POSTED IN Media, Virkelighetsforståelse

Hvorfor det meste som blir fortalt er løgn.

Sannheten er en trussel mot den rådende makten.

20 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hvorfor Sverige og Finland måtte bli med i NATO

Av Hans-Jürgen Geese, anderweltonline.com

Da jeg første gang hørte at Sverige vurderte å bli medlem av NATO, spurte jeg våre slektninger i Sverige hva dette handlet om, og om det var noe å ta på alvor. Vår grandtante i det vakre Uppsala svarte at svenskene hadde blitt skremt og nå var redde for russerne. Det kunne godt hende at et flertall blant svenskene nå ville si ja til denne NATO-tilslutningen.

Jeg husket at den gode Dirk Pohlmann hadde laget en dokumentarfilm for cirka 10 år siden, som handlet om amerikanernes manipulasjoner i Sverige. Den den gang svært kontroversielle filmen, kontroversiell i positiv forstand, hadde tittelen: “Täuschung – Die Methode Reagan” (Bedrag – Reagans metode). Det tyske fjernsynet vegret seg for å vise oss denne filmen som da til slutt ble vist sent på natten på ARTE. De ønsket å sørge for at så få tyskere som mulig så filmen. Jeg vil derfor nå be deg om å sørge for at så mange tyskere som mulig får se denne filmen. Opplysning er for øyeblikket den mest effektive formen for motstand. Jeg så denne filmen igjen for noen dager siden. Du bør se denne filmen. Absolutt. Alle tyskere må se denne filmen. Et mesterverk av Dirk Pohlmann, en av de få tyske journalistene som virkelig fremdeles fortjener denne tittelen. Vær så snill og lov deg selv og meg at du kommer til å se denne filmen av Dirk Pohlmann.

https://www.youtube.com/watch?v=lidwUebHhjl

Om filmen ikke lenger skulle være å finne på denne internettadressen, så søk. Du kommer nok til å finne den. Og gi denne adressen videre til venner og bekjente. Du, dine venner og bekjente vil da få øynene opp. Hva tror du kanskje er grunnen til at de i det tyske fjernsynet den gang hadde en så ubehagelig følelse og egentlig aldri hadde lyst til å vise filmen?

Merknad av Peter Haisenko: Internettadressen ovenfor har blitt slettet av ARTE. Men filmen er fortsatt tilgjengelig her: https://www.youtube.com/watch?v=rc0jThe2F4Q

(Filmen er (automatisk) tekstet på norsk, o.a.)

Maktens grammatikk

Hvis du vil lære og forstå et språk, da må du ha kunnskaper om språkets grammatikk. Hvis du vil forstå makt, da må du lære deg maktens grammatikk. For det finnes en maktens grammatikk. Makt oppstår jo ikke tilfeldig. Nå til dags er makt en uhyre komplisert konstruksjon. Hundretusener av mennesker arbeider med dette skammelige mesterverket. For det er dessverre det det er. Derfor er det så vanskelig for folk å gjennomskue det. Derfor er det så vanskelig å forsvare seg mot denne maktens utspekulerte manipulasjoner. Dirk Pohlmanns film gir deg en sjelden mulighet til å se bak forhenget. Og til å bli forbløffet.

Men ikke bare det. Da jeg så filmen på nytt, stoppet jeg opp et sted. Og så sa det “klikk” i hjernen min. Jeg hadde en aha-opplevelse. Den tidligere amerikanske forsvarsministeren James Schlesinger fikk spørsmål om Sverige. Schlesinger stilte spørsmål tilbake: “Hvilket Sverige? Det politiske Sverige eller det militære Sverige?”

Det finnes altså to Sverige! Minst to. På samme måte som det også finnes to Tyskland. Minst to. Og det finnes to utgaver av England, Danmark og så videre. Og så ble det nevnt i filmen at det nøytrale Sverige allerede siden 1960-årene har hatt kontakt med det amerikanske militæret og med NATO. Selv om landet offisielt var nøytralt! Selv om det var nøytralt!

Hvordan er det mulig? Det er bare mulig fordi det finnes to utgaver av Sverige. Det politiske Sverige var nøytralt. Innbyggerne trodde at Sverige var nøytralt. Men det militære Sverige har aldri vært nøytralt. Spørsmål: Hvem representerer det militære Sverige? Svar: Det militære Sverige representerer interessene til eliten i landet. Imens leker det politiske Sverige “demokrati” med folket. Et underholdningsprogram med engasjerte politikere og engasjerte medier for å holde folket nede. Det er også det som er meningen med underholdningsprogrammene. Det tyske språket er meget presist.

(Den siste setningen henspiller på likheten mellom å holde nede = unten zu halten og underholdning = Unterhaltung, o.a.)

Det militære Sverige

Alle hærer i verden har en etterretningstjeneste, og til etterretningstjenesten er det knyttet en avdeling som kaller seg “psykologisk krigsføring”. De kommer til å fortelle deg at avdelingen “psykologisk krigføring” angriper fienden. Det er en løgn. Avdelingen “psykologisk krigføring” fører fremfor alt krig mot landets egen befolkning. Avdelingen “psykologisk krigføring” i det tyske forsvaret og i NATO fører krig mot deg. Mot dere!

Russiske ubåter i svensk farvann er psykologisk krigføring fra sikkerhetstjenesten i Sverige mot det svenske folket.

Du har jo ikke helt av deg selv kommet på den idé at Putin er et ondt menneske. Du har jo aldri møtt mannen. Kanskje har du aldri møtt en russer. Likevel er du overbevist om at Putin er et monster, og at russerne er farlige skapninger. Hør hvordan dette virker på deg: “Russerne! Russerne! Russerne!” Eller hører du kanskje toner fra en balalaika?

Det er et resultat av propaganda fra din vennligsinnede regjering. Nei, ikke fra Scholz. Fra den andre regjeringen. Hvordan det skjer, kan du lese om i boken “Gekaufte Journalisten” av Udo Ulfkotte, som dessverre døde så altfor tidlig. Boken kom ut i 2014. I boken forteller Udo Ulfkotte om hvordan de hemmelige tjenestene hjemsøker mediene for å sikre at nyhetene blir bearbeidet på en måte som er i deres interesse. Du tror vel ikke for alvor at mediene vil avsløre sannheten for deg. Den er du overhodet ikke i stand til å håndtere. Derfor beskytter de hemmelige tjenestene deg mot sannheten. De erstatter sannheten med spennende eventyr.

