POSTED IN Helse

Hvorfor er ikke det et journalistisk tema?

Overdødelighet i land etter land.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi sakser denne artikkelen fra det danske nettstedet Snaphanen. De har hentet dette intervjuet med Lars Bern fra den svenske nettavisen SwebbTV. Slik sett kan vi se på denne publiseringen som uttrykk for et nordisk samarbeid på tvers av grensene. Vi tilhører ikke bare en felles kulturkrets men også et felles språkområde.

Knut Lindtner
Redaktør

Overdødeligheden

Lars Bern: “Hvor Fanden befinder journalisterne sig henne?”

Mikael Willgert samtalar med Läkaren Sture Blomberg, Sahlgrenska om den omfattande överdödlighet som blir allt mer synlig i flera länder. Sture som är docent och specialist i anestesi och intensivvård har tidigare varit med i Swebbtv flera gånger. Han var nu senast med på den konferens som läkarupproret ordnade i Stockholm 21-22 januari.

På sin blogg ”tro, vetande och vetenskap” har han gått igenom boken Cause Unknown av ED Dowd med flera. Man har grundligt gått igenom statistik för plötslig död i flera länder. Även hur försäkringsbolag har förändrat sina premier beroende på kraftigt ökade utbetalningar av livförsäkringar.

Der har været en stor international konference i Stockholm arrangeret af Läkarupproppet med over tusind deltagere – heriblandt Robert Malone. Medierne var inviteret, men ingen dukkede op. De nævnte den heller ikke med et ord. SVT mente, “ikke den var relevant.” Mens folk dør, har de valgt side for big pharma og den politiske magt imod befolkningerne. Medierne er vores fjender.

Lars Bern: Vi saknar ledarskap inom alla viktiga områden

Den engelska läkaren John Campbell som ändas sedan pandemin startade har gjort uttalande på Youtube talar numera i gåtor om Covid-relaterade frågor. Han anar att om han blir för tydlig så kommer hans youtubekanal raderas omedelbart.

Angående Kina så säger Lars att han backar från sitt tidigare uttalande att de hade en bra strategi för att hantera pandemin. Befolkningen i Kina har inte lyckats få s.k. flockimmunitet så när landet öppnas upp efter nedstängning så blir väldigt många sjuka. Av de länder som drabbades av pandemin så är Sverige, enligt Lars Bern, det land som haft bäst strategi. Detta eftersom vi lyckats få en flockimmunitet då vi inte stängde ner hela samhället som flera andra europeiska länder.

Lars Bern kommenterar också den allt mer tydliga statistiken som visar på plötslig död. Framförallt att det drabbar unga och friska människor. Han säger att han blir extremt upprörd på ”main stream media” som helt negligerat dessa uppgifter.

Forsidebilde: Einar Storsul

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Haiti «drabbades» også av covid, men klarte seg best ved å ikke «håndtere» en såkalt pandemi som nesten ingen dør av, herved bevist i den «uvaksinerte» kontrollgruppen, Haiti, som lot syken komme og gå, ingen overdødelighet. Bäst strategi var null-strategi, Haiti vinner.

  Svar
 • Northern Light.
  31 januar 2023 15:08

  Studier kobler covid-vaksine til diabetes – Forutsigelse om 700 % økning i diabetes i USA.

  Av Christian Pavón.
  Diabetes er blant immunsykdommene som fortsetter å øke i USA. Helsemyndighetene sier at de mulige årsakene må undersøkes. Det skriver journalisten Sharyl Attkisson, som oppsummerte funn om sammenhengen mellom covid-vaksinen og diabetes.

  Mange offentlige helsemyndigheter og sykehus benekter koblinger mellom vaksiner og disse sykdommene, til tross for publiserte studier som er fagfellevurderte, skriver Sharyl Attkisson, og nå spår en ny studie fra av det amerikanske CDC (Center for Disease Control), en 700 % økning i både type 1 og type 2 diabetes hos unge som er vaksinert mot Covid.

