POSTED IN Helse

Hvordan kan vi fylle på?

Immunforsvaret trenger drivstoff for å virke.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Immunforsvaret kan gå tom for drivstoff

Immunforsvaret er der hele tida, men det kan gå tomt for drivstoff. Da får ikke immunforsvaret til å bekjempe infeksjoner og feberen stiger.

Artikkelen er hentet fra Mer D-vitamin!

Kilder til denne artikkelen finnes nederst i artikkelen.

Når vi blir vaksinert eller invadert av et ekte virus, mobiliseres immunforsvaret. Da må immuncellene finne D-vitamin i blodet for å kunne formere seg. Her er den tekniske forklaringen i fire setninger:

 1. Når vi er friske ligger immuncellene i dvale.
 2. Kommer det en vaksine, et virus eller en bakterie inn i kroppen, er det signalstoff som varsler immuncellene om at de må formere seg (celledeling) og gå til kamp mot inntrengeren.
 3. For å få til det, lager immuncellene et hormon som kan aktivere genene som utløser celledeling.
 4. Dette hormonet lages av et stoff som heter D-vitamin.

Virusinfeksjoner og vaksiner gir D-vitaminmangel

Når immunforsvaret er ferdig med å bekjempe et virus, har det brukt mye kolekalsiferol (D-vitamin) til å drive celledelingen. Derfor er det mange som utvikler D-vitaminmangel i løpet av en virusinfeksjon. Spesielt hvis de har D-vitaminmangel i utgangspunktet.

Det samme oppstår når du tar en vaksine. Hele poenget med vaksinen er å provosere immunforsvaret til å mobilisere for å lære seg å kjenne igjen viruset som vaksinen er laget med. Det får immunforsvaret til å mobilisere på akkurat samme måte som hvis du blir infisert med ekte virus. Og forbruket av D-vitamin øker på samme måte.

For å sikre at immunforsvaret kan gå i gang med neste runde, er det lurt å fylle opp lageret med D-vitamin etter en mobilisering, enten det er på grunn av virus eller vaksine. 

silhouette of person's hands forming heart
Solen er den viktigste D-vitaminkilden

Så mye D-vitamintilskudd er det trygt å spise.

Legene har visst i 40 år at immunforsvaret ikke virker uten vitamin D. Hvorfor de ikke vil bruke denne kunnskapen, er det ingen som kan forklare.

Det finnes mye forskning som forklarer opplegget i detalj. Nedenfor er et par artikler vi har skrevet, med linker videre til vitenkapelig litteratur som er fagfellevurdert og publisert i svært anerkjente vitenskapelige tidsskrifter.

Litteraturen vi skriver om i artiklene under forklarer hvordan vitamin D ikke styrker, men STYRER immunforsvaret. Artiklene peker blant annet til 16 vitenskapelige studier publisert mellom 1983 og i dag, som viser hvordan T-celler bruker vitamin D til å styre celledeling.

D-vitamintilskudd må gjennom to ombygginger for å aktiviseres som et steroidhormon. Her finner du navnene på de tre stoffene som alle er vitamin D.

Noen leger mener at det kan være lurt å fylle på drivstoff til immunforsvaret når vi blir syke, for å sikre at det ikke kræsjer mens det holder på å bekjempe virus. Skjer det, kan det oppstå autoimmune reaksjoner. Artikkelen under inneholder linker til vitenskapelige artikler som viser hvordan vi etterfyller D-vitamin på immunforsvaret.

Artikler:

T-celler trenger vitamin D for å krige

Vitamin D styrer celledeling i immunceller

D-vitamintilskudd må gjennom to ombygginger for å aktiviseres som et steroidhormon. Her finner du navnene på de tre stoffene som alle er vitamin D :

Lær tre nye ord

Noen leger mener at det kan være lurt å fylle på drivstoff til immunforsvaret når vi blir syke, for å sikre at det ikke kræsjer mens det holder på å bekjempe virus. Skjer det, kan det oppstå autoimmune reaksjoner. Artikkelen under inneholder linker til vitenskapelige artikler som viser hvordan vi etterfyller D-vitamin på immunforsvaret.

Har du prøvd D-vitamin-hammeren?

Forsidebilde: Dawn McDonald

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Som jeg har skrevet hele tiden !

  Falske vaksiner (mRNA) og vaksiner generelt bygger ikke opp immunforsvaret ditt, – vi må selv sørge for at kroppen vår er i stand til å bekjempe infeksjoner av en hvilken som helt grad og uten byggesteiner som mineraler og vitaminer går dette svært dårlig! –

  Disse bygger opp vårt originale immunforsvar mens disse mRNA vaksinene svekker dette ved blant annet å produsere antistoffer (TH2) som i en stor grad vil svekke hoved-immunforsvaret (TH1) som er den eneste faktoren som egentlig kan forsvare kroppen dersom den blir angrepet og smittet av både virus og bakterier (Generell Biologisk Viten) !

  Fakta er at mange av oss blir alt for lett syke av virus og generelt pådrar seg unødvendig kreftrisiko nettopp på grunn av kroppens manglende forråd av vitaminer !

  Slik det blir fremstilt av helsemyndighetene får mange av oss forståelsen av at vitaminer ikke er viktig fordi vitaminer i seg selv ikke kan bekjempe virus og infeksjoner i seg selv, men det var da heller ikke hensikten med å promotere vitaminer som en sykdomsforhindrende kur.

  Alt for liten informasjon fra helsemyndigheter og leger om vitaminenes virkemåte, – hvordan de vil hjelpe kroppen med å utvikle å styrke kroppens selvforsvar, – har etter min mening vært totalt fraværende i denne Coronadebatten og vært medvirkende til at mange unødvendig har blitt syke og dødd av dette viruset !

  Ikke kun en mening men Fakta !

  God Helg

  Svar
 • Kosttilskudd er livsviktig. Maten vi dytter i oss er vomfyll å fri for næringsstoffer da den kommer fra utarmede og forgiftede jorder. Legemiddelindustrien med sitt salgskorps av fastleger og helsevesen forøvrig deltar absolutt i anstrengelsene for å nedsnakke kosttilskudd. Ellers vil de slite med å selge produktene fra Pfizer, Moderna osv. De er grundig hjernevasket av den kriminelle industrien. Når de har bestått «utdannelsen» er de autoriserte medisinselgere med høy lønn fra det offentlige og bonus fra medisinleverandørene å kan prakke medisin på saueflokken som utgjør egen pasientportefølge (kundemasse). Man husker hvordan fastlegene presset giftsprøyter på alle under den såkalte «pandemien» å man bør være alvorlig paranoid i møte med hvitfrakkene. Husk – det er ikke deres moral som gjør at du fortsatt er i live. Man må passe seg sjøl.

  Svar
 • SÅ sjokkerende onde kan mennesker være. «Så vidt jeg har skjønt har mRNA genterapi brukt som vaksine innebygde komponenter som angriper hjernen, særlig områder av det limbiske system» , sier dr. Dietrich Klinghardt på gatesofvienna.net i intervju med Corona Ausschuss, noe han fikk vite av en insider i Pfizer. Så personlighetsforandring er tilsiktet; injeksjonen later til å gjøre folk troskyldige og medgjørlige, forvandlet til ukritiske og avstumpa zombier.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Strek i regningen for sabotørene?

Et av Nord Stream 2-rørene er uskadet og kan sende gass til Tyskland

Forrige innlegg

Sjokk-terapi økonomen Jeffrey Sachs sier det alle ellers i verden skjønner:

USA stod bak en av verdenshistoriens største enkelt-terrorhandlinger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.