POSTED IN Helse

Hvor mange blir arbeidsuføre etter covid-vaksinering?

En sykehistorie.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Da Svineinfluensa-kampanjen med forsøk på massevaksinasjon ble brått stanset skyldte det ikke at vaksinene forårsaket mange døde, men noen relativt få tilfeller med narkolepsi. En annen grunn var naturligvis at det var omtrent ingen som døde av svineinfluensaen. Hvorfor vaksinere mot en helt ufarlig sykdom?

Altså skadene som følge av vaksinene (narkolepsi) var større enn gevinstene ved vaksinering. Jeg kjenner en som ble påførte en slik skade og vedkommende er nå permanent arbeidsufør.

Nå står vi overfor en ny massevaksinering. Tallene fra mange land, også fra Norge, forteller om tusenvis rapporterte døde som følge av vaksinene og svært mange flere med alvorlig bivirkninger, også av vaksinene. Mange sier at det som innrapporteres er toppen av isfjellet og at de reelle tallene er langt høyere.

Vi vet dessuten ikke om disse vaksinene har negative langtidsvirkninger i form av døde og alvorlig syke. Det vil vise seg etter som tiden går og er langt vanskeligere kontrollere. For folk dør jo før eller siden. Etter som tiden går kan det være vanskelig å avgjøre om det er vaksinen som har skylden eller andre forhold.

Narkolepsi er en sjelden kronisk sykdom som gir ekstrem søvnighet (hypersomni) på dagtid i en eller annen form. Mange kan også få små anfall av muskelsvakhet (katapleksi), søvnparalyse, hallusinasjoner ved oppvåkning eller innsovning, oppstykket søvn og livaktige drømmer.

Men alvorlig bivirkninger kan være mye forskjellig. jeg kjenner ikke kriteriene for denne kategorien, men jeg forestiller meg at et vesentlig kriterium er at vedkommende i korte eller lengre perioder blir arbeidsufør. Noen blir det permanent som med narkolepsi.

Denne gruppen er vesentlig høyere enn antallet som dør av vaksinene. Ser en på rapportene fra ulike land er tallene over rapporterte alvorlig bivirkninger etter vaksinering skyhøye. For å forstå hva dette dreier seg om presenterer jeg derfor en personlig rapport fra en som er havnet i denne gruppe «alvorlige bivirkninger».

Enhver forstår at dette ikke er bagateller men egentlig dramatiske reaksjoner, i dette tilfellet som eksempel fra en enkelt person. Vedkommende som har skrevet denne ønsker å være anonym.

Knut Lindtner (red. derimot)

En vaksinehistorie 

Mann på 32 år, arbeider i kommunal institusjon. Har ingen kjente allergier eller autoimmune sykdommer fra før. Helsen var tilfredsstillende og han jobbet 100 %. Ganske aktiv i hverdagen og veldig sosialt anlagt. 

Onsdag 3. mars ble jeg vaksinert med AstraZeneca, ingen umiddelbare reaksjoner. Natt til 4. mars fikk jeg feber og generell sykdomsfølelse, ble hjemme fra jobb denne dagen. Lørdag 6. mars følte jeg meg fin og dro på jobb. Jeg hadde jobbehelg, dermed jobbet jeg også søndag 7. Denne søndagen ca. Klokken 17 på ettermiddagen var det akkurat som om jeg ble knivstukket i ryggen, en dyp og kraftig stikkende smerte hogg tak i meg. Smerten forsvant like fort som den kom. Etter noen timer begynte jeg å verke i absolutt hele kroppen, spesielt i ryggen. Mandag 8. mars dro jeg til legen fordi jeg tenkte det var lurt å dokumentere bivirkningene. Jeg var ikke blitt noe bedre og hadde kraftige symptomer som minnet om influensa. Legen sykemeldte meg i to uker med mistanke om at immunforsvaret jobbet hardt. 