  Flere kasusstudier konkluderer med at covid-vaksinen, «kan forårsake type 1-diabetes hos enkelte individer med en genetisk disposisjon». Vaksinasjonene påvirker pasientenes immunsystem, og er assosiert med diabetes og andre immunsykdommer hos noen mennesker. Studier har vist at det bør utvikles en bedre vaksinasjonsplan for barn med diabetes, på grunn av «flere problemer knyttet til bruk av vaksiner», skriver Attkisson. «Type 1-diabetes er fortsatt mer vanlig hos amerikansk ungdom, men type 2-diabetes har økt betydelig blant unge mennesker de siste to tiårene,» ifølge forskere bak studiene.

  Barnevaksine-planen i USA, som anbefaler antallet vaksinasjoner, er mer enn tredoblet på ganske kort tid. Det kan ha forårsaket den dramatiske økningen i allergier, utslett og andre immunrelaterte lidelser blant unge, samt autisme og andre nevrologiske lidelser.

  Fremtidig økning i diabetes hos ungdom i USA.
  Antall unge under 20 år med diabetes i USA vil sannsynligvis øke raskere de neste tiårene, ifølge en ny studie publisert i Diabetes Care, fortsetter Attkisson. Forskere spår et økende antall tilfeller av diabetes hos personer under 20 år i perioden 2017–2060. Denne anslåtte oppadgående trenden kan føre til at så mange som 220 000 unge mennesker utvikler diabetes type 2 innen 2060 – en økning på nesten 700 %. Antall unge mennesker med type 1 diabetes kan øke med så mye som 65 % i løpet av de neste 40 årene.

  Selv om frekvensen av nye diabetesdiagnoser blant unge forblir den samme gjennom tiårene, kan type 2 diabetesdiagnoser øke med nesten 70 %, og type 1 diabetesdiagnoser kan øke med 3 % innen 2060. Type 1-diabetes er fortsatt mer vanlig hos ungdom, men type 2-diabetes har økt betydelig blant unge de siste to tiårene. Gitt denne oppadgående trenden, kan totalt 526 000 unge mennesker ha diabetes (inkludert både type 1 og type 2 diabetes) innen 2060. Til sammenligning hadde 213 000 unge mennesker i USA diabetes i 2017.

  «Denne nye forskningen bør tjene som en vekker for oss alle. Det er viktig at vi fokuserer vår innsats på å sikre at alle, spesielt ungdommene våre, er så sunne som mulig,» sa CDC fungerende visedirektør Debra Houry. Covid-pandemien understreket hvor kritisk viktig det er å ta tak i kroniske sykdommer, som diabetes. Studiene fremhever ytterligere viktigheten av fortsatt innsats for å forebygge og håndtere kroniske sykdommer, ikke bare for vår nåværende befolkning, men også for fremtidige generasjoner, skriver Sharyl Attkisson.

  «Økning i diabetes – spesielt blant unge mennesker – er alltid bekymringsfullt, men disse tallene er alarmerende,» sa Christopher Holliday fra CDC. Det kan være flere forklaringer på økningen i type 2-diabetes, inkludert den økende forekomsten av fedme hos barn. Diabetes hos personer i fertil alder kan også være en annen viktig faktor, da diabetes under graviditet øker risikoen for diabetes hos barn. Diabetes fører til høyere risiko for hjertesykdom, hjerneslag, diabetes-komplikasjoner og for tidlig død.
  Forskere undersøker aktivt måter å forebygge type 1 diabetes, og studier på voksne har identifisert tiltak som kan tas for å redusere risikofaktorer for type 2 diabetes.

  Fra NewsVoice, publisert 31 januar 2023. Skrevet av Christian Pavón.
  Oversatt fra svensk. Linker og kilder i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Studier kopplar covidvaccin till diabetes – Prognos på 700% ökning av diabetes i USA.

  Svar
 • Northern Light.
  31 januar 2023 16:08

  WHO bestemmer at «pandemien» skal fortsette – ønsker å «vaksinere 100 prosent».