Bare når det ikke er mulig å unngå det, får du iblant små porsjoner av sannheten. Litt etter litt. Som for eksempel nå når det gjelder situasjonen i Ukraina. Ukraina var jo i ferd med å vinne. Vi var i ferd med å vinne. Ja, ja. Men det var en blank løgn. Og nå blir du etter hvert forsiktig forberedt på at det var et eller annet uforutsett som skjedde og forhindret dette.

I det engelske språket kaller man de spesialistene som kan vri og vende så fantastisk på virkeligheten for “spin doctors”. Du skjønner hva jeg mener. Det er en mann eller en kvinne som tolker verden for deg, alt etter som hva som er ønsket for øyeblikket. Man kaller det også nå til dags PR (public relations). En gratis service fra regjeringen din, for at du med din lille forstand forstår verden, er så godt som utelukket. Det går regjeringen ut ifra. Det går disse spesialistene ut ifra. Og derfor hjelper de deg. Er det ikke fint? De tenker for deg. De tar avgjørelser for deg. Da trenger du ikke å gjøre noe annet enn å leke demokrati med Olaf. Mens de hemmelige tjenestene hele tiden lurer deg. Slik har det vært i mange, mange år. Og du er likevel lykkelig? Eller kanskje ikke? Da så!

Sannheten fra Yanis Varoufakis’ munn

Yanis Varoufakis

Yanis Varoufakis var en gang finansminister i Hellas. Riktignok bare fra januar 2015 til juli 2015. Bare i sju måneder. Vel. Mannen er et ærlig menneske. Han ville ganske enkelt ikke bøye seg. Det viste seg at Varoufakis dessverre ikke var politikermateriale.

Det var på den tiden da Hellas igjen var bankerott. Varoufakis ville beskytte folket sitt. Mot madam Merkel og hennes håndlangere, bankene. Madam Merkel og hennes håndlangere ville lure den stakkars Yanis. Du har jo hørt det før: Bankene må beskyttes, de stakkars bankene. Og grekerne? Vel, de dumme grekerne måtte naturligvis betale for alt sammen, absolutt, selv om de måtte kutte ytterligere i de ynkelige pensjonene sine, selv om selvmordene florerte i landet. Det spiller ingen rolle. Det er pengene som styrer verden. Hvem er det nå som bekymrer seg over hva som skjer med grekerne? I hvert fall ikke Angela Merkel. Angela Merkel var perfekt politikermateriale. Ondskapsfull, råtten tvers igjennom.

Yanis Varoufakis hadde ikke samvittighet til å gjøre det de forlangte av ham og kastet inn håndkleet. Men hos meg har en viktig innsikt fra den tiden festet seg i minnet, og den har ennå en stor betydning den dag i dag. Etter sin første samtale i det celebre selskapet fortalte Yanis Varoufakis forbløffet at det ikke var tillatt å ta notater. Ikke noe skriftlig. Ingen beviser. Kan du forestille deg det? Hvorfor ikke noe skriftlig? Jeg antar at de ville beskytte seg selv. De ville ikke ha noe av dette ut i offentligheten. De har en slags æreskodeks. På samme måte som mafiaen.

Og derfor er det også så utrolig vanskelig å finne beviser for ugjerningene til Joe Biden og hans gangsterkolleger. Spørsmålet er hva som kan finnes av beviser som Joe Biden ikke vet om i Ukraina eller i andre land. For å utpresse Biden. Derfor er det store spørsmålet: Hvorfor? Hvorfor bevilger Biden fremdeles kjempestore milliardbeløp for å støtte et regime som har alle egenskapene til en mafia, og som aldri vil vinne denne krigen? Det ser ikke ut til å handle om krigen. Det ser ut til å handle om penger. Om mange milliarder. Hvitvasking. Over 150 milliarder så langt. Og de døde? Hvem er det nå som interesserer seg for de døde?

“NATO, NATO über alles, über alles”

Nå begynner du nok så smått å forstå hvorfor NATO naturligvis hverken kan eller bør oppløses. NATO trengs jo fortsatt. NATO har ikke bare en hemmelig hær. NATO har også en sofistikert hemmelig tjeneste. Men her er det nok en liten misforståelse ute og går. Du har alltid trodd at NATO var der for å beskytte deg mot russerne. Jeg beklager denne misforståelsen. NATOs oppgave består i å beskytte makten i landet mot deg. Ikke så mye med våpen. For du kommer jo ikke til å gå løs på forbundsregjeringen med kniv. Så glem bildene av forsvaret slik som du forestiller deg forsvaret i tankene dine. Det er harmløse karer som ikke kan gjøre en flue fortred. Yrkessoldater kaller de seg. Å leke soldat er jobben deres.

De farlige karakterene er de som du ikke ser. Vår tids farlige karakterer arbeider for de militære hemmelige tjenestene i avdelingene for psykologisk krigføring. Krigføring mot hvem? Mot deg.

Og av denne ene grunnen må alle disse landene bli medlem av NATO. Slik at man har dem under kontroll. Og derfor var og er det umulig å slutte fred med russerne. Er du gal? Da ville jo svindelen bli avslørt. Det kan og må ikke skje. Jeg er sikker på at Putin etter hvert har innsett det og avfunnet seg med sin skjebne. Han må spille den slemme mannen. Det er hans rolle i dette spillet der folket skal føres bak lyset.

Det er viktig å være klar over dette: Alle disse hemmelige tjenestene er forbundet med hverandre i nettverk. Og de er igjen koblet til andre nettverk med de egentlige hemmelige tjenestene. Hvis du vil prøve å stå opp imot disse maktstrukturene, da må du virkelig komme opp med noen helt nye ideer. Hele systemet er etter hvert blitt nesten perfekt. Derfor er altså spørsmålet: Hvor mange land i Europa er det som mangler i NATO? Offisielt er det Sveits, Østerrike. Kypros, Irland og Malta. Sverige er ennå ikke offisielt medlem av alliansen. Men det er bare en formalitet som gjenstår. Spørsmål: Er alle disse angivelig nøytrale landene virkelig nøytrale? Tror du fortsatt på julenissen? Det heter for eksempel at Østerrike har utvidet sitt forhold til NATO og tar del i “Partnerskapet for fred”. “Partnerskap for fred”. Fornøyelig!

