POSTED IN Endring av politikken, Økonomi

Hvordan vil du like dette:

Du får en kredit-brikke implantert like under huden.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

CBDC er en løsning på et problem vi ikke har, og de ønsker å implantere det under huden vår.

Av Rhoda Wilson

Professor Richard A. Werner

Professor Richard A. Werner er økonom og professor i bank og finans. Han er kjent som talsmannen for en ny pengepolitikk etter krisen han kalte Quantitative Easing («QE»), da han foreslo den i Japan i 1995 som sjeføkonom i en investeringsbank. Foruten erfaring som senior administrerende direktør og senior porteføljeforvalter i Bear Stearns Asset Management, har han vært forsker ved University of Oxford, Bank of Japan og Asian Development Bank. Han er involvert i etableringen av non-profit samfunnsbanker.

På Amsterdam Science Summit 2022 holdt Werner en forelesning om sentralbankers digitale valutaer («CBDCs») og 2030-agendaen. Og han snakket om CBDC og hvordan høy inflasjon har blitt orkestrert av sentralbanker for å fremme deres agenda.

Det er to aspekter ved QE pengepolitikk som Werner foreslo: QE1 og QE2. QE1 er at sentralbanken kjøper de misligholdte eiendelene i banksystemet. Sentralbanken kjøper opp misligholdte eiendeler til pålydende og problemet er løst, til bankene har en sterk balanse. Men det vil ikke være nok til å få bankene til å øke kreditten.

Så Prof. Werner foreslo QE2 som lar sentralbanken tvinge bankene til å skape mer penger og få dem inn i økonomien. Dette vil bli oppnådd med sentralbanker som kjøper eiendeler, feks eiendom fra ikke-banksektorene. Pengene som ikke-banksektorene mottar fra salget, vil deretter bli satt inn på selgerens bankkonto. Når en økonomi opplever deflasjon, «er det slik sentralbanker kan få penger direkte inn i økonomien,» forklarte Werner.

QE1 ble fulgt av Japan på 1980-tallet, men USA tillot Japan deretter å bruke QE2. Og så ut av det blå og til feil tid, ble QE2 vedtatt av den amerikanske sentralbanken og andre sentralbanker i mars 2020. Men intensjonen med å ta i bruk QE2 på det tidspunktet var å forårsake høy inflasjon. Hvorfor? For å flytte økonomien til et CBDC-system. «CDBC er som et kontrollsystem og et «tillatelses-system for transaksjoner», og ikke en valuta», forklarte Werner.

Det er ikke sikret du vil kunne ta toget under et slikt system hvis brikken viser at du er blokkert av en eller annen grunn. Algoritmene kan du ikke krangle med. Pengene eksister ikke unntatt i cyberspace. Den som kontrollerer algoritmene kontrollerer deg.

«Det er en reservert valuta basert på at du faktisk får tillatelsen. Hvis du er en kritiker av regjeringens politikk eller en kritiker av sentralbanker, kan dette være vanskelig. Eller hvis du våger å gå ut av smartby-sonen på 15 minutter, vil du finne ut at: «Min CBDC fungerer ikke». Dette er ting vi har sett i Kina. Det er nok av videoer der noen prøver å kjøpe en billett, og det fungerer ikke fordi den sosiale kreditt-poengsummen er lav».

Og faktisk er det ingen reell rett til å klage. Med svært få personer som kontrollerer svært mange, vil de bruke datamaskiner og algoritmer for å kjøre systemet. Hvis du anker blokkering av CDBC, vil du få automatiserte svar.

Werner forklarte at de sentrale planleggerne orkestrerer inflasjon for å dekke over endringer i banksystemene. For eksempel, på 70-tallet ble høy inflasjon orkestrert for å dekke over overgangen fra den gullstøttede amerikanske dollaren til petrodollaren. Og den høye inflasjonen vi har opplevd i 2021/2022 har blitt orkestrert for å dekke over overgangen fra petrodollar til CBDC.

I mars 2020 vedtok Federal Reserve og andre sentralbanker QE2, for deflasjon eller en krympende økonomi. I mars 2020 krympet ikke økonomiene, men Federal Reserve vedtok QE2 og kjøpte opp eiendeler fra ikke-banker som tvang bankene til å skape kreditt. Det var veldig tydelig at det kom til å forårsake inflasjon. Dette var ikke en feil, det var med vilje.

Et bevis på at dette var en bevisst handling, var at «like før covid i august 2019 var det et møte i Jackson Hole for den årlige sentralbankkonferansen, men med BlackRock invitert, den store kapitalforvalteren, og BlackRock kom med et forslag, de sa «det vil bli en ny krise men denne gangen bør vi skape inflasjon». «Inflasjonen er med vilje skapt av sentralbankene og de sentrale planleggerne. «Den virkelige grunnen til at de ønsker denne inflasjonen, fordi det er for å dekke over oppløsningen av petrodollaren, og gå over til et nytt CBDC-basert system».

Det snakkes om at CBDC-er brukes via telefonbaserte apper. «Ja, det er startfasen. Men det som allerede var klart i 2015, er det endelige målet – ble jeg fortalt av en sentralbankmann – er at CBDC blir et lite implantat under huden, en krenkelse av menneskeverdet etter mitt syn.

Så, de bruker kriser og arbeidsledighet for å innføre borgerlønn, for å få folk til å akseptere en CBDC-brikke implantert under huden. «Du vil få 2 000 euro inn på kontoen din hver måned. Men selvfølgelig, for å drive dette effektivt vil de si: «Vi må bruke den nyeste teknologien, så du må ha et CBDC-brikkeimplantat».