  Av Vaken.
  WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus med det globalistiske Agenda 2030-symbolet på jakkeslaget, eller «The Global Goals» – «AI for Good Global Summit 2018», kunngjorde at Covid, som selv med den tøffere virusvarianten våren 2020, hadde en dødelighet så lav som 0,1 prosent for personer under 70 år – er fortsatt en global krise. Dette hevder nå direktøren for Verdens helseorganisasjon, WHO.

  Sist fredag holdt WHOs såkalte krisekomité møte for å ta stilling til om «krisen» rundt covid-infeksjonen skal fortsette. Og det burde den, ifølge den Bill Gates-finansierte globalistgruppen.
  Verden går inn i «det fjerde året av pandemien», hevdes det.

  For tre år siden i dag erklærte jeg en folkehelsekrise av internasjonal betydning på grunn av den globale spredningen av covid, som er det høyeste varslingsnivået, sa WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus mandag. «Som kjent møttes kriseutvalget sist fredag for å vurdere om dette fortsatt er tilfelle. Komiteen har informert meg om at Covid etter dens syn fortsatt er en global helsekrise, og jeg er enig».

  Vi kan ikke kontrollere viruset, men vi kan gjøre mer for å beskytte sårbarheten til befolkninger og helsesystemer. Det betyr å vaksinere 100 prosent av de mest sårbare gruppene, fortsetter han blant annet. – Og det betyr å også bekjempe feilinformasjon, påpeker han. I følge Tedros Adhanom Ghebreyesus er «vaksinering» fortsatt en viktig del av løsningen.

  Fra Vaken, publisert 30 januar 2023. Skrevet av Vaken redaksjon.
  Oversatt fra svensk, linker, linker til twittermelding og YouTube-video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: WHO bestämmer att «pandemin» ska fortsätta – vil vaksinera 100 prosent».

  Kommentar:
  Nok en gang beviser WHO at den først og fremst er en front-organisasjon for den farmasøytiske industrien. Åtti prosent av WHO er privatfinasiert, og nesten halvparten av dette kommer fra Gates, som har store eierinteresser i selskapene som fremstiller «vaksinene». FN, som har WHO i sin organisasjon, er også partner med World Economic Forum, som er partner med Pfizer og Johnson &Jonhson med andre, som fremstiller vaksinene.

  WEF er også partner med BlackRock og andre kapitalforvaltningsselskaper som er finansiell eier av vestlig hovedstrømspresse og media, som har fungert som et propagandaapparat for vaksineselskapene, og ukritisk formildet alt fra WHO. Over fire milliarder vestlige mennesker har de klart å lure og presse til å ta en eller flere injeksjoner, som beviselig har mange og alvorlige bivirkninger for mange, og det for et virus med overlevelsesprosent (op) som en mild influensa, over 99%. selv for folk over 70 år er op 99,41%.

  Med svært mange mennesker syke av bivirkningene om noen år, kan de ansvarlige for dette angrepet på menneskeheten slippe unna. For det blir ikke friske mennesker igjen til å stille dem for retten, og det i et totalt korrupt rettsystem, hvor kabalen bak plandemien har sine folk i påtalemyndighet og dommerstand.

  Svar
 • Northern Light.
  31 januar 2023 16:40

  Professor: Covid-«vaksineringen» er den største fiaskoen noensinne – den må stoppes umiddelbart.

  Av Swebbtv.
  mRNA-«vaksinen» mot covid må stoppes umiddelbart. Det er ingen tvil. Det er meldingen fra MIT-(Massachusetts Institute of Technology) professor Retsef Levi, som publiserte en offentlig melding om dette på sin Twitter-konto. Det han sier er veldig urovekkende. Ifølge professoren er dette «det mest mislykkede produktet i medisinske produkters historie».

  Flere og flere stemmer heves nå sterkere og sterkere for å stoppe de såkalte covid-vaksinene.
  MIT-professor Retsef Levi sier rett ut at «stoffet» må stoppe. Nå. På Twitter har han publisert en video der han nøye forklarer hvorfor. Retsef Levi har tidligere vist at israelske myndigheter dekker over informasjon om bivirkningene av covid-vaksinen.

