POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Hvor vanlige og alvorlige er bivirkningene?

Overdriver kritikerne?

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Meningsmåling viser hvor vanlig alvorlige vaksinebivirkninger egentlig er

En journalist gjorde det som egentlig er oppgaven til helsemyndighetene og de store mediene, og bestilte for egen regning en undersøkelse fra et velrenomert meningsmålingsinstitutt for å spørre hvor omfattende egenopplevelsen av alvorlige bivirkninger er.

Den tyske journalisten Boris Reitschuster gjorde det som egentlig er oppgaven til helsemyndighetene og de store mediene. Spørsmålet er selvsagt hvor vanlig alvorlige bivirkninger fra vaksinasjonene er. Kansler Olaf Scholz sa i nyttårstalen at «nesten fire milliarder mennesker rundt om i verden har nå blitt vaksinert. Uten større bivirkninger». Selv om det selvsagt er kjent at alvorlige bivirkninger forekommer, er det er veldig subjektivt om du vurderer antallet som «høyt» eller «lavt».

________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Midt I Fleisen
________________________________________________________________________

Mange tviler på de offisielle tallene. Samtidig forteller mange leger at mange bivirkninger som i det minste er tidsmessig relatert til vaksinasjonen ikke engang registrert, fordi det er for tidkrevende og legene ikke får betalt for arbeidet.

Fordi de store mediene tilsynelatende unngår spørsmålet, bestilte Reitschuster en representativ meningsmåling om emnet fra et anerkjent meningsmålingsinstitutt. INSA spurte 1004 voksne i Tyskland om de var vaksinert og om de hadde noen bivirkninger. Resultatet gjør at den offisielle fortellingen – «knapt noen bivirkninger»- kollapser og bekrefter nøyaktig det mange medisinske fagfolk rapporterer fra egen erfaring.

For å kunne samle inn dataene nøyaktig, måtte INSA først stille følgende  spørsmål: «Er du vaksinert mot koronaviruset?» Ifølge impfdashboard.de er 57,60 millioner av de 69,4 millioner voksne i Tyskland vaksinert. Det tilsvarer en vaksinasjonsrate på rundt 83 prosent. Dette er nøyaktig resultatet av INSA-undersøkelsen:

60 prosent har boostervaksinasjon, 23 prosent har to doser uten boostervaksinasjon. Ytterligere fire prosent svarte at de er delvis vaksinert. 12 prosent oppgir at de ikke er vaksinert  – ekstrapolert til befolkningen vil det si 11,8 millioner mennesker.

German far-right AfD party elects new leader backed by radical wing | Euronews
Velgere fra AfD er mer skeptisk enn andre til vaksinene

Velgere fra høyrepartiet AfD oppgir langt oftere enn velgere fra andre partier at de per idag ikke har mottatt noen vaksinasjon mot korona (44 prosent). Grønne velgere er de mest vaksinerte (96 prosent), noe som også er bemerkelsesverdig, fordi dette partiet er en av de sterkeste motstanderne av genteknologi, og en stor andel av de nye vaksinene er basert på slik genteknologi.

Det er også et øst-vest skille. Respondenter fra Øst-Tyskland oppgir oftere enn respondenter fra Vest-Tyskland at de ikke er vaksinert mot koronaviruset (19 / 10 prosent).

Og nå til det viktigste resultatet av undersøkelsen: 15 prosent av de spurte oppga at de led av alvorlige bivirkninger; Ekstrapolert til de 57,60 millioner vaksinerte, er det 8,64 millioner. Selv om «alvorlighetsgraden» av bivirkningene definitivt er subjektiv – er den offisielle fortellingen, der det knapt eksisterer noen alvorlige bivirkninger, blitt knust i følge resultatene av denne undersøkelsen.