man wiping mouse with tissue paper

Dagene gikk, og jeg ble mer og mer sliten. Jeg verket, hadde feber og høyt søvnbehov. Torsdag 18.3 var jeg med på et personalmøte på teams. Dette varte i litt over to timer, jeg ble ekstremt tappet for energi og måtte sove litt. Klokka 15:30 kom min ektefelle hjem med mat og jeg satte meg på sengekanten for å kle på meg. 25 min. senere kommer jeg til meg selv ved at jeg ligger i stabilt sideleie med ambulansepersonell rundt meg. Jeg hadde ikke kommet til mat, men ligget bevisstløs i sengen med krampeanfall i 25 min uten å respondere.
Jeg ble ambulansen til sykehuset og tok masse undersøkelser av hodet for å være sikker på at ikke noe var galt. Det ble ikke funnet noen årsak til anfallet, heller ingen tegn til epilepsi. For sikkerhetsskyld ble jeg fratatt førerkortet i 6 måneder. 

Mandag 22.3 ble jeg videre sykemeldt med diagnosen «Reaksjon ved vaksinasjon»
Jeg var subfebril, altså lett feber på 38 grader og verket. Det verste var den ekstreme fattiguen (tretthet), det var slitsomt å bare skulle gå på do. Dette varte til rett over påske. Etter påske avtok alle symptomer og jeg fikk et vindu 3-4 timer hvor jeg klarte å være noe aktiv, med det mener jeg handle, lage mat og hente posten. Dette var ikke nok til at jeg kunne begynne å jobbe, det er ikke mulig med korte vakter på min arbeidsplass. Etter to uker snudde formen brått, og jeg ble sengeliggende i to uker med feber, skjelvinger, kroppsverk og fatigue. Jeg har videosamtale med legen hver 14. dag. 19.5 foreslo legen en kur med prednisolon, jeg hentet pillene samme dag og det var som å vri på en bryter. Feberen og verken forsvant, og fatiguen 

Ble bedre. 27.5 tok jeg andre dose, men denne gangen Pfizer. Jeg reagerte ikke noe spesielt på denne vaksinen. 

Nå etter snart 3 måneder er jeg fremdeles 100% sykemeldt og sliter enda med fatigue og tidvis kroppsverk. Dagene svinger voldsomt i hvor sterk fatiguen er, men den blir sakte bedre. Jeg føler meg dum og svak. Både kollegaer og venner er flinke til å påpeke hvor tregt det går eller hvor voldsomme reaksjoner jeg fikk. Andre kommenterer: Jøss, er du syk igjen? Hvor på jeg må svare at jeg ikke har vært frisk siden jeg fikk første dose med AstraZeneca. Stadig må jeg forsvare meg, og jeg føler meg mistrodd.


Akkurat som om jeg selv har valgt å tilbringe 3 måneder i senga.

Pr i dag 3.6 er jeg sykemeldt til 5.7, med en forhåpning om at fatiguen skal være så redusert at jeg kan klare en arbeidsdag. 

Forsidebilde: Adrian Swancar

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Gjøran Gundersen
  5 juni 2021 10:36

  Takk for at du delte din historie, men hvorfor i allverden tok du den andre vaksinen? Leste du deg ikke opp på alle bivirkningene på Pfizer sin høyeksperimentelle mRNA vaksine?

  Håper du blir snart frisk!

  Svar
 • «27.5 tok jeg andre dose, men denne gangen Pfizer. Jeg reagerte ikke noe spesielt på denne vaksinen. »

  – etter reaksjonen på den første ‘vaksinen’ er dette helt utrolig. Man skulle tro han ville ha brukt litt tid på å lese litt om hva disse 2 produktene egentlig er og hvordan godkjenningsprosessen foregikk. Dette viser hvor skremmende sterk den nærmest religiøse troen på ‘vaksinen’ og hele fortellingen er.