Trojanske hester som kommer i flokk

Du vil nok innse én ting: Eliten i denne verden kan ikke si rett ut at du ikke spiller noen rolle i deres verden, at det er fullstendig likegyldig for eliten om hundretusener dør i Ukraina eller om millioner sulter i hjel eller dør av sykdommer. Dette er noe som de ikke kan være åpne om. Så hvordan kan du da bebreide dem for å velge en indirekte metode for å undertrykke deg? Du ville jo ha gjort det på akkurat samme måte selv, ikke sant? Derfor:

Du lever i en verden av illusjoner. Du har ikke mye peiling på virkeligheten. Det gjør livet ditt enklere. For, hvorfor vil du egentlig vite noe om ting som du ikke har noen mulighet til å endre på? Og hvis du hadde vært i stand til å forandre på dem, ville du snart ha vært død, slik som Kennedyene, Martin Luther King, Olof Palme og andre som forsøkte seg på det. For ikke engang presidenten i USA kontrollerer de hemmelige tjenestene i Pentagon. Og derfor er det av denne grunn alene umulig at dokumentene om mordet på Kennedy blir offentliggjort. Da ville jo hele denne strukturen ryke. Det ville bli avslørt at den amerikanske regjeringen myrdet USAs president. Denne andre regjeringen. Derfor: Hvor mange presidenter har ikke lovet å offentliggjøre dokumentene? Og? Ikke engang Trump klarte det. Selv om han hadde lovet det. For Trump var bare president i det ene USA. Men ikke i det andre.

Donald Trump var president i en del av USA, men ikke i den viktigste delen der makten sitter.

Alle gjøres til våpen. Alt blir til våpen

Maktutøvelsens mekanisme i seg selv går under begrepet “Weaponizing everything” (Alt blir gjort til våpen.) NATO er her bare det mest åpenbare uttrykket for dette. Eksempler på andre varianter av “Weaponizing everything”: EU er et våpen mot folket. Grunnloven er et våpen mot folket. Grunnloven er en bløff. Jommen sa jeg “menneskeverd”. Det er til å le av. Rettsstaten er et våpen mot folket. Universitetene. Skolene. Mediene naturligvis. Miljøspørsmålet. Den angivelige energikrisen. Til og med barna er et våpen mot folket. De mest absurde absurditeter blir plantet i hjernene deres på skolene og via digitale enheter for å ødelegge dem og deres familier. Ja, også familien er et våpen. Og alt dette kjønnsideologiske vanviddet. Til syvende og sist skal individ, familie og folk ødelegges. Til dette blir alt, alt og alle brukt som våpen. Alt og alle. Du er omringet. Se til å åpne øynene! Så du har et spørsmål? Om staten vil hjelpe deg? Nei. Når du virkelig trenger det, vil ikke staten hjelpe deg. Staten er din fiende.

Hvem har makten over liv og død?

Det er det avgjørende spørsmålet. Hvis du har den virkelige makten, må du ha kontroll over liv og død. Denne makten er i dag i hendene på de hemmelige tjenestene. Disse hemmelige tjenestene beskytter sine marionetter som spiller politikere for dem. Derfor er politikere som Hillary Clinton og Joe Biden uangripelige. De er under beskyttelse av de hemmelige tjenestene og politiet. Denne garantien for at de ikke kan stilles til ansvar, gir hele det kriminelle systemet dets troverdighet. Og om en av lederne skulle bli avslørt, bli stilt for retten eller til og med dømt, da er det ikke lenger noen i systemet som kan føle seg trygge. Derfor kunne Angela Merkel gjøre hva hun ville. Hun visste at hun var beskyttet. Og det er akkurat på samme måte med Scholz, von der Leyen, Baerbock, Sunak, Macron, Biden og alle disse forbryterne. Systemet beskytter seg selv. Det er mulig fordi systemet kontrollerer alle maktmidler. Rettssystemet er ikke noe annet enn en illusjon. Det finnes ingen likhet for loven.

“Bedrag – Reagans metode”

Hva kalte Dirk Pohlmann filmen sin? “Täuschung – die Methode Reagan”. Det dreier seg om bedrag. Tusener, titusener, hundretusener av mennesker verden over jobber for å lure deg. Reklameindustrien, PR-industrien, propagandaen, Hollywood, alle de digitale industriene: Alt dette er våpen. For å gjøre deg til et kunstig menneske som på kommando marsjerer til venstre eller til høyre, og i dag og i morgen tenker og føler hva det skal tenke og føle. Gratulerer, du har klart å nå toppen av den menneskelige evolusjonen. Du er den totale idiot.

George formulerte vår tid i romanen 1984 i slagords form: Krig er fred, frihet er slaveri, uvitenhet er styrke.

Om du ikke er innforstått med dette, må du ønske å leve på en annen måte enn de fleste menneskene rundt deg. Du kan da ikke bare følge flokken og bable om demokrati og ønske deg den nyeste iPhonen til jul. Det vil ikke fungere. Men jeg kan trøste deg med dette: Det aller enkleste vil være å ikke opponere. Og å være veldig lydig. Da må du riktignok akseptere løgn som sannhet. Anser du det for å være et problem?

Vestens løgnkonstruksjon

I den pågående valgkampen i USA er det to kandidater som fremhever en virkelig merkelig fordel når de blir spurt hvorfor akkurat de skal velges til president i USA. Både Robert F Kennedy jr. og Vivek Ramaswamyi svarer: “Jeg kommer til å snakke sant.”

Så langt har det altså kommet. Og de to har rett. Det vi her i Vesten kan observere i maktens øverste etasjer, er den mest fordervede samling politikere i menneskehetens historie. Likevel er det i dag ved hjelp av teknologi ikke på noen måte vanskelig å avsløre deres løgner for det de er. Men de blir ikke stilt til ansvar for løgnene. Fordi mediene er med på dette løgnaktige spillet. Om mediene hadde hatt en liten rest av æresfølelse, da ville de ha avslørt disse politikerne. Svindelen ville ha blitt avslørt. Løgnene ville ha blitt avslørt for offentligheten. Men i den vestlige verden er løgner tillatt i politikken.