Fra The Expose, publisert 9juli 2023.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker og video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: CBDCs are a solution for a problem we don’t have, and they want to implant it under our skin.

Forsidebilde: iStock

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • En del ungdom, som uansett har smartfonen mer eller mindre klebet til kroppen og på nattbordet en halv meter fra hodet om natten, er «groomet» nok til at unge ansatte ved et firma i Sverige, husker ikke hvilket, allerede for noen år siden mer enn gjerne meldte seg frivillig og fikk satt inn implantatet. En dag på vinmonopolet sa jeg til en ungdom i kassen at snart er kredittkortet vel avlegs og man kan betale med microchippen i kroppen; han syntes det ville være helt kult. Hvis hele deres liv er lagt inn på smartfonen, og hvis de forlegger den eller mister den får de nervesammenbrudd, da virker det sikkert veldig greit å aldri risikere noe så grusomt som det. Alt legges til rette for CBDC, og de unge følger rottefangeren i Hameln.

  Svar
  • I går, på min morgenspasertur, så jeg en ung jogger, for lettkledd til å ha lommer til fonen sin, no problem, den bar hun i en strikkanretning på overarmen. Tilgjengelig 24/7. At mange synes det er like greit å slippe å drasse på dingsen tror jeg dessverre kan være tilfelle, og vil stille seg på venteliste for å bli microchippet som en bikkje. Så de kan spores til enhver tid. Og motta frekvenser fra antenner hvorenn de går, dag og natt, over hele kloden. Velkommen i den nye verdensorden, stig på stig på.

   Svar
 • «Pengene som ikke-banksektorene mottar fra salget, vil deretter bli satt inn på selgerens bankkonto. Når en økonomi opplever deflasjon, «er det slik sentralbanker kan få penger direkte inn i økonomien,»

  Vet folk hva ‘penger’ er? Og hvordan penge- systemet virker, eller blir styrt?
  Lite trolig. Allikevel gir vi penger og pengestyrerne så stor makt at det/de kan legge nasjoner i grus. F.eks. ved rentefastsettelse eller valutatriksing.

  Det vi trenger er en bred diskusjon & opplæring for å avsløre dette maktapparatet.

  At noen, som ikke er katter eller hunder, vil legge inn en chips under huden for å lettere slippe inn katteluka, er eventuelt en annen forunderlig sak. Og enten det vil gjelde penger eller som vaksinepass.

  Svar
  • Å studere opphavet og historien til pengesystemet er et godt tips, Frikar. Det går mye lengre tilbake enn da tempelridderne tok det med seg til Sveits etter korstogene. Under korstogene innførte de sjekksystem, så pilgrimer ikke måtte reise med verdier som ville bli stjålet på vei til eller fra Jerusalem, men jeg tror det er enda eldre enn det. Fønikerne, kanskje; de likte gull de fikk fatt i på afrikakysten, materialet til å lage mynter. Og så er det noe med black nobility i Venezia. Spennende.

   Svar
 • En liten sabotasje vi kan gjøre i hverdagen er å alltid bruke kontanter der det lar seg gjøre.

  Svar
 • Kåre Magne
  11 juli 2023 20:44

  Interessant dette, både e og Frikar.
  Apropos smart-telefon, så er det ikke akkurat så lurt å ha den tett på kroppen 24/7, iallfall ikke uten strålebeskyttelse, men det er det ikke så mange som tenker på. Så kan man jo bare lure på hvor mye disse microchippene vil stråle og som du sier (e): «Motta (stråle)frekvenser hvorenn de går».

  Svar
 • Hvorfor skal vi chippes når vi likevel bærer en chip i hånden som gir mye mer info til totalovervåkerne?

  Svar
 • En del bibelske profetier er i ferd med å oppfylles – Johannes åpebaring …. Bare å lese.

  Svært få kommer til å reagere og når de endelig oppdager at dette ikke var så lurt, da er det for sent.

  Svar
 • En gersk fisker lå på stranden og slappet av etter endt sjøvær. Sjekta hadde han dratt opp i fjæra. Han hadde til og med fått såpass at det var nok til familien og naboene. Mens han lå der og nøt stunden, ankret det opp en svær yacht. En ribb ble låret og satte kursen mot fiskeren på stranden. En lyshåret nordmann hoppet i land og kom bort til fiskeren. « Det er bra med fisk her» , sa nordmannen. «Ja, sant det,» svarte fiskeren. «Det er nok til alle i landsbyen.» Men hvorfor kjøper du deg ikke en tråler?», spurte nordmannen. «Hvorfor skal jeg det?» , sa fiskeren.
  «Jo, da kan du fiske mye mer og da blir du rik.» «Å…hvorfor er det så viktig og bli rik?» «Jo, da behøver du ikke gjøre annet en å ligge på stranden og slappe av.» « Det er jo det jeg gjør nå.», svarte fiskeren.

  Svar
 • fjernkontroll
  22 januar 2024 16:03

  …og narrativet slukes rått. Skuffende lite kunnskap i den «oppvåknede» delen av befolkningen på dette området, de fleste totalt uforberedt og uvitende: Chipping via kirurgiske inngrep er unødvendig for kognitiv- og kinetisk fjenkontroll, -stimulasjon og -modulasjon. Trådløsteknologien er er gammel, infrastrukturen er ny. Lær og lev… Fakta, påstander og ord fra denne ikke-utfyllende siden kan være et utgangspunkt til egenlæring for de fortsatt uvitende: https://www.remote-neural-monitoring.com/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I Norge analyserer vi ikke det som skjer i verden.

Vi støtter imperialismen og TROR og HÅPER det holder.

Forrige innlegg

Krigshisserne i vest forbereder seg på noe stort:

Er du mentalt forberedt på krig?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.