  Svar
 • Konspirasjonsteori eller sannhet? Natural news publiserer nå en historie om at dypstaten planlegger en masssive false flag event, som bare er uker unna. Hensikten er å diskreditere anti-vaxxere. Dypstaten er nå desperate etter å oppnå 70% vaksinedekning, og for å nå dette målet er de villige til å ta i bruk alle midler.

  Det vil jo være lett å avgjøre om dette er tull eller ikke. Hvis vi får en massiv false flag event, som som sagt bare skal være uker unna, kan vi gå ut fra at det er noe i dette. Hvis ikke, kan vi konkludere med at verden står i noen tid til.

  https://www.naturalnews.com/2021-05-28-deep-state-planning-false-flag-violence-to-blame-anti-vaxxers-and-gun-owners.html#

  Svar
 • John Enebak
  6 juni 2021 0:18

  I Store Norske Leksikon står følgende om Prednisolon:
  «Det er difor viktig med tilstrekkeleg tilførsel av kalsium og D-vitamin under prednisolonbehandling.»

  Vitamin D er råvaren som kroppen bruker til å lage steroidhormonet kalsitriol. Det er dette hormonet som styrer celledelinga i immunforsvaret. Det ligger mange publiserte, vitenskapelige studier tilgjengelig på Internett som forklarer det der.

  Vitamin D gjør akkurat det samme som Prednisolon. Problemet er at immunforsvaret trenger mye mer vitamin D enn Helsedirektoratet anbefaler.

  Også tjener ikke legeindustrien noe på at pasienten går på apoteket og kjøper en boks vitamin D3. De får ikke skrevet ut en liten resept engang!

  Slik anbefaler leger som ikke jobber i Helsedirektoratet å løse problemet:
  https://www.enebak.no/har-du-provd-d-vitamin-hammeren/

  Om dette løser problemet til forfatteren vet jeg ikke. Men jeg vet at det ikke skader å kurere D-vitaminmangel. Har du gått i månedsvis med en infeksjon og samtidig D-vitaminmangel, har immunforsvaret sot på tennpluggene. Det er skummelt.

  Svar
 • Facebook deler ikke denne informasjonen (japansk forskning),som nå Lars Bern og Swebbtv tar tak i og insisterer på at vi må dele.
  Det er fryktelige scenarier vi risikerer å måtte bivåne i framtiden i verste falll – ved ikke å avlyse vaccineringen. «The Great Reset» trenger fødselshjelp; «for the greater good» som det heter. Å nå er det barn og unges tur. Er det noen som kan betegne det som skjer som noe annet enn KRIG/WAR – nå ganske så åpenlyst, alle hemninger er kastet på båten, tålmodigheten er over – nå skal vi folket; kreket tas. Alle, bortsett fra de som har fått løfte om gull og grønne skoger. M.a.o. kjøpte og betalte? Holder det løfte..

  https://swebbtv.se/w/622e090c-6aa1-4ef6-97d5-7e16e95b1ecc

  Svar
 • Kan «vaksine shedding» forårsake bivirkninger hos uvaksinerte personer?

  Det har vært rykter om «vaksine shedding» forårsaker bivirkninger hos personer som ikke er vaksinert. Ideen er at en som har blitt vaksinert sprer pigg-protein til de rundt dem som ikke er vaksinert.

  Dette har vært avvist av vaksineprodusentene. Men nå sier en av pionerene bak mRNA-teknologien og en av grunnleggerne av Moderna, Luigi Warren, på Twitter at folk som er vaksinert med mRNA-vaksiner kan spre pigg-proteinet til uvaksinerte. Og gjett hva som skjer – Luigi Warren ‘ s Twitter-konto har blitt suspendert.

  https://www.indiatoday.in/technology/news/story/mrna-technology-pioneer-says-covid-19-vaccinated-people-can-shed-spike-protein-twitter-says-delete-this-1809062-2021-05-31

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ting går ikke helt etter planen i Tyskland:

Vindkraften holder ikke det som ble lovet.

Forrige innlegg

Vaksinene dreier seg ikke bare om helse.

Vaksinene dreier seg om store penger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.