Så i bunn og grunn opplever vi en moralsk krise. Disse politikerne lever etter standarder som moren din ikke engang ville ha tillatt deg som barn. Og disse skammelige skikkelsene tar seg til rette for å lede et helt folk. Disse avskyelige skikkelsene. Selv Putin ville jeg i dag heller stole på enn en hvilken som helst politiker i Vesten. Sjekk selv når Putin løy siste gang. Eller løy Mikhail Gorbatsjov? Han holdt sitt ord. En mann av ære. Og derfor vil vi gi han det siste ordet. For Gorbatsjov sa sannheten.

Mikhail Gorbatsjov får det siste ordet

Den 28. februar 1986 ble den svenske statsministeren Olof Palme skutt på åpen gate i Stockholm sentrum. Gjerningsmannen ble aldri pågrepet. Olof Palme var det siste håpet for en generasjon som satset på fred og dialog, framfor alt med Russland. Han fikk ikke lov til å leve.

Mikhail Gorbatsjov

I slutten av Dirk Pohlmanns dokumentarfilm kommer Mikhail Gorbatsjov til orde, en mann som kjente sin samtids virkelighet. Hva man enn måtte mene om Mikhail Gorbatsjov, er det en skam at ingen representanter fra forbundsregjeringen var til stede i hans begravelse i 2022. Disse elendige feigingene. Disse små motbydelige smiskerne som hadde blitt tappet for all sin menneskelighet i sine elendige liv og dermed hadde blitt til perfekte verktøy for forbrytere. Uten en antydning til æresfølelse.

Slik uttalte Gorbatsjov seg om Olof Palmes død: “Jeg er ikke i tvil om at det var et politisk mord. Et bestillingsdrap. Et slikt mord skjer ikke tilfeldig, nei.”

Spørsmål fra journalisten: “Hvorfor tror du at det var et politisk mord?”

Gorbatsjov:” Om hans visjon hadde blitt til virkelighet, ville det ha gått på tvers av mektige interesser. Det finnes grupperinger som ikke har interesse av at vi får en bedre verden.”

Se deg rundt i verden: Det finnes ingen menn lenger av samme format som Willy Brandt, Olof Palme eller Mikhail Gorbatsjov. De ville bare ha vært en plage i den teaterforestillingen som er så kunstferdig iscenesatt for oss, og hvor den siste akt nå fremføres. Problemet er: Ifølge disse “mektige interessene” som Gorbatsjov snakket om, finnes det beklageligvis for mange mennesker i verden.

Vi er forbauset: Hvorfor forsvarer da ikke disse menneskene seg?

Det er sannelig i høy grad forbløffende at 99% av menneskene lar seg manipulere av en liten såkalt elite i en slik grad at de ikke engang lenger vet hva som er høyre og venstre, og hva som er oppe og nede. Også svenskene og finnene må tvinges inn i dette systemet. På samme måte som alle andre europeere i Vesten. De må beskyttes mot friheten. For i Østen lokker faktisk friheten. I Vesten slaveriet.

Spørsmål: Har vi da virkelig ikke noen sjanse? Er det ikke noen som har en løsning?

Jeg har en løsning. Men du kommer dessverre ikke til å ta meg alvorlig. Men det er i orden. En dag kommer du til å forstå. Fram til da kan du se på min løsning som symbolsk. Ta en trekloss og grip tak i en hammer. Legg så smarttelefonen din på treklossen og slå til.”

Nei, jeg har ingen smarttelefon. Jeg vet heller ikke hvordan jeg kan leve slik. Det må være et mirakel.

Oversatt av Rune G.

Tidligere publisert på derimot.no

Anderweltonline.com: Warum Schweden und Finnland der NATO beitreten mussten

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

20 kommentarer. Leave new

 • .Jan Zörlie
  30 august 2023 10:34

  Jeg har bare hatt tid til å skumlese artikkelen,men det her er fantastisk,en artikkel som tar opp det vestlige bedraget mot egne og andre lands befolkning,nå kommer mange til å få vondt i både kropp og sjel,det snur alle gamle narrativer på hodet.
  Jeg vil minne om at den svenske befolkningen har ikke fått väre med på å bestemme om de vil väre med i Nato eller ikke,de har blitt overkjört av maktapparatet.
  Merkel innrömmet også at Minskavtalen som hun også undertegnet med flere var en blöff,blöffen besto i å drive forhandlinger ,dröye tiden så lenge som mulig så at Ukraina / USA /natolandene kunne bygge opp forsvarslinjer/angrepslinjer som senere skulle angripe Russland.

  Svar
 • «Han må spille den slemme mannen. Det er hans rolle i dette spillet der folket skal føres bak lyset. »

  Og gjentatte ganger i historien vi sett dette. ‘De/den slemme’ mot ‘de snille’.
  Og medias propaganda er både massiv og finurlig. – Med følelser og under- holdningsindustri.
  Både før og etter å ha satt i gang kriger.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  30 august 2023 14:12

  Den amerikanske stingoperasjonen for å avslöre makteliten er nå i sin avslutning.Fölg med på norsk og svensk politikk adel.Maktapparatet altså det korrupte blir tatt ned nå,en etter en.Estlands Kallas er også i vinden for korrupsjon og hvor ble det av den forrige finske statslederen ?.Ursula van derleyen har problemer,scholts likeså.Det er bare å fölge med.
  Når Jan Halper i forsvarsdepartementet går ut og sier,vi har alt,da bör folk lytte.Man må ikke glemme,hvem har overvåket hvem.Den overvåkningen gjelder hele verden.Ericsson ble fratatt kontroll ov telecom i 2019 og den kontrollen har forsvardepartementet I USA til 2024.All organisert kriminalitet innen politik og bandittvesen er blitt kontrollert over hele verden,nå faller öksa,bit for bit gir skyldige nede i systemet fra seg mer informasjon,systemet faller.Alle småfiskene blir dömt i lukkede rettsmöter og sakspapirer blir sekretesspålagt.Sverige er spesielt utsatt pga sine adelsglobalister som har fifla og bedratt gjennom århundrer,nå kommer alt opp i lyset,det er bare å fölge med.
  Hvem som er döde og hvem som lever er ikke godt å si,vitnebeskyttelsesprogram er iverksatt over hele verden.Kanskje er ikke Epstein död,hvem vet,lever han så synger han.
  Hva hadde skjedd om Assange ble satt fri ?.Da hadde han blitt drept,helt sikkert,ingen vet hvor han er,men folk tror han er i Belmarsh eller hva det nå heter.Nå forstår kanskje noen hvorfor Trump ikke benådet Assange,han har reddet hans liv,Assange skal skinne som sola når alt blir brettet ut i kongressen.
  iallefall,alt vil bli avslört bitvis så folk ikke skal gå amok eller verre.
  Oi hvilken tid som kommer.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  30 august 2023 16:49