  – Jeg lager denne videoen for å dele min sterke tro på at alle covid-19 mRNA-vaksinasjons programmer må stoppe umiddelbart, sier han. De bør avvikles fordi de fullstendig har mislyktes i å innfri alle de annonserte løftene om effektivitet. Og enda viktigere, de bør avsluttes på grunn av det voksende og ugjendrivelige beviset på at de forårsaker enestående skade, inkludert død hos unge mennesker og barn.

  Levi ble personlig bekymret for vaksinefaren i midten av 2021, sier han, da det ble klart at mRNA-vaksinen forårsaker myokarditt, som er betennelse i hjertemuskelen. Og det er ikke ufarlig, som noen har hevdet. – Siden myokarditt er kjent for å være vanskelig å diagnostisere, da det ofte har vage symptomer eller til og med kan være subklinisk uten symptomer – og det er kjent for å være en hyppig årsak til plutselig hjertestans utenom sykehus, spesielt blant unge – ble jeg veldig bekymret for at det ikke ville bli oppdaget av de eksisterende vaksinesikkerhets-overvåkingssystemene, fortsetter han.

  Samtidig er det «gjentatte bevis for at mRNA og lipidene faktisk trenger inn i blodsystemet», ifølge professoren. Likeledes er det sterke bevis for at dødsfall tidlig etter vaksinasjon er på grunn av vaksineforårsaket myokarditt, forklarer han. På dette tidspunktet tror jeg det er avgjørende kumulative bevis, som bekrefter vår bekymring for at mRNA-vaksinen faktisk forårsaker plutselig hjertestans, sekundært etter vaksineforårsaket myokarditt. Og dette er potensielt bare én måte som de forårsaker skade på.

  Så med alle disse bevisene, tror jeg ikke vi har noe annet etisk eller vitenskapelig valg enn å fjerne disse medisinske produktene fra markedet, og stoppe alle mRNA-vaksinasjonsprogrammer. Dette er klart det mest mislykkede produktet i medisinske produkters historie, både når det gjelder effekt og sikkerhet. Og vi må undersøke og tenke ordentlig over dette: Hvordan havnet vi i en situasjon hvor det også er det mest lønnsomme produktet i medisinske produkters historie?, avslutter han.

  Fra Swebbtv, publisert 31 januar 2023. Skrevet av Swebbtv redaksjon.
  Oversatt fra svensk, linker, og tweet med video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Professor: ”Vaccinet” det största fiaskot någonsin – måste stoppas ”omedelbart”.

  Svar
 • Det stopper ikke. Hvem eier media? Jo, de samme som styrer showet! Du er alene med denne avgjørelsen. Dette er 3.verdenskrig. «Myk krig» de har opphøyet seg til gud! Teknogud! Ai-tar over. Eliten er gud. De har løsningen! Reduser (les drep 3/4 av jordens befolkning) vi er problemet! Du er karbonet som skal bort! De har sagt hva de vil gjøre. Men ingen tror på det! Og dermed ingen motstand. Alle samtykker og tar vaksinen! Alle er blitt agent smith. Mk ultra har fungert! facebook ble skapt av cia-alle hoppet inn. Overvåkningen sørget vi selv for!
  Ai blir stadig «klokere». Den vokser ufattelig fort i kunnskap/data om mennesket! Smartphone/smartklokke/smartmeter/smartvaksiner//smartbiler/smartbyer! Harare: når vi kan hacke organismen da er gud i himmelen død og vi blir gud! Vi kan leve evig vi kan genemanipulere bort alle sykdommer. Vi lager barn i kunstige livmorer! Kvinnen trenger ikke gå gjennom det ubekvemme og føde. Transhumanisme er målet. Sjelen skal fanges. Forbindelsen til skaperverket skal brytes! Eliten/teknologien/den såkalte vitenskapen blir gud.
  Vitenskapen er forresten den største overtro! Sov godt:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukraina taper. Det er nå klart.

Men hvordan blir slutten i Ukraina?

Forrige innlegg

Den tyske utenrikminsteren sier at Nato er i krig med Russland.

Norge er Nato-medlem. Er vi i krig med Russland?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.