Og antallet tilsvarer nøyaktig hva mange leger forteller. En praktiserende lege Reitschuster spurte, bekreftet at dette samsvarer nøyaktig med tallene fra hennes praksis – selv om hun antar mer enn 20 prosent tilfeller med alvorlige bivirkninger: «Etter min erfaring er at unge friske mennesker har en tendens til bivirkninger, alvorlig hodepine, hevelse i lymfeknuter, feber. Og også en del tromboser og lungeemboli hos eldre, selv om dette er vanskelig å bevise. Totalt sett har frekvensen av hjerteinfarkt økt.»

Gesundheit: „Nicht jeder Bluthochdruckpatient braucht Medikamente" - [GEO]
Gunter Frank 

Doktor Gunter Frank kommenterer undersøkelsesresultatet: «I de 30 årene jeg har vært lege har jeg bare opplevd en sjelden gang røde injeksjonssteder etter en ordinær godkjent vaksinasjon, eller svært sjelden feber som varer i flere dager (noe hyppigere etter svineinfluensavaksinen Pandemrix), og én gang et revmatisk anfall trolig relatert til vaksinasjonen. Det er det hele, etter 30 år. Og nå dette: 15 prosent kraftige bivirkninger etter kovid-vaksinasjon. Akkurat som jeg og mange av mine kolleger har opplevd i flere måneder.»

Antallet som rapporterer alvorlige bivirkninger er spesielt eksplosivt, også med tanke på overdødeligheten som har økt dramatisk i flere måneder og ikke kan forklares med koronadødsfall.

45 prosent av de vaksinerte rapporterer om svake bivirkninger.

Bare 40 prosent av de vaksinerte, det vil si under halvparten, oppgir at de ikke har følt noen bivirkninger i det hele tatt.

De over 40 år og over hadde oftere ingen bivirkninger i det hele tatt enn yngre respondenter med minst én koronavaksinasjon.

Mannlige respondenter med minst én koronavaksinasjon oppgir betydelig hyppigere enn kvinnelige respondenter at de ikke har opplevd noen bivirkninger (48 / 33 prosent). Kvinnelige respondenter, derimot, rapporterer milde bivirkninger oftere enn menn (51 / 39 prosent).

Ekstrapolert til hele verden ville det forøvrig bety at med 4 milliarder vaksinerte finnes det 600 millioner mennesker som selv mener de har alvorlige bivirkninger.

Kilde: Reitschuster, Bitchute

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: Towfiqu barbhuiya

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • «Bundesland med høy vaksinekvote har høyest overdødelighet». reitschuster.de

  Svar
 • Northern Light.
  17 januar 2022 19:10

  15 prosent har alvorlige bivirkninger. 15 av 100 er omtrent som 1 av 6. Det vil si at oddsen for at en får en alvorlig bivirkning er omtrent den samme som for at det smeller når en spiller russisk rulett. For lades en revolver med 6 skudds tønne med en patron, tønnen spinnes og en trekker av, er sjansen for at skuddet går av 1 av 6. En revolver er et skytevåpen, og når mRNA-injeksjonene kalt vaksiner gir en alvorlig bivirkning i nesten 1 av 6 tilfeller så er dette et biovåpen.

  «Bare 40 prosent har ingen bivirkninger». Det hadde vært interessant å vite om det ble spurt om status, alder, yrke og utdannelse i spørreundersøkelsen. For det er sterk mistanke om at injeksjonene gis differensiert. Herskerklassen, finansfolket, overklassen, kongelige, statsoverhoder og politikere tar ikke en injeksjon som gir en alvorlig bivirkning til 1 av 6. De får en ufarlig saltoppløsning og registreres som fullvaksinerte og får alle rettigheter.

  Den gis heller ikke til journalister, nyhetsankere, skuespillere, kjendiser og andre som trengs for å styre, kontrollere og underholde befolkningene. Heller ikke til nøkkelpersonell i infrastrukturen, forskning, administrasjon i stat og kommune, produksjon av mat og teknologi, militære og politi som herskerklassen trenger i sin nye verdensordning som blir et høyteknologisk samfunn.