  Nationalbiblioteket I USA slapp fri 5000 sms,er Joe Biden hadde sendt under falske e postadresser.Blant annet aliaser han har brukt når han har kommunisert med sin beryktede sönn og andre forretnings interesser.
  De har alt,men slipper det bitvis.Ja det Ericsson det Ericsson,dere vet,det telecomselskapet jeg har bedt dere holde öye med i flere år nå.
  Det er mange som har motarbeidet att sannheten om globalistselskapenes virksomhet skal komme ut,de har alt og sakte men sikkert blir,iallefall de verste tatt ut.
  Det blir harde tider nå for de som aktivt har motarbeidet info om korrupsjon i alle ledd innen statsadministrasjonen.
  Nå får vi se og läre hva det korrupte systemet har gjordt med vårt såkalte demokrati,vi får nok läre oss at vi aldri har hatt demokrati.
  Kanskje er vi heldige og får se at Derimot og Steigan mm nå flytter fokus og begynner å granske makten i de nordiske landene,jeg tror ikke den granskningen skal overlates til VG og Aftenposten,de har jo fungert som maktens beskyttere.
  Privateide våpenprodusenter lever av krig,ikke fred,det har våre politikere forstått og har investert sine lobbyistbestikkelsespenger i disse aksjene,derfor er det jo lett å tenke hvorfor de ikke er villige til å stoppe nedslaktingen som foregår i Ukraina eller alle andre evige kriger.
  Nå blir det krigsforbryterdomstol for alle penga,oi oi oi hvilken dag det skal bli,nå skal det bli fest for alle fredselskere.
  Et tips,hör og se Victor Orban og Tucker Carlsson på you tube.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  30 august 2023 17:56

  Det meldes om statskupp i Gabon.
  Orrörn oil tidligere Lundin Oil som stadig bytter aksjer med Rökke har gått på en milliardsmell.Lundinselskapet som ved inngifte er forbundet med Wallenbergfamilien er tiltalt for folkemord i Africa.
  Jeg tenkte det her er viktig informasjon for de som holder öye med korrupsjon og sånt.Avnazifisering kanskje ?.
  Snakket med en politimann idag,en som er litt höyere i systemet,han mente at politiseringen av politiet ville före til kollaps av samfunnet.Abolisjon og taushetsplikt,stans av forundersökelser ved abolisjon ville til slutt tilte samfunnet.
  Jeg tror nesten vi kan vente en stille revolusjon,systemet råtner innenfra.Mange vil bli arrestert,mange vil ikke törre å vise seg i gatene,folk eller mobb,de vil bli rasende når det går opp for de at de har blitt grundig lurt.
  Lärdommen vil bli,du skal ikke tro,du skal vite.Uten full transparens vil et demokrati ikke fungere.Det er ikke makten som skal overvåke befolkningen,det er omvendt,gi aldri fra deg makt til falske ombudsmenn.

  Svar
  • Eric Kamov
   16 mars 2024 13:01

   »Lärdommen vil bli, du skal ikke tro, du skal vite.»

   Du har så rett, så rett Jan! . . .

   Svar
 • .Jan Zörlie
  30 august 2023 19:01

  Jeg så det var en kommentar om valg og valgfusk under en artikkel,men jeg finner den ikke igjen,ikke at jeg fant noe feil med kommentaren men jeg vil allikevel si noe om hvordan valgfusk kan skje.
  Ingen vet hvor mange registrerte flyktninger som har kommet til landet,men de får iallefall et såkalt D nummer som blir brukt för de får tildelt (gröss og gru)et personnummer.Med disse D og personnumer får de penger og bidrag og hus og sertifikat og ditt og datt,men mistankene om fusk og fanteri har värt mange og mange av disse D og Personnummer personene har også sökt om norsk pass og politiet meldte at veldig mange,alarmerende mange av disse passene forble uavhentet så de ble brent,men de var inne i systemet og mottok da rause bidrag fra vår svulmende statskasse,hva om disse nye er fiktive ?.Hvem mottar da pengene ?.Personnummer medförer alle rettigheter som blant annet å stemme ved valg,partier i vippeposisjon fra å ramle ut kan plutselig få stemmer slik at de forblir ved makten ?
  Det er meldt om innvandrerforeninger som går til de forskjellige partier og tilbyr f.eks 10 tusen stemmer om de får tilbakeytelser fra kommunepolitikere,ikke vet jeg men småkommuner er veldig glad i flyktninger.
  Ps,jeg har ikke noe som helst imot ekte flyktninger,de har blitt grunnlurt,vi bomber og legger beslag på deres hjemlands ressurser,vi lärer å hate de når de kommer hit,jeg hater politikere.Ja om det er lov å hate da,kanskje jeg heller skal si misliker.

  Svar
 • Her presenterer derimot.no enda en suveren artikkel, en artikkel som i en ‘våken’ verden burde være innlysende allmennkunnskap!

  George Herbert Walker Bush (eller ‘Gammelbusken’ som jeg kaller ham), kom etter sigende med en uttalelse [på tampen av et intervju – etter at kamera og mikrofoner var avslått];

  »If the people knew what we have done, they would chase us down the street and string us up from the lamp posts!»

  Disse ordene beskriver nøkternt hele Vesten’s politiske hierarki, et hierarki der ‘fredsnasjonen’ Norge (og det ‘nøytrale’ Swedistan) i generasjoner har vært solid integrert – for begge lands vedkommende – via egosentriske »folkevalgte» psykopater.

  (Noe som i sin tur sier MER enn tilstrekkelig om hva angår det narraktige begrepet ‘demokrati’.

  En aldri så liten personlig betraktning, etter å ha opplevd snart 70 vintre på denne planeten;

  »We’re living in a global asylum, an asylum where the supposed ‘wardens’ are those DEFINITELY most insane, CRIMINALLY insane, that is!» . . .

