilgang til vitamin D ?»
   T-celler, og immunforsvar, er det viktige her.
   Og FHI vet, eller burde vite.
   Også at ( påført) frykt og frustrasjon nedsetter immunforsvaret.

   Svar
 • Tre mannlige leger i sin beste alder, ansatte ved samme arbeidsplass i Canada takket ja til fjerde dose, og døde alle tre innen få dager. Hadde de ikke hørt om pilotene og idrettsutøverne? Da følger de dårlig med. Men kanskje de andre ansatte fikk litt å tenke på på den arbeidsplassen.
  Med tanke på hva FHI skriver på sin nettside; det får meg til å undre på om det er fordi de er onde eller om det er fordi de ikke har peiling på hva de driver med og bare følger ordre. Camilla er like pill råtten som broren; blod på hendene er typisk i den familien.

  Svar
  • De fire Canadiske legene har nå fått selskap av den femte, ifølge hovedstrømsavisa Toronto Sun. Og sannhetsministeriet hyler om at dette er helt tilfeldig og har ikke noe med vaksiner å gjøre. Det er helt normalt at canadiske leger i sin beste alder dør i hopetall.
   Sett sammen linken:
   https
   ://www.google.com/amp/s/torontosun.com/news/local-news/warmington-triathlete-27-becomes-5th-gta-doctor-to-die-in-july/wcm/5690cedd-360f-4c92-811a-2efcdb2e420b/amp/

   Svar
   • The Gateway Pundit melder daglig om dödsfall blant friske,så som leger,idrettsfolk,helsepersonell mm.Jeg lurer på hvor mange som må dö,för folk våkner ?.
    Jeg lurer også på når folk skal våkne opp og forstå at det er vaksine og ikke influensaen som er problemet,men kanskje de forstår når nettene blir lange og kulda setter inn.
    Da kanskje de begynner å tenke på hva årsakene til alt det onde som har hendt de kan väre.
    Da håper jeg vi er mange som vil hjelpe de til å forstå at det er det ökonomiske systemet,dvs bankene som har årsaket alt.
    Da må vi hjelpe de til å forstå at bare gjennom å bygge sterke fellesskap hvor ingen står over hverandre i eiersskap og pengeverdi,hvor forskjellsbehandling og utdeling av fordeler er en uting.Vi må forstå at egeninteresse aldri må gå ut over samfunnsinteresse.Tvang i enhver forstand må bort,folk må forstå hva som er bra og frivillig gi sitt skjerv til samfunnet,de som vil stå utenfor,de kan gjöre det,men de må forstå at da gir de avkall på fellesskapets goder.
    En Herre er altid avhengig av spyttslikkere,derfor deler en «Herre alltid rundhåndet ut privilegier,disse privilegiene er uten unntak tatt fra folket.Det er slik samfunnspyramider skapes.

   • ja, Jan.Z.

    » eg lurer på hvor mange som må dö,för folk våkner ?.»

    Men når noen har tatt eierskap over informasjon/media, – og bruk av statistikk, (‘ ‘ ) så kan vi bare vente og se.
    Vi bør la tallene telle, – over tid. Og de som er systemtro får dø i sin systemtro.
    Hva om ‘ vi’ tar feil?
    Det burde jo være bra; siden vi er færre.
    Og/men vi kan ikke annet gjøre uansett.
    Men/og vi bør fortsette å arrestere/avsløre løgner og overgrep.
    For løgner ER vi foret med om denne ‘ pandemien’ siden 2020, og det sier mye. Trist nok.

 • En ting som sjokkerer meg er at så mange leger som burde vite like godt som meg at denne genmanipulasjonen ikke er en vaksine, men er eksperimentell, helt ny, testet på dyr og mennesker med fatale følger, den burde aldri vært lansert. Hemmeligstemplet i 75 år. Det er for sløvt. De burde også ha lagt merke til hvordan frivilligheten var en løgn, og at skeptikere med sertifisert fagkunnskap ble bragt til taushet. Selv etter to og et halvt år pusher legene stikket, tar selv nummer fire, og dør, uten å ha skjønt sitt ansvar og den hippokratiske ed. Så dømmende er jeg når det handler om liv eller død.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Serbias innenriksminister ble truet av CIA:

«Vi vil fullstendig tilgrise deg politisk hvis du ikke gjør som vi sier!»

Previous Post

Grønn ødeleggelse

Hvor lenge skal man la den norske energipolitikken preges av selvdestruktiv inkompetanse?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.