  De som får den dødelige varianten av mRNA-injeksjonene kalt vaksiner er de som er utenfor yrkeslivet av alder eller andre grunner. I herskerklassens nye verdensordning er alle sosiale rettigheter privatisert, og storkapitalen har tatt over alle offentlige oppgaver. De skal ikke utgifter med eldre på offentlige velferdsordninger. De som kan bli gamle i New Wold Order er de som har private pensjonsordninger, det blir som regel fra øvre middelklasse og oppover, eller rike som kan leve av kapitalreserver.

  I NWO blir det ingen fattige, for fattigdom er utryddet ved at fattige og invalide blir utryddet med «vaksiner». Finansfolket trenger heller ikke den fattige befolkningen i u-land med rike naturressurser. De multinasjonale storselskapene som plyndrer u-land for deres ressurser i dag som i Afrika, bruker egne folk til dette og i liten grad lokalbefolkning.

  Finansfolket, herskerklassen styrer verden med jernhånd, de er fullstendig skruppelløse og nådeløse og vil bare ha folk i slaveklassen som er profitable for dem og ikke gir kapitalen utgifter. New World Order blir en orwellsk verden 2.0, hvor slaveklassen blir frittgående i åpent fangenskap. De vil ikke eie noe, med får en minimumstilværelse av styringsklassen som herskerklassen delegerer styringen av slaveklassen til. De får en bolig og mat så lenge de er produktive og profitable for herskerklassen. Ikke tatt fra en dystopisk sci-fi roman, det er bare å lese Claus Schwads bøker, publikasjoner og taler fra World Economic Forum, der beskrives New World Order godt nok.

  Svar
  • Veldig bra sammendrag av fakta, de forskjellige batch nr(lot no) er funnet av corona commisjonen i tyskland,led et av Dr.Reinart Fullmich I sammarbeid med 50+ toppadvokater,som har intervjuet verdenskjente topp forskere, Luger,mikrologer,ex.phizer top sjefer, oppfinner av mRNA vaksine m.m.
   Prosssen I menneskerettsdomstolen i Haag,Holland,er begynt.

   Svar
 • Jeg har tatt både Pfizer og Moderna og kjente null og niks bortsett fra selve stikket i armen. Hvis 15% får alvorlige bivirkninger, så burde jeg ha hørt det på jobben der jeg har 60 kolleger. Og jeg har ikke hørt om noen ennå.

  Svar
  • Wasan Totland
   19 januar 2022 16:50

   Jeg har ikke sett dette nicket her før. Jeg er derimot kjent med metodene fra øst-Tyskland. Du var altså så ivrig på å fortelle at du laget eget nick for det? Legen-nicket er forsvunnet.

   Svar
 • Northern Light.
  19 januar 2022 17:03

  DR. RAINER FUELLMICH MED SENSASJONELLE NYHETER SOM KAN AVSLØRE BIG PHARMA.

  Partier med Covid-19 vaksiner er merket etter grad av giftighet.

  Ifølge Wodarg, en tysk lege og epidemiolog som spesialiserer seg på lungesykdommer og miljømedisin, viser data fra Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) at vaksinepartier er sekvensielt merket med varierende toksisitet.

  Han la til at dette nå er vist statistisk og vil bevise at Covid-vaksineprodusentene har jobbet på en koordinert måte med den hensikt å drepe og skade folk som har tatt vaksinene deres. «Det er ikke vaksinasjonene. Det er ikke sant at det er det samme innholdet i hver injeksjon. Og vi har veldig gode bevis på at partiene som er forskjellige, har annerledes innhold og har forskjellig effekt,» forklarte Wodarg.

  Wodarg noterte seg serienumre og partier i USA i områder der ikke var noen tilfeller av skader, mens andre partier andre steder viste at mange mennesker døde. Han forklarte at man med enkelte partier kan en se at noe skjer og det er her man ser tilfeller av toksisitet uttrykt i dødsfall. Den tyske legen la til at Pfizer- og Johnson & Johnson-vaksinene har en fryktelig opphopning av skader i visse partier av injeksjonene.