  Svar
 • .Jan Zörlie
  30 august 2023 20:33

  Nå verserer det også video av Joe Biden som sitter og skryter av hvordan han truet Ukrainas president med at om ikke sjefsåklageren for påtelemakten i Ukraina fikk sparken ville Biden personlig sörge for at korrupsjonspenger ville bli trukket tilbake,Joe biden sitter for åpen scene og skryter av hvilken storartet banditt han er.Dette klippet er flere år gammelt,men alle velger å se en annen vei.
  Når det gjelder Clintonbandittene så ga Ericsson,dette gode selskapet det höyeste bidraget noensinne for at clinton skulle holde tale i Singapore,mener jeg å huske og for de gode mennesker som har gitt bidrag til Erikshjälpen og postkodlotteriet,pengene gikk direkte til Clintons Pay for Play.
  Ingenting å se her ?.
  Mens jeg sitter her og koker,hvor har alternativmedia värt.de som så ivrig har kritisert ljugemedia ?.
  Jeg har informert og informert om Ericsson og Investor og korrupsjon og faenskap,alle,samtlige har vendt det döve öre til,ingenting å se her,ubetydeligheter som ikke har värt viktige har noen få kommentarer sagt,vi har viktigere saker å bry oss om,liksom.Alle vegger og tak raser nå,hva skal dere si nå ?.
  Det er Rotschild og Soros og jödene,det vet vi,skrek hylekoret,stay behind og Haakon Lies,vi skal bygge det nye Jerusalem ble gjemt og glemt,ingen ville jo lete i den falske historien.
  La oss glemme alt det gamle og vonde,nå bygger vi fremtid var halleljasangen.Og krigstrette mennesker glemte sakte og sikkert VG o Aftenpostens tyskervennlige artikler,de glemte også svenske og norske industrialisters glade samarbeid med okkupasjonsmakten,industrialistene var også kjempeglade for billig arbeidskraft,gitt av tyskerne,de var jo ikke norske,så hvem bryr seg.
  Ingen kan bygge en fremtid uten å rydde i fortiden,ingen,gjör du det vil fortiden för eller senere hjemsöke deg.
  Jeg har sagt det gang på gang,Det er for hele verden å se,hva slags banditter som har hersket i denne verden,men det gjör vondt,bit for bit får dere spise elefanten,den er ikke lett fordöyelig,så det tar tid.
  Verre blir det for de som har visst,men valgt å bli med på sirkuset,dere vet,moralen ligger i lommeboka,den dårlige moralen kan bli kostbar.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  30 august 2023 22:39

  Stockholmsskolen hjalp de baltiske statene med å bygge opp ett fungerende rettsvesen og ny grunnlov.
  Jeg meldte for lenge siden her på Derimot at det var en voldsom oppblomstring av Nazisist bevegelser i disse statene og jeg viste til video av den engelske journalisten som sender fyldige rapporter om ukraina krigen,dre vet han som engelske myndigheter tok fra alt,f..n,jeg husker ikke hva han heter.Nok om det,ingen brydde seg,det var jödene,det var jödene var gjennomgangstonen i kommentarfeltene,nazistene var gode.
  Idag melder en bekymret Alex Cristoforou at det strömmer inn meldinger fra hele verden at Droneangrepet mot den russiske flybasen Pskov muligens kom fra estland og Latvia.Kallas,Estlands President eller statsminister sitter i saksa,hennes ektemann har dealet med russland mens fruen har arbeidet tungt for å demonisere alt som er russisk.
  Vi husker,om vi vil,scenene i Estland når nazistpoliti og annet rask trakkaserte en russisk ambassadör som ville legge ned krans på Russisk minnesmerke,gjör vi ikke ?.
  Uansett,hvem kontrollerer de baltiske stater,hvem eier og kontrollerer Stockholmsskolan ?
  Estland og Latvia er Natomedlemmer,om droneangrepet kom fra Estland og Latvia,hvordan svarer russerne ?..Beholder de roen,tradisjonen sier at de tenker lenge för de handler,men hvor mye skal de tåle?
  Krigen kommer närmere nå,jeg tipper at vår politikeradelsfamilie Stoltenberg skifter undertöy ganske ofte om dagen.
  Det ryktes at Finland har en gammel avtale med Russland om aldri bli et Natoland.Hvem kontrollerer Finland ?.
  Krigsloven närmer seg,maritim lov som har beskyttet adelsskapet og deres håndlangere får det stritt i de kommende årene,militär krigsrett har ikke tid med advokater og korrupte dommere som har boltret seg i et rettvesen skreddersydd for de rike.
  3 kronor,Norge,Sverige og (Skåne)nå Danmark kommer til sist,hos oss blir det mer enn stritt.Det får bli en annen historie.
  Alt raser,tenk gjeldsmyntfot,se om dre får en aha opplevelse.
  Hva var det Trump sa ?.Vi må gjeninnföre det militäre overraskelsesmomentet ?.Det vrimler av amerikanske nationalgardister i Norden nå.Og jeg har alltid hevdet at Putin ,Trump,Erdogan og Xi samarbeider om å renske ut den dype staten.Hmhm ?.Jeg har forsökt henvise til kilder,men nei,vi sitter på sannheten,dere kritiserer forskere,men all forskning går fremover når ny forskning gir nye sannheter,men dere vil ikke se,dere vil ikke höre,vi vet best.det er mentaliteten i «klubben».
  Og som den kinesiske ambassadören til Sverige sa,Sverige skal bli som et stort svart höl når sannheten om Corona blir kjent,men ingen vil höre eller undersöke.

  Svar
  • Hei Jan, jeg er som kjent en av de som advarer mot khazarene, disse falske «jødene». Problemet mitt (og andres muligens?) er at jeg har ikke den fulle oversikt over hvem som er khazar-«jøder» og hvem som ikke er det i dagens verden. «Våre» Stolt(z)enBerg’ere er av den falske «jøde» klanen, likedan er Sverige’s Wallenberg og Ericsson, derved har vi begge rett vil jeg si, du advarer om Ericsson fordi – kommunikasjon, mot Wallenberg for svindel i bank/penger. Jeg (og andre) advarer mot alle Jud1 (falske «jøder») i bank/finans (hvor Wallenberg inngår), i Big Pharma, i Big Tech (hvor Ericsson inngår), i religion (Islam/Vatikanet), og i politikk og bedrifter/påvirkningsorganisasjoner generelt. Kill Gates, Fauchi, Soros von Lygen, Stoltz, Gahl Røre er egentlig bare småfisker, men de er som småfisker flest, de suger agnet av kroken uten at du merker det, og de må også fjernes. Gammelgjedda lurer i sivet, men den faller også til slutt kan man si med en lignelse.
   Men vi er egentlig enige, du har dine «kjepphester», jeg har mine, men jeg er mer generell, jeg stryker alle over en kam, men jeg kan forsikre deg om at jeg gjerne melder meg som bøddel når den tid kommer (og jeg fortsatt er i live), og skal så mer enn gjerne fjerne familiene Ericsson og Wallenberg fra planeten, sammen med alle de andre som har gjort seg fortjent til det.