  Fuellmich påpekte at når «hensikten» er bevist, er det ingen rettslig immunitet eller fritak for ansvar for noen eller noen organisasjon som er involvert i disse forbrytelsene mot menneskeheten. «Hvis du ser på den totale bevismengden, er det mer enn nok bevis. En helt fersk presentasjon gjort av tidligere Pfizer visepresident Dr. Mike Yeadon viser nøyaktig hvordan de bruker disse forskjellige batchene, for å eksperimentere med å prøve ut hva slags dosering som trengs for å drepe mennesker og skade folk,» sa Fuellmich, «det er uunngåelige bevis på en overlagt plan, og når du først har fastslått at det er overlagt, er det ingen immunitet for noen lenger, ikke engang i USA».

  Wodarg: Vaksiner laget med vilje for å drepe tusenvis.

  Wodarg sa at vaksinene er et planlagt eksperiment, og ble laget for å drepe tusenvis av mennesker med vilje. Fuellmich la til at det ble gjort på en koordinert og synkronisert måte med Pfizer som tok ledelsen og ble fulgt av Moderna og Johnson & Johnson. Han bemerket at alle disse farmasøytiske selskapene visste om dette masseseriedrapet.

  – Dette er et juridisk problem. Men dette gjør det mye lettere for enhver advokat i denne verden å vise intensjon. Det er en uunngåelig konklusjon,» sa Fuellmich. «Du kan vise hensikt. De bruker bevisst forskjellige doser koordinert med hverandre slik at de ikke forstyrrer hverandre for å prøve å finne ut hva som dreper og skader mest effektivt.»

  Dr. Sam White, en lege fra Storbritannia som ble suspendert av National Health Service (NHS) i juni 2021 for å ha reist bekymringer om sikkerheten til COVID-injeksjonen, sa at alt er gjort for å skjule de sanne tallene, og at rapporteringssystemer var aldri robuste nok for en direkte klinisk utprøving av millioner eller til og med milliarder av mennesker.

  «Hvis vi kan bevise kriminelle hensikter eller til og med grov uaktsomhet kan det godt være at de som har blitt skadet, eller de som har mistet sine kjære, faktisk kan få erstatning,» sa White. «For øyeblikket er det i utgangspunktet umulig i Storbritannia og ellers i verden. Og det har vært tilfelle med vaksiner i lang, lang tid. Det er nesten som det utrolig nok er en slags synkronisert innsats.» Fuellmich sa at funnene vil ha enorme juridiske konsekvenser når det er bevist at vaksinene ble bevisst og med vilje laget for å skade mennesker.
  «Du må trekke en konklusjon, og den juridiske konklusjonen er at det er gjort med intensjon, og fra dens hensikt kan de bli straffet og bli erstatningsansvarlige. En kan gå opptil 21 ganger mer i erstatning enn den faktiske skaden, og som kan legges på toppen av den faktiske skaden. I disse tilfellene vil jeg tro du kan gå opptil tusen ganger fordi disse menneskene ble så hardt skadet. Jeg tror dette kommer til å være nok til å plukke hele den farmasøytiske industrien fra hverandre,” konkluderte Fuellmich.

  Oversatt artikkel fra Global Research 18 Januar 2022, noe forkortet:
  Dr. Rainer Fuellmich, Latest Bombshell About COVID «vaccines» Will Dismantle Big Pharma.
  Skrevet av Planet Today, med Dr. Rainer Fuellmich, Dr. Wolfgang Wodarg og Kevin Hughes.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Transhumanisme, hva er det?

Forestillingen om menneskemaskiner, alltid sterke lykkeligere – og friske.

Forrige innlegg

Scenenekt fjerner ikke virkeligheten

Den jødiske lobby finnes og er bred

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.