   Svar
   • Ja Perj,vi har hatt våre sammenstöt og i hovedsak er uenigheten om definisjonen Jöder.Jeg er overbevist om at jödebegrepet er konstruert,enten det er kazar,askhenasi,ditten eller datt,hensikten er å skape splittelse og eviglangt fiendskap,og hvem tjener på splittelsen ?,Alltid de samme .
    Vi er alle mennesker,det er mitt urokkelige utgangspunkt Perj,Noe har splittet oss og Perj,jeg har respekt for ditt livssyn,sleivete kan jeg väre,men du også har sikkert gjort deg tanker om Babel og babbel.
    Israel er en konstruksjon,det er en kronglete vei for å kunne skille sant fra usant.Det anglozionistiske adelskapet har mye med den konstruksjonen og gjöre,de sto også bak kostruksjonen SHIA og Sunny muslim,de Konstruerte SaudiArabia og British petroleum sto for arrangementet.
    De gamle kolonistene,nå globalistene har stått for all den galskapen som har ridd verden i minst 500 år.
    Det er et langt lerret å bleke,men med en verden som har blitt mye mindre flyter det også informasjon inn til oss som makthaverne har holdt skjult.
    La deg ikke lede inn i fristelse,den läresetningen vet ikke folk lenger hva betyr,det er slik splittelsen og fristelsen virker.
    Jo Perj,vi er nok i hovedsak enige og det er bra,nå må vi file litt på detaljene,om du da godtar mitt syn om at vi alle er mennesker födt uten ondt eller,ja jeg tror faktsk vi er födt inn i godhet,om mamma var tilstede og pappa passet på.
    Og da Per,om vi skal snakke om gud,når alle mennesker er forent i ånd,da er vi gud,oppsplittet blir det mye jävelskap av.
    Og da til slutt,hvem frykter mest et opplyst og forent folk og hvem hindrer oss i å bli opplyste og forente ?.

   • Til Perj,vi må stå opp for sannhet,vi må ikke frykte makten,det er faktisk makten som frykter oss,de er dritredde for at vi forener oss.
    Makten har alltid definert spillereglene,deres spilleregler,fölger vi de spillereglene er vi dömt til å tape,det er maktens hemmelighet,men vi må ikke og skal ikke fölge deres spilleregler,vi lager våre egne og förste skritt er å ikke adlydeikke misforstå,moral og vår etikk skal gjelde,maktens er uten moral,de har bare tvang og regler for å töyle oss.

    ….

    Beskjed fra Redaksjonen til Zørlie: Vi fjernet en passasje her. Slutt å be andre personer om å bruke sine egentlige navn. Om du gjør det en gang til, nå som du har fått beskjed, så blir du blokkert fra å kommentere her. Her er det valgfritt å bruke selvvalgte «nick». Men vi i redaksjonen slår ned på om en person bruker flere forskjellige «nick», og later som han/hun debatter med flere andre. For alt hva redaksjonen vet, så kan selv Zørlie være et «nick» og ikke noe som en ekte Jan Zørlie bruker her i disse kommentarfelt.

    Se på Russere,Kinesere og Amerikanere,felles har de at de ikke danser etter andres spilleregler.Denne menneskerettsdomstolen i Haag er det ingen av de som anerkjenner.
    Og menneskerettigheter,er ikke det å väre fri ?.Innen domstolsapparatet er ferdig med deg har du blitt omgjort til Person,ikke menneske,du har fått navn og nummer nöye registrert på skattekontoret.

   • Ja Jan, vi er nok enige i absolutt det meste, muligens er ikke jeg så «mild» som du er i mitt ønske for «de bortgjemte» globalister, som vel egentlig stammer helt tilbake fra kampen mot Jesus i Tempelet, da han kastet dem ut for at de ikke skulle tjene penger «på hans fars navn».
    Den fortellingen kunne like godt vært fortalt i dag, tjene «penger» på alt og ingenting, men alltid for å gjøre levevilkårene for «normale» mennesker verre, og (penge)»makten» deres større.
    Angående Gud, Satan, Sort/Hvitt; Man kan kalle energien som holder atomene våre sammen for Gud, og anti-materien som vil bryte den opp for Satan, man kan kalle det store furutreet som har stått i vær og vind i 1000 år for Gud, og øksa/tømmerhoggeren som vil felle det for Satan, det spiller ingen rolle hva man tror på, SÅ LENGE DET MAN TROR PÅ ER AV DET GODE BÅDE FOR EN SELV OG ANDRE, og vise versa.
    Is(is)RaEl (deres viktigste «guder i navnet) er selvsagt en abominasjon som ikke har livets rett, noe de nå selv sier; 98% av Is(is)RaEl’s «jøder» er Khazarer, og derfor er landet ikke et alternativ der nede i sanden, siden alle semittiske (etterkommere etter Shem, Abrahams sønn) jøder lever andre steder, for det meste i Skandinavia, på Færøyene, Island og i Øst-Europa (etter mitt skjønn)
    Khazaria var et kongedømme innenfor dagens Ukraina, på de tyrkisk/mongolske stepper som i ca. år 764 konverterte til jødedom, og siden har etterkommere derfra kalt seg «jøder», men er opprinnelig tyrkere/mongoler uten ett eneste gen fra Abrahams slekt.
    Disse khazarene drev med plyndring, voldtekter og drap på stammer rundt seg og på den gamle silkevegen fra Kina som gikk over steppene. Det ble til slutt nok for herskeren i Kiev-Rus, som avtalte med Konstantinopel at han skulle angripe og utslette kongeriket Khazaria, noe som skjedde i år 765. Khazarene ble grundig slått av Rus (Rus=Viking-Russere) og de overlevende flyktet til, (og her kommer det mest interessante sett opp mot både Sovjet og dagens galskap) til Kiev, Tyskland, Polen, de 3 baltiske stater, samt til Russland. I Sovjet hadde de et «hemmelig» politi kalt Cheka (Den Jødiske Cheka på folkemunne), hvor flesteparten av «medlemmene» var khazarer (derav «jødiske») fra nettopp de baltiske statene – dit hvor mange av khazarene hadde flyktet til og sittet og bygd opp sitt hat mor vanlige russere, nå har det blitt avslørt at et droneangrep på en russisk flyplass med største sannsynlighet har kommet fra en av disse 3, merkelig, ikke sant? Men Den «Jødiske» Cheka var de som greide «kunstykket» å utrydde 66 millioner, ikke «av sine egne», for de som ble utryddet var ikke khazarer, de var Rus og Slavere, og derfor fiender av khazarene.
    Så du skjønner Jan, jeg gir ikke så lett «slipp på» khazarene «mine» oppi den galskap, og den mordlyst vi nå ser utfolde seg i verden, og derfor både håper og tror jeg at det finnes et høyere vesen med mer makt enn deg og meg, som kan hjelpe menneskeheten med å fjerne det ugresset som desverre har fått lov til å vokse opp på en ellers fin og vakker planet.

 • en node med hode
  4 september 2023 17:03

  HAR VERDEN BLITT FULLSTENDIG SCI-FI?

  1. De såkalte elitene snakker åpent om depopulasjon. «Ta livet av milliarder av mennesker.» Hvorfor?

  2. De snakker også om microchip-implantat i hjernen. Hvorfor?

  3. Er kirurgisk microchipping virkelig nødvendig i vår nanoteknologiske verden, eller er det bare et distraksjonsledd i depopulasjonsagendaen?

  4. Menneskekroppen er «biologisk», men er den også kjemisk, elektronisk, trådløs, biofotonisk?

  5. Hva er body area networks? Hva er WBAN?

  6. Hva er internet of bodies (et internasjonalt nettverk av menneskekropper)?

  7. Hva er GIG og er du allerede integrert som en node i dette cyber-fysiske nettverket?

  8. Er nettverket våpenet?

  9. Hvert menneske har et unikt (som DNA) biosignal, hvordan kan dette signalet leses, hackes, blokkeres og termineres?

  10. Hva er sammennhengen mellom grafén (i vaksiner, stratosfæriske injeksjoner osv.) og konduktivitet, og må alle noder (i IoB) har høye grafén-verdier?

  11. Hva er syntetisk biologi? Elektronisk krigføring? IEEE? Metamaterialer? Biosensorer? Hva er en sensor-jeger?

  12. Hvorfor så lite (ingen) info om dette i Norge medier (inkl. «alternative medier»).

  Svar
 • «Globalismens essens er satanisk, og satanismens essens er globalistisk.

  For Satans plan er å etablere Antikrists regjeringstid, gi ham en måte å parodiere Kristi jordiske liv, etterligne hans mirakler med groteske underverker, trekke folkemengdene ikke med Sannhetens enkelhet, men med bedrag og løgner.

  Globalismen utgjør så å si sceneoppsettet, manuset og manuset som skal forberede menneskeheten på Antikrists politiske fremvekst, til hvem verdens herskere – hans tjenere – vil overgi nasjonale suvereniteter slik at han blir en slags verdenstyrann.»
  Erkebiskop Vigano

  Svar
  • Dette med «Antikrist» er i dag egentlig ikke så vanskelig å tolke på en realistisk måte.
   Teknologien gir oss gode og logiske svar på dette.

   Begrep som «Kristi legeme», som vi kjenner fra bibelen, er et bilde på, og betyr egentlig menneskeheten. Menneskeheten er «Kristi legeme».

   «Antikrist» har som regel blitt tolket som, imot Kristus. Altså anti : imot.

   Ordet Anti er forøvrig et gresk ord som har en bredere betydning.
   Det kan brukes om både: imot, motsatt eller istedenfor.
   Så la oss ta en nærmere titt på: «Antikrist» i betydning «Istedenfor Kristus». Og da, sett i perspektiv
   med Kristus som bilde på menneskeheten, skulle dette bli: Istedenfor Mennesket.

   Hvis vi observerer den utviklingen som skjer i rasende fart rundt oss i denne tid, er det egentlig ikke vanskelig å finne en definisjon på hva «Istedenfor mennesket» betyr.
   Hva vil ta over istedenfor mennesket/menneskene?
   AI / KI !!!

   Og dette er noe langt mer skremmende enn én ond diktator som liksom skal være Antikrist.
   En diktator kan lett fjernes. Men når AI har tatt styringen over menneskeheten og alt det praktiske, teknologiostyrte vi må forholde oss til i dagliglivet, da er det ikke noen lett vei ut av det.
   Da er forhandlinger, valg, dialog og protester en saga blott.

   Jo mer som blir digitalisert, jo vanskeligere vil det bli. Menneskeheten vil bli sittende i saksen.
   Løsningen på dette kan vi ennå ikke forestille oss, men jeg velger å være optimistisk.

   Svar
 • Eric Kamov
  16 mars 2024 12:41

  »Maktutøvelsens mekanisme i seg selv går under begrepet “Weaponizing everything” (Alt blir gjort til våpen.) NATO er her bare det mest åpenbare uttrykket for dette. Eksempler på andre varianter av “Weaponizing everything”: EU er et våpen mot folket.»

  Tidligere AUF-leder Schtoltenberg: »Våpen,… eh,… ehh, de er veien til fred!»

  https://twitter.com/BlacksharkKa50/status/1768964771368271906

  Svar
 • Kåre Magne
  17 mars 2024 0:27

  Jeg er veldig enig med Eric i at derimot.no presenterer en suveren artikkel som i en ‘våken’ verden burde vært innlysende allmennkunnskap!
  Generelt liker jeg veldig godt måten den er skrevet på og det er flott at den blir publisert på nytt her.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Russlands industri-kapasitet gir dem enorme fordeler:

De produserer i dag tre ganger flere granater enn vesten samlet.

Forrige innlegg

De kaller seg liberale.

I Canada vil de nå forby å uttrykke følelser på